Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2022 Acum 2 minute, incepator3 a spus: Interesantă poză: Doar Constanța am găsit: (dar știu că mai are într-un oraș, dar nu găsesc acum, când găsesc, revin cu o adăugire). Da, în Constanța cu numele ăsta poate. Unde sunt cele 5 poze promise „mâine”(ieri) ? Ai postat doar 3 „mâine” (ieri). O sa postez in fiecare zi poze . Si asta e un motiv sa imi atragi atentia ? Ca am zis ca postez 5 poze si am postat 3 ? Mi se pare mie sau e cam multa rautate pe aici ? 🫣
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2022 Mai oameni buni nu cred ca am deranjat pe nimeni cred ca am fost destul de sociabila am raspuns la tot ce sa comentat pe site .. m-am conformat cerintelor acestei platforme . Numai fiti rai viata e destul de scurta ca sa mai avem timp si de rautati 😘😘😘😘 2
JocelynEon Reputație: 12046 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 Iar tu ține cont te rog frumos că aici nu suntem o comunitate de proști! Un singur lucru mai am de adăugat și nu mai postez pe topicul tău: ,,Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată". Seară faină. 1
incepator3 Reputație: 107 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 Acum 17 minute, Rebeca069 a spus: O sa postez in fiecare zi poze . Si asta e un motiv sa imi atragi atentia ? Ca am zis ca postez 5 poze si am postat 3 ? Mi se pare mie sau e cam multa rautate pe aici ? 🫣 Degeaba. Nu repari un pahar cu „scuze”, sau nu mai poți planta flori iarna. Da, este, că am vrut să-ți arăt cât de serioasă și corectă „ești”. Da. Se zice că omul care „minte” prima dată, de ce nu ar minții și a2-a și a3-a ? Nu cred.
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2022 Acum 20 minute, JocelynEon a spus: Iar tu ține cont te rog frumos că aici nu suntem o comunitate de proști! Un singur lucru mai am de adăugat și nu mai postez pe topicul tău: ,,Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată". Seară faină. Chiar nu ma voi ascunde dupa deget .. am inceput cu stangul pe acest forum .. prin deschiderea acestui topic nu am facut decat sa imi repar greselile .. am facut tot ce mi sa spus tot ce mi sa cerut . Am luat-o de la 0 . Am specificat tot in legatura cu servicii cu preturi .. am fost sociabila am raspuns la orice sa comentat pe acest topic nou .. orice om greseste si merita a doua sansa ! Sper ca de data asta nu voi mai atrage "hate" asupra mea . Va pup sa aveti o seara frumoasa 😘😘😘 1 1
toxiq Reputație: 1203 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 1 minute ago, Rebeca069 said: Chiar nu ma voi ascunde dupa deget .. am inceput cu stangul pe acest forum .. prin deschiderea acestui topic nu am facut decat sa imi repar greselile .. am facut tot ce mi sa spus tot ce mi sa cerut . Am luat-o de la 0 . Am specificat tot in legatura cu servicii cu preturi .. am fost sociabila am raspuns la orice sa comentat pe acest topic nou .. orice om greseste si merita a doua sansa ! Sper ca de data asta nu voi mai atrage "hate" asupra mea . Va pup sa aveti o seara frumoasa 😘😘😘 Parca te jurai ca esti noua, virgina in domeniu, dar tu esti unsa cu toate alifiile facute pentru prosteala, lucru sesizabil din conversatiile de pe aici , dar n-am mai zis si asta. Mai ziceai ca n-ai lucrat in Norvegia, ca ti-au furat alea pozele, fato (ale dreaq si alea, sa-ti fure tocmai tie poza), minciuna are picioare scurte si mincinosii nu prezinta credibilitate. Pentru mine esti de evitat 1
JocelynEon Reputație: 12046 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 1 minute ago, Rebeca069 said: Chiar nu ma voi ascunde dupa deget .. am inceput cu stangul pe acest forum .. prin deschiderea acestui topic nu am facut decat sa imi repar greselile .. am facut tot ce mi sa spus tot ce mi sa cerut . Am luat-o de la 0 . Am specificat tot in legatura cu servicii cu preturi .. am fost sociabila am raspuns la orice sa comentat pe acest topic nou .. orice om greseste si merita a doua sansa ! Sper ca de data asta nu voi mai atrage "hate" asupra mea . Va pup sa aveti o seara frumoasa 😘😘😘 Nu am fost rău intenționat în ceea ce te privește mai ales că nu am interacționat niciodată așa că eu nu am niciun fel de resentiment legat de persoana ta! Și cu asta eu mi-am terminat depoziția! Eu consider că fiecare merită o a doua șansă pentru că suntem oameni și mai greșim! Scuze pentru off topic.
Raducu0009 Reputație: 303 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucurest Oras:Bucurest Postat Septembrie 3, 2022 Nu puteai sa spui adevarul? nu te condamna nimeni, poate aveai si mai mulți clienți . Dar curvele mint mai mult chiar decât politicienii ! 1
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2022 Acum 9 minute, JocelynEon a spus: Nu am fost rău intenționat în ceea ce te privește mai ales că nu am interacționat niciodată așa că eu nu am niciun fel de resentiment legat de persoana ta! Și cu asta eu mi-am terminat depoziția! Eu consider că fiecare merită o a doua șansă pentru că suntem oameni și mai greșim! Scuze pentru off topic. Multumesc frumos pt intelegere 😘😘 1
David100 Reputație: -21 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2022 Salutare, Am vizitat-o pe Rebeca69 in seara asta, programarea a fost facuta pe Whatsapp . O sa fac o recenzie scurta si la obiect . Note: Locatie : 10 ( Piata Alba Iulia loc de parcare la discretie in fata blocului apartament mare de lux foarte curat ) Aspect : 9 O.N : 8 ( tinand cont ca e la inceput de drum ) destul de ok ! N.P : 8 se implica , diferite pozitii GFE : 10 ( este o fire foarte sociabila tinand cont de toate discutiile dupa forum ) Din puctul meu de vedere a fost o intalnire reusita, recomand si cu siguranta voi reveni ! 1 1 1 1
padretigrul Reputație: 49 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2022 Acum 1 oră, David100 a spus: Salutare, Am vizitat-o pe Rebeca69 in seara asta, programarea a fost facuta pe Whatsapp . O sa fac o recenzie scurta si la obiect . Note: Locatie : 10 ( Piata Alba Iulia loc de parcare la discretie in fata blocului apartament mare de lux foarte curat ) Aspect : 9 O.N : 8 ( tinand cont ca e la inceput de drum ) destul de ok ! N.P : 8 se implica , diferite pozitii GFE : 10 ( este o fire foarte sociabila tinand cont de toate discutiile dupa forum ) Din puctul meu de vedere a fost o intalnire reusita, recomand si cu siguranta voi reveni ! Da tu nu citești mai sus ca nu e noua ? 😂😂😂 1
Dark.web1 Reputație: 98 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 4, 2022 Acum 17 ore, padretigrul a spus: Da tu nu citești mai sus ca nu e noua ? 😂😂😂 Da tu nu ti ai dat seama ca recenzia e o vrajeala??cine plm il crede pe asta ....sigur ea a zis sa scrie recenzia ...si el ca un caine asa a facut 1
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2022 Buna dimineata dragii mei 😘😘 1 1
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2022 Program : Luni-Sambata de la 12:00 pana la 23:00
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2022 1
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2022 3
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2022 Disponibila 🥰🥰🥰 1
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2022 😘🥰🥰🥰 1
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2022 Neata 😘🥰❤️
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2022
crystofor Reputație: 279 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2022 Acum 20 ore, Rebeca069 a spus: 😘🥰🥰🥰 Pozele astea le are si Sara sau ceva de genul de la lux. Pana la urma cum este? Una si aceasi persoana? Sau careva a "imprumutat" pozele?
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2022 🥰❤️❤️
Rebeca069 Reputație: 39 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2022 🫣🥰🥰🥰
navigatoru Reputație: 238 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2022 Daca tot am vizitat aceasta fata zic sa fac sj o recenzie, ca și asa duce lipsă..si faraoanca Cleo zice ca vrea si ea recenzii... Daca tot sunt si proaspat "reincarnat" dupa 11 ani pe forum zic hai sa ii dau si eu o recenzie.. probabil și prima si ultima 😄! Pe fatuca o aveam in vedere si cu toate ca nu erau informatii suficiente sa iau o decizie am zis sa risc ca nu aveam cine stie ce de pierdut , oricum aveam drum in zona..Evenimentul s-a întâmplat sambata,intr-o locație din Rond, intr-un apartament frumos, ok, dotat cu cele necesare unde am jucat doua reprize timp de o ora și am marcat doua goluri..( 1-0 la pauza..😀 ) Deci acum sa începem samba.. Locatie: 10 -exact in rond Aspect general 8 (poze reale..cel putin ultimele din topic, m-a primit în body ala rosu.. domnisoara draguta, frumusica cam 1.65 , par lung sani mici spre medii..bronzata...fund rotund,bun de întrat în el, si pe sub el...scad un 1 punct pt botoxul din buze care e la moda dar și pt mine turn off..si oricum nu era f reusit...deci aici se duce în 7..😐 Oral: 7.5 (si protejat si neprotejat, în general bun, dar cam scurt in repriza 2...nimic senzational, fara atentie la bijuterii, are un ritm anume..o mai lasa ..o mai ia..)🙃 Normal: 8(protejat, se implicare moderata, accepta pozitii diverse, părea ca era acolo, dar nu m-a convins..😐 Gfe: 3 (fara preludiu..fara sarutari pe corp, fara FK fără masaj în pauza regulamentara...🤨 Atitudine: 9 (placuta, deschisa la discutii)🙂 Igiena: 9 (pt ca dusul era uscat, nu il facuse recent..dar na ..era curata,ce sa zic nimic suspect, )🙂 Deci pe ansamblu 7.5,😏 nota corecta, întrucât sunt cateva chestii pe care fata se pare ca nu le presteza, anumite servicii care le are în portofoliu ( cel puțin cu mine).Gfe, FK, Masaj ... Cotizatia :400 RON / o ora, cu doua finalizari in balon😉 DtD o ora și cateva minutele, nu am fost grăbit m-am încadrat regulamentar.🙂 Pe ansamblu m-am simțit bine, a fost o experienta ok, dar nu ceva wow de care sa fiu impresionat..la scorul asta găsesc alte optiuni cu servicii mult mai bune, nu sunt tentat sa revin..sau poate sunt eu mai pretențios.🙃 Ahh... și era sa uit..este de fapt "Brazilianca" de la lux, am văzut live un mic tatuaj care apare acolo discret într-o poza.. Vânt bun din pupa sa aveti !! 3 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum