Vizitator Reputație: 0 Postat Vineri la 12:59 Postat Vineri la 12:59 8 hours ago, Criticul said: Exact cum ai făcut și tu. Dacă nu poți să-ți duci singur bătăliile, renunță, administrația nu te va sprijini ba chiar te poate penaliza pentru raportări inutile și spam. BEAUNE a fost Matrackci plus multe alte nikname5, are și recenzii dar și mult spam făcut. Câteodată și-a șters singur contul, alte dăți a fost banat... Modul infantil în care te comporți (doamna educatoare, BEAUNE mi-a tras scaunul ca exemplu) te va ajuta să-ți iei și tu o dungă. Iar dacă cel ce ți-o dă e pisicuts, te va bana de fiecare dată când revii/știu ce trebuie să fac, am făcut pe site-uri cu securitatea mult mai mare unde se dădea ban la cont dublu (site cu un cont ever) și din paranoia, și tot reveneam și am conturi și acum acolo de ani de zile conturi pe care pot să le dau cu 200-300 euro, INDIFERENT CÂT DE CUMINTE VEI FI! E trist că încurajezi așa ceva/atacuri la persoană/delir-spam pentru că alte dăți nu am fost de acord cu sforăielile tale expirate de gerontofil ramolit. 😂
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Vineri la 13:02 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Vineri la 13:02 Acum 2 minute, Spaghetti a spus: E trist că încurajezi așa ceva/atacuri la persoană/delir-spam pentru că alte dăți nu am fost de acord cu sforăielile tale expirate de gerontofil ramolit. 😂 @Criticul ce spune baiatul asta aici despre tine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Vineri la 13:59 Postat Vineri la 13:59 56 minutes ago, Spaghetti said: E trist că încurajezi așa ceva/atacuri la persoană/delir-spam pentru că alte dăți nu am fost de acord cu sforăielile tale expirate de gerontofil ramolit. 😂 *geriatric nu gerontofil Îmi cer scuze! 😆
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Vineri la 14:04 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Vineri la 14:04 Acum 4 minute, Spaghetti a spus: *geriatric nu gerontofil Îmi cer scuze! 😆 Nu mai folosi cuvinte pe care nu le stăpânesti😀😀😀😀😀
kidney2015 Reputație: -302 Postat Vineri la 14:28 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Vineri la 14:28 Acum 22 minute, BEAUNE a spus: Nu mai folosi cuvinte pe care nu le stăpânesti😀😀😀😀😀 Daca e nascut în 2000 n-are de unde sa aibă vocabular si nici sensul cuvintelor nu are cum sa-l stăpânească. Păcat ca dacă suntem asa hodorogi ar putea fi ...unul din eșecurile noastre. 1
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Vineri la 14:30 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Vineri la 14:30 1 oră în urmă, QwertyVision a spus: Ah asta e sectiunea focsani? ce nefericire! :)) sa il salutati pe rechinuxxl din clanu mararu, din partea mea! Cred ca ai încurcat putin orasele la Focsani nu avem rechini poate mărar ,dar cu siguranta clanul pomenit de tine cred ca este pe la Piatra Neamt daca nu ma însel. Numai bine si rau la nimeni!!!! 1
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Vineri la 14:32 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Vineri la 14:32 Acum 3 minute, kidney2015 a spus: Daca e nascut în 2000 n-are de unde sa aibă vocabular si nici sensul cuvintelor nu are cum sa-l stăpânească. Păcat ca dacă suntem asa hodorogi ar putea fi ...unul din eșecurile noastre. Înca nu a confirmat daca e nascut în 2000👍 dar dracu a auzit de Pattaya de unde zice el ca este😀😀😀😀😀
