Sari la conținut

RALUKA-0749948142

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat
Acum 5 ore, vitceibo a spus:

publi 24-intimitate placere relaxare 

loc-ion tautu 

150 f

Nea Obi nu te lași, văd că în continuare tot la trufandale vizezi. Cum apare un număr nou hop și tu. Ia vezi că eu zic că ai mai vorbim cu fata sau cu vreo altă cunoștință de a ei. 

Deci asta de aici are legătură cu cea din topicul de mai jos, că o fi tot ea că o fi vreo colegă nu contează, că se merge pe zicala ”Cine se aseamănă se adună”

https://nimfomane.com/forum/topic/173130-nikol-0754842300/

• Oras:Nu stiu
  • Oras:Nu stiu
Postat
Acum 16 ore, doncta a spus:

Nea Obi nu te lași, văd că în continuare tot la trufandale vizezi. Cum apare un număr nou hop și tu. Ia vezi că eu zic că ai mai vorbim cu fata sau cu vreo altă cunoștință de a ei. 

Deci asta de aici are legătură cu cea din topicul de mai jos, că o fi tot ea că o fi vreo colegă nu contează, că se merge pe zicala ”Cine se aseamănă se adună”

https://nimfomane.com/forum/topic/173130-nikol-0754842300/

Îmi pare rău pentru ea, dar...., ai dreptate.

• Oras:constanta
Postat

pai ce sa fac donule , numarul de tel nu da nimic la cautare , incerc sa le listez macar , poate ,poate ,cineva a fost acolo si ne poate lamuri .

pentru statisticstm , unde putem gasi informatii extra , e bine sa fie nr de tel trecute aici , altfel nu o sa mai avem nici un mijloc de a  le verifica .

Postat
La 02.09.2022 la 9:28, vitceibo a spus:

pai ce sa fac donule , numarul de tel nu da nimic la cautare , incerc sa le listez macar , poate ,poate ,cineva a fost acolo si ne poate lamuri .

pentru statisticstm , unde putem gasi informatii extra , e bine sa fie nr de tel trecute aici , altfel nu o sa mai avem nici un mijloc de a  le verifica .

azi apare acelasi anunt dar locatia specificata este in zona ciresica.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare