Sari la conținut

Hai in Timisoara🍷

Postări Recomandate

• Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu vă certați,  mai bine veniți la mine sa ne relaxam...un dans din buric, un suc rece...un sexut 😊😏

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 7 minute, tttpttt a spus:

Jeeez, ce rautati am zis? :)))
Iara apar cavalerii de serviciu.

Eu nu mă refeream la tine, ci în general, deoarece eu nu aleg fetele în funcție de locație, ci doar dacă îmi plac sau nu! Îmi cer scuze dacă te-ai simțit vizat de comentariul meu! O zi faină!

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 oră, altmarz a spus:

Mai multe lucruri chiar. 

Uite, aradenii stau mult mai bine ca noi. La AK (cam tot ca rebreanu towers) au benzinarie, care are o terasa, poti bea o cafea linistit...au ceva supermarket-uri, au o spalatorie cu fise, totul fix langa.

Nu e pe camp, ca la noi, unde acum 3 ani asteptau constructorii sa termine combinele de recoltat ca sa faca astia blocuri :) 

Aia îi soluția! Benzinăria "HAI LA POMPĂ" s.r.l. 

• Telefon: 0772056560
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 16 ore, Carinasw a spus:

Atâția băieți m-au vizitat și aici la TM,recenzii canci 😂😂😂😂😂 

Radem ,glumim...futem plătim. 

Baieti ,curaj...nu musc ,nu bat ...cel mult va sufoc în timp ce facem FK..😂😂😂😂😂😂 

Știu ce spui , abea am primit 5 recenzii pe TM nu prea se mai lasă recenzii nici pe buc nu am mai primit recenzii ! 
care o fii motivul naiba știe ! Dar am de gând sa vin in TM cam intr o sapt sa văd dacă primesc după recenzii 😂

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Poate se relocheaza inesis, cu barul de la aeroport. "h24" ar putea sa l numeasca, si neaparat sa nu fie arsa cafeaua. Aia cazati de la 2 la 4 cred ca ar aprecia s'un rand de pacanele

• Haha 3

dag dal gas!

Vizitator
Postat
Acum 17 ore, Carinasw a spus:

Atâția băieți m-au vizitat și aici la TM,recenzii canci 😂😂😂😂😂 

Radem ,glumim...futem plătim. 

Baieti ,curaj...nu musc ,nu bat ...cel mult va sufoc în timp ce facem FK..😂😂😂😂😂😂 

Corinuța, dragă, azi și mâine nu am efectiv cum să ajung la tine, dar miercuri cu siguranță o voi face, și îți promit că o să fac dragoste cu tine ca în povești, cu timp mult și tot ce trebuie, apoi o să-ți las o recenzie de povestit nepoților, iar dacă nu va fii adevărat ce voi scrie acolo, poți să spui public aici că mint! Deseară sau mâine dimineață îți scriu pe watssap ca să stabilim datele audienței! Iar despre faptul că sunt om serios, poți să-l întrebi pe Nelu, pentru că sunt convins că te va vizita înaintea mea, tu fiind una dintre preferatele lui, și cum niciodată nu am dat greș când am mers pe mâna lui, în viitor, clar vei fii și dintre ale mele!😇⚘⚘❤❤

Postat
Acum 10 ore, Albano89 a spus:

Nu te lua după astfel de păreri, Rebreanu nu este o locație chiar atât de rea și nu constituie un impediment pentru cei care doresc să te cunoască și să te viziteze. În opinia mea, criticile aduse locațiilor alfate în zona Rebreanu sunt puerile, deoarece cine te place și te vrea cu adevărat, sunt convins că în primul rând vine pentru tine și mai puțin pentru zona în care activezi. Tu ești o dulce și eu unul o să te vizitez cât de curând chiar dacă o să ai locația și în cort. Așa că nu pune la suflet toate răutățile de pe aici! Te pup virtual și sper că și așa cum trebuie, și asta cât de curând! Îți doresc o săptămână superbă ca și tine!❤⚘😇

Rebreanu e f bun bine ai zis ca criticile  is puerile

• Like 1
  • Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
Postat
Acum 9 ore, Girlsexy99 a spus:

Știu ce spui , abea am primit 5 recenzii pe TM nu prea se mai lasă recenzii nici pe buc nu am mai primit recenzii ! 
care o fii motivul naiba știe ! Dar am de gând sa vin in TM cam intr o sapt sa văd dacă primesc după recenzii 😂

Nu castig nimic ....din contra  ....ies in pierdere . 

Din cand in cand ...scriu la alea de pe publi 

....care nu  au cont ...aici 🤪🤪

• Like 1
  • Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 49 minute, 20_14 a spus:

Nu castig nimic ....din contra  ....ies in pierdere . 

Din cand in cand ...scriu la alea de pe publi 

....care nu  au cont ...aici 🤪🤪

Daca vorbim de publi, scrie macar unde nu trebuie ajuns. Tinele secret pe alea care te ung la suflet, daca asa consideri ca i frumos, pot sa inteleg atitudinea...🙂Nici nu trebuie sa dai explicatii🤐

• Like 1

dag dal gas!

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, tomson a spus:

Rebreanu e f bun bine ai zis ca criticile  is puerile

Confirm, Rebreanu chiar e foarte bun, sunt apartamente noi, băile sunt foarte ok, nu faci dușul intr-o baie care l-a prins pe Ceaușescu sau mai rau, pe Gheorghiu Dej sau Rege. In plus, s-a deschis drumul și se poate ajunge mai ok acolo.

