Sari la conținut

🍑 🍑 ❗Jessiy New ❗🍑 🍑 0761442676

Jessiy

Postări Recomandate

• Telefon: 0761442676
  • Oras:Pe luna 🌇
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 minute, costy7 a spus:

Idea e că grasa i-a luat apartamentul😅😅

Da bravo 😂😂 râzi de mine 😂😂  

Am gasit apartament mai frumos Costy  dar repet nu zic ca se fură 🥺

serios acum îmi placea zona aia ca repejor fugeam si îmi cumparam ciocolata calda  de la mall dar asta e 😏   

• Haha 2
Postat
Acum 58 minute, Jessiy a spus:

Da bravo 😂😂 râzi de mine 😂😂  

Am gasit apartament mai frumos Costy  dar repet nu zic ca se fură 🥺

serios acum îmi placea zona aia ca repejor fugeam si îmi cumparam ciocolata calda  de la mall dar asta e 😏   

Oricum e mai fain al tău ,că la celălalt trebuie sa ai stomac😅

• Haha 2
  • Oras:timisoara
Postat
2 hours ago, Jessiy said:

îmi placea zona aia ca repejor fugeam si îmi cumparam ciocolata calda  de la mall dar asta e 😏

Asta vroia si grasa: sa ajunga fuguta la mall sa pape ciocolata. 🤣

• Haha 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 minute, Giorgio1975 a spus:

Asta vroia si grasa: sa ajunga fuguta la mall sa pape ciocolata. 🤣

579D0AD5-616D-47C1-8841-38560D38FD44.gif

Vizitator dan cel nou
Reputație: 0
Postat
La 14.01.2023 la 10:01, Jessiy a spus:

😒 am vrut si eu niste șoric nu gasisem la macelarie si mai sunteti care tăiați porc de Craciun si mna am zis sa scriu😒

no bine pa 😑

Dacă te vedeam mai demult și mai ales dansul ăla criminal din fundul ăla de brazilianca, îți trimiteam șoric prin Fan Curier. Numai sa îți faci pofta! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, dan cel nou a spus:

Dacă te vedeam mai demult și mai ales dansul ăla criminal din fundul ăla de brazilianca, îți trimiteam șoric prin Fan Curier. Numai sa îți faci pofta! 

😞 gasisem șoric dar era gen la congelator la Careffour oribil … 

dar cineva s-a îndurat si fiindca am fost cuminte am primti șoric, ureche si multe fructe 🤣🤣🤣 vezi ce bine e sa fi cuminte ?! 🫶🏻 

te pup si multumesc oricum astept anul aceesta numai sa nu uiti 😂

Vizitator dan cel nou
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, Jessiy a spus:

😞 gasisem șoric dar era gen la congelator la Careffour oribil … 

dar cineva s-a îndurat si fiindca am fost cuminte am primti șoric, ureche si multe fructe 🤣🤣🤣 vezi ce bine e sa fi cuminte ?! 🫶🏻 

te pup si multumesc oricum astept anul aceesta numai sa nu uiti 😂

Hai ca facem noi sa fie bine! La cât de bine arați și cum te miști, garantat nu te uit! 🥰

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 18 ore, Jessiy a spus:

Si eu te iubesc 🫶🏻 

nu am treaba cu nimeni  … doar ca nu îmi place cand cineva îsi trimite catelul pentru alte scopuri :))

Și eu, demult, in secret.Chiar daca n-am apucat sa ne cunoaștem, încă😞

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 25 minute, bounty91 a spus:

Și eu, demult, in secret.Chiar daca n-am apucat sa ne cunoaștem, încă😞

173BB437-ACB4-4972-8382-940732958526.gif

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Postat
Acum 20 ore, Jessiy a spus:

Ador sa ma joc 😂😂😂 te pup om drag ,see u soon 🥰BF7A8ABE-08FC-4921-933C-AD79B8A47B27.jpeg.efaad0b9f158c3e92d044888e77e1821.jpeg

Știu, de aceea te caut! 😘🐼

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, Giorgio1975 a spus:

Stie cineva, numarul din titlu mai e valabil?

Buna nu sunt la TM iar nr este ok :) revin pe 29

Postat
32 minutes ago, Jessiy said:

Buna nu sunt la TM iar nr este ok :) revin pe 29

Ok.MUltumesc frumos.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna seara sexoșilor 😎

ne vedem ochisorii pe 29 , ce credeti tot vizavi de iulius mall 🤭 poate si mai aproape 😈😈😈😈🫶🏻 .

o seara liniștită 🫶🏻

🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
2 minutes ago, Jessiy said:

🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄

Mesajul ăsta ce semnifică? 😇

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, Cozonac7 a spus:

Mesajul ăsta ce semnifică? 😇

😹😹😹 vezi daca nu mi-ai urmarit povestea  :)) nu  e stres .. fa sa vi  sa povestim nitel 🫶🏻

(sa ne frământam ) asa putin sa vedem ce cozonac facem 😹

• Haha 1
Postat

Salutare confrati curvari !

