Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pulpele trebuie înțelese.....

După ....... savurate.....

M-ai luat întâi cu felul meu preferat de mâncare si apoi îmi spui acestea...

... Trebuie mereu inainte si după, sau constant înțelese... au un loc important indiferent de pozitia care ai lua în ceea ce tine de gusturi.

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

M-ai luat întâi cu felul meu preferat de mâncare si apoi îmi spui acestea...

... Trebuie mereu inainte si după, sau constant înțelese... au un loc important indiferent de pozitia care ai lua în ceea ce tine de gusturi.

Mă rezum la un laic...
  • Like 1
  • Minus 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mă rezum la un laic...

Mda, am observat ce se aduce in discuții...
  • Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Aprob .....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aprob .....

Offf, esti..... mereu asa. Noapte buna💋
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Subscriu la ce a zis domno picon, cred ca deaia nu imi mai plac topicurile unde prezenta lu vistantric e in exces

Nu stiu despre ce senzatii si cercetare vorbesti tu acolo, dar eu vorbeam din pct de vedere medical ca nu e sanatos

Bomba atomica nu a explodat pana cand nu a aranjat o femeie firele frumos, ca era o incalceala...

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bomba atomica nu a explodat pana cand nu a aranjat o femeie firele frumos, ca era o incalceala...

In viziunea multora dintre oameni exista acel ceva... incalcit de cate o situație sau poveste de-o viata. Sunt unele femei care nu se pot lauda ca-si au aranjate visele, si din istoricul trăirilor nu-si pot scoate o viziune simpla... pe tava. Sunt persoane care-si petrec mult timp sa amestece idei, si doar cativa creează...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mersi. Esti o draguta. Te pup.

Vizitator
Postat

Corina nu are orizont.....

Merge la cacialma ....

Poi nu te prind eu ....=))
Vizitator
Postat

Subscriu la ce a zis domno picon, cred ca deaia nu imi mai plac topicurile unde prezenta lu vistantric e in exces

Nu stiu despre ce senzatii si cercetare vorbesti tu acolo, dar eu vorbeam din pct de vedere medical ca nu e sanatos

hai ca tii cu rozkendra :))

Vizitator
Postat

N-am înțeles niciodată de ce va obositi sa cititi ce scrie madama.

pentru ca este altruista inteleapta si astrala , si care din trei cuvinte cu dibacie manuite descrie stari intregi la care nici nu visezi ca ar exista pentru ca esti prea ocupat cu blestemele ezoterice aruncate civilizatiilor existentiale , extra lumesti , precum si la caracterul lor distructiv , subversiv si inrobitor in lumea planetara medie sau fizica unde suntem plantati existential ca niste receptori ai placerilor visurilor perverse.

as zice mai multe dar......nu mai am bere:))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

pentru ca este altruista inteleapta si astrala , si care din trei cuvinte cu dibacie manuite descrie stari intregi la care nici nu visezi ca ar exista pentru ca esti prea ocupat cu blestemele ezoterice aruncate civilizatiilor existentiale , extra lumesti , precum si la caracterul lor distructiv , subversiv si inrobitor in lumea planetara medie sau fizica unde suntem plantati existential ca niste receptori ai placerilor visurilor perverse.

=)) ai luat-o si tu pe aratura ....
Vizitator
Postat

=)) ai luat-o si tu pe aratura ....

esti masonica egoista si agresiva pe plan fiinţal unde iti este meritocratia sociala ?

peseu: stii bancu cu bufnitza?

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce mi-a placut... îmi place sa am mintea relaxată în preajma atâtor idei puse intr-un mic rezumat. Mi-am relaxat gândul pentru sa visez frumos si nu îndrăznesc acum sa aprofundez observatia mea asupra micului joc de sens din textul scris de tine si sa-mi pun cine stie ce in gândul meu, acum gol si primitor. As zice mai multe, cum ca... oricum cunosti tu despre ce încă mai am sa iti spun..... iar inainte sa dorm, mi-e tare bine sa-mi iau un pahar cu apa de izvor din frigider.
  • Like 5
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

peseu: stii bancu cu bufnitza?

În banc bufnita spune ceva de alte planuri de viețuire in neființă?... Ca asa mi-e dimineață, si somnul a atât de dulce acum, si cântecele-s altele!
  • Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Postat

picon e un om rau ocult malefic bestial subversiv viclean perfid cinic si monstruos.

zic , sa ne rugam la dumnezeu cel bun pentru el :)))) 

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

picon e un om rau ocult malefic bestial subversiv viclean perfid cinic si monstruos.

zic , sa ne rugam la dumnezeu cel bun pentru el :))))

Da bineinteles... este o forta care cunoaste ceea ce Picon a făptuit, si sa fie sănătos cu ce a putut si o sa mai poată.
Vizitator
Postat

Da bineinteles... este o forta care cunoaste ceea ce Picon a făptuit, si sa fie sănătos cu ce a putut si o sa mai poată.

corect , ca sa nu-l lasam sa mai profite , zic sa-l exorcizam.

peseu: gata , ma duc la somn o ora , zeita tantrei fie cu tine

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

corect , ca sa nu-l lasam sa mai profite , zic sa-l exorcizam

Depinde... lucrurile acestea se fac usor, usor. Pilon e bine sa fie un om constient de puterile sale până la capăt...
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Depinde... lucrurile acestea se fac usor, usor. Pilon e bine sa fie un om constient de puterile sale până la capăt...

Visule nu stiu ce bagi da nu-i sanatos...Tu numa de dormit nu dormi,da cica vis tantric...

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Visule nu stiu ce bagi da nu-i sanatos...Tu numa de dormit nu dormi,da cica vis tantric...

Ba dorm si "bag" plimbari, si când imi trebuie... aud anumite notificări care nu-s activate in timpul somnul profund. Vacanta...
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Abia am ajuns de la biblioteca, eu cu cine dezbat?

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

@vistantric - in primul rand bine ai venit pe aceste forumuri unde scriu si citesc si eu :)

nu le da importanta unora care scriu pe aici eu sunt medic si pot sa confirm faptul ca ejacularile repetate precum si frustrarile fac din majoritatea membrilor acestui forum niste fiinte dezechilibrate, rele, perverse, cu un fals sentiment de "eu le stiu pe toate", eu personal nici nu mai citesc de multi ani decat replicile celor care sunt interesati, care sunt respectuosi, care prezinta bun simt, citesc intai id-ul si apoi mesajul daca id-ul estre in lista mea de fiinte umane care merita un raspuns :)

Tu esti in aceasta lista.

Te imbratisez cu drag si iti doresc sa fii foarte fericita  !

• Like 1
  • Minus 6

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ti-am spus deja ce e cu mine si nu am ce justificări sa iti aduc, pentru ca mie... nu îmi sunt necesare in aceste situatii. De aceea tu vezi necunoaștere, când eu vad un fapt mai corect si util sa fiu atentionata de un om privind micile mele greseli, pentru ca... eu sa caut ce vreau în lipsa altora mai mari.

Da. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...