Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 28, 2022 Postat August 28, 2022 Acum 1 oră, florinelu200 a spus: Militari nu e o zona prea buna, cred ca ar fi ok sa vi spre centru sau spre nord. Osa îmi schimb locația ! Cât de curând
florinelu200 Reputație: 59 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 Acum 9 ore, Aly.Alina a spus: Osa îmi schimb locația ! Cât de curând Foarte bine ai sa faci! Nu intarzia cu asta.
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 Disponibilă toată noaptea ! ❤️❤️❤️
Mihai90227 Reputație: 3 Postat August 29, 2022 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2022 Este Adelle, celebra țepară de pe Dudești? Nu e de mirare dacă rămân aceleași probleme la programari
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 Acum 1 oră, Mihai90227 a spus: Este Adelle, celebra țepară de pe Dudești? Nu e de mirare dacă rămân aceleași probleme la programari Mulțumesc ! 😏
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat August 29, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 29, 2022 2 hours ago, Aly.Alina said: Disponibilă toată noaptea ! ❤️❤️❤️ Ne-ai părăsit ! Ce fată rea
newsflash93 Reputație: 12 Postat August 29, 2022 Oras:Buc Buc Oras:Buc Buc Postat August 29, 2022 Așteptăm pentru totdeauna poze noi 🙏🏾
snake1127 Reputație: 552 Postat August 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2022 Stați liniștiti aceasi problema la programări . Am încercat și m-am convins . 1
Sixsex Reputație: 6 Postat August 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2022 La 28.08.2022 la 21:20, Aly.Alina a spus: Osa îmi schimb locația ! Cât de curând Schimba locatia si te vom vizitia. 1
Ingineru222 Reputație: 12 Postat August 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2022 34 minutes ago, Sixsex said: Schimba locatia si te vom vizitia. +1
newsflash93 Reputație: 12 Postat August 30, 2022 Oras:Buc Buc Oras:Buc Buc Postat August 30, 2022 46 minutes ago, Sixsex said: Change the location and we will visit you. +1
diriboiu Reputație: 21 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Nu a mai mers treabă cu vizitele la domiciliu să înțeleg
diriboiu Reputație: 21 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Dar ar merita să-ți dai drumul pe fata ei și după sa te piși pe ea 🤣🤣🤣 1
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 1 oră în urmă, diriboiu a spus: Dar ar merita să-ți dai drumul pe fata ei și după sa te piși pe ea 🤣🤣🤣 👍
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Disponibilă pentru programări ! ❤️13:00 pana diseară la 01:00
explicate Reputație: 173 Postat August 30, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2022 Salut. Am ajuns la titulara topicului. Programare pe watzap, respectată , mi-a dat locație inclusiv în timp real. Pentru amatorii de skinny și ultra skinny , Aly este Nr 1. Despre ea , numai de bine , drăguță la fata , corp ce vedeți în poze iar în acțiune pot zice că ma lăsat fără vlagă. Locație curată, gel ,prosop, la locul lor , nu am întrebat de papuci. Fumat o țigare in living după mers in dormitor la acțiune. Acțiune ce a început cu un on , bun , incercari de deep, îți caută privirea cu el în gură, după pus balonașul, sa urcat pe mine și dai tată. Am rezistat 5 min și am fost gata. O igienizare scurta și am stat la taclale 2-3 țigări până am zis că încercăm și Nr 2. Început la fel cu un on incitant , urcat pe mine , după ceva timp sa pus capră și dai tată, câteva gemete , contre puternice , până am ajuns cu ea pe burta . Când am văzut că stand pe burta ridica fundul la penetrare adâncă și geme când o bag puternic până în gât, am insistat cu penetrarea până la cotor , chiar un pic brutal as zice , acompaniat de gemetele ei ce păreau sincere , am dat drumul la băieți sa zburde fericiți în balon. Per ansamblu mi-a plăcut acțiunea, personal sunt mulțumit de tot. Note de la 9 in sus. M-am dusat iar după acțiune am lăsat banii , 250 , pe măsuța și am plecat fericit. Eu , unul , am sa revin cel puțin o dată la Aly. Mulțumesc Aly. 2
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 Acum 21 ore, explicate a spus: Salut. Am ajuns la titulara topicului. Programare pe watzap, respectată , mi-a dat locație inclusiv în timp real. Pentru amatorii de skinny și ultra skinny , Aly este Nr 1. Despre ea , numai de bine , drăguță la fata , corp ce vedeți în poze iar în acțiune pot zice că ma lăsat fără vlagă. Locație curată, gel ,prosop, la locul lor , nu am întrebat de papuci. Fumat o țigare in living după mers in dormitor la acțiune. Acțiune ce a început cu un on , bun , incercari de deep, îți caută privirea cu el în gură, după pus balonașul, sa urcat pe mine și dai tată. Am rezistat 5 min și am fost gata. O igienizare scurta și am stat la taclale 2-3 țigări până am zis că încercăm și Nr 2. Început la fel cu un on incitant , urcat pe mine , după ceva timp sa pus capră și dai tată, câteva gemete , contre puternice , până am ajuns cu ea pe burta . Când am văzut că stand pe burta ridica fundul la penetrare adâncă și geme când o bag puternic până în gât, am insistat cu penetrarea până la cotor , chiar un pic brutal as zice , acompaniat de gemetele ei ce păreau sincere , am dat drumul la băieți sa zburde fericiți în balon. Per ansamblu mi-a plăcut acțiunea, personal sunt mulțumit de tot. Note de la 9 in sus. M-am dusat iar după acțiune am lăsat banii , 250 , pe măsuța și am plecat fericit. Eu , unul , am sa revin cel puțin o dată la Aly. Mulțumesc Aly. Te pup ❤️Și mulțumesc frumos 😘😘😘Te mai aștept cu drag 😘😘💦🍌
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 Buna băieții vreau sa va anunț ca de diseară ma mut in centru ! ❤️❤️ In zona uniri ca acolo am găsit momentan 😘Diseară va las poze servici si noua adresa ❤️😘
Raducu0009 Reputație: 303 Postat August 31, 2022 Oras:Bucurest Oras:Bucurest Postat August 31, 2022 Hai, ca toți așteptăm cu sufletul la gura sa vii in centru mai repede sa te futem, chiar nu ți e mila de pulile noastre ?
Sixsex Reputație: 6 Postat August 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2022 Acum 2 ore, Raducu0009 a spus: Hai, ca toți așteptăm cu sufletul la gura sa vii in centru mai repede sa te futem, chiar nu ți e mila de pulile noastre ? Eu diseara sunt primu la ea nu ma interesseaza de voi😂😂😂😂 1 1
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 Buna băieți❤️😏 Am ajuns in centru ❤️ Sunt disponibilă pentru programări toată seara ❤️❤️Revin și cu poze ❤️🥰 de la 20:00 pana dimineața ❤️🥰Haideți sa ne futem ca nebuni 😂❤️
gabyhhh Reputație: 11 Postat August 31, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2022 Locația ??
Vizitator Aly.Alina Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 💦Servicile mele sunt : Oral & Normal 🥰Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena ta !🍌 ❤️Normalu doar protejat !! 🤤Finalizare : Orală💦Corporală💦Faciala 💦 🤤Orce poziție / 69🤤 🙂Servicile extra sunt : Sărutările & Uro (Activ sau pasiv )😁 😏Masaj de relaxare si erotic 😏 😁Adresa este : Str : Rezervelor 72 (Militari Rezident ) 💕Număr de telefon : 0723950699 🍓Cadoul : 150 fin / 250h 🙈Servicile extra : 50 de lei Adresa : Magazin Unirea vizavi de KFC
Postări Recomandate