raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 5, 2016 Bine, lăchiţă lăchiţă=lacheu cu ştate vechi, preferatul lăchiosului peseu: am doi hairstilişti angajaţi, sunt gay(serios zic)...te coafează? Nene, asta ori e clona lu' Misckin ( o clona mult mai proasta - mi-e greu sa cred asta, dar asa este ), ori il spala la coaie cu limba. 2 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2016 Pana la urma...care este problema ca Ananda isi posteaza ideile?Intreb si eu.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 5, 2016 Pana la urma...care este problema ca Ananda isi posteaza ideile?Intreb si eu. Nu este nici o problema sa-si expuna cineva ideile. Problema apare in momentul in care ii desconsideri pe cei care nu sunt conform/ de acord cu ideile expuse. 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 5, 2016 ori il spala la coaie cu limba. Nu face, el, d-astea...ca un lăchiţă ce se intitulează, face doar deep, fără atenţie la zonele împrejMUITOARE 1 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 5, 2016 Nu face, el, d-astea...ca un lăchiţă ce se intitulează, face doar deep, fără atenţie la zonele împrejMUITOARE Dar e cult nene, le stie pa limbi! 3 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2016 Toleranti d-astia de salon am vazut cu duiumul.Pana cand depasesc granitele satului natal si ajunsi in lumea mare unde sunt incapabili sa se adapteze cerintelor noii societati, se prabusesc in eternele si celebrele ziceri, gen :romancele sunt mai frumoase", "ia uite la ei ca nici nu se saluta pe strada", "eu is tolerant, dar sa moara arabii ca-s puturosi" si, perla perlelor, "rosia noastra e mai buna ca alor" Despre misoginism...Este chiar amuzant sa vezi cum aceste majorete masculine cu portavocea la subrat, considera ca au atins un alt nivel in lupta pentru emanciparea femeii, daca merg la curve sau, mai rau, daca isi iau una de nevasta. Dupa cum am spus, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar. La naiba....nu am postat unde trebuie. 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 5, 2016 Toleranti d-astia de salon am vazut cu duiumul.Pana cand depasesc granitele satului natal si ajunsi in lumea mare unde sunt incapabili sa se adapteze cerintelor noii societati, se prabusesc in eternele si celebrele ziceri, gen :romancele sunt mai frumoase", "ia uite la ei ca nici nu se saluta pe strada", "eu is tolerant, dar sa moara arabii ca-s puturosi" si, perla perlelor, "rosia noastra e mai buna ca alor" Despre misoginism...Este chiar amuzant sa vezi cum aceste majorete masculine cu portavocea la subrat, considera ca au atins un alt nivel in lupta pentru emanciparea femeii, daca merg la curve sau, mai rau, daca isi iau una de nevasta. Dupa cum am spus, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar. Tu vorbesti despre tine acum, nu-i asa? 1 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2016 Tu vorbesti despre tine acum, nu-i asa?Nu neg ca orgoliul meu de om tolerant, format atat prin educație, cât si prin intermediul propriilor experiente cu oameni din culturi si religii diferite, cam schiopateaza, atunci cand fac glume despre etnia al carei purtator de cuvant este amarasteanul de trollescoviciulos, insa nu, nu m-am referit la mine, ci la câtiva falsi profeti si prozeliti de prin zona.
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 5, 2016 În mod normal, nu e treaba ta! Sau e?Avantajul de a avea lachei ... se asmut in haita pe oricine se uita chioras la papusarul lor. Ai putea sa-i dresezi putin, totusi, limbajul si atitudinea lor se rasfrang si asupra ta, ca de la ei nimeni nu are oricum pretentii. 3
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2016 Nu este nici o problema sa-si expuna cineva ideile. Problema apare in momentul in care ii desconsideri pe cei care nu sunt conform/ de acord cu ideile expuse.Cea mai buna postare ever, coane!Eu nu sunt in Romania, dar poate ii spui tu.Nu cred ca te ia la bataie. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2016 Toleranti d-astia de salon am vazut cu duiumul.Pana cand depasesc granitele satului natal si ajunsi in lumea mare unde sunt incapabili sa se adapteze cerintelor noii societati, se prabusesc in eternele si celebrele ziceri, gen :romancele sunt mai frumoase", "ia uite la ei ca nici nu se saluta pe strada", "eu is tolerant, dar sa moara arabii ca-s puturosi" si, perla perlelor, "rosia noastra e mai buna ca alor"Despre misoginism...Este chiar amuzant sa vezi cum aceste majorete masculine cu portavocea la subrat, considera ca au atins un alt nivel in lupta pentru emanciparea femeii, daca merg la curve sau, mai rau, daca isi iau una de nevasta.Dupa cum am spus, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.La naiba....nu am postat unde trebuie. Ti-am dat un like ca-mi place cum ai formulat ideea ta in cuvinte... dar nu pot evidenția în înțelegerea mea ce anume încerci sa definești. 6 3
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 5, 2016 Ti-am dat un like ca-mi place cum ai formulat ideea ta in cuvinte... dar nu pot evidenția în înțelegerea mea ce anume încerci sa definești.Like si pentru tine ... pentru sinceritate 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 5, 2016 Avantajul de a avea lachei ... se asmut in haita pe oricine se uita chioras la papusarul lor. Ai putea sa-i dresezi putin, totusi, limbajul si atitudinea lor se rasfrang si asupra ta, ca de la ei nimeni nu are oricum pretentii.Și ce are pula cu prefectura? Oricum, chiar mă intrebam dacă tu ești lacheul lui Miskin, sau invers. Că tot vă preocupă pe voi subiectul... 5 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2016 Like si pentru tine ... pentru sinceritate Ai uitat iar sa mentionezi ca în toata asa zisa sinceritate se gaseste ironia...
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 5, 2016 Ai uitat iar sa mentionezi ca în sinceritatea mea se gaseste ironia...La fel cum si tu ai uitat ca am pus " " (wink). 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2016 La fel cum si tu ai uitat ca am pus " " (wink). Sincer sa spun... as vrea sa evit în asemenea perioade tulburi pe cat posibil subtilitățile redate prin emoticoane... oricum vezi si tu ca orice e fin în mine de ivește fără sa fac caz mare din asta. Pe trolle l-as lua al doilea când ajung în Bucuresti... e frumos tare. Acum depinde si sa ma hotărăsc daca ajung la sfarsitul acestei săptămâni... sau luni.
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 5, 2016 Sincer sa spun... as vrea sa evit în asemenea perioade tulburi pe cat posibil subtilitățile redate prin emoticoane... oricum vezi si tu ca orice e fin în mine de ivește fără sa fac caz mare din asta. Pe trolle l-as lua al doilea când ajung în Bucuresti... e frumos tare. Acum depinde si sa ma hotărăsc daca ajung la sfarsitul acestei săptămâni... sau luni.Finetea subtilitatilor redate prin subtilitati ... vad. Credeam ca ai dedus totusi din postarile mele de mai devreme ca-s imun la trucurile si jobenele unei anumite pseudo-stiinte ... 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2016 Finetea subtilitatilor redate prin subtilitati ... vad. Credeam ca ai dedus totusi din postarile mele de mai devreme ca-s imun la trucurile si jobenele unei anumite pseudo-stiinte ... Ce deduc eu, e ca... pentru mine esti în continuare un om placut.
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 5, 2016 Ce deduc eu, e ca... pentru mine esti în continuare un om placut.Ironie cu aroma de superioritate ... ce senzatii! Nu as vrea sa crezi ca-mi place doar sa ma joc, asa ca ma voi stradui sa si probez afirmatia mea din postarea precedenta. Mult succes in misiunea ta! 3
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 5, 2016 Și ce are pula cu prefectura? Oricum, chiar mă intrebam dacă tu ești lacheul lui Miskin, sau invers. Că tot vă preocupă pe voi subiectul...Detectez o oarecare nervozitate in postarea ta? O sa admit ... ai rezistat cateva interventii pana ai revenit la limbajul care te-a consacrat. 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2016 Ironie cu aroma de superioritate ... ce senzatii! Nu as vrea sa crezi ca-mi place doar sa ma joc, asa ca ma voi stradui sa si probez afirmatia mea din postarea precedenta. Mult succes in misiunea ta! Nu stiam ca pot sa fac asa usor alternanța între modul cum suna sinceritatea mea si stilul fiecaruia de a o aprecia. Nu contează ce vrei tu sa cred eu... contează pentru mine doar faptul ca nu am nevoie sa cred când am tot ce este necesar pentru sa contemplez ceea ce imi este clar deja, in orice directie si scop pe acest forum.
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Nu face, el, d-astea...ca un lăchiţă ce se intitulează, face doar deep, fără atenţie la zonele împrejMUITOARE Muie, suporti o discutie obiectiva? Sincer, ma pis pe smardoii tai, te fac cum vrei tu, in sânge, portionat. Prostule, esti atât de idiot încât nu iti dai seama ca esti luat in volmator pentru tampeniile pe care le faci!a pish pe tine oricum si ti-am tras doi pumni in mecla pana acum. Na, mai stai in tiganie jartea, ce behait ai, ma pish pe tine!
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2016 Muie, suporti o discutie obiectiva? Sincer, ma pis pe smardoii tai, te fac cum vrei tu, in sânge, portionat. Prostule, esti atât de idiot încât nu iti dai seama ca esti luat in volmator pentru tampeniile pe care le faci!a pish pe tine oricum si ti-am tras doi pumni in mecla pana acum. Na, mai stai in tiganie jartea, ce behait ai, ma pish pe tine! Ce imaginatie restrânsă...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 5, 2016 Muie, suporti o discutie obiectiva? Sincer, ma pis pe smardoii tai, te fac cum vrei tu, in sânge, portionat. Prostule, esti atât de idiot încât nu iti dai seama ca esti luat in volmator pentru tampeniile pe care le faci!a pish pe tine oricum si ti-am tras doi pumni in mecla pana acum. Na, mai stai in tiganie jartea, ce behait ai, ma pish pe tine!Iar te baţi cu tastatura, smardoiule electronic? 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 5, 2016 Ce imaginatie restrânsă... Lasă-l că e ocupat, are gura plină, a zis că mă face cum vreau eu...deep cu swallow, talentul lui
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum