vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 3 hours ago, blueoak said: Din surse sigure îți zic ca nu mai e flocos... 😂😂😂 E pe dracu sa il ia varule flocii i a dat jos dar din prostie asta nu se mai trezeste niciodata Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 911 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 9 ore, vasile.69_69 a spus: E pe dracu sa il ia varule flocii i a dat jos dar din prostie asta nu se mai trezeste niciodata Nu se plâng fetele de flocii mei și văd că o faci tu.Vrei cumva să îmi sugi pula și nu ști cum să o spui.?Ce te interesează pe tine dacă eu am bani de aruncat?Le dau fetelor nu unor milogi ca tine.Asta te doare?Un lucru mai spun și te las cu durerile și frustrările tale.Cand am vorbit de teapa pe care mi a dat o Ruxy07,Cleopatra m a banat peste tot.Acum când tu poluezi toate topicele pe unde ajungi ,tace și nu mai zice că vrea numai recenzii,nu scandal.Nu că mă miră , căci de când a spus că a absolvit psihologia mă aștept la orice.Facultatea asta au făcut o toți cei care nu au putut face alta și dacă tot ce a putut cu ea ,a fost să ajungă admin la un site de curve mie îmi spune totul Acum precis mă va bana din nou pe mine,nu pe tine căci de fapt scandalul îi place. 1 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 4 ore, salmanasar a spus: Nu se plâng fetele de flocii mei și văd că o faci tu.Vrei cumva să îmi sugi pula și nu ști cum să o spui.?Ce te interesează pe tine dacă eu am bani de aruncat?Le dau fetelor nu unor milogi ca tine.Asta te doare?Un lucru mai spun și te las cu durerile și frustrările tale.Cand am vorbit de teapa pe care mi a dat o Ruxy07,Cleopatra m a banat peste tot.Acum când tu poluezi toate topicele pe unde ajungi ,tace și nu mai zice că vrea numai recenzii,nu scandal.Nu că mă miră , căci de când a spus că a absolvit psihologia mă aștept la orice.Facultatea asta au făcut o toți cei care nu au putut face alta și dacă tot ce a putut cu ea ,a fost să ajungă admin la un site de curve mie îmi spune totul Acum precis mă va bana din nou pe mine,nu pe tine căci de fapt scandalul îi place. Bunaa dragii mei Va rog frumos gata cu circul Domnul Vasile.69_69 te rog frumos dacă ai ceva de comentat intra pe discuții generale și comentează acolo . Aici lumea intra sa vadă recenzii ma repet nu circ . O zii frumoasa . 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 ✅Bunaa scumpii mei !! ✅ Disponibila pt programări !! 🫶🫶🫶🫶🫶 Locație; Gheorghe Lazar (centru) 🥰🥰🥰🥰🥰 1 1 Link spre comentariu
vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 6 hours ago, salmanasar said: Nu se plâng fetele de flocii mei și văd că o faci tu.Vrei cumva să îmi sugi pula și nu ști cum să o spui.?Ce te interesează pe tine dacă eu am bani de aruncat?Le dau fetelor nu unor milogi ca tine.Asta te doare?Un lucru mai spun și te las cu durerile și frustrările tale.Cand am vorbit de teapa pe care mi a dat o Ruxy07,Cleopatra m a banat peste tot.Acum când tu poluezi toate topicele pe unde ajungi ,tace și nu mai zice că vrea numai recenzii,nu scandal.Nu că mă miră , căci de când a spus că a absolvit psihologia mă aștept la orice.Facultatea asta au făcut o toți cei care nu au putut face alta și dacă tot ce a putut cu ea ,a fost să ajungă admin la un site de curve mie îmi spune totul Acum precis mă va bana din nou pe mine,nu pe tine căci de fapt scandalul îi place. Martalogule delirezi iar ai bagat legale fututi căci-ul matii normal ca tot pe tine te baneaza căci esti prost bagamias pula in creierii tai Link spre comentariu
vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 1 hour ago, Lory.lorry said: Bunaa dragii mei Va rog frumos gata cu circul Domnul Vasile.69_69 te rog frumos dacă ai ceva de comentat intra pe discuții generale și comentează acolo . Aici lumea intra sa vadă recenzii ma repet nu circ . O zii frumoasa . Soro iarta ma ca iti deranjez topicu spune i lu mosul acesta flocos sa taca in mortii lui din gura ca s ar putea sa ma pis pe el si sa ii cer extra Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 14 minute, vasile.69_69 a spus: Soro iarta ma ca iti deranjez topicu spune i lu mosul acesta flocos sa taca in mortii lui din gura ca s ar putea sa ma pis pe el si sa ii cer extra Discuțiile între voi nu ma privesc pe mine …. Te rog frumos s încetezi cu discuțiile aici Fiecare este bun în felul lui, fie Moș fie puștan … Chiar nu mai vreau genul acesta de discuții pe topicul meu. Zii frumoasa !! 2 Link spre comentariu
vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 9 minutes ago, Lory.lorry said: Discuțiile între voi nu ma privesc pe mine …. Te rog frumos s încetezi cu discuțiile aici Fiecare este bun în felul lui, fie Moș fie puștan … Chiar nu mai vreau genul acesta de discuții pe topicul meu. Zii frumoasa !! Da soro te inteleg daca tace mos ene asta tac si eu gata. O zi frumoasa si tie 😇 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 minute, vasile.69_69 a spus: Da soro te inteleg daca tace mos ene asta tac si eu gata. O zi frumoasa si tie 😇 Din câte observ eu aici mai mult tu vorbesti … O zii frumoasa și ți-e 😘 2 Link spre comentariu
sergiudincarpati Reputație: 39 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Indemnat de recenziile pozitive am zis sa incerc si eu sa ajung la Lory. Facut repede o programare cu un raspuns destul de rapid si in trei ore eram deja la usa domnisoarei. Respectat programarea de ambele parti. Am intrat pentru o jumatate de ora unde am incercat doar oaralul. Lory arata tare bine cum spunea cineva de pe aici, ca daca o vezi pe strada intorci capul dupa ea. Oralul este de senzatie, printre cele mai bune la ora actuala in Ploiesti. O priveliste extraordinara la oral. Am si un mare minus, partea cu lipsa prosoapelor. Data viitoare vin cu prosopul la sub brat🤣🤣. Cu siguranta de revenit, ceea ce voi face cat de curand, cat inca mai este pe aici. Ceva imi spune ca nu va face vechime pe aici 1 Link spre comentariu
amoreamore Reputație: 1552 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 M.am bușit în sfârșit cu Loryýý. Programare la numărul din titlu, respectată. În mare recenziile de până acum de pe topicul fetei sunt relevante și obiective reprezentând aspectul, comportamentul și calitatea serviciilor. Plusuri . Este o frumusețe de fată, îngrijită, piele catifelata și parfumată, cur bombat, pasarică nu prea moțată dar micuță, dar fie ...nu e de luat acasă ci de fwtut. La capitolul sex mai are multe de învățat sau știe dar nu dorește să se implice prea mult. On. Are tehnică slabă, o suge din lateral și nu i se mulează toată gura pe pla sa ți creeze senzații majore. NP. . E bună rău rău de plă, dar din ce am încercat nu știe sa se fută. Cu ea peste mine nu a făcut mișcări din cur ci din tot corpul. În felul acesta pula nu se mulează/ plimbă în pasarică ci corpurile se mișcă în același timp fără să simți cine știe ce placere. O sa ma pronunț dupa ce studiez cazul mai cu atenție 😀. La ON nota 7. Aspect 10. IGIENA 10+, NP 7. Ca timp a furat curent . Am mers pe încredere și m.a futut. Am întrebat.o cât e ceasul și dacă mai e timp pentru o Finalizare și mi.a răspuns ca mai sunt 10 minute pentru ultimul număr,, sa ne grăbim,, , am dat pe rapid , îmbrăcat și plecat. JOS m.am uitat la ceas și mai erau 10 minute din oră. TRAGETI VOI CONCLYZIILE DACA TE GRABESTE SAU NU TE GRABESTE. De recomandat. Da se merita sa futi asa frumusețe ( dar sa nu te futa ea ). De revenit. Nu știu..ma mai gândesc.. Raport calitate servicii/tarif/ frumusețe. Se merită doar pentru frumusețe.Revin cu recenzia 2 dacă ma mai primește după aceasta recenzie 😀😀😀 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 4 minute, amoreamore a spus: M.am bușit în sfârșit cu Loryýý. Programare la numărul din titlu, respectată. În mare recenziile de până acum de pe topicul fetei sunt relevante și obiective reprezentând aspectul, comportamentul și calitatea serviciilor. Plusuri . Este o frumusețe de fată, îngrijită, piele catifelata și parfumată, cur bombat, pasarică nu prea moțată dar micuță, dar fie ...nu e de luat acasă ci de fwtut. La capitolul sex mai are multe de învățat sau știe dar nu dorește să se implice prea mult. On. Are tehnică slabă, o suge din lateral și nu i se mulează toată gura pe pla sa ți creeze senzații majore. NP. . E bună rău rău de plă, dar din ce am încercat nu știe sa se fută. Cu ea peste mine nu a făcut mișcări din cur ci din tot corpul. În felul acesta pula nu se mulează/ plimbă în pasarică ci corpurile se mișcă în același timp fără să simți cine știe ce placere. O sa ma pronunț dupa ce studiez cazul mai cu atenție 😀. La ON nota 7. Aspect 10. IGIENA 10+, NP 7. Ca timp a furat curent . Am mers pe încredere și m.a futut. Am întrebat.o cât e ceasul și dacă mai e timp pentru o Finalizare și mi.a răspuns ca mai sunt 10 minute pentru ultimul număr,, sa ne grăbim,, , am dat pe rapid , îmbrăcat și plecat. JOS m.am uitat la ceas și mai erau 10 minute din oră. TRAGETI VOI CONCLYZIILE DACA TE GRABESTE SAU NU TE GRABESTE. De recomandat. Da se merita sa futi asa frumusețe ( dar sa nu te futa ea ). De revenit. Nu știu..ma mai gândesc.. Raport calitate servicii/tarif/ frumusețe. Se merită doar pentru frumusețe.Revin cu recenzia 2 dacă ma mai primește după aceasta recenzie 😀😀😀 😁😁😁😁 Deci mai lăsat fără cuvinte Toate aceste lucruri trebuia sa mi le spui și mie față în față nu cum te-ai comportat tu 😁😁😁😁Știu cine esti …. Urasc genul de oameni care față în față totuuuul este Ok și perfect și pe la spate te vorbesc …. în fine nu este nimic , ceva nou de învățat … mersii frumos pt recenzia lăsată , dacă aceasta este pararea ta am sa țin cont de tot ce ai zis . 2 Link spre comentariu
amoreamore Reputație: 1552 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 10 minute, Lory.lorry a spus: 😁😁😁😁 Deci mai lăsat fără cuvinte Toate aceste lucruri trebuia sa mi le spui și mie față în față nu cum te-ai comportat tu 😁😁😁😁Știu cine esti …. Urasc genul de oameni care față în față totuuuul este Ok și perfect și pe la spate te vorbesc …. în fine nu este nimic , ceva nou de învățat … mersii frumos pt recenzia lăsată , dacă aceasta este pararea ta am sa țin cont de tot ce ai zis . Nu trebuie sa urăști un om ca și a spus părerea despre o întâlnire petrecută cu tine dar na... sper sa ai neuroni sa urăști. Pe la spate nu te.a vorbit nimeni dragă.... forumul este public . Suporta omul care te critică pentru ca acela îți dorește binele. 😉 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 12 minute, amoreamore a spus: Nu trebuie sa urăști un om ca și a spus părerea despre o întâlnire petrecută cu tine dar na... sper sa ai neuroni sa urăști. Pe la spate nu te.a vorbit nimeni dragă.... forumul este public . Suporta omul care te critică pentru ca acela îți dorește binele. 😉 😁😁😁😁😁😁 Am crezut ca am închis subiectul Daca vrei discuții facem Nu îmi place omul pervers , și cu asta închid orice discuțiie cu tine. 1 1 Link spre comentariu
Discretul84 Reputație: 260 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Dacă erai fată inteligentă,invățai din reproșurile astea din recenzii și puteai să progresezi,în schimb tu ai o atitudine răzbunătoare care te trage în jos. Omul a scris pe un forum unde poate vedea toată țara,nu te-a bârfit la colț de stradă. Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 minute, Discretul84 a spus: Dacă erai fată inteligentă,invățai din reproșurile astea din recenzii și puteai să progresezi,în schimb tu ai o atitudine răzbunătoare care te trage în jos. Omul a scris pe un forum unde poate vedea toată țara,nu te-a bârfit la colț de stradă. Dragul meu nu a zis nimeni ca ma bârfit Doar ca lucrurile acestea putea sa mi le spună și mie personal , nu în fața totuuul este Ok și pe foruuum mare circ , nu la deranjează ca a scris aici ma deranjează falsitatea, doar atât Nu este prima recenzie proasta care o primesc ,și nu cred ca am ripostat așa pana acum la vreuna , doar ca aici a fost alt ceva Dar acum am inteles ca aici pe forumul acesta te poți aștepta la orice , și închid subiectul acesta . O seara frumoasa ! 1 Link spre comentariu