E de apreciat "mafiotu" care le-a cumpărat ca oferă condiții bune. Ce ma enervează in schimb e ca ajută la menținerea/creșterea prețurilor exagerat de mari la apartamente prin cumpărarea lor continuă. Mai hoo boss lasa si la clasa muncitoare ceva ca ne rupe creditu ăsta 😁

Cea mai proastă locație din oraș e într-adevăr Dumbrăvița. Nu ca ar fi nașpa condițiile (toate casele sunt noi acolo), dar de ajuns chiar e foarte greu, nu ai transport decent, și taxi sau uber te rupe de bani. Aia nu mai e Timișoara, e pizderea!

Postat
Acum 9 ore, Centaurii89 a spus:

băile sunt foarte ok

Numa eu am impresia că o să îmi rup gâtu' în băile alea? Ce plm de gresie alunecoasă or pus pe acolo.. 

Vizitator
Postat
Acum 23 minute, nila78 a spus:

Numa eu am impresia că o să îmi rup gâtu' în băile alea? Ce plm de gresie alunecoasă or pus pe acolo.. 

Sunt dușurile alea făcute ca pula la majoritatea apartamentelor și nu există diferențe de nivel între duș și restul băii, scurgerile nu au panta și este apă peste tot, dar ce să faci, asta este situația!

• Membru Premium
Postat
21 minutes ago, nila78 said:

Da, unele fete cu suflet mare si care se gandesc la noi pun ceva pe jos imediat la iesirea din cabina, dar eu era sa alunec si dupa ce ieseam din baie... :) 

Dar nu toate sunt foarte ok, am dat de un apartament la 173 cu o cabina de dus...ceva improvizatie, si foarte mica, din aia care se inchide complet...de abia ma miscam :) 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lasa ,dam noi cu mopul 🤣🤣🤣🤣🤣 ieri am șters cu mopul de ma durea capul 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, altmarz a spus:

Da, unele fete cu suflet mare si care se gandesc la noi pun ceva pe jos imediat la iesirea din cabina, dar eu era sa alunec si dupa ce ieseam din baie... :) 

Dar nu toate sunt foarte ok, am dat de un apartament la 173 cu o cabina de dus...ceva improvizatie, si foarte mica, din aia care se inchide complet...de abia ma miscam :) 

La majoritatea degeaba pui un prosop jos ...se face leoarca 🤣🤣🤣🤣🤣 

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, Carinasw said:

Lasa ,dam noi cu modul 🤣🤣🤣🤣🤣 ieri am șters cu mopul de ma durea capul 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Vezi ca la xcity au cabine de dus facute cum trebuie, nici la campeador nu tin minte sa fi avut problema asta 😇

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, altmarz a spus:

Vezi ca la xcity au cabine de dus facute cum trebuie 😇

Ei na...și ap în care stau e faaaaain rau de tot . Da n-ai mai fost la mine ca să știi 

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, Carinasw said:

Ei na...și ap în care stau e faaaaain rau de tot . Da n-ai mai fost la mine ca să știi 

Nu pentru apartament venim oricum :) 

Daaar, programul tau e tare scurt si se ocupa prea repede
Sa stii ca si daca trecuta m-am incadrat cu greu, dar am facut un mic sacrificiu, ce nu fac eu 🥰

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, Carinasw a spus:

Oglinda aia e ce trebuie 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, altmarz a spus:

Nu pentru apartament venim oricum :) 

Daaar, programul tau e tare scurt si se ocupa prea repede
Sa stii ca si daca trecuta m-am incadrat cu greu, dar am facut un mic sacrificiu, ce nu fac eu 🥰

Hai vino sa te iubesc oleaca

Vizitator
Postat
Acum 10 minute, Carinasw a spus:

Așa se vorbește pe aici de mă apucă râsul, vezi doamne de parcă asa mult contează locația și mergem să stăm în puf, iar calitatea fetei nu contează! Tu ești o fată superbă, ai o grămadă de recenzii pozitive și din partea mea poți să stai oriunde, deoarece eu vin la tine, nu să-mi fac impresii despre locație!❤

• Membru Premium
Postat
7 minutes ago, Carinasw said:

Hai vino sa te iubesc oleaca

Acuma, ma urc pe bicicleta si vin. Vrei si o apa cu lamaie? 😇

• Membru Premium
Postat
43 minutes ago, colericul said:

Am înțeles corect? Dacă ajung în Rebreanu îmi trebuie slip, labe de scafandru, tub pentru respirat? Și o barcă de cauciuc de la ușă la duș și înapoi? 

De unde cumpăr barcă? căci restul le am.. 

Nu peste tot, unele apartamente sunt cu cada, nu toate au cabina de dus...cum ti-e norocul. 

Barca poti sa iei de pe bega, te duci cu vaporasul :) 

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat
1 hour ago, altmarz said:

Vezi ca la xcity au cabine de dus facute cum trebuie, nici la campeador nu tin minte sa fi avut problema asta 😇

hahahaha

Am ajuns si eu candva la xcity pe timp de noapte. Blocuri mai creepy ca alea nu cred ca am mai vazut in Tm. Tot felul de zgomote ciudate, holuri inguste, pana si liftul parea din ceva film de groaza. Sa nu mai zic de mocirla de acolo. :)

Ii bine de stiut totusi ca macar dusurile is ok. 😁

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, manutm said:

hahahaha

Am ajuns si eu candva la xcity pe timp de noapte. Blocuri mai creepy ca alea nu cred ca am mai vazut in Tm. Tot felul de zgomote ciudate, holuri inguste, pana si liftul parea din ceva film de groaza. Sa nu mai zic de mocirla de acolo. :)

Ii bine de stiut totusi ca macar dusurile is ok. 😁

Zgomotele ciudate cred ca veneau de la corporatistii care lucrau peste program la VOX :) 

De restul, nu stiu ce sa zic, de destul de mult timp  e asfaltat, nu exceptional, dar nu e noroi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...