madmax fucker Reputație: 56 Postat Vineri la 17:02 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Vineri la 17:02 Ba ce va mai place shaormeria in plm..Sunteti in plm.ca la ciclul.primar cand vă turnati la învatatoare care a facut prostioare. În loc sa facem.don grupul asta ceva constructiv sa eliminam boarfele japcare fast-fuck voi va balacarati ca țațele in spatele tastaturii 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Vineri la 17:17 Postat Vineri la 17:17 6 minutes ago, madmax fucker said: Ba ce va mai place shaormeria in plm..Sunteti in plm.ca la ciclul.primar cand vă turnati la învatatoare care a facut prostioare. În loc sa facem.don grupul asta ceva constructiv sa eliminam boarfele japcare fast-fuck voi va balacarati ca țațele in spatele tastaturii Care man eu sau ală cu ticul verbal "Numa bine și nici un rău..." te doare capul cu oameni care probabil au rețetă de la psihiatru dar nu mai vor să mai urmeze tratamentul și cu pensia de handicap își iau aici cont premium ... deci îmi aduce aminte de cum vorbesc cei cu Down care sunt puși pe ceartă 😂 Dacă nu îi place ce am pus la țepare să facă el... sau să îl înjure un sfert de țară care găsea util topicul... pentru că eu nu mai fac, fac doar pentru mine dacă vreau să încerc una nouă, în notepad și nu mai dau copy paste pentru că nu se modereză așa un forum. 😆
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Vineri la 17:26 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Vineri la 17:26 Acum 5 minute, Spaghetti a spus: Care man eu sau ală cu ticul verbal "Numa bine și nici un rău..." te doare capul cu oameni care probabil au rețetă de la psihiatru dar nu mai vor să mai urmeze tratamentul și cu pensia de handicap își iau aici cont premium ... deci îmi aduce aminte de cum vorbesc cei cu Down care sunt puși pe ceartă 😂 Dacă nu îi place ce am pus la țepare să facă el... sau să îl înjure un sfert de țară care găsea util topicul... pentru că eu nu mai fac, fac doar pentru mine dacă vreau să încerc una nouă, în notepad și nu mai dau copy paste pentru că nu se modereză așa un forum. 😆 Vorbeste cu adminii sa te puna moderator si moderezi tu cum vrei dupa😀😀😀😀,vad ca tu în loc sa asculti sfatul Cleopatrei 01 sa folosesti functia de ignor dar tu esti prea talamba sa o gasesti😛continui în prostrie cu reteta de la pshiatru,cu pensia de handicap si alte atacuri la persoana cum îti place tie sa spui.
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Vineri la 17:40 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Vineri la 17:40 Dacă nu îi place ce am pus la țepare să facă el... sau să îl înjure un sfert de țară care găsea util topicul... pentru că eu nu mai fac, fac doar pentru mine dacă vreau să încerc una nouă, în notepad și nu mai dau copy paste pentru că nu se modereză așa un forum. 😆 Ramai la Fazan ca te pricepi mult mai bine👍
Membru Premium Criticul Reputație: 5731 Postat Sâmbătă la 03:38 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Sâmbătă la 03:38 Acum 14 ore, QwertyVision a spus: Pai ce pretentii sa aveti de la un sekurist hodorog care merge in delegatii prin tara cu stampila de la birou, ca sa stea cu curvele la barfa? Ah asta e sectiunea focsani? ce nefericire! :)) sa il salutati pe rechinuxxl din clanu mararu, din partea mea! Spune adevarul, ca e un sekurist plictisit cu pensie speciala care in loc sa isi vada de viata, baga strambe si scandaluri intr-un forum despre scris recenzii la curve :)) Iar ai uitat să-ți iei medicamentația... Nu cumva pe lângă autism, ai fost diagnosticat și schizofrenic cu tendințe paranoide? 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5731 Postat Sâmbătă la 03:40 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Sâmbătă la 03:40 Acum 14 ore, Spaghetti a spus: E trist că încurajezi așa ceva/atacuri la persoană/delir-spam pentru că alte dăți nu am fost de acord cu sforăielile tale expirate de gerontofil ramolit. 😂 Sforăielile astea au menținut ordinea pe forum... Tu ajungi doar un trol... Dacă vrei dungă pe cont, spune-mi te ajut și se rezolvă... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Sâmbătă la 03:44 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Sâmbătă la 03:44 Acum 2 minute, Criticul a spus: Sforăielile astea au menținut ordinea pe forum... Tu ajungi doar un trol... Dacă vrei dungă pe cont, spune-mi te ajut și se rezolvă... 😛 Nu ar strica sa îl ajuti un pic😀😀😀😀el nu crede ca esti moderator,a zis ca ai cont platit cum am eu din pensia aia de handicap👍
