povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Acum 15 ore, Ruxy1 a spus: Da doar că, cu mine nu-i merge🤣 Esti cam rece !! ...poate ai si tu nevoie de caldura ... Bine ...la.tine in padure 😂😂( unde esti cazata ) patrund cam greu ...razele.soarelui 🤪🤪 1 Link spre comentariu
NormalSize Reputație: 55 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Ce program ai ? Mersi Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 2 ore, NormalSize a spus: Ce program ai ? Mersi Bunaa, la mine e cu surprize🤣 uite in momentul de fata sunt treaza … Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 19 ore, altmarz a spus: Offf și am uitat sa te întreb la ce oră te trezești să îți aduc o cafea Te astept cu cefeaua🤣🥰 Link spre comentariu
Vizitator ExDanVeres Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Neata, Bai, de ce sunteti carcotasi? Gagica e f misto. Are servicii faine. Cadoul e putin marisor, dupa parerea mea. Adora Forest e o locatie f buna. Sau Isho + imprejurimi. Succes. Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 5 minute, ExDanVeres a spus: Neata, Bai, de ce sunteti carcotasi? Gagica e f misto. Are servicii faine. Cadoul e putin marisor, dupa parerea mea. Adora Forest e o locatie f buna. Sau Isho + imprejurimi. Succes. Bunaa nu știu cine ești după nume da oricum te pup jos🤣🥰 Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Bună dimineața , vroiam să vă cer o părere am găsit două apartamente : unul este pe Strada Daliei numărul 8 iar celălalt pe Strada Martir Ion Miron nr.9? Sunt okay locațiile care ar fi mai okay dintre ele?🥰 Link spre comentariu
copilul2016 Reputație: 220 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Pai primul este in complex ....al 2 este in zona de nord Lipovei/Aradului....parerea mea al 2 este ok ca si locatie!! Te pup! Link spre comentariu
Vizitator ExDanVeres Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 49 minutes ago, Ruxy1 said: Bună dimineața , vroiam să vă cer o părere am găsit două apartamente : unul este pe Strada Daliei numărul 8 iar celălalt pe Strada Martir Ion Miron nr.9? Sunt okay locațiile care ar fi mai okay dintre ele?🥰 Ion Miron clar. F fain blocul. Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Doar să nu nimerești în apartamentul ăla de avea scurgerea înfundată și se făcea ditamai balta în baie 🥺 1 Link spre comentariu
copilul2016 Reputație: 220 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Nu stiu ce se întâmplă cu tine Cozonac... Esti tot Gigi Contra fetelor de ceva timp... Care din ele te.a suparat?? 😊 😊 😊 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 16, 2022 1 hour ago, copilul2016 said: Nu stiu ce se întâmplă cu tine Cozonac... Esti tot Gigi Contra fetelor de ceva timp... Care din ele te.a suparat?? 😊 😊 😊 Niciuna, toate pe care le cunosc sunt fete faine 🥰😇 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34119 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 2 ore, copilul2016 a spus: Nu stiu ce se întâmplă cu tine Cozonac... Esti tot Gigi Contra fetelor de ceva timp... Care din ele te.a suparat?? 😊 😊 😊 Acum 44 minute, Cozonac7 a spus: Niciuna, toate pe care le cunosc sunt fete faine 🥰😇 El ii supărat anticipat doar pe cele care nu le cunoaște.😂😂 4 Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Buna dimineata , va astept pentru programari! 🥰🌞 Link spre comentariu
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Ceva recenzii, nimeni nimic? 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 17, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Recenzii nu prea găsești nicăieri despre domnișoara Ruxi... Pe niciun topic. Am căutat și eu. Asta înseamnă ori că este dezastru, ori că este senzație 🤩 mă macină atât de tare curiozitatea, încât (aproape) îmi vine să o vizitez și să aflu 😇 Dacă era blondă și fără tatuaje, deja știam cum stă problema Link spre comentariu
alexxxis21 Reputație: 744 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 17, 2022 200=30 de minute? La 400 eu nu prea mă bag. Dacă îmi place, ce fac? Bag 400 de fiecare dată? 1 Link spre comentariu
mision Reputație: 188 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Acum 13 minute, Cozonac7 a spus: Recenzii nu prea găsești nicăieri despre domnișoara Ruxi... Pe niciun topic. Am căutat și eu. Asta înseamnă ori că este dezastru, ori că este senzație 🤩 mă macină atât de tare curiozitatea, încât (aproape) îmi vine să o vizitez și să aflu 😇 Dacă era blondă și fără tatuaje, deja știam cum stă problema Am vazut ca apare la evitat scrie ceva acolo dar nu pare a fi o recenize . In fine uitate pe statistice Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Bună dimineața bună ziua sau cum vreți voi sa fie😂🤗 m-am mutat pe Traian Novac numărul unu la blocu rezidential NORD ONE langa iulius mall😘🥰! am și parcare privată🤗👍🏽 1 Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Astia care puneti femeile pe drum degeaba pana la voi si dupaia nu mai raspundeti , ce boala aveti? Ce vi se pare amuzant in a pune omu pe drum degeaba ? Credeti ca taxiu e ieftin aici in Timisoara? De râs sa fiti ! 1 1 Link spre comentariu
billionaire Reputație: 61 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Acum 11 minute, Ruxy1 a spus: Astia care puneti femeile pe drum degeaba pana la voi si dupaia nu mai raspundeti , ce boala aveti? Ce vi se pare amuzant in a pune omu pe drum degeaba ? Credeti ca taxiu e ieftin aici in Timisoara? De râs sa fiti ! Eu iti inteleg nemultumirea si aprob indignarea ta..dar la cat bani faci motivul supararii sa fie banii de taxi? Da o incolo..de ras nu alta...nemultumirea ar trebui sa fie lipsa respectului...si caracterul .. Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Acum 8 minute, billionaire a spus: Eu iti inteleg nemultumirea si aprob indignarea ta..dar la cat bani faci motivul supararii sa fie banii de taxi? Da o incolo..de ras nu alta...nemultumirea ar trebui sa fie lipsa respectului...si caracterul .. Da ai dreptate nu e vorba de bani aici , dar ce boala este asta??? Ca e ca un virus … adica imi dai share location te sun din taxiu si brusc ti se inchide telefonu? Pe bune? Si tu stai dupa geam si razi cu inca unu! WTF? Noroc ca mama m a facut educata si cu bun simt si o las asa… 1 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 18, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 18, 2022 18 minutes ago, Ruxy1 said: Da ai dreptate nu e vorba de bani aici , dar ce boala este asta??? Ca e ca un virus … adica imi dai share location te sun din taxiu si brusc ti se inchide telefonu? Pe bune? Si tu stai dupa geam si razi cu inca unu! WTF? Noroc ca mama m a facut educata si cu bun simt si o las asa… Eu în locul tău aruncam cu pietre'n geam 6 Link spre comentariu
pittysmen Reputație: 859 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Faine pozele de prezentare,dupa gustul meu,daca ma intrebi, esti ce trebuie🥰....treaba este ca ai venit direct cu preturi peste unele fete care ne viziteaza,si care sunt apreciate la noi in oras(nu vreau imi dau cu parerea,doar asa ca idee🙂,fiecare stie cat costa timpul lui,sau ce servicii are ) Tu avand cont nou....si nu am gasit macar o recenzie,sa nu spun o recenzie credibila....despre o vizita la tine.... Anyway,"good luck"😁 2 Link spre comentariu
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Acum 18 ore, mision a spus: Am vazut ca apare la evitat scrie ceva acolo dar nu pare a fi o recenize . In fine uitate pe statistice Nu nu apar la evitat uită-te la toată discuția ce-a fost acolo.Respectivul mă confundase cu o blonda ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum