Sari la conținut

Ce trebuie sa facă Europa în legătură cu războiul din russia?

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, uritescu a spus:

Ești produsul perfect al societății moderne: credul, ușor de manipulat, îndoctrinat, superficial în a-ți alege și procesa informația. :clap

Lasa-l ca nu e singurul, toti ăștia care azi sunt cu Slava Ucraina în gura și muie Putin, nu i-am auzit cu muie Merkel în ultimii 20 de ani când Merkel ii sugea pula pui Putin pe gaze ieftine 😀😃

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 3 ore, uritescu a spus:

Ești produsul perfect al societății moderne: credul, ușor de manipulat, îndoctrinat, superficial în a-ți alege și procesa informația. :clap

Ar trebui sa mă "informez" și eu de la Sputnik? 😆

• Like 1
  • Oras:București
Postat
1 hour ago, mihaimuresan said:

Ar trebui sa mă "informez" și eu de la Sputnik? 😆

E prea complicat, mai bine nu. Ar fi de ajuns să te informezi un pic mai bine despre aparența politică a foștilor Miniștri ai Transportului și să vezi cam ce găinarii s-au făcut pe timpul mandatelor partidelor de dreapta. Totodată, adu-ți aminte cine a câștigat ultimele alegeri și cine a guvernat înainte de alianța PNL - PSD. 

Postat
2 hours ago, Cocalaru2022 said:

Lasa-l ca nu e singurul, toti ăștia care azi sunt cu Slava Ucraina în gura și muie Putin, nu i-am auzit cu muie Merkel în ultimii 20 de ani când Merkel ii sugea pula pui Putin pe gaze ieftine 😀😃

Măcar Angelica a obținut gaze eftinake pentru Germania și surplusul îl revindea Poloniei, la ce preț vroia păsărica ei. Daaaaar..... vorba lu' Macron: belșugul s-a terminat în Europa. Libertatea și confortul va avea alt preț. Amicu' @mihaimuresan e ferm convins că totul s-a scumpit din cauza Rusiei. Ce rost ar avea că cineva să-i spună că UE a dat ordin de liberalizare a prețurilor la energie, cu mult înainte de începerea operațiunii speciale? Ptiu! Scuze! Rectific, a invaziei orcilor pe pământul binecuvântat a lu Zelensky. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Cocorăști
Postat

Între timp... 

https://adevarul.ro/stiri-externe/rusia/efectul-embargoului-impus-de-europa-rusia-arde-2200595.html

Totul în interesul USA și al WEF. 

De ce francezii nu reiau tradiția decapitarilor în Place de la Concorde? De ce Trudeau nu a fost descăpățânat de când a început mascarada covid? De ce populațiile uită și iartă abuzurile la care sunt supuse, și acceptă SĂ MUNCEASCĂ PENTRU GUVERNE, nu INVERS? Totul e din cauza ȘCOLARIZĂRII, unde sunt dresați să dorească "autoritatea" care "oferă siguranță". 

STAT : CANCERUL SOCIETĂȚII. 

Dacă resursele aparțineau și erau tranzacționate de entități private, nu se făcea asemenea JAF ȘI TRAGEDIE. 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Băneasa
Postat
Acum 50 minute, Pagubitul a spus:

Între timp... 

https://adevarul.ro/stiri-externe/rusia/efectul-embargoului-impus-de-europa-rusia-arde-2200595.html

Totul în interesul USA și al WEF. 

De ce francezii nu reiau tradiția decapitarilor în Place de la Concorde? De ce Trudeau nu a fost descăpățânat de când a început mascarada covid? De ce populațiile uită și iartă abuzurile la care sunt supuse, și acceptă SĂ MUNCEASCĂ PENTRU GUVERNE, nu INVERS? Totul e din cauza ȘCOLARIZĂRII, unde sunt dresați să dorească "autoritatea" care "oferă siguranță". 

STAT : CANCERUL SOCIETĂȚII. 

Dacă resursele aparțineau și erau tranzacționate de entități private, nu se făcea asemenea JAF ȘI TRAGEDIE. 

Statul se presupune că este un contract social între cetățenii săi, unde ai și drepturi, nu doar obligații. Teoria spune că noi, cetățenii, ne alegem reprezentanții, prin vot secret, iar apoi ei cu autoritatea conferită de noi își numesc mai departe oameni în posturile pt care nu se votează.  Asta spune pe scurt teoria și în esență mi se pare corect. La nivel teoretic nu mi se pare că entitățile private ar fi superioare din punct de vedere al încrederii, nu mai zic că fiind private nu ai niciun drept asupra lor. 

