Sari la conținut

Aly ❤️Am revenit❤️🤤🍌💦

Vizitator Aly.Alina

Postări Recomandate

Vizitator Aly.Alina
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, florinelu200 a spus:

Militari nu e o zona prea buna, cred ca ar fi ok sa vi spre centru sau spre nord.

Osa îmi schimb locația ! Cât de curând 

Vizitator Aly.Alina
Postat

Disponibilă toată noaptea ! ❤️❤️❤️

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Este Adelle, celebra țepară de pe Dudești? Nu e de mirare dacă rămân aceleași probleme la programari

Vizitator Aly.Alina
Postat
Acum 1 oră, Mihai90227 a spus:

Este Adelle, celebra țepară de pe Dudești? Nu e de mirare dacă rămân aceleași probleme la programari

Mulțumesc ! 😏

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
2 hours ago, Aly.Alina said:

Disponibilă toată noaptea ! ❤️❤️❤️

Ne-ai părăsit ! Ce fată rea 

• Oras:Bucuresti
Postat

Stați liniștiti aceasi problema la programări . Am încercat și m-am convins .

• Like 1
Postat
La 28.08.2022 la 21:20, Aly.Alina a spus:

Osa îmi schimb locația ! Cât de curând 

Schimba locatia si te vom vizitia.

• Minus 1
Vizitator Aly.Alina
Postat
1 oră în urmă, diriboiu a spus:

Dar ar merita să-ți dai drumul pe fata ei și după sa te piși pe ea 🤣🤣🤣 

👍

Vizitator Aly.Alina
Postat

Disponibilă pentru programări ! ❤️13:00 pana diseară la 01:00

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut.

Am ajuns la titulara topicului. Programare pe watzap, respectată , mi-a dat locație inclusiv în timp real. Pentru amatorii de skinny și ultra skinny , Aly este Nr 1.

Despre ea , numai de bine , drăguță la fata , corp ce vedeți în poze iar în acțiune pot zice că ma lăsat fără vlagă.

Locație curată, gel ,prosop, la locul lor , nu am întrebat de papuci. Fumat o țigare in living după mers in dormitor la acțiune.

Acțiune ce a început cu un on , bun , incercari de deep, îți caută privirea cu el în gură, după pus balonașul, sa urcat pe mine și dai tată.  Am rezistat 5 min și am fost gata.

O igienizare scurta și am stat la taclale  2-3 țigări până am zis că încercăm și Nr 2.

Început la fel cu un on incitant , urcat pe mine , după ceva timp sa pus capră și dai tată, câteva gemete , contre puternice , până am ajuns cu ea pe burta . Când am văzut că stand pe burta ridica fundul la penetrare adâncă și geme când o bag puternic până în gât, am insistat cu penetrarea până la cotor , chiar un pic brutal as zice , acompaniat de gemetele ei ce păreau sincere , am dat drumul la băieți sa zburde fericiți în balon.

Per ansamblu mi-a plăcut acțiunea, personal sunt mulțumit de tot. Note de la 9 in sus.

M-am dusat iar după acțiune am lăsat banii , 250 , pe măsuța și am plecat fericit.

Eu , unul , am sa revin cel puțin o dată la Aly.

Mulțumesc Aly.

• Like 2
Vizitator Aly.Alina
Postat
Acum 21 ore, explicate a spus:

Salut.

Am ajuns la titulara topicului. Programare pe watzap, respectată , mi-a dat locație inclusiv în timp real. Pentru amatorii de skinny și ultra skinny , Aly este Nr 1.

Despre ea , numai de bine , drăguță la fata , corp ce vedeți în poze iar în acțiune pot zice că ma lăsat fără vlagă.

Locație curată, gel ,prosop, la locul lor , nu am întrebat de papuci. Fumat o țigare in living după mers in dormitor la acțiune.

Acțiune ce a început cu un on , bun , incercari de deep, îți caută privirea cu el în gură, după pus balonașul, sa urcat pe mine și dai tată.  Am rezistat 5 min și am fost gata.

O igienizare scurta și am stat la taclale  2-3 țigări până am zis că încercăm și Nr 2.

Început la fel cu un on incitant , urcat pe mine , după ceva timp sa pus capră și dai tată, câteva gemete , contre puternice , până am ajuns cu ea pe burta . Când am văzut că stand pe burta ridica fundul la penetrare adâncă și geme când o bag puternic până în gât, am insistat cu penetrarea până la cotor , chiar un pic brutal as zice , acompaniat de gemetele ei ce păreau sincere , am dat drumul la băieți sa zburde fericiți în balon.

Per ansamblu mi-a plăcut acțiunea, personal sunt mulțumit de tot. Note de la 9 in sus.

M-am dusat iar după acțiune am lăsat banii , 250 , pe măsuța și am plecat fericit.

Eu , unul , am sa revin cel puțin o dată la Aly.

Mulțumesc Aly.

Te pup ❤️Și mulțumesc frumos 😘😘😘Te mai aștept cu drag 😘😘💦🍌

Vizitator Aly.Alina
Postat

Buna băieții vreau sa va anunț ca de diseară ma mut in centru ! ❤️❤️ In zona uniri ca acolo am găsit momentan 😘Diseară va las poze servici si noua adresa ❤️😘

• Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat

Hai, ca toți așteptăm cu sufletul la gura sa vii in centru  mai repede sa te futem, chiar nu ți e mila de pulile  noastre ?

Postat
Acum 2 ore, Raducu0009 a spus:

Hai, ca toți așteptăm cu sufletul la gura sa vii in centru  mai repede sa te futem, chiar nu ți e mila de pulile  noastre ?

Eu diseara sunt primu la ea nu ma interesseaza de voi😂😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator Aly.Alina
Postat

Buna băieți❤️😏 Am ajuns in centru ❤️ 
Sunt disponibilă pentru programări toată seara ❤️❤️Revin și cu poze ❤️🥰 de la 20:00 pana dimineața ❤️🥰Haideți sa ne futem ca nebuni 😂❤️

Vizitator Aly.Alina
Postat

CE1E09C8-D2EE-4BD3-B176-385D4668CEA2.jpeg.d5ce3fbd97483ee1fd33d53d9c4cebb1.jpeg

💦Servicile mele sunt :

Oral & Normal 

🥰Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena ta !🍌

❤️Normalu doar protejat !! 

🤤Finalizare : Orală💦Corporală💦Faciala 💦

🤤Orce poziție / 69🤤

🙂Servicile extra sunt : Sărutările & Uro (Activ sau pasiv )😁

😏Masaj de relaxare si erotic 😏

😁Adresa este :  Str : Rezervelor 72 (Militari Rezident )

💕Număr de telefon : 0723950699

🍓Cadoul : 150 fin / 250h 

🙈Servicile extra : 50 de lei 

Adresa : Magazin Unirea vizavi de KFC

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...