Membru Premium Criticul Reputație: 5731 Postat Sâmbătă la 03:51 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Sâmbătă la 03:51 Chiar acum, BEAUNE a spus: el nu crede ca esti moderator,a zis ca ai cont platit Are dreptate, nu sunt moderator, am fost moderator... în schimb contul nu l-am plătit, e un cadou de la administrație. El e generația FB, uită că aici e altfel... E "casa" cuiva și dacă administratorul decide că cineva nu e bine venit, acela dispare, indiferent de comportament... și aici îl pot "ajuta". Cleopatra i-a spus mai voalat dar nu a priceput. Pe de altă parte, acțiunile tale trecute au îndepărtat o parte dintre cei ce scriau recenzii în această zonă, înainte de pandemie era mai activă în recenzii, va chiar aveați și sectorul de top unde era o fată, plus vreo 3 fete ce veneau des (făceau și Brăila și Bacău) și pe care ați reușit să le faceti să plece.... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Sâmbătă la 03:53 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Sâmbătă la 03:53 Acum 1 minut, Criticul a spus: Are dreptate, nu sunt moderator, am fost moderator... în schimb contul nu l-am plătit, e un cadou de la administrație. El e generația FB, uită că aici e altfel... E "casa" cuiva și dacă administratorul decide că cineva nu e bine venit, acela dispare, indiferent de comportament... și aici îl pot "ajuta". Cleopatra i-a spus mai voalat dar nu a priceput. Pe de altă parte, acțiunile tale trecute au îndepărtat o parte dintre cei ce scriau recenzii în această zonă, înainte de pandemie era mai activă în recenzii, va chiar aveați și sectorul de top unde era o fată, plus vreo 3 fete ce veneau des (făceau și Brăila și Bacău) și pe care ați reușit să le faceti să plece.... Dintre toti nu îmi pare rau decat de WOT.
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Sâmbătă la 04:10 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Sâmbătă la 04:10 Pe de altă parte, acțiunile tale trecute au îndepărtat o parte dintre cei ce scriau recenzii în această zonă, înainte de pandemie era mai activă în recenzii, va chiar aveați și sectorul de top unde era o fată, plus vreo 3 fete ce veneau des (făceau și Brăila și Bacău) și pe care ați reușit să le faceti să plece.... Tin minte ca una din fetele care venea la noi dar pana la urma a ales Bc citez din ea: Orasul Focsani este instabil din pct de vedere economic,mai bine sug o pula la Bacau decat doua la Focsani ,cam asta eate diferenta de trai dintre noi si alte orase din tara,daca doreste poate confirma Sonia 👍.Eu personal nu am alungat nici o printesa din Focsani ca nu îmi permite nici statutul,nici statura.Daca eu sunt problema în Focsani poate a venit momentul sa ma pensionez,ar sari multi în sus de bucurie. Hai numa bine si rau la nimeni!!!!
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Sâmbătă la 04:47 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Sâmbătă la 04:47 S-a suparat macaroana si a facut cerere de stergere a contului😀😀😀 E sarbatoare,sa cante muzica!!!! Lasand caterinca eu îi spun sa fie un pic mai temperat la urmatorul cont ca daca nu voi fi eu îl arde altcineva cu cont verde,albastru sau mov. P.s. vorba unui alt prieten p.s sau p.p.s :de tine nu îmi pare atat de rau cum îmi este de world of tank,ala facea recenzii nu juca fazan pentru 200 de postari,vrei sa te mint?