Tu ai dreptate că în foarte multe cazuri, majoritatea dpmdv, oamenii care au fost aleși sau cei care au acces la anumite poziții de putere prin numire (deep state aka statul paralel 😉) au deturnat sensul și rolul statului în interesul/interesele lor și mai concret în încercarea lor de a se perpetua la vârf, bineînțeles că mascând lucrul ăsta în spatele unor deziderate onorabile și  având chiar  credința în mintea lor că fac "bine".

Eu cred că de vină e natura noastră, umană, care ne împinge prin instinctele noastre primare către conflictul pt supremație. Mai pe scurt, și dacă n-ar fi "statul" ăsta pe care îl avem acum și ar fi habar n-am fel ce formă de organizare, natura noastră "neadormită" ( deșteaptă adică 🤪) de "zoon politikon"  tot și ar face loc și-ar compromite "sistemul". 

Ăștia suntem, în plm ! 🤷🏻🙆🏻

• Like 2
Postat
Acum 4 ore, Cocalaru2022 a spus:

Eu am zis și muie Șparanghela ! 💪😎

• Like 2
Postat

Drept urmare, Macron nu are răbdare:

https://alephnews.ro/guvern/record-pretul-energiei-electrice-in-franta-a-depasit-pentru-prima-data-1-000-de-euro-pe-mwh/

Și Macrou a fost "reales"?! 

Acum 14 minute, Beton_Armat a spus:

Statul se presupune că este un contract social între cetățenii săi, unde ai și drepturi, nu doar obligații. Teoria spune că noi, cetățenii, ne alegem reprezentanții, prin vot secret, iar apoi ei cu autoritatea conferită de noi își numesc mai departe oameni în posturile pt care nu se votează.  Asta spune pe scurt teoria și în esență mi se pare corect. La nivel teoretic nu mi se pare că entitățile private ar fi superioare din punct de vedere al încrederii, nu mai zic că fiind private nu ai niciun drept asupra lor. 

Tu ai dreptate că în foarte multe cazuri, majoritatea dpmdv, oamenii care au fost aleși sau cei care au acces la anumite poziții de putere prin numire (deep state aka statul paralel 😉) au deturnat sensul și rolul statului în interesul/interesele lor și mai concret în încercarea lor de a se perpetua la vârf, bineînțeles că mascând lucrul ăsta în spatele unor deziderate onorabile și  având chiar  credința în mintea lor că fac "bine".

Eu cred că de vină e natura noastră, umană, care ne împinge prin instinctele noastre primare către conflictul pt supremație. Mai pe scurt, și dacă n-ar fi "statul" ăsta pe care îl avem acum și ar fi habar n-am fel ce formă de organizare, natura noastră "neadormită" ( deșteaptă adică 🤪) de "zoon politikon"  tot și ar face loc și-ar compromite "sistemul". 

Ăștia suntem, în plm ! 🤷🏻🙆🏻

Nu există nici un "contract social" cât timp ești înseriat de la naștere, dat pe mâna torționarilor statului de cei care te-au făcut și nu ai cum să negociezi ceva, doar să încerci să nu fii remarcat de banda criminală stăpânitoare. 

Statul profund e una, porcăria "stat paralel" e tot o minciună de-a lor, vezi nuanțele. 

• Minus 1
Postat
Acum 6 minute, Cocalaru2022 a spus:

Pai boss, saracu Putin e unu singur ăștia ie 27 cum facem ? 😀😃

Să și-o sugă între ei și Putin să se uite pe rând la fiecare ! De la 1 milimetru ! 😁😂

• Like 2
  • Haha 2
Postat

Nu o să insist foarte mult . Vreau doar sa le transmit celor care susțin Rusia un mesaj de bun simț : va fut in gură de retardați și mă piș în gâturile voastre!

• Like 1
  • Minus 1
Postat
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
La 25.08.2022 la 0:34, Beton_Armat a spus:

Eu dacă aș fi fost la butoane aș fi intrat cu aviația NATO în Ucraina și le-aș fi asigurat sprijin aerian la ucraineni. Nu aș fi intrat în spațiul aerian rusesc, da' în Ucraina i-aș fi rupt în două.  Nu cred că rușii ar fi avut  coaie să riposteze nuclear. Nici chinezii nu cred că ar fi avut coaie să se bage. Dar plm, nici cu NATO nu mi-e "rușine"... fătălăi. Dacă tot ești în război, păi atunci luptă în plm. 

ar fi intrat ca in serbia cand le-au doborat invizibilu cu arme din alea vechi dar cu mintea brici a unui ofiter sarb de etnie maghiara.

