Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

@vistantric - in primul rand bine ai venit pe aceste forumuri unde scriu si citesc si eu :)

nu le da importanta unora care scriu pe aici eu sunt medic si pot sa confirm faptul ca ejacularile repetate precum si frustrarile fac din majoritatea membrilor acestui forum niste fiinte dezechilibrate, rele, perverse, cu un fals sentiment de "eu le stiu pe toate", eu personal nici nu mai citesc de multi ani decat replicile celor care sunt interesati, care sunt respectuosi, care prezinta bun simt, citesc intai id-ul si apoi mesajul daca id-ul estre in lista mea de fiinte umane care merita un raspuns :)

Tu esti in aceasta lista.

Te imbratisez cu drag si iti doresc sa fii foarte fericita  !

n-am mai ejaculat de 3 ani, ce premiu-mi dai?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

@vistantric - in primul rand bine ai venit pe aceste forumuri unde scriu si citesc doar eu :)

nu le da importanta unora care scriu pe aici, eu sunt medic nebun - asa cred eu- si mi-u confirmat toti - si pot sa confirm faptul ca ejacularile repetate imi apreteaza chilotii, motiv pentru care majoritatea timpului umblu in pula goala si ma gandesc la nemurirea lu` bivolaru. 

majoritatea membrilor acestui forum niste oameni cu mintile`n cap care recunosc cu un fals sentiment ca  "eu le stiu pe toate" , citesc intai id-ul in poola mea si apoi mesajul, daca id-ul estre in lista mea de bautori de pishat , merita un raspuns :)

PS1 - Te imbratisez cu drag manca-ti-as pisda ta zemoasa si cruda ca o piersica coapta la luna  !

like =)))

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

@vistantric - in primul rand bine ai venit pe aceste forumuri unde scriu si citesc si eu :)

nu le da importanta unora care scriu pe aici eu sunt medic si pot sa confirm faptul ca ejacularile repetate precum si frustrarile fac din majoritatea membrilor acestui forum niste fiinte dezechilibrate, rele, perverse, cu un fals sentiment de "eu le stiu pe toate", eu personal nici nu mai citesc de multi ani decat replicile celor care sunt interesati, care sunt respectuosi, care prezinta bun simt, citesc intai id-ul si apoi mesajul daca id-ul estre in lista mea de fiinte umane care merita un raspuns :)

Tu esti in aceasta lista.

Te imbratisez cu drag si iti doresc sa fii foarte fericita  !

Singuru dezechilibrat esti tu la creier
  • Oras:Bucharest
Postat

@vis tantric - tu cum privesti suspendarea la vointa pe cale naturala a menstruatiei si a tuturor efectelor daunatoare ale acesteia?

Aceasta este calea spre sanatatea si fericirea femeii pe care o promovez puternic ... tu ce pareri sau rezultate ai in aceasta directie ?

Astept cu bucurie replica ta.

Va imbratisez pe toti si va doresc sa iubiti si sa fiti iubiti fara masura !

Vizitator
Postat

@vis tantric - tu cum privesti suspendarea la vointa pe cale naturala a menstruatiei si a tuturor efectelor daunatoare ale acesteia?

Aceasta este calea spre sanatatea si fericirea femeii pe care o promovez puternic ... tu ce pareri sau rezultate ai in aceasta directie ?

ti-au dat drumu acasa ?  :)))

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Moment epic pe forumul nimfomane....in sfarsit CEI DOI s-au intalnit:ANANDA si VISTANTRIC!! :) :) :)

Sa fie intr-un ceas bun!!! :) :) :)

• Like 6
  • Minus 6
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Este o prostie, este nevoia omului sa fie iubit fara masura. Glumesc. Este modalitatea omului de a copia animalul pentru sa-si uite condiția. Sau este doar posibilitatea omului în care isi arata puterea în fața unui Dumnezeu fictiv, demonstrând ca poate stagna. Poate sa fie si calea unei femei de a aduce prin acest procedeu un semnal in ratiunea barbatului, ca este fiinta caldă...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Moment epic pe forumul nimfomane....in sfarsit CEI DOI s-au intalnit:ANANDA si VISTANTRIC!! :) :) :)

Si ce crezi...
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Mai bine ai pune mâna pe carte și nu ai mai încerca să pari ceea-ce nu ești! Devii (dacă nu ai devenit deja) penibilă. Nu sunt greșeli de editare, grabă etc. ci necunoaștere. Remarcă faptul că nu am semnalat greșeala făcută din grabă!

Cu scuzele de rigoare. 

Breaking News!

Dupa ce, in saptamanile precedente, a scapat ca prin urechile acului de o corectie fizica indimenticabila, @picon isi revizuieste politica de agresiune si decide ca, de azi inainte, sa atace doar doamnele si domnisoarele de pe nimfomane.com. In acest fel, considera domnia sa, ar avea o sansa (minima, daca e sa fim sinceri) sa evite o noua umilinta publica in cazul in care s-ar ajunge vreodata la o confruntare fizica.