Membru Premium Criticul Reputație: 5731 Postat Sâmbătă la 06:05 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Sâmbătă la 06:05 Chiar acum, QwertyVision a spus: taci putin sekurila, ca treaba ta e sa bagi strambe in comunitate, nu sa te dai medic psihiatru Nu mă dau ci întreb... Dar nu trebuie să fiu medic ca să recunosc simptomele, nici găină nu sunt dar îmi dau seama când un ou e stricat sau nu. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
madmax fucker Reputație: 56 Postat Duminică la 09:03 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Duminică la 09:03 La 03.05.2025 la 7:47, BEAUNE a spus: S-a suparat macaroana si a facut cerere de stergere a contului😀😀😀 E sarbatoare,sa cante muzica!!!! Lasand caterinca eu îi spun sa fie un pic mai temperat la urmatorul cont ca daca nu voi fi eu îl arde altcineva cu cont verde,albastru sau mov. P.s. vorba unui alt prieten p.s sau p.p.s :de tine nu îmi pare atat de rau cum îmi este de world of tank,ala facea recenzii nu juca fazan pentru 200 de postari,vrei sa te mint? Nu il subestima apare un cont nou si te trezesti cu el underchiloti sub al nume
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Duminică la 09:58 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Duminică la 09:58 Acum 51 minute, madmax fucker a spus: Nu il subestima apare un cont nou si te trezesti cu el underchiloti sub al nume Nu subestimez pe nimeni,poate reveni dar cu alta atitudine si daca nu ma deranjeaza nu îl deranjez,foarte simplu. Cei care nu ma suporta si care zic ca ce spun eu este egal cu 0 le sugerez sa foloseasca cu încredere functia aia de ignor😬 Numai bine si rau la nimeni!!!!
madmax fucker Reputație: 56 Postat Duminică la 14:41 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Duminică la 14:41 Acum 4 ore, BEAUNE a spus: Nu subestimez pe nimeni,poate reveni dar cu alta atitudine si daca nu ma deranjeaza nu îl deranjez,foarte simplu. Cei care nu ma suporta si care zic ca ce spun eu este egal cu 0 le sugerez sa foloseasca cu încredere functia aia de ignor😬 Numai bine si rau la nimeni!!!! Boon asa, acu ca nea Spaghetti a plecst ce fscem cu fast-fuck-ul local?? Te duci la ele si deja cum ai intrat pe usa incele cromometrul. App de Alexzndra mai stii ceva??
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Duminică la 15:18 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Duminică la 15:18 Acum 36 minute, madmax fucker a spus: Boon asa, acu ca nea Spaghetti a plecst ce fscem cu fast-fuck-ul local?? Te duci la ele si deja cum ai intrat pe usa incele cromometrul. App de Alexzndra mai stii ceva?? Cu fast fuckul local e foarte simplu nu cunosti,nu te duci👍.Nu prea îmi dau seama de care Alexandra spui.
madmax fucker Reputație: 56 Postat Duminică la 23:06 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Duminică la 23:06 Acum 7 ore, BEAUNE a spus: Cu fast fuckul local e foarte simplu nu cunosti,nu te duci👍.Nu prea îmi dau seama de care Alexandra spui. Cea slaba tunsa scurt era cu tâte mari mari de pe Arh Mincu la etajul 3 , radesu unii fraieri de ea ca e cracansta?dar s-ar fi automuit singuri sa aiba o cracanata ca ea. Chiar facea treaba gagica si nu era pusa pe fast fuck plus ca era de omigiena ireprosabila
Membru Premium BEAUNE Reputație: 5 Postat Ieri la 03:58 Oras:Focsani Oras:Focsani Membru Premium Postat Ieri la 03:58 Acum 4 ore, madmax fucker a spus: Cea slaba tunsa scurt era cu tâte mari mari de pe Arh Mincu la etajul 3 , radesu unii fraieri de ea ca e cracansta?dar s-ar fi automuit singuri sa aiba o cracanata ca ea. Chiar facea treaba gagica si nu era pusa pe fast fuck plus ca era de omigiena ireprosabila Am facut turul topicelor de la Focsani cum facea Theoharie Coca Cosma turul celor 8 stadioane la fotbal minut cu minut,<minutul si scorul> si nu îmi dau seama de cine ai întrebat.Banuiesc ca întrebi de una despre care se zicea la vremea respectiva ca avea si un job la o firma de paza din Focsani?Eu pe Arh Mincu nu prea am punctat multe la viata mea pe Ana,pe una dolofanica din Galati care ma acuza ca am pacalito cu 50 de lei din pacate nu mai stiu cum o chema si pe una posibil sa fie Alexandra daca e tipa care avea doi catelusi bichoni dupa ea? Cu tot respectul mai ai putin si o sa ma întrebi daca stiu ceva de Katy de la Marasesti,asta am ziso în gluma👍 Nu o mai spun pe aia cu Numa.....ca deranjeaza pe unii si spun ca e tic 😬,trebuie sa ma gandesc la altceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum