Sari la conținut

Discutii intre Utilizatori

Vizitator cleopatra1

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 4 minute, Comancristi a spus:

Sifon

Ai rupt fazanul ieri sa strângi si tu cateva postări ,scrie fratele meu recenzii si nu te mai văicări la admini,oar ești golan,oar nu ești 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 minute, ZoleZozolez a spus:

vai de capu meu 🙈 @cleopatra01  TE ROOG FRUMOS ! rezolva-l tu are 170 de comuri si nici o recenzie , doar spameaza aiurea , deci te rog fai ce ai de facut sa fie liniste aici 

Mergi la oftalmolog ca ai probleme de vedere,am recenzii cat nu ai tu ani 😜

Link spre comentariu
  • Oras:ss
2 minutes ago, Comancristi said:

Mergi la oftalmolog ca ai probleme de vedere,am recenzii cat nu ai tu ani 😜

dintre care sunt fake-uri nici una nu e reala  , faze destea faceam cand eram la gradinuta, da iti garantez eu ca nu o sa prinzi 200 de comuri si o sa fi banat ! troll ce esti , ti-am spus ca asta e scopul tau , de ce nu incetezi ? stai asa sa intre @pisicuts sau @cleopatra01 ca iti arata ei cum sta treaba

Link spre comentariu
Vizitator

Citește bine pe ce topic ești,se numește Discuții intre utilizatori,nu încalc nici un regulament ,aici nu se fac recenzii si nici nu te-am înjurat sau cum ai făcut tu când ai repetat la infinit sa îți fac nu stiu ce😂😂

Link spre comentariu
3 minutes ago, Comancristi said:

Citește bine pe ce topic ești,se numește Discuții intre utilizatori,nu încalc nici un regulament ,aici nu se fac recenzii si nici nu te-am înjurat sau cum ai făcut tu când ai repetat la infinit sa îți fac nu stiu ce😂😂

lasa ca vedem noi cine rade la urma 

Link spre comentariu
8 minutes ago, Comancristi said:

ma faci SIFON si nu incalci reguli asa e ? stai asa cumetre ca nu mai ai multe cateva minute sa intre bosii si te-am salutat 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 minute, ZoleZozolez a spus:

ma faci SIFON si nu incalci reguli asa e ? stai asa cumetre ca nu mai ai multe cateva minute sa intre bosii si te-am salutat 

Uite că nu se întâmplă nimic😂😂😂puteam sa te fac si spritz ca nu e jignire

Acum 3 minute, cleopatra01 a spus:

Baieti sunteti aici pentru fete si recenzii nu sa va certati.

Am pretentii de la voi, nu ma dezamagiti. 😊

Baiatul are o problemă cu mine,nu ii plac expresiile mele.

Link spre comentariu
6 hours ago, Comancristi said:

Avand in vedere ca ai cont făcut in aceiași zi cand a fost banat cumatru sper sa nu ii calci pe urmă ,vrei sa te mint?

eu am inceput esti nebun ?! 

Nici macar nu sti sa minti ! 

eu doar am lasat un comm asa la caterinca si tu , gataa  acum e de mine sa ma colorez , pfoai de capu meu, eu tot nu inteleg de ce inca te mai lasa @cleopatra01 liber

dar in fine poate tu @pisicuts ai ceva de zis ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 ore, Comancristi a spus:

Avand in vedere ca ai cont făcut in aceiași zi cand a fost banat cumatru sper sa nu ii calci pe urmă ,vrei sa te mint?

Si asta a fost raspunsul meu către tine dupa câteva ore ,de fapt pe tine te-a  deranjat ca mi -am dat seama ca tu ești Giorges,Puiu68 sau cum vrei tu sa te numești .Seara buna!!!

Link spre comentariu
3 minutes ago, Comancristi said:

Si asta a fost raspunsul meu către tine dupa câteva ore ,de fapt pe tine te-a  deranjat ca mi -am dat seama ca tu ești Giorges,Puiu68 sau cum vrei tu sa te numești .Seara buna!!!

Da da da eu sunt de aia, ca eu am aceleasi conturi in august nu tu care te-ai dat singur de gol  , tot eu continui cu comentariile si nu ma opresc chiar si dupa ce ti-am zis pa ! eu am continuat ca am vrut sa iti demonstrez ca am dreptate si asta e scopul tau sa te colorezi , sunt curios daca o sa iti atingi scopul de 200 si te colorezi , o sa mai raspunzi asa aiurea ? atunci chiar ca o sa te spamez eu cu postarea asta sa vezi ca iar am dreptate, aaaa da si sa nu uit , astept minusurile ca stiu ca la cat de frustrat esti o sa ma umplii si iar am dreptate !  

Link spre comentariu
10 minutes ago, Comancristi said:

si am si eu o intrebare oare cum e sa vorbesti singur cu tine :)))

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, ZoleZozolez a spus:

Da da da eu sunt de aia, ca eu am aceleasi conturi in august nu tu care te-ai dat singur de gol  , tot eu continui cu comentariile si nu ma opresc chiar si dupa ce ti-am zis pa ! eu am continuat ca am vrut sa iti demonstrez ca am dreptate si asta e scopul tau sa te colorezi , sunt curios daca o sa iti atingi scopul de 200 si te colorezi , o sa mai raspunzi asa aiurea ? atunci chiar ca o sa te spamez eu cu postarea asta sa vezi ca iar am dreptate, aaaa da si sa nu uit , astept minusurile ca stiu ca la cat de frustrat esti o sa ma umplii si iar am dreptate !  

Din fericire pt tine nu am posibilitatea sa te minusez ca am cont de ucenic si nici nu este scopul meu sa imi schimb culoarea așa cum crezi tu.Eu când am vrut sa umplu pe cineva cu minus am plătit si am scăpat de unul ca tine care avea un nume de joc de PC își spunea Word of tank (Wot)iar daca esti el te salut si sa știi ca ai meritat-o ca mi-ai furat poza aia cu turban😂😂😂😂😂

Acum 7 minute, ZoleZozolez a spus:

eu am inceput esti nebun ?! 

Nici macar nu sti sa minti ! 

eu doar am lasat un comm asa la caterinca si tu , gataa  acum e de mine sa ma colorez , pfoai de capu meu, eu tot nu inteleg de ce inca te mai lasa @cleopatra01 liber

dar in fine poate tu @pisicuts ai ceva de zis ?

Tot la caterinca am raspuns si eu,știi ce zic? Liber o sa rămân ca doar nu o sa fiu arestat de cei la care te plângi tu sa ma baneze si dacă se va intampla asta nu e nici un capat de drum,intotdeauna o iau de la zero, ca așa este in viața.

Link spre comentariu
2 minutes ago, Comancristi said:

Din fericire pt tine nu am posibilitatea sa te minusez ca am cont de ucenic si nici nu este scopul meu sa imi schimb culoarea așa cum crezi tu.Eu când am vrut sa umplu pe cineva cu minus am plătit si am scăpat de unul ca tine care avea un nume de joc de PC își spunea Word of tank (Wot)iar daca esti el te salut si sa știi ca ai meritat-o ca mi-ai furat poza aia cu turban😂😂😂😂😂

Tot la caterinca am raspuns si eu,știi ce zic? Liber o sa rămân ca doar nu o sa fiu arestat de cei la care te plângi tu sa ma baneze si dacă se va intampla asta nu e nici un capat de drum,intotdeauna o iau de la zero, ca așa este in viața.

Pai o sa stau de capul tau pana iti baneaza toate alea 1000 de conturi, deci tu esti nebunu cu 1000 de conturi nu ? aaa pai stai tati asa ca te rezolv eu ,imi cumpar eu cont premium si daca ma lasa bosii sa fac si pe asta 200 de comuri , te minusez si eu la randu meu , da e bine ca recunosti ,  auzi o ia iar de la 0 ,  la mine macar e primu cont, dar imi place ca recunosti ! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 minute, ZoleZozolez a spus:

si am si eu o intrebare oare cum e sa vorbesti singur cu tine :)))

Deocamdata vorbesc cu tine ,atât cat imi va permite adminii.Dar daca ma mai ții mult de vorbă ating pragul ala de care te temi tu😂😂😂😂😜

Îți dai seama ce se distrează unii la conversatiile astea?

Link spre comentariu
4 minutes ago, Comancristi said:

Deocamdata vorbesc cu tine ,atât cat imi va permite adminii.Dar daca ma mai ții mult de vorbă ating pragul ala de care te temi tu😂😂😂😂😜

Îți dai seama ce se distrează unii la conversatiile astea?

pe mine ma doare in pl de ce prag atingi tu , ca stii ce m-as bucura sa te lase adminii sa atingi acel prag pe care ti-l doresti din toata inima de ani de zile de cand te chinui, deci sa iti faci acel prag de 200 si pe urma baaam SURPIZA  , ai fost banat ! Doamen ce m-as bucura sa se intample asta cred ca ar fi cei mai tari admini de din instoria internetului pe bune , cel putin eu asa asa face @cleopatra01 ia vezi cumatra mea poate pui in aplicare acest plan , si si dai ko la tovarus nostru care ii place sa fie troll si sa spameze incontinuu 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 minute, ZoleZozolez a spus:

Pai o sa stau de capul tau pana iti baneaza toate alea 1000 de conturi, deci tu esti nebunu cu 1000 de conturi nu ? aaa pai stai tati asa ca te rezolv eu ,imi cumpar eu cont premium si daca ma lasa bosii sa fac si pe asta 200 de comuri , te minusez si eu la randu meu , da e bine ca recunosti ,  auzi o ia iar de la 0 ,  la mine macar e primu cont, dar imi place ca recunosti ! 

Ei 1000 pe naiba😂 din 2012 am activat cu multe conturi dar nu sunt 1000,vreo 10 sa zicem ca e echitabil.Ce sa faci si tu pe cabină decat sa te ții de capul meu iar eu nu pot decât sa îți urez mult succes,vrei sa te mint? 

Link spre comentariu

4 minutes ago, Comancristi said:

Ei 1000 pe naiba😂 din 2012 am activat cu multe conturi dar nu sunt 1000,vreo 10 sa zicem ca e echitabil.Ce sa faci si tu pe cabină decat sa te ții de capul meu iar eu nu pot decât sa îți urez mult succes,vrei sa te mint? 

vreau sa iti ating scopul sa iti fie si tie drag , ca te colorezi , daca vad ca admini nu iau masuri , macar sa iti fac pe plac , sa iti dovedesc a mia oara ca am dreptate si sa le dovedesc la toti care citesc , dar repet , eu cred ca admini si cu mine gandim la fel , te lasa si la final iti da lovitura de gratie hahaha 😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...