Asteptam reactia grobiana obisnuita a domnului sus-mentionat si vom incerca sa va tinem la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Va multumim pentru atentie!

• Minus 2
Vizitator
Postat

Sa fie intr-un ceas bun!!! :) :) :)

te iei dupa aparente si o subestimezi , e prea desteapta sa puna botu la vrajelile lu` ananda.

Postat

te iei dupa aparente si o subestimezi , e prea desteapta sa puna botu la vrajelile lu` ananda.

Nu o subestimez deloc,ideea era ca s-au intalnit doi oameni care vorbesc "aceiasi limba".....nu merita punctat si sarbatorit acest moment? :) :husband-and-wife :couple :dancing

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu o subestimez deloc,ideea era ca s-au intalnit doi oameni care vorbesc "aceiasi limba".....nu merita punctat si sarbatorit acest moment? :) :husband-and-wife :couple :dancing

Merita da, insa genul acesta de potriviri se aplica doar in partea de subtil, in manifestare nu.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am multi prieteni in orice domeniu de activitate si poate spre seara ii dau cuiva linkul cu acest topic...
Postat

@vistantric : iti recomand sa nu ai relatii amoroase decat cu barbati perfect continenti din punct de vedere amoros, daca deocamdata karma nu permite poti cere lui Dumnezeu ... 

Iti doresc sa fii foarte-foarte fericita !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

@vistantric : iti recomand sa nu ai relatii amoroase decat cu barbati perfect continenti din punct de vedere amoros, daca deocamdata karma nu permite poti cere lui Dumnezeu ...

Iti doresc sa fii foarte-foarte fericita !

Este deja... De doresti si tu... nu se stie, poate asa scapi de obiceiuri fara munca de lămurire caci timpul rar sta-n loc.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

dementule(ananda) stop!

Ssssht... ca se sperie si el.
Postat

Femeile care fac amor des cu barbati incapabili sa isi controleze samanta rareori sunt fericite ... eu inca nu am vazut-o pe prima :)

De aceea va doresc tuturor reprezentantelor sexului frumos sa aveti parte de iubire, de transfigurare si de un partener perfect continent amoros pentru a fi din ce in ce mai fericite !

• Like 1
  • Minus 6
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Breaking News!

Dupa ce, in saptamanile precedente, a scapat ca prin urechile acului de o corectie fizica indimenticabila, @picon isi revizuieste politica de agresiune si decide ca, de azi inainte, sa atace doar doamnele si domnisoarele de pe nimfomane.com. In acest fel, considera domnia sa, ar avea o sansa (minima, daca e sa fim sinceri) sa evite o noua umilinta publica in cazul in care s-ar ajunge vreodata la o confruntare fizica.

Asteptam reactia grobiana obisnuita a domnului sus-mentionat si vom incerca sa va tinem la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Va multumim pentru atentie!

Stimate "domn"!

Nu mă mir că nu ați înțeles nimic din circul derulat zilele trecute! Pentru a vă liniști și pe domnia voastră și pe cine este interesat, fac precizarea că am crescut și am fost educat într-un mediu în care violența fizică a fost exclusă atât ca măsură punitivă, cât și ca mod de rezolvare a neînțelegerilor. Singurele și rarele situații când am lovit, au fost doar pentru a mă apăra și doar când toate căile de a evita bătaia le epuizasem. Vă asigur că m-am descurcat bine, suficient de bine încât să nu ies șifonat. Propunerea abracadabrantă a utilizatorului din Copou, a fost de un ridicol absolut și a fost taxată ca atare de câțiva useri. Oare de aceea, respectivul personaj nu a mai postat? Sau și-a îndeplinit misiunea? 

Cât despre "atacarea" Visului tantric, să fim serioși! Fata, prin postările sale, irită cam pe toată lumea, nu mai insist...

În final, stimate domn, îți spun că și "lingerismul", are limitele lui! Ca și grandomania de altfel!

• Like 7
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cât despre "atacarea" Visului tantric, să fim serioși! Fata, prin postările sale, irită cam pe toată lumea, nu mai insist...

Sunt o artista cu un talent de o finete nepieritoare, ma înțelegi bine. Cum oare se defineste asa ceva... prin iritari de moment!?
Reputație: 1046
Postat

Sunt o artista cu un talent de o finete nepieritoare, ma înțelegi bine. Cum oare se defineste asa ceva... prin iritari de moment!?

Ce-i al tău, e pus deoparte. 

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Aș face dragoste...unde ești?

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aș face dragoste...unde ești?

Esti continent? Spune de cand n-ai varsat samanta, ca altfel n-ai voie!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1

Postat

Dã ieri dîn jurul orelor 18 :)

Zi si tu ca te-ai aPtinut de-un an, sa te premieze ananda! 

Doar nu ti-o cantari coaiele! 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...