Vad ca ati avut placerea sa va bucurati deja anul asta de frumoasa Jessiy fara mine, eu abia acuma seara am ajuns in Timisoara asa ca am ratat-o de data asta dar totusi am vazut ca nu mai am mult de asteptat decat pana in data de 29 🙂

Parca pe zi ce trece se face tot mai frumoasa abia astept sa ii gust piersicuța și restul bunătăților cand se intoarce 😍

Totusi am observat si o chestie interesanta, peste tot in toate orasele are 99% recenzii pozitive ceea ce mi se pare normal la cum arata si cum te face sa te simti in compania ei ( cei care au avut placerea sa o viziteze stiu despre ce vorbesc:tittyfuck ) dar totusi gusturile  difera si e imposibil sa nu fie macar 2-3 nemultumiti si acuma am vazut de ce sunt doar recenzii pozitive, mai exact vazusem inaite de Craciun ca se luase unu Amon-Ra de ea si foarte ciudat acuma nu mai exista nici acea recenzie negativa nici acel Amon-Ra. Sa nu ma intelegeti gresit chiar nu am nimic cu Jessiy dimpotriva eu cred ca e una din fetele de top care ne viziteaza si abia astept sa am parte de compania ei dar nu mi se pare normal ce se intampla pe forum, eu cred ca aici ar trebui sa ne putem exprima toate parerile si experientele avute cu fetele pe care le vizitam si atat cele bune cat si cele rele astfel transformam forumul intr-un loc unde le aducem ode si laude ceea ce nu e chiar ok parerea mea.

Eu zic ca e plina politica si  lumea in care traim de cenzura si manipulare, nu mai zic de TV daca stai sa te uiti la stiri doar  chestii de manipulare si propaganda arata, spalare pe creier, e un fel de comunism dar mai modern .

Daca si la curve am ajuns sa fim cenzurati, manipulati si constrânși sa le venerăm ca pe niște somități,  adica sa nu poti sa zici nimic rau despre ele, chiar daca experienta ta a fost una nasola, ci doar sa le laudam si sa le ridicăm în slăvi, atunci suntem pierduți, parcă am fi pe vremea lui Ceaușescu, doar atunci nu aveai voie sa vorbești de rau partidul si pe tovarașul că te bagau ăștia la pușcărie.  Eu am prins si putin din comunism si am vazut ce inseamna sa fii privat de libertatea de exprimare si sa nu ai voie sa spui si să  gandesti decât ce spune partidul  asa ca nu mai vreau sa retraiesc acele vremuri mai ales pe un forum despre curve și curvari  . Menționez ca asta e doar parera mea, sper ca nu am suparat pe nimeni cu punctul meu de vedere!

Astea fiind spuse va doresc la toti un an 2023 excelent , ciocane tari și la cât mai multe fete frumoase !

PS - Jessiy vino mai repede  înapoi la Timișoara, abia aștept să te revăd ! :2qm40hg:felatie:tittyfuck:inlovee

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
2 hours ago, Jessiy said:

Buna seara sexoșilor 😎

ne vedem ochisorii pe 29 , ce credeti tot vizavi de iulius mall 🤭 poate si mai aproape 😈😈😈😈🫶🏻 .

o seara liniștită 🫶🏻

🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄

Mai aproape? In mall? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, TheExorcist a spus:

Salutare confrati curvari !

Vad ca ati avut placerea sa va bucurati deja anul asta de frumoasa Jessiy fara mine, eu abia acuma seara am ajuns in Timisoara asa ca am ratat-o de data asta dar totusi am vazut ca nu mai am mult de asteptat decat pana in data de 29 🙂

Parca pe zi ce trece se face tot mai frumoasa abia astept sa ii gust piersicuța și restul bunătăților cand se intoarce 😍

Totusi am observat si o chestie interesanta, peste tot in toate orasele are 99% recenzii pozitive ceea ce mi se pare normal la cum arata si cum te face sa te simti in compania ei ( cei care au avut placerea sa o viziteze stiu despre ce vorbesc:tittyfuck ) dar totusi gusturile  difera si e imposibil sa nu fie macar 2-3 nemultumiti si acuma am vazut de ce sunt doar recenzii pozitive, mai exact vazusem inaite de Craciun ca se luase unu Amon-Ra de ea si foarte ciudat acuma nu mai exista nici acea recenzie negativa nici acel Amon-Ra. Sa nu ma intelegeti gresit chiar nu am nimic cu Jessiy dimpotriva eu cred ca e una din fetele de top care ne viziteaza si abia astept sa am parte de compania ei dar nu mi se pare normal ce se intampla pe forum, eu cred ca aici ar trebui sa ne putem exprima toate parerile si experientele avute cu fetele pe care le vizitam si atat cele bune cat si cele rele astfel transformam forumul intr-un loc unde le aducem ode si laude ceea ce nu e chiar ok parerea mea.

Eu zic ca e plina politica si  lumea in care traim de cenzura si manipulare, nu mai zic de TV daca stai sa te uiti la stiri doar  chestii de manipulare si propaganda arata, spalare pe creier, e un fel de comunism dar mai modern .

Daca si la curve am ajuns sa fim cenzurati, manipulati si constrânși sa le venerăm ca pe niște somități,  adica sa nu poti sa zici nimic rau despre ele, chiar daca experienta ta a fost una nasola, ci doar sa le laudam si sa le ridicăm în slăvi, atunci suntem pierduți, parcă am fi pe vremea lui Ceaușescu, doar atunci nu aveai voie sa vorbești de rau partidul si pe tovarașul că te bagau ăștia la pușcărie.  Eu am prins si putin din comunism si am vazut ce inseamna sa fii privat de libertatea de exprimare si sa nu ai voie sa spui si să  gandesti decât ce spune partidul  asa ca nu mai vreau sa retraiesc acele vremuri mai ales pe un forum despre curve și curvari  . Menționez ca asta e doar parera mea, sper ca nu am suparat pe nimeni cu punctul meu de vedere!

Astea fiind spuse va doresc la toti un an 2023 excelent , ciocane tari și la cât mai multe fete frumoase !

PS - Jessiy vino mai repede  înapoi la Timișoara, abia aștept să te revăd ! :2qm40hg:felatie:tittyfuck:inlovee

Buna dimineata păi aceel Amon , crede-ma ca nu facuse o recenzie :)) pot spune ca omul avea cont special pentru mine poti vedea din screen-uri .

e recenzie de la el cu laude etc dupa avea treaba cu mine .  Înainte de a spune ceva trebuie sa vezi exact tot ce a fost .

accest forum e despre recenzii ca tu ca (Client) sa vi si sa nu îti irosesti timpul si banii !

dar cand altii sunt lipiti de tastatură  si viata lor e accest forum ,si doar sa fie subiecte aiurea pesti etc .Atunci clar trebuie sa dispara oamenii de genul ca nu degeaba platesc contul aceesta care sa nu uitam nu prea e ieftinuț.In fine 🫶🏻

nu am stres ca lumea ar lasa recenzii , asa cum mie nu imi place ceva asa nici lu x sau y .

stiu ca multe practica stersul recenziilor negative dar nu e cazul meu .

si e greu ca lumea sa spuna ceva rau 😽 

îmi place sa am grija de persoana care îmi intra pe usa .

o zi superba sa ai

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, altmarz a spus:

Mai aproape? In mall? :)

Exact unde e locul aceela superb cu canapele etc 😹😹 mrrr

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, Jessiy a spus:

Buna dimineata păi aceel Amon , crede-ma ca nu facuse o recenzie :)) pot spune ca omul avea cont special pentru mine poti vedea din screen-uri .

e recenzie de la el cu laude etc dupa avea treaba cu mine .  Înainte de a spune ceva trebuie sa vezi exact tot ce a fost .

accest forum e despre recenzii ca tu ca (Client) sa vi si sa nu îti irosesti timpul si banii !

dar cand altii sunt lipiti de tastarura si viata lor e accest forum si doar sa fie subiecte aiurea pesti etc .Atunci clar trebuie sa dispara oamenii de genul ca nu degeaba platesc contul aceesta care sa nu uitam nu prea ieftinuț.In fine 🫶🏻

nu am stres ca lumea ar lasa recenzii , asa cum mie nu imi place ceva asa nici lu x sau y .

stiu ca multe practica stersul recenziilor negative dar nu e cazul meu .

si e greu ca lumea sa spuna ceva rau 😽 

o zi superba sa ai

Mi se pare trist dar mna ..

nici nu stiam ca a disparut comentariile de la aceasta sau accest troll.

ce e mai trist dar mna Romania :))

in loc sa va axati pe ceea ce e pozitiv gen cum ai spus tu 90% recenzii pozitive si culmea a comentat cineva aiurea de mine repet nu recenzie ! Si poc gata luati în seama ce spune cineva care nu lasa recenzii mai nimanui . Contul fusese facut cand am început eu aceasta meserie .

in fine nu sunt eu cu datul de explicatii dar stiu ca si trolii ma adora în secret 😹😹😹😹😹😹😹

4F36F396-7D63-4731-8C00-BFD4D0128611.png

86F444AE-8ECF-47CC-955F-FFEC874B9D5D.png

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, Jessiy said:

Exact unde e locul aceela superb cu canapele etc 😹😹 mrrr

O idee foarte bună, testăm canapele și scriem recenzii? :)

• Haha 1
Postat
1 hour ago, Jessiy said:

e greu ca lumea sa spuna ceva rau 😽 

La tine e mai greu să ajungă cineva la ușă și să intre... Cam asta poate fi spus de rău. 

Dar dacă te muți în Mall, aia au uși ce se deschid automat, deci e de bine :)

• Haha 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, Cozonac7 a spus:

La tine e mai greu să ajungă cineva la ușă și să intre... Cam asta poate fi spus de rău. 

Dar dacă te muți în Mall, aia au uși ce se deschid automat, deci e de bine :)

😾 la tine cred ca tre ‘ sa vin eu acasa daca la mine  nu se poate ajunge .

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...