Sari la conținut

Iubesc Constanta si oamenii sai!

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

@senya, prietene, stai sa vezi ce ne asteapta dupa ce-si va reimprospata stocul! Nici nu vreau sa ma gandesc!

:bow :bow :bow :shocked

Postat

Hai cu maneauaaaa

Bai...te-ai tampit? Eu ma refeream la tanarul "motangarfieled" pe care se pare ca l-ai speriat si l-ai izgonit! Si acum pe bune..cam cate manele ai vazut si ascultat tu...aici pe sectiunea Constanta? Cred ca si acest lucru ar trebui sa-ti dea de gandit!

• Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

Constanta este unic datorita marii. Cine s-a nascut aici cu greu paraseste acest oras. Marea influenteaza benefic oamenii, atmosfera si locurile facand acest oras unic. Nu vreau sa dau in poezie ca nu ma caracterizeaza, dar eu simt ca este.

• Like 5
Postat

Cine s-a nascut aici cu greu paraseste acest oras.  Nu vreau sa dau in poezie ca nu ma caracterizeaza, dar eu simt ca este.

Nu numai cei care s-au nascut in Constanta! Si da-o in poezie...daca asta simti...pentru ca merita!

Respect si ganduri bune!

• Like 2
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Iubesc marea pe care o salut de pe balcon, in fiecare dimineata inainte de a pleca la munca..si dupa-amiaza cand ma reintorc!

Iubesc oamenii acestui oras nebun si linistit in acelasi timp!

Iubesc aceasta sectiune a forumului..sectiunea Constanta..care reprezinta un loc..si citez un membru marcant al unui altui forum cu aceeasi tematica.."...acolo in sectiunea voastra semiindependenta  in care niciun moderator nu se baga ptr ca voi impartiti dreptatea, puneti la punct pe unul-altul, postati ce va trece prin cap, asta pentru ca nimeni nu va taie capetele..."

Pentru prima fraza, te urasc din adancul sufletului meu... :rax2

Nu stiu de ce dar, si eu, sunt indragostit de constanteni fie ca sunt membri ai acestui forum fie ca nu. :wink2

Pe sectiunea Oradea sunt "tata lor" (Exceptie face Inspectorul Fater, fostul moderator - apuci; el nu se mai implica asa mult.) si-mi iubesc toti copiii, fete sau baieti. :D Sectiunea Constanta e, pentru mine, ca o a doua casa unde sunt inconjurat de prieteni. N-am sa nominalizez pe nimeni pentru a nu uita, din greseala sau graba, pe vreunul dintre voi.

Va multumesc ca existati :bow si va iubesc pe toti! :wub Fetelor, va pup! :kiss3 Baietilor, voi scapati de pupat dar, imi scot palaria in fata voastra. :hihat

Respect Constanta!

• Like 4
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Constanta este unic datorita marii. Cine s-a nascut aici cu greu paraseste acest oras. Marea influenteaza benefic oamenii, atmosfera si locurile facand acest oras unic. Nu vreau sa dau in poezie ca nu ma caracterizeaza, dar eu simt ca este.

Adevarat !

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Romania
Postat

salut colegii,

Unele persoane spun ca dezastrul asta ecologic s-a intamplat prin Ungaria.

Unguroaicele nu asa ceva....:)

Dupa ultimile vesti, cica s-ar fi intamplat totusi pe malul marii, la noi

Cum este ????

:slap2 :slap2 :slap2

post-88772-0-38909400-1393610793_thumb.jpg

• Like 3
Postat

parca....ar trebui resuscitate...:)

eventual treaba aia cu respiratia gura la....gura :slap2

Postat

parca....ar trebui resuscitate... :)

eventual treaba aia cu respiratia gura la....gura :slap2

Eu plec sa le salvez,mititele :rax2 :rax2

Postat

salut colegii,

Unele persoane spun ca dezastrul asta ecologic s-a intamplat prin Ungaria.

Unguroaicele nu asa ceva.... :)

Dupa ultimile vesti, cica s-ar fi intamplat totusi pe malul marii, la noi

Cum este ????

:slap2 :slap2 :slap2

Din pacate va dezamagesc baietii. Ceea ce vedeti voi in poza sint doar pizdificatii de pe forum....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.