Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mă vrei?

... în ceas de seara sa chemăm furtuna hoinara ce străbate munții.
  • Like 6
  • Minus 4
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Spui asa... ca si cum eu sunt premiul. Trolle are o înțelegere cu mine... si teoria ta nu are nici o valoare in acest caz. Doar te consider mai simpatic decât în interacțiunea de inceput... asa, ușurel.

Chiar nu m-am gandit la asa ceva! Dar, daca tot ai adus in discutie asta, nu te-ar tenta sa te prefaci intr-un premiu cu fundita rosie pt nea Trolle? :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Chiar nu m-am gandit la asa ceva! Dar, daca tot ai adus in discutie asta, nu te-ar tenta sa te prefaci intr-un premiu cu fundita rosie pt nea Trolle? :)

Ai boală pă mine? :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ai boală pă mine? :)

Da de unde nene! Ma gandeam ca ti-ar place. Ori am gresit culoarea fundei?  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu stiu daca sunt asa... de cadou. Eu fac altele, si la caracterul pe care il are trolle... nu stiu sa definesc prin cuvinte acțiunile mele.
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

'ai dă poola mea :)

Facă-se voia ta!

...precum în cer, așa și pe pământ!
Postat

Nu stiu daca sunt asa... de cadou. Eu fac altele, si la caracterul pe care il are trolle... nu stiu sa definesc prin cuvinte acțiunile mele.

Poți fi uMpic mai explicitã?

Te rog frumos!

Postat

N-am erecție la roșu :)

Ma gandeam eu ca asta-i cauza!

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poți fi uMpic mai explicitã?

Te rog frumos!

Tocmai imi spune cineva in pm ca-mi stric zen-ul cu voi... insa zic si eu cum zice picon: ce e al meu e pus deoparte. Zic ca nu pot sa definesc din interactiunea noastra pentru ca firea ta are o anume armonie transmisă în acțiunile tale, se vede ca este ceva păstrat de-a lungul anilor.
Postat

Tocmai imi spune cineva in pm ca-mi stric zen-ul cu voi... insa zic si eu cum zice picon: ce e al meu e pus deoparte. Zic ca nu pot sa definesc din interactiunea noastra pentru ca firea ta are o anume armonie transmisă în acțiunile tale, se vede ca este ceva păstrat de-a lungul anilor.

Am înțeles, sãr'na! :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:București
Postat

For english press 1.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

For english press 1.

Drăguț esti tu sa ma informezi despre ce este vorba...?ðŸ˜
Postat

Drăguț esti tu sa ma informezi despre ce este vorba...?

Pt limba engleza apasati 1 :P
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pt limba engleza apasati 1 :P

Vrei sa ma înveți sa scriu în engleza? Deocamdată am de recuperat limba romana... dar fara sa pierd în limba franceza exercitiul de comunicare.
Postat

Vrei sa ma înveți sa scriu în engleza? Deocamdată am de recuperat limba romana... dar fara sa pierd în limba franceza exercitiu de comunicare.

bv.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

bv.

Ms.
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Asta da tupeu, coane @picon!

Nu as fi vrut sa-mi pun o tinta pe spate, dar cand vad cum aplaudacii si lingaii tac cu talc in timp ce-ti dau plusuri, o sa-ti povestesc cum am vazut eu de pe margine toata istoria asta:

-am vazut un batranel care petrece mult prea mult timp pe nimfomane, artagos si orgolios care nu accepta sa fie contrazis

-am vazut cum batranelul reactioneaza cu agresivitate si limbaj mitocanesc atunci cand un alt user il trage usor de maneca in legatura cu un anume subiect (chiar nu conteaza care)

-acelasi batranel isi scuipa-n palme, isi umfla muschii virtuali si incepe sa-l provoace si sa-l ameninte pe omul care indraznise sa-l contrazica

-atunci cand omul, satul de jigniri si amenintari, il invita politicos pe batranel sa-si puna in practica amenintarile, acesta din urma isi aminteste brusc ca trebuie sa plece din Bucuresti taman atunci, fara a se opri, insa, din jigniri si amenintari

-in ciuda lasitatii sale dezgustatoare si a evidentei care reiese din schimbul de emailuri publicate, neobositul nostru batranel ne asigura in continuare de vitejia lui si incearca, absurd, sa ne convinga ca el a fost de fapt invingatorul, fiind prompt aprobat prin voturi pozitive de aceiasi lingai fara coloana vertebrala (acei "cativa useri" de care ne aminteste in dreptul lui la replica)

-toata povestea asta este chiar amuzanta, cu cateva accente de tristete pe alocuri, cand constati pana unde poate cobori micimea morala a unor personaje

-de multe ori am impresia ca @picon nu este o persoana reala, ci un simplu caracter din Caragiale, a carui singura menire este sa ne amuze si sa ne descreteasca fruntile.

Iti voi da dreptate, insa, in legatura cu @vistantric: fata irita cam pe toata lumea.

Singurul aspect cu care mi-as permite sa te contrazic e cel legat de @vistantric; privita dintr-o anumite perspectiva si, mai ales in dozele potrivite, are un sarm de necontestat. E drept, unele elemente din anturajul ei te pot deruta putin ...

In rest, numai bine! :hihat

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Singurul aspect cu care mi-as permite sa te contrazic e cel legat de @vistantric; privita dintr-o anumite perspectiva si, mai ales in dozele potrivite, are un sarm de necontestat. E drept, unele elemente din anturajul ei te pot deruta putin ...

In rest, numai bine! :hihat

Nu am avut niciodată un anturaj... pentru ca îmi place prea mult sa fiu singură.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu am avut niciodată un anturaj... pentru ca îmi place prea mult sa fiu singură.

Nu prea-mi pare ca ești singura.Uite o clona de-a ta mai sus...

le-Dumnezeu nu doarme...ei bine,Pisicutz nu doarme :)

"și ne izbăvește de cei rai"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...