Da nu intra ca se fac de cacat , le doboara rusii  zmeele ca pe baloane

• Like 1
  • Oras:Timișoara
Postat
On 8/24/2022 at 12:43 AM, Robert989 said:

Care ar fi soluțiile care le are Europa pentru a oprii războiul și a preveni alte "eliberări" făcute de rusi? 

Este ceva ce putem face noi ca oameni de rand fără a merge acolo cu arma în mana? 

Da... Sigur că este. Ne înfometăm și înfrigurăm propriul popor de dragul regimului de la Kiev.

On 8/25/2022 at 12:34 AM, Beton_Armat said:

Eu dacă aș fi fost la butoane aș fi intrat cu aviația NATO în Ucraina și le-aș fi asigurat sprijin aerian la ucraineni. Nu aș fi intrat în spațiul aerian rusesc, da' în Ucraina i-aș fi rupt în două.  Nu cred că rușii ar fi avut  coaie să riposteze nuclear. Nici chinezii nu cred că ar fi avut coaie să se bage. Dar plm, nici cu NATO nu mi-e "rușine"... fătălăi. Dacă tot ești în război, păi atunci luptă în plm. 

Rușii au folosit puține avioane în Ucraina ca să păstreze aparența unei operațiuni militare. Dacă ar fi intrat cu toată aviația acțiunea ar fi arătat a război în toată regula. Putin nu vrea asta. 

Dacă NATO venea cu avioane atunci și Rusia ar fi trimis mai multe avioane.

On 8/26/2022 at 10:46 AM, mihaimuresan said:

Cum e UE de vina că noi ne alegem cei mai nemernici și cei mai înapoiați mintal conducători. Multi ghidați de la Moscova. 

Oare Emanuel Macrou și Borș Johnson sunt mai buni? Sunt mai penibili decât Iohannis. Tu ce părere ai de Iohannis? Ți se pare bun ca președinte?

• Like 1
Postat
On 8/27/2022 at 8:19 AM, mihaimuresan said:

Nu o să insist foarte mult . Vreau doar sa le transmit celor care susțin Rusia un mesaj de bun simț : va fut in gură de retardați și mă piș în gâturile voastre!

Mulțumim! Dar să știi un lucru... Când vorbim de un conflict la nivelul acesta, lucrurile nu sunt chiar așa de simple pe cum par. 

Postat
15 minutes ago, TheNewMan said:

Mulțumim! Dar să știi un lucru... Când vorbim de un conflict la nivelul acesta, lucrurile nu sunt chiar așa de simple pe cum par. 

Lucrurile au încetat să mai fie simple cam de pe la revoluția franceză-ncoace (lua-le-aș revoluția-n vârfu’ pulii). 

Totuși, io aș fi curios câți ar alege “democrația” sovietică, dacă ar fi să aleagă.

Postat
18 hours ago, Pagubitul said:

https://alephnews.ro/guvern/boris-johnson-avertizeaza-ca-britanicii-trebuie-sa-indure-iarna-grea-pentru-a-continua-sa-sprijine-ucraina/

Să îndure iarna grea ca să fie distrusă complet Ucraina... și jumulită Federația Rusă, după mintea ciufulită a ăstora. 

Ce multe au în comun britanicii cu ucrainienii... Cam tot atâtea câte au avut în comun americanii cu irakienii sau cu vietnamezii.

• Mersi 1
Postat
17 hours ago, Cocalaru2022 said:

Bah toate ca toate dar iese George Simion cu cearceaful plin de sânge mai târziu sau ma duc în pula mea sa ma culc 😀😃

@TheNewMan tu ce zici ?

Poate vrei să spui cearșaful, nu cearceaful. 😋

Dacă îi chinuie puțin hemoroizurile probabil vor reuși să producă ceva sânge ca să aibă ce arăta. 

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, TheNewMan a spus:

Ce multe au în comun britanicii cu ucrainienii... Cam tot atâtea câte au avut în comun americanii cu irakienii sau cu vietnamezii.

Cu somalezii... 

"Skinnies at 10 o'clock!" 

Postat
1 minute ago, Pagubitul said:

Cu somalezii... 

"Skinnies at 10 o'clock!" 

Îți dai seama... Au totul în comun! Cele două națiuni sunt ca două surori gemene!!

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...