Sari la conținut

Ruxy 0748691840

Ruxy1

Postări Recomandate

Vizitator ExDanVeres
Reputație: 0

Neata,

Bai, de ce sunteti carcotasi? Gagica e f misto. Are servicii faine. Cadoul e putin marisor, dupa parerea mea. 
Adora Forest e o locatie f buna. Sau Isho + imprejurimi. 
Succes. 

Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
Acum 5 minute, ExDanVeres a spus:

Neata,

Bai, de ce sunteti carcotasi? Gagica e f misto. Are servicii faine. Cadoul e putin marisor, dupa parerea mea. 
Adora Forest e o locatie f buna. Sau Isho + imprejurimi. 
Succes. 

Bunaa nu știu cine ești după nume da oricum te pup jos🤣🥰

Link spre comentariu

Bună dimineața , vroiam să vă cer o părere am găsit două apartamente : unul este pe Strada Daliei numărul 8 iar celălalt pe Strada Martir Ion Miron nr.9?  Sunt okay locațiile care ar fi mai okay dintre ele?🥰

Link spre comentariu
Vizitator ExDanVeres
Reputație: 0
49 minutes ago, Ruxy1 said:

Bună dimineața , vroiam să vă cer o părere am găsit două apartamente : unul este pe Strada Daliei numărul 8 iar celălalt pe Strada Martir Ion Miron nr.9?  Sunt okay locațiile care ar fi mai okay dintre ele?🥰

Ion Miron clar. F fain blocul. 

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Doar să nu nimerești în apartamentul ăla de avea scurgerea înfundată și se făcea ditamai balta în baie 🥺

• Haha 1
Link spre comentariu
1 hour ago, copilul2016 said:

Nu stiu ce se întâmplă cu tine Cozonac... Esti tot Gigi Contra fetelor de ceva timp... Care din ele te.a suparat?? 😊 😊 😊 

Niciuna, toate pe care le cunosc sunt fete faine 🥰😇

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Acum 2 ore, copilul2016 a spus:

Nu stiu ce se întâmplă cu tine Cozonac... Esti tot Gigi Contra fetelor de ceva timp... Care din ele te.a suparat?? 😊 😊 😊 

Acum 44 minute, Cozonac7 a spus:

Niciuna, toate pe care le cunosc sunt fete faine 🥰😇

El ii supărat anticipat doar pe cele care nu le cunoaște.😂😂

• Haha 4
Link spre comentariu

Recenzii nu prea găsești nicăieri despre domnișoara Ruxi... Pe niciun topic. Am căutat și eu. 

Asta înseamnă ori că este dezastru, ori că este senzație 🤩 mă macină atât de tare curiozitatea, încât (aproape) îmi vine să o vizitez și să aflu 😇

Dacă era blondă și fără tatuaje, deja știam cum stă problema 

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
Acum 13 minute, Cozonac7 a spus:

Recenzii nu prea găsești nicăieri despre domnișoara Ruxi... Pe niciun topic. Am căutat și eu. 

Asta înseamnă ori că este dezastru, ori că este senzație 🤩 mă macină atât de tare curiozitatea, încât (aproape) îmi vine să o vizitez și să aflu 😇

Dacă era blondă și fără tatuaje, deja știam cum stă problema 

Am vazut ca apare la evitat scrie ceva acolo dar nu pare a fi o recenize . In fine uitate pe statistice

Link spre comentariu

Astia care puneti femeile pe drum  degeaba pana la voi si dupaia nu mai raspundeti , ce boala aveti? Ce vi se pare amuzant in a pune omu pe drum degeaba ? Credeti ca taxiu e ieftin aici in Timisoara? De râs sa fiti !

• Haha 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Acum 11 minute, Ruxy1 a spus:

Astia care puneti femeile pe drum  degeaba pana la voi si dupaia nu mai raspundeti , ce boala aveti? Ce vi se pare amuzant in a pune omu pe drum degeaba ? Credeti ca taxiu e ieftin aici in Timisoara? De râs sa fiti !

Eu iti inteleg nemultumirea si aprob indignarea ta..dar la cat bani faci motivul supararii sa fie banii de taxi? Da o incolo..de ras nu alta...nemultumirea ar trebui sa fie lipsa respectului...si caracterul ..

Link spre comentariu
Acum 8 minute, billionaire a spus:

Eu iti inteleg nemultumirea si aprob indignarea ta..dar la cat bani faci motivul supararii sa fie banii de taxi? Da o incolo..de ras nu alta...nemultumirea ar trebui sa fie lipsa respectului...si caracterul ..

Da ai dreptate nu e vorba de bani aici , dar ce boala este asta??? Ca e ca un virus … adica imi dai share location te sun din taxiu si brusc ti se inchide telefonu? Pe bune? Si tu stai dupa geam si razi cu inca unu! WTF? Noroc ca mama m a facut educata si cu bun simt si o las asa…

• Haha 1
  • Trist 2
Link spre comentariu
18 minutes ago, Ruxy1 said:

Da ai dreptate nu e vorba de bani aici , dar ce boala este asta??? Ca e ca un virus … adica imi dai share location te sun din taxiu si brusc ti se inchide telefonu? Pe bune? Si tu stai dupa geam si razi cu inca unu! WTF? Noroc ca mama m a facut educata si cu bun simt si o las asa…

Eu în locul tău aruncam cu pietre'n geam 

• Haha 6
Link spre comentariu

Faine pozele de prezentare,dupa gustul meu,daca ma intrebi, esti ce trebuie🥰....treaba este ca ai venit direct cu preturi peste unele fete care ne viziteaza,si care sunt apreciate la noi in oras(nu vreau imi dau cu parerea,doar asa ca idee🙂,fiecare stie cat costa timpul lui,sau ce servicii are )

Tu avand cont nou....si nu am gasit macar o recenzie,sa nu spun o recenzie credibila....despre o vizita la tine....

Anyway,"good luck"😁

• Like 2
Link spre comentariu

Acum 18 ore, mision a spus:

Am vazut ca apare la evitat scrie ceva acolo dar nu pare a fi o recenize . In fine uitate pe statistice

Nu nu apar la evitat uită-te la toată discuția ce-a fost acolo.Respectivul mă confundase cu o blonda !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...