amoreamore Reputație: 1552 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 4 minute, Lory.lorry a spus: 😁😁😁😁😁😁 Am crezut ca am închis subiectul Daca vrei discuții facem Nu îmi place omul pervers , și cu asta închid orice discuțiie cu tine. Eu nu fac discuții cu tine. Mi am spus părerea și cam atât. Nu te jignesc . Nu te urăsc. Nu te fac perversă , nu te vorbesc pe la spate și am rugămintea să încetezi cu atâtea apelative la adresa mea. P.S. Eu nu ți am spus în față nici că a fost ok nici ca a fost nașpa . AI VISAT CA AM SPUS CA A FOST OK? Hai noapte bună Link spre comentariu
Discretul84 Reputație: 260 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 9 minute, Lory.lorry a spus: Dragul meu nu a zis nimeni ca ma bârfit Doar ca lucrurile acestea putea sa mi le spună și mie personal , nu în fața totuuul este Ok și pe foruuum mare circ , nu la deranjează ca a scris aici ma deranjează falsitatea, doar atât Nu este prima recenzie proasta care o primesc ,și nu cred ca am ripostat așa pana acum la vreuna , doar ca aici a fost alt ceva Dar acum am inteles ca aici pe forumul acesta te poți aștepta la orice , și închid subiectul acesta . O seara frumoasa ! Dacă ti-a spus în față că ești minunată și nu a mai întâlnit femeie ca tine,ai dreptate să fii deranjată. Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 oră, sergiudincarpati a spus: Indemnat de recenziile pozitive am zis sa incerc si eu sa ajung la Lory. Facut repede o programare cu un raspuns destul de rapid si in trei ore eram deja la usa domnisoarei. Respectat programarea de ambele parti. Am intrat pentru o jumatate de ora unde am incercat doar oaralul. Lory arata tare bine cum spunea cineva de pe aici, ca daca o vezi pe strada intorci capul dupa ea. Oralul este de senzatie, printre cele mai bune la ora actuala in Ploiesti. O priveliste extraordinara la oral. Am si un mare minus, partea cu lipsa prosoapelor. Data viitoare vin cu prosopul la sub brat🤣🤣. Cu siguranta de revenit, ceea ce voi face cat de curand, cat inca mai este pe aici. Ceva imi spune ca nu va face vechime pe aici Heeei !! Ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea!! În legătura cu prosoapele 😁daaa o sa trebuiască sa mai cumpăr … se usucă ff greu acum … și prefer sa nu mai dau deloc … decât sa se audă din nou ca sunt ude … O sa mai raman in zona ceva timp de acum in colo , o sa plec acasă pentru o perioada dar ma voi întoarce 🫶🫶🫶 O seara frumoasa sa ai !! 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 911 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 ore, Lory.lorry a spus: Heeei !! Ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea!! În legătura cu prosoapele 😁daaa o sa trebuiască sa mai cumpăr … se usucă ff greu acum … și prefer sa nu mai dau deloc … decât sa se audă din nou ca sunt ude … O sa mai raman in zona ceva timp de acum in colo , o sa plec acasă pentru o perioada dar ma voi întoarce 🫶🫶🫶 O seara frumoasa sa ai !! 🥰🥰🥰 Ce îmi plac mie oamenii care recunosc când au greșit! Sâmbătă când vin la tine îți aduc prosoape.Te pup🥰 1 Link spre comentariu
vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 9, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 1 hour ago, salmanasar said: Ce îmi plac mie oamenii care recunosc când au greșit! Sâmbătă când vin la tine îți aduc prosoape.Te pup🥰 Babacule ce faci am fost plecat cateva ore iar ai luat o razna cacamas in prosoapele tale pune mana si fa ti aprovizionarea pentru pomana parastas acoloa i nevoie de ele pregateste te pentru cele sfinte sa imi bag pula in cosciugu tau de bulangiu si in toata familia matii sa va insir oasele prin cimitir sa ma cac pe ele si sa te bat cu pula peste bot fututi crucea matii si rasa matii de panarama retardata in mortii matii de satanistu pulii Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 911 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 16 minute, vasile.69_69 a spus: Babacule ce faci am fost plecat cateva ore iar ai luat o razna cacamas in prosoapele tale pune mana si fa ti aprovizionarea pentru pomana parastas acoloa i nevoie de ele pregateste te pentru cele sfinte sa imi bag pula in cosciugu tau de bulangiu si in toata familia matii sa va insir oasele prin cimitir sa ma cac pe ele si sa te bat cu pula peste bot fututi crucea matii si rasa matii de panarama retardata in mortii matii de satanistu pulii Idiot mai mare ca tine nu exista.Te a rugat fata să îi lași topicul în pace,dar mintea ta de gândac de bucătărie nu pricepe.Tot nu ai înțeles că forumul ăsta este pt cei care fut nu pentru labagii ca tine? 1 1 Link spre comentariu
vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 9, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 11 minutes ago, salmanasar said: Idiot mai mare ca tine nu exista.Te a rugat fata să îi lași topicul în pace,dar mintea ta de gândac de bucătărie nu pricepe.Tot nu ai înțeles că forumul ăsta este pt cei care fut nu pentru labagii ca tine? Mi se rupe pula ma pis pe tine la orice ora Link spre comentariu
smartdick Reputație: 283 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Vai…nu cred!? Zău ca nu ma așteptăm la asta! Adică cineva a îndrăznit sa spună ca tipa are norocul sa arate bine ( cu ajutor de la domnul doctor, căci altfel…cine știe dacă era ceva de capul ei ) dar ca in fura curent le banii proștilor și mahalagioaica sare la jugulara?? Altul spune ca pet-ul nu are prosoape și soluția euglenei este sa nu mai ofere deloc? jesus fucking christ…ce dracu e așa de greu sa admiți odată pentru totdeauna ca ești varza cu peste ( la propriu ) și sa nu te mai dai in bărci pe aici cu figuri de doamna când intr-o lume reala și cinstita trebuia sa faci curat pe străzi? efectiv sunt scârbit de atitudinea acestei prostituate care in ciuda zecilor de recenzii cu reproșuri nu admite nici măcar o data ca are probleme și ca își bate joc! iar cei care încă o alimentați cu bani nu va mai mirați ca va tratează așa! Vreți sa futeti ceva mai frumos…iaca atitudine! 2 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4340 Postat Noiembrie 9, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 42 minute, smartdick a spus: Vai…nu cred!? Zău ca nu ma așteptăm la asta! Adică cineva a îndrăznit sa spună ca tipa are norocul sa arate bine ( cu ajutor de la domnul doctor, căci altfel…cine știe dacă era ceva de capul ei ) dar ca in fura curent le banii proștilor și mahalagioaica sare la jugulara?? Altul spune ca pet-ul nu are prosoape și soluția euglenei este sa nu mai ofere deloc? jesus fucking christ…ce dracu e așa de greu sa admiți odată pentru totdeauna ca ești varza cu peste ( la propriu ) și sa nu te mai dai in bărci pe aici cu figuri de doamna când intr-o lume reala și cinstita trebuia sa faci curat pe străzi? efectiv sunt scârbit de atitudinea acestei prostituate care in ciuda zecilor de recenzii cu reproșuri nu admite nici măcar o data ca are probleme și ca își bate joc! iar cei care încă o alimentați cu bani nu va mai mirați ca va tratează așa! Vreți sa futeti ceva mai frumos…iaca atitudine! Stai sa se trezeasca Princess Lory I să vezi ce patesti! 7 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum