trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Zi si tu ca te-ai aPtinut de-un an, sa te premieze ananda! Doar nu ti-o cantari coaiele! Știe cã n-are sorți de izbândã cu mine, am avut o discuție face to face cu el, la Yellow, acu' vreo trei ani...omul e în lumea lui, în rest e un bãiat super ok 1 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Ba, io nu inteleg o chestie.Cum poti sa-ti bati joc de cineva pe care l-ai cunoscut si cu care ai stat la masa?
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 4, 2016 Ba, io nu inteleg o chestie.Cum poti sa-ti bati joc de cineva pe care l-ai cunoscut si cu care ai stat la masa? Este o intrebare retorica? Sau vrei sa ne uimesti povestind cu cine ai stat tu la masa si acum il ataci pe unde ti se pune pata? 1 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Este o intrebare retorica? Sau vrei sa ne uimesti povestind cu cine ai stat tu la masa si acum il ataci pe unde ti se pune pata?Stai potolita.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 4, 2016 Stai potolita. Interesanta "eroare" de exprimare. Oricum nu-mi arde sa-mi consum timpul cu tine. Poate doar in momentul in care vei reveni la unul din conturile de acum cativa ani. Pana atunci esti o clona. Frustrata...dar tot clona! Te-as saluta, dar mi-e sila de tine! 1 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Interesanta "eroare" de exprimare. Oricum nu-mi arde sa-mi consum timpul cu tine. Poate doar in momentul in care vei reveni la unul din conturile de acum cativa ani. Pana atunci esti o clona. Frustrata...dar tot clona! Te-as saluta, dar mi-e sila de tine!In cateva fraze, ti-ai lustruit mandria, m-ai scuipat, ti-ai pus pene-n fund si ai si lasat loc de buna ziua.Bre, cu frustrarea asta, acest refugiu al clampailor si matracucilor...ce frustrari ai tu, daca nu poti sa-lasa lasi pe @Ananda sa posteze?
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 4, 2016 Stimate "domn"!Nu mă mir că nu ați înțeles nimic din circul derulat zilele trecute! Pentru a vă liniști și pe domnia voastră și pe cine este interesat, fac precizarea că am crescut și am fost educat într-un mediu în care violența fizică a fost exclusă atât ca măsură punitivă, cât și ca mod de rezolvare a neînțelegerilor. Singurele și rarele situații când am lovit, au fost doar pentru a mă apăra și doar când toate căile de a evita bătaia le epuizasem. Vă asigur că m-am descurcat bine, suficient de bine încât să nu ies șifonat. Propunerea abracadabrantă a utilizatorului din Copou, a fost de un ridicol absolut și a fost taxată ca atare de câțiva useri. Oare de aceea, respectivul personaj nu a mai postat? Sau și-a îndeplinit misiunea? Cât despre "atacarea" Visului tantric, să fim serioși! Fata, prin postările sale, irită cam pe toată lumea, nu mai insist...În final, stimate domn, îți spun că și "lingerismul", are limitele lui! Ca și grandomania de altfel! Asta da tupeu, coane @picon!Nu as fi vrut sa-mi pun o tinta pe spate, dar cand vad cum aplaudacii si lingaii tac cu talc in timp ce-ti dau plusuri, o sa-ti povestesc cum am vazut eu de pe margine toata istoria asta:-am vazut un batranel care petrece mult prea mult timp pe nimfomane, artagos si orgolios care nu accepta sa fie contrazis-am vazut cum batranelul reactioneaza cu agresivitate si limbaj mitocanesc atunci cand un alt user il trage usor de maneca in legatura cu un anume subiect (chiar nu conteaza care)-acelasi batranel isi scuipa-n palme, isi umfla muschii virtuali si incepe sa-l provoace si sa-l ameninte pe omul care indraznise sa-l contrazica-atunci cand omul, satul de jigniri si amenintari, il invita politicos pe batranel sa-si puna in practica amenintarile, acesta din urma isi aminteste brusc ca trebuie sa plece din Bucuresti taman atunci, fara a se opri, insa, din jigniri si amenintari-in ciuda lasitatii sale dezgustatoare si a evidentei care reiese din schimbul de emailuri publicate, neobositul nostru batranel ne asigura in continuare de vitejia lui si incearca, absurd, sa ne convinga ca el a fost de fapt invingatorul, fiind prompt aprobat prin voturi pozitive de aceiasi lingai fara coloana vertebrala (acei "cativa useri" de care ne aminteste in dreptul lui la replica)-toata povestea asta este chiar amuzanta, cu cateva accente de tristete pe alocuri, cand constati pana unde poate cobori micimea morala a unor personaje-de multe ori am impresia ca @picon nu este o persoana reala, ci un simplu caracter din Caragiale, a carui singura menire este sa ne amuze si sa ne descreteasca fruntile. Iti voi da dreptate, insa, in legatura cu @vistantric: fata irita cam pe toata lumea.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 4, 2016 In cateva fraze, ti-ai lustruit mandria, m-ai scuipat, ti-ai pus pene-n fund si ai si lasat loc de buna ziua.Bre, cu frustrarea asta, acest refugiu al clampailor si matracucilor...ce frustrari ai tu, daca nu poti sa-lasa lasi pe @Ananda sa posteze? Ai schimbat subiectul. Te-a deranjat ce-am spus. Ghinion.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Asta da tupeu, coane @picon!Nu as fi vrut sa-mi pun o tinta pe spate, dar cand vad cum aplaudacii si lingaii tac cu talc in timp ce-ti dau plusuri, o sa-ti povestesc cum am vazut eu de pe margine toata istoria asta:-am vazut un batranel care petrece mult prea mult timp pe nimfomane, artagos si orgolios care nu accepta sa fie contrazis-am vazut cum batranelul reactioneaza cu agresivitate si limbaj mitocanesc atunci cand un alt user il trage usor de maneca in legatura cu un anume subiect (chiar nu conteaza care)-acelasi batranel isi scuipa-n palme, isi umfla muschii virtuali si incepe sa-l provoace si sa-l ameninte pe omul care indraznise sa-l contrazica-atunci cand omul, satul de jigniri si amenintari, il invita politicos pe batranel sa-si puna in practica amenintarile, acesta din urma isi aminteste brusc ca trebuie sa plece din Bucuresti taman atunci, fara a se opri, insa, din jigniri si amenintari-in ciuda lasitatii sale dezgustatoare si a evidentei care reiese din schimbul de emailuri publicate, neobositul nostru batranel ne asigura in continuare de vitejia lui si incearca, absurd, sa ne convinga ca el a fost de fapt invingatorul, fiind prompt aprobat prin voturi pozitive de aceiasi lingai fara coloana vertebrala (acei "cativa useri" de care ne aminteste in dreptul lui la replica)-toata povestea asta este chiar amuzanta, cu cateva accente de tristete pe alocuri, cand constati pana unde poate cobori micimea morala a unor personaje-de multe ori am impresia ca @picon nu este o persoana reala, ci un simplu caracter din Caragiale, a carui singura menire este sa ne amuze si sa ne descreteasca fruntile. Iti voi da dreptate, insa, in legatura cu @vistantric: fata irita cam pe toata lumea.Pentru a veni in ajutorul lui @picon si pentru a debili...derece...decredibiliza! aceasta postare, afirm ca acest user este de fapt o clona de-a mea. Nu am "simpatizanti", ergo picon e Mahatma Gandhi de pe nimfomane.comDupa mintea lui....
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Ai schimbat subiectul. Te-a deranjat ce-am spus. Ghinion.Adica tu ai crezut ca m-am referit la mine? Disperata trebuie sa fi fost Vanessa aia.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 4, 2016 Adica tu ai crezut ca m-am referit la mine? Disperata trebuie sa fi fost Vanessa aia. 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2016 Asta da tupeu, coane @picon!Nu as fi vrut sa-mi pun o tinta pe spate, dar cand vad cum aplaudacii si lingaii tac cu talc in timp ce-ti dau plusuri, o sa-ti povestesc cum am vazut eu de pe margine toata istoria asta:-am vazut un batranel care petrece mult prea mult timp pe nimfomane, artagos si orgolios care nu accepta sa fie contrazis-am vazut cum batranelul reactioneaza cu agresivitate si limbaj mitocanesc atunci cand un alt user il trage usor de maneca in legatura cu un anume subiect (chiar nu conteaza care)-acelasi batranel isi scuipa-n palme, isi umfla muschii virtuali si incepe sa-l provoace si sa-l ameninte pe omul care indraznise sa-l contrazica-atunci cand omul, satul de jigniri si amenintari, il invita politicos pe batranel sa-si puna in practica amenintarile, acesta din urma isi aminteste brusc ca trebuie sa plece din Bucuresti taman atunci, fara a se opri, insa, din jigniri si amenintari-in ciuda lasitatii sale dezgustatoare si a evidentei care reiese din schimbul de emailuri publicate, neobositul nostru batranel ne asigura in continuare de vitejia lui si incearca, absurd, sa ne convinga ca el a fost de fapt invingatorul, fiind prompt aprobat prin voturi pozitive de aceiasi lingai fara coloana vertebrala (acei "cativa useri" de care ne aminteste in dreptul lui la replica)-toata povestea asta este chiar amuzanta, cu cateva accente de tristete pe alocuri, cand constati pana unde poate cobori micimea morala a unor personaje-de multe ori am impresia ca @picon nu este o persoana reala, ci un simplu caracter din Caragiale, a carui singura menire este sa ne amuze si sa ne descreteasca fruntile. Iti voi da dreptate, insa, in legatura cu @vistantric: fata irita cam pe toata lumea.Stimabile, dacă ai fi citit cu atenție schimbul de replici pe care le-am avut cu respectivul, ai fi văzut că nu l-am provocat în niciun fel, ci el, în lipsă de argumente a recurs la această modalitate de a tranșa diferendul. În altă ordine de idei, părerea ta despre mine a asta care e, nu mă interesează și nici nu mă afectează în vreun fel. Interesant e că ți-ai rupt atâta timp din pretioasa-ti viață pentru a posta un ...nimic! Și mergând pe "logica" ta, să înțeleg că nu ai coloană vertebrală și ești lingăul Copoului? Și că lipsa coloanei vertebrale te face să nu-ți declini identitatea virtuală anterioară, sau cea care te-a "consacrat?" 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 Asta da tupeu, coane @picon!Nu as fi vrut sa-mi pun o tinta pe spate, dar cand vad cum aplaudacii si lingaii tac cu talc in timp ce-ti dau plusuri, o sa-ti povestesc cum am vazut eu de pe margine toata istoria asta:-am vazut un batranel care petrece mult prea mult timp pe nimfomane, artagos si orgolios care nu accepta sa fie contrazis-am vazut cum batranelul reactioneaza cu agresivitate si limbaj mitocanesc atunci cand un alt user il trage usor de maneca in legatura cu un anume subiect (chiar nu conteaza care)-acelasi batranel isi scuipa-n palme, isi umfla muschii virtuali si incepe sa-l provoace si sa-l ameninte pe omul care indraznise sa-l contrazica-atunci cand omul, satul de jigniri si amenintari, il invita politicos pe batranel sa-si puna in practica amenintarile, acesta din urma isi aminteste brusc ca trebuie sa plece din Bucuresti taman atunci, fara a se opri, insa, din jigniri si amenintari-in ciuda lasitatii sale dezgustatoare si a evidentei care reiese din schimbul de emailuri publicate, neobositul nostru batranel ne asigura in continuare de vitejia lui si incearca, absurd, sa ne convinga ca el a fost de fapt invingatorul, fiind prompt aprobat prin voturi pozitive de aceiasi lingai fara coloana vertebrala (acei "cativa useri" de care ne aminteste in dreptul lui la replica)-toata povestea asta este chiar amuzanta, cu cateva accente de tristete pe alocuri, cand constati pana unde poate cobori micimea morala a unor personaje-de multe ori am impresia ca @picon nu este o persoana reala, ci un simplu caracter din Caragiale, a carui singura menire este sa ne amuze si sa ne descreteasca fruntile. Iti voi da dreptate, insa, in legatura cu @vistantric: fata irita cam pe toata lumea.O sa spun și eu ceva,fie-mi cu iertare ca intervin puțin.Ca sta pe forumul asta,nu e treaba nimănui.Face exact ce dorește.Imparțial,nu?Și pe mine m-a privit suspicios,insa i-am spus ca-i dreptul lui sa o facă.Dar nu l-am atacat.Imparțial,nu?Aoleu...bătaie...arme,topoare,târnăcoape-parca as fi iar în perioada 93-97,când eram și eu puștan.Oameni în toată firea (nu Gabriela)...v-ați compromis judecata, și pentru ce?Ca "fuge"unu sau altu...nu contează,Vremea duelurilor a trecut de de cel puțin un secol.Ca-i real sau nu,iar e..Toată lumea greșește.NU țin partea nimănui,insa când se trece limita,și se începe cu viata personala,familie,etc,sa știți ca nu privește pe nimeni cine e,ce face șamd.A pretinde ca știi cine e omu,ce face nevasta,etc etc...nu.Asa cum am mai spus și în alte posturi,pe fiecare ar trebui sa-l privească DOAR CE POSTEAZĂ EL.De Vistantric n-am ce sa comentez. 3 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Asta da tupeu, coane @picon!Nu as fi vrut sa-mi pun o tinta pe spate, dar cand vad cum aplaudacii si lingaii tac cu talc in timp ce-ti dau plusuri, Iti voi da dreptate, insa, in legatura cu @vistantric: fata irita cam pe toata lumea.Cum tu i-ai dat dreptate în privinţa visătoarei, este părerea ta şi ţi-o respect, te-ai gândit că poate şi acei aplaudaci/ lingăi, au punctat o anumită idee din comm-ul respectiv şi nu tot comm-ul în sine? 4 2
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 4, 2016 Cum tu i-ai dat dreptate în privinţa visătoarei, este părerea ta şi ţi-o respect, te-ai gândit că poate şi acei aplaudaci/ lingăi, au punctat o anumită idee din comm-ul respectiv şi nu tot comm-ul în sine?Trebuie sa se ingroase gluma daca au inceput sa intervina "impartial" si lingaii cu zeci de mii de postari:
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 4, 2016 O sa spun și eu ceva,fie-mi cu iertare ca intervin puțin.Ca sta pe forumul asta,nu e treaba nimănui.Face exact ce dorește.Imparțial,nu?Și pe mine m-a privit suspicios,insa i-am spus ca-i dreptul lui sa o facă.Dar nu l-am atacat.Imparțial,nu?Aoleu...bătaie...arme,topoare,târnăcoape-parca as fi iar în perioada 93-97,când eram și eu puștan.Oameni în toată firea (nu Gabriela)...v-ați compromis judecata, și pentru ce?Ca "fuge"unu sau altu...nu contează,Vremea duelurilor a trecut de de cel puțin un secol.Ca-i real sau nu,iar e..Toată lumea greșește.NU țin partea nimănui,insa când se trece limita,și se începe cu viata personala,familie,etc,sa știți ca nu privește pe nimeni cine e,ce face șamd.A pretinde ca știi cine e omu,ce face nevasta,etc etc...nu.Asa cum am mai spus și în alte posturi,pe fiecare ar trebui sa-l privească DOAR CE POSTEAZĂ EL.De Vistantric n-am ce sa comentez.Tot ce ne-ai spus prin asta e ca esti si tu un lingau, care foloseste cam des termenul "impartial" (cine stie cunoaste de ce).Si ca exprimarea prin propriile-ti cuvinte nu e chiar punctul tau forte, mai bine te-ai intoarce la gif-uri, acolo nu trebuie sa deschizi gura.
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 4, 2016 Stimabile, dacă ai fi citit cu atenție schimbul de replici pe care le-am avut cu respectivul, ai fi văzut că nu l-am provocat în niciun fel, ci el, în lipsă de argumente a recurs la această modalitate de a tranșa diferendul.În altă ordine de idei, părerea ta despre mine a asta care e, nu mă interesează și nici nu mă afectează în vreun fel.Interesant e că ți-ai rupt atâta timp din pretioasa-ti viață pentru a posta un ...nimic! Și mergând pe "logica" ta, să înțeleg că nu ai coloană vertebrală și ești lingăul Copoului? Și că lipsa coloanei vertebrale te face să nu-ți declini identitatea virtuală anterioară, sau cea care te-a "consacrat?"Imi scapasera paranoia si minciuna ordinara in caracterizarea din prima postare.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Trebuie sa se ingroase gluma daca au inceput sa intervina "impartial" si lingaii cu zeci de mii de postari: În sfârşit, ai descoperit mersul pe jos...pupă-te! 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Tot ce ne-ai spus prin asta e ca esti si tu un lingau, care foloseste cam des termenul "impartial" (cine stie cunoaste de ce).Si ca exprimarea prin propriile-ti cuvinte nu e chiar punctul tau forte, mai bine te-ai intoarce la gif-uri, acolo nu trebuie sa deschizi gura. Cine nu-i cu voi, e împotriva voastră?!? 'ai dă pulili noastre 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2016 Imi scapasera paranoia si minciuna ordinara in caracterizarea din prima postare.Bine! 5 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 Tot ce ne-ai spus prin asta e ca esti si tu un lingau, care foloseste cam des termenul "impartial" (cine stie cunoaste de ce).Si ca exprimarea prin propriile-ti cuvinte nu e chiar punctul tau forte, mai bine te-ai intoarce la gif-uri, acolo nu trebuie sa deschizi gura.Uite,vezi?deja m-ai făcut lingău.Spune-mi,ce ți-am făcut eu ție de ma tratezi asa?La fel,îți dai cu părerea despre mine-nu ma cunoști, nu știi cine sunt.Respect dreptul tău la opinie,dar...nu e chiar... constructiv.De fapt,de ce nu spui lucrurilor pe nume-pe câțiva-i mănâncă placaju '.Ca sunt aici doar pentru flame?Sunt de acord sa existe critici.Dar de la critica pana la calomnie,insulta e drum lung.Și vad ca pretinsa inteligenta nu prea ajută la deosebire.Am spus încă de la început "sa-mi fie cu iertare" pentru ca știam-cineva o sa mi-o tragă.Asta e.Sănătate! 2 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Bine! Punct
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Uite,vezi?deja m-ai făcut lingău.Spune-mi,ce ți-am făcut eu ție de ma tratezi asa?La fel,îți dai cu părerea despre mine-nu ma cunoști, nu știi cine sunt.Respect dreptul tău la opinie,dar...nu e chiar... constructiv.De fapt,de ce nu spui lucrurilor pe nume-pe câțiva-i mănâncă placaju '.Ca sunt aici doar pentru flame?Sunt de acord sa existe critici.Dar de la critica pana la calomnie,insulta e drum lung.Și vad ca pretinsa inteligenta nu prea ajută la deosebire.Am spus încă de la început "sa-mi fie cu iertare" pentru ca știam-cineva o sa mi-o tragă.Asta e.Sănătate! Lasă-l dreaq...să revenim la recenzii
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 4, 2016 Zi si tu ca te-ai aPtinut de-un an, sa te premieze ananda! Doar nu ti-o cantari coaiele! Spui asa... ca si cum eu sunt premiul. Trolle are o înțelegere cu mine... si teoria ta nu are nici o valoare in acest caz. Doar te consider mai simpatic decât în interacțiunea de inceput... asa, ușurel.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Spui asa... ca si cum eu sunt premiul. Trolle are o înțelegere cu mine... si teoria ta nu are nici o valoare in acest caz. Doar te consider mai simpatic decât în interacțiunea de inceput... asa, ușurel. Mă vrei?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum