andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 8 minutes ago, kasparian said: Într-adevăr, omul are nevoie de ajutor specializat. Deocamdată este în faza maniacală și nu se poate face nimic, dar dacă va fi lăsat să se liniștească și să accepte realitatea, probabil va trece în faza depresivă, iar dde abia atunci va apela la medic și va putea fi tratat. Deci, de asta spun, lăsați-l în pace, nu îi întrețineți această stare care îi face mult rău! Bravo, mare adevarar zici frate kasparian 🤝, insa multi de aici se grabesc sa judece fara sa gandeasca macar din punct de vedere uman... Vezi tu, doar cauta sa toarne gaz pe foc. 😬🤕 4 1 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 minute ago, bebe2014 said: Da Tipic ție Hai să lăsăm toate atitudinea asta de căcat în pace Că săracu de el.are o scuza Nu are nici o scuza Nu se compara ce are el cu o afecțiune fizică Vrei tu să găsești scuze pentru toate atitudinea de căcat Treaba ta Iar vii cu dramatizarea ta clasică și găsești o scuza profundă pentru o atitudine de căcat & superficială A primit o lovitură de orgoliu, și nu vrea să accepte Nu e bolnav de nimic E prea plin de el Și l-a pus cu botu pe labe o prostituată de 20 Și nu vrea să accepte, că e prea încăpățânat și prea orgolios Asta e Ghinion! Dacă nu e locul lui aici, sau al tău, nu mai intrati.... nu vă obliga nimeni Că aveți amândoi Sindromul Salvatorului e fix problema voastră! Când ne plictisiți și pe noi cu ea ... Asumați- vă urmările Esti bine boss? vezi ca statul in cap dauneaza grav sanatatii 3 2 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 1 minut, bebe2014 a spus: Da Tipic ție Hai să lăsăm toate atitudinea asta de căcat în pace Că săracu de el.are o scuza Nu are nici o scuza Nu se compara ce are el cu o afecțiune fizică M-am oprit aici! Dacă tu nu înțelegi că o afecțiune psihică este cel puțin la fel de reală și de gravă ca una fizică, orice discuție nu-și mai are rostul. Sincer și fără supărare. 1 1 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 6 minutes ago, kasparian said: Dacă te referi la Ruxi, eu cred că iese foarte bine din toată tevatura asta, chiar a primit ceva reclamă gratuită. Cât despre remușcări, sunt convins că nu o chinuie prea tare... Deci, nu văd ce probleme ar putea avea. Ruxi a trecut repede peste asa zisa trauma, ea a intervenit pentru a-si spala umpic imaginea. Cum multi gandesc cu pula, au picat ... de prosti. Sa ne intrebam cine a avut de castigat? pai ea, prin popularitate si troli omniprezenti sa tina topicul sus , suntem pe pagina 40, mergem mai departe. 🥂 4 1 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 3 minute, kasparian a spus: Dacă te referi la Ruxi, eu cred că iese foarte bine din toată tevatura asta, chiar a primit ceva reclamă gratuită. Cât despre remușcări, sunt convins că nu o chinuie prea tare... Deci, nu văd ce probleme ar putea avea. Nu cred. În primul rând a speriat ViorelB, mulți potențiali fraieri " . Glumesc. Nu știm ce poate face asemenea om. Și iarăși nu știm ce simte ruxi.cand știe că are un obsedat în cârcă. Singura vină pe care o are ruxy, sunt bani împrumutați și că nu îi dă înapoi. Eu asta aș face. Pentru că ViorelB " are un motiv întemeiat să stea agățat. Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 12 minute, andrei825 a spus: Ruxi a trecut repede peste asa zisa trauma, ea a intervenit pentru a-si spala umpic imaginea. Cum multi gandesc cu pula, au picat ... de prosti. Sa ne intrebam cine a avut de castigat? pai ea, prin popularitate si troli omniprezenti sa tina topicul sus , suntem pe pagina 40, mergem mai departe. 🥂 Mare mafiot ești frate meleu. Stai așa să vezi ce croșeu" in ficat primești de la Bebe2014 . 🤣 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3418 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 12 minute, kasparian a spus: M-am oprit aici! Dacă tu nu înțelegi că o afecțiune psihică este cel puțin la fel de reală și de gravă ca una fizică, orice discuție nu-și mai are rostul. Sincer și fără supărare. Ce afecțiune psihică ?! Orice inadaptare la realitate, Orice încăpățânare prostească , Orice orgoliul de mascul rănit care se manifesta, orice dorință de atenție și dorință de control e Afecțiune psihică?! Hai să o lăsăm mai moale cu eterna victimizare că suntem bărbați Totuși Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3418 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 23 minute, andrei825 a spus: Esti bine boss? vezi ca statul in cap dauneaza grav sanatatii Sunt foarte bine Mulțumesc frumos pentru întrebare Discutăm pe text, speță în cauză, sau divagăm ? Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Urmează Andrei825 . Mă duc să îmi iau pop corn. 🤗. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 minute ago, bebe2014 said: Sunt foarte bine Mulțumesc frumos pentru întrebare Discutăm pe text, speță în cauză, sau divagăm ? Pe text nu avem ce discuta pentru ca bati campii. Nu te mai recunosc, nu esti tu cand ti-e foame. 3 1 1 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 1 minut, andrei825 a spus: Pe text nu avem ce discuta pentru ca bati campii. Nu te mai recunosc, nu esti tu cand ti-e foame. Cu bebe2014, ce ai ? Urăt din partea ta să agresezi verbal userii valoroși. 😏. Treaba ta . Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 minute ago, _potrivitu said: Cu bebe2014, ce ai ? Urăt din partea ta să agresezi verbal userii valoroși. 😏. Treaba ta . Nu am nimica cu el, iar bagi batul in gard aiurea si nu vad rostul. Exact ce vorbeam mai sus, bam 3 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3418 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 3 minute, andrei825 a spus: Pe text nu avem ce discuta pentru ca bati campii. Nu te mai recunosc, nu esti tu cand ti-e foame. Da Probabil de la intermitent fasting Se termină acum intervalul de fasting și urmează să mănânc imediat Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 minute, bebe2014 a spus: Da Probabil de la intermitent fasting Se termină acum intervalul de fasting și urmează să mănânc imediat Subțire. 😒 Probabil este mai bine așa. 😣😖 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 7 minute, andrei825 a spus: Nu am nimica cu el, iar bagi batul in gard aiurea si nu vad rostul. Exact ce vorbeam mai sus, bam Sunt corect cu tine când îți spun verde Nu îmi place de tine . Dar . Ai ceva aptitudini de mafiot și asta îmi place. Doar că Ești iubitor de șobolan. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Just now, _potrivitu said: Sunt corect cu tine când îți spun verde Nu îmi place de tine . Dar . Ai ceva aptitudini de mafiot și asta îmi place. Doar că Ești iubitor de șobolan. In limbaj comun, plictiseala este o stare afectiva neplacuta, pe care o experimentam atunci când nu avem nimic de facut. Ia o pauza, nu imi mai urmari postarile ca bate la ochi. 👀 3 2 1 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 11 minute, andrei825 a spus: In limbaj comun, plictiseala este o stare afectiva neplacuta, pe care o experimentam atunci când nu avem nimic de facut. Ia o pauza, nu imi mai urmari postarile ca bate la ochi. 👀 Adevărat sunt fanul" tău . Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 59 minute, bebe2014 a spus: Ce afecțiune psihică ?! Orice inadaptare la realitate, Orice încăpățânare prostească , Orice orgoliul de mascul rănit care se manifesta, orice dorință de atenție și dorință de control e Afecțiune psihică?! Hai să o lăsăm mai moale cu eterna victimizare că suntem bărbați Totuși Da! Oricare dintre astea reprezintă un dezechilibru de neurotransmițători, altfel am fi cu toții perfecți. Sigur, dezechilibrele mai mici se rezolvă de la sine, cu o viață mai echilibrată, cu puțin sport etc. Însă dacă devin mai mari, "bărbăția" nu ajută la nimic, te apucă plânsul pe la colțuri ca pe ultima legumă. Nu doresc nimănui să treacă prin asta! Și singurul ajutor este unul de specialitate, eventual cu aport de substanțe care să refacă echilibrul. Da, știu că mentalitatea "din popor" nu acceptă că ar exista suferință psihică și că totul e doar un moft, care se tratează cu voință ("bărbăție") sau, după caz, cu asprime, bătăi, dușuri reci, șocuri electrice șamd. Probabil cei care gândesc așa ar trebui să încerce aceleași metode și când îi doare capul sau stomacul, în loc să ia un Nurofen 2 1 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3418 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 3 minute, kasparian a spus: Da! Oricare dintre astea reprezintă un dezechilibru de neurotransmițători, altfel am fi cu toții perfecți. Sigur, dezechilibrele mai mici se rezolvă de la sine, cu o viață mai echilibrată, cu puțin sport etc. Însă dacă devin mai mari, "bărbăția" nu ajută la nimic, te apucă plânsul pe la colțuri ca pe ultima legumă. Nu doresc nimănui să treacă prin asta! Și singurul ajutor este unul de specialitate, eventual cu aport de substanțe care să refacă echilibrul. Da, știu că mentalitatea "din popor" nu acceptă că ar exista suferință psihică și că totul e doar un moft, care se tratează cu voință ("bărbăție") sau, după caz, cu asprime, bătăi, dușuri reci, șocuri electrice șamd. Probabil cei care gândesc așa ar trebui să încerce aceleași metode și când îi doare capul sau stomacul, în loc să ia un Nurofen Auzi, DIN POPOR E O VORBĂ , PSIHIATRUL decide dacă e o boală psihică. Și cine suferă de boală psihică. Dacă nu ești PSIHIATRU, Părerile tale vizavi de boli psihice și bolnavi sau presupuși bolnavi de boli psihice sunt N U L E. Dacă vă dă orgoliul afară din casă, și trebuie să îl afișați pe site-ul de Curve, nu suferiți decât de o imagine de sine exacerbată, și asta nu e nici o boală. E o aroganță puerila și naivă, tipic adolescenților răsfățați. Și așteptarea ca restul lumii să contribuie la imaginea voastră de sine exacerbată, să primiți validarea externă după cum vreți voi , arată Imaturitatea emoțională. Nimic mai mult. #spuneNuPizdificării #spuneNuVictimizării Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, bebe2014 a spus: Auzi, DIN POPOR E O VORBĂ , PSIHIATRUL decide dacă e o boală psihică. Și cine suferă de boală psihică. Dacă nu ești PSIHIATRU, Părerile tale vizavi de boli psihice și bolnavi sau presupuși bolnavi de boli psihice sunt N U L E. Dacă vă dă orgoliul afară din casă, și trebuie să îl afișați pe site-ul de Curve, nu suferiți decât de o imagine de sine exacerbată, și asta nu e nici o boală. E o aroganță puerila și naivă, tipic adolescenților răsfățați. Și așteptarea ca restul lumii să contribuie la imaginea voastră de sine exacerbată, să primiți validarea externă după cum vreți voi , arată Imaturitatea emoțională. Nimic mai mult. #spuneNuPizdificării #spuneNuVictimizării În primul rând, nu înțeleg de ce mă bagi pe mine în asta! M-am plâns eu ție de ceva similar, m-ai văzut tu pe mine făcându-mi seppuku în public?? Vorbești despre orgoliu nemăsurat și imagine de sine exacerbată, dar oare nu tocmai tu te manifești astfel, luând la ocară pe oricine nu e de acord cu tine sau nu corespunde cu imaginea ta despre Univers?? Uită-te la tine, ești printre cei mai violenți de pe forum, în enunțarea și susținerea obstinantă apropriilor idei! Pe bune, ce studii colosale, ce Instanță superioară te certifică să crezi că TU deții adevărul absolut și ești îndreptățit să pui pumnul în gură la toată lumea? Dacă nu ești de acord cu ideile altora, combate-le prin argumente, dacă poți, nu prin atacuri la persoană și intimidare verbală! În al doilea rând, este o chestiune de empatie, nu de studii, ca să realizezi că cineva suferă. Și din nou, e o chestiune de cultură generală, nu de studii, să știi că suferințele (de orice natură) se rezolvă la medic, nu luându-l peste picior pe suferind. La această empatie am făcut apel mai sus. Cine o are, bine, cine nu... 2 1 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Eu o am . Pe empatie 😒 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3418 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 8 minute, kasparian a spus: În primul rând, nu înțeleg de ce mă bagi pe mine în asta! M-am plâns eu ție de ceva similar, m-ai văzut tu pe mine făcându-mi seppuku în public?? Vorbești despre orgoliu nemăsurat și imagine de sine exacerbată, dar oare nu tocmai tu te manifești astfel, luând la ocară pe oricine nu e de acord cu tine sau nu corespunde cu imaginea ta despre Univers?? Uită-te la tine, ești printre cei mai violenți de pe forum, în enunțarea și susținerea obstinantă apropriilor idei! Pe bune, ce studii colosale, ce Instanță superioară te certifică să crezi că TU deții adevărul absolut și ești îndreptățit să pui pumnul în gură la toată lumea? Dacă nu ești de acord cu ideile altora, combate-le prin argumente, dacă poți, nu prin atacuri la persoană! În al doilea rând, este o chestiune de empatie, nu de studii, ca să realizezi că cineva suferă. Și din nou, e o chestiune de cultură generală, nu de studii, să știi că suferințele (de orice natură) se rezolvă la medic, nu luându-l peste picior pe suferind. La această empatie am făcut apel mai sus. Cine o are, bine, cine nu... Prin argumente am combătut Că iei tu totul personal și crezi că e totul despre tine.... Fix problema ta De asta empatizezi cu un CURVAR de 70 de ani păcălit de o prostituată de 20 ani ..... Că suferiți amândoi de prea mult orgoliu Că vă luați prea serios Că vă credeți ce nu sunteți Că nu vă adaptați realității obiective ȘI ALA S-A VĂZUT SALVATORUL LUI RUXY, TU ACUM te vezi salvatorul lui Suferiți de aceeași patologie Că nu vă vedeți Lungu nasului Nu vă înțelegeți locul Luați și salvați voi pe toată lumea Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Kasparian, este empatic cu toți cei care sunt la pământ. Nu contează vârsta și sexul. Îl cunosc. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Nu vad rostul CAPS LOCK-ului, acum fiecare face ce poate, unii prin argumente, altii prin urlete, asa ceva. Sa iasa la interval hashtagistii. 4 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, bebe2014 a spus: Auzi, DIN POPOR E O VORBĂ , PSIHIATRUL decide dacă e o boală psihică. Și cine suferă de boală psihică. Dacă nu ești PSIHIATRU, Părerile tale vizavi de boli psihice și bolnavi sau presupuși bolnavi de boli psihice sunt N U L E. Dacă vă dă orgoliul afară din casă, și trebuie să îl afișați pe site-ul de Curve, nu suferiți decât de o imagine de sine exacerbată, și asta nu e nici o boală. E o aroganță puerila și naivă, tipic adolescenților răsfățați. Și așteptarea ca restul lumii să contribuie la imaginea voastră de sine exacerbată, să primiți validarea externă după cum vreți voi , arată Imaturitatea emoțională. Nimic mai mult. #spuneNuPizdificării #spuneNuVictimizării Boss, e clar că moșaru are și ceva la căpuț, eu înțeleg că se simte în formă fizic și că mai are dorință de păs, da' predilecția lui pt puștoaice denotă și asta ceva... totuși e bine că omul nu-și duce furia în plan fizic. Ce-a făcut el aici pă forum, practic s-a făcut singur de râs și de batjocură. Dacă n-ar mai scrie probabil că în câteva zile ar abandona toți topicul. În fine, chiar e "băiat" mare, să se "descurcă" 🤷🏻 Ar mai fi ceva și despre fată, dacă e cum spune moșulețu, că banii i-a dat împrumut, corect ar fi să-i dea înapoi. Nu în natură dacă i s-a luat de el, ci pur și simplu în bani. Nu știu eu ce a fost între ei, da' dacă ăla i-a dat banii ca împrumut, așa mi s-ar părea normal. Dacă i-a dat de plăcere, că s-a simțit bine cu ea...atunci adio și un praz verde ! 🙆🏻 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate