Sari la conținut

0730934065 Nufarul

lucik_tare10

Postări Recomandate

• Oras:Oradea

Nu stiu dc🤔,  dar am impresia ca e aceleasi fata ce e la noi de ceva vreme, si face totul neprotejat.. Are deja vreo 2 topice deschise😉, dar daca ii cereti detalii telefonic si primiti un mesaj rapid cu tarifele 300/fin totul neprotejat si 500/h totul neprotejat at e sigur ca e ea!

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 10 ore, nickname90 a spus:

Nu stiu dc🤔,  dar am impresia ca e aceleasi fata ce e la noi de ceva vreme, si face totul neprotejat.. Are deja vreo 2 topice deschise😉, dar daca ii cereti detalii telefonic si primiti un mesaj rapid cu tarifele 300/fin totul neprotejat si 500/h totul neprotejat at e sigur ca e ea!

La fel cred și eu.in urma cu un an jumate era o tepara grasa în nufărul. Pe onisifor ghidul.o balenă. Când am văzut-o nu am vrut sa rămân. Era sa ma bat cu pestele.eu fiind un tip mai solid .1.85...120 kg.cand am ieșit am dat cu usa de au ieșit toți vecinii pe scara 🤣

• Like 3
  • Haha 2
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Cipry37 a spus:

La fel cred și eu.in urma cu un an jumate era o tepara grasa în nufărul. Pe onisifor ghidul.o balenă. Când am văzut-o nu am vrut sa rămân. Era sa ma bat cu pestele.eu fiind un tip mai solid .1.85...120 kg.cand am ieșit am dat cu usa de au ieșit toți vecinii pe scara 🤣

Daca e aceeași , metamorfoza este extraordinara . Rămânând în domeniul ihtiologiei a 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, sonofthesun a spus:

Daca e aceeași , metamorfoza este extraordinara . Rămânând în domeniul ihtiologiei a trecut de la balena la scrumbie Intr un termen scurt. Poate ar trebui să își schimbe domeniul și să inspire și să  ajute la transformarea balenelor in sirene . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...