rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Ia enerveaza-te))) si asa i-a reprosat ca flirtez pe aici cu care apuc.... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 ))) si asa i-a reprosat ca flirtez pe aici cu care apuc.... Nu e adevarat. Nea pcioane, daca citesti asta sa stii ca nu e ceea ce pare. Vorbeam de retete culinare din Botswana Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Nu e adevarat. Nea pcioane, daca citesti asta sa stii ca nu e ceea ce pare. Vorbeam de retete culinare din Botswana))))) chiar asa piconas sunt smerita si ma pastrez pt tine Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 ))))) chiar asa piconas sunt smerita si ma pastrez pt tine Pai ori esti dominatoare ori esti smerita. Ca nu merge combinatia asta. Ai vazut tu vreodata stelist dinamovist? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 11, 2015 Intr-o sectie se face preincalzirea , in alta procesul tehnologic de detaliu Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 Intr-o sectie se face preincalzirea , in alta procesul tehnologic de detaliu E multifuncțională sau e formată din 2 piese? Că m-a pierdut pe traseu.. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 ))))) chiar asa piconas sunt smerita si ma pastrez pt tinecu un amant pot si si sfanta si pacatoasa. cand domin domin. doar nu mi-ar trece prin cap vreodata sa fac sex cu un supus Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 E multifuncțională sau e formată din 2 piese? Că m-a pierdut pe traseu..incurci borcanele Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Nu e adevarat. Nea pcioane, daca citesti asta sa stii ca nu e ceea ce pare. Vorbeam de retete culinare din Botswanastai ca citeste un alt thread loool Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 incurci borcanele Specialitatea mea sunt castroanele, nu borcanele. Nu mai lua foc asa repede. Sau nu mai stim de gluma, caterincă, anecdote, jokes, umor, haz, etc? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 stai ca citeste un alt thread loool Lasa-l ca apare el in zona infidelitatii Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Specialitatea mea sunt castroanele, nu borcanele. Nu mai lua foc asa repede. Sau nu mai stim de gluma, caterincă, anecdote, jokes, umor, haz, etc? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Lasa-l ca apare el in zona infidelitatii ))) pai nu spuneai tu ca tinem doar intre noi 2 ce facem? ma vinzi Iuda? )) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 11, 2015 cu un amant pot si si sfanta si pacatoasa. cand domin domin. doar nu mi-ar trece prin cap vreodata sa fac sex cu un supusla ultimul cuvant mi se pare ca ar lipsi litera S la mijlocul cuvantului Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Lasa-l ca apare el in zona infidelitatii ma pun sa dorm. poate poate ma crede ca dorm angelic si visez cu ma ubesc cu dansul undeva pe o plaja nb all Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 ma pun sa dorm. poate poate ma crede ca dorm angelic si visez cu ma ubesc cu dansul undeva pe o plaja nb all Nea picon n-are voie sa stea la soare ca se arde. Noapte buna si tie Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 11, 2015 Nea picon n-are voie sa stea la soare ca se arde. Noapte buna si tieil bag in apa si ma urc peste el. gasim solutii Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 @estrogen: femeia poate avea menstruatie si comcepe la vointa exact la fel cum barbatul continent sexual perfect poate ejacula daca doreste conceptia.Nu se pune problema incapacitatii ci opusul fiinta in cauza are mai multe optiuni toate realizabile la vointa sa.Asa cum mai spuneam prin retinerea energiei sexuale specifice in corp multe schimbari apar printre care si o forta extraordinara, fericire continua, o vointa foarte puternica, o sanatate perfecta si mentinuta in timp chiar puteri paranormale uluitoare specifice structurii fiecarui individ(atat la barbat cat si la femeie). Exemple: puterea de a pluti in aer(levitatia), puterea de hipnoza in masa, puterea de clarvedere(vederea cu duhul din crestinism), puterea de a citi gandurile si intentiile tuturor fiintelor cu care intra in contact, puterea de a influenta mental deciziile altora, puterea de a vindeca cu mana foarte repede in unele cazuri chiar instantaneu, puterea de a modifica constitutia atomica a oricarui corp la vointa, puterea de a materializa si dematerializa obiecte, puterea de a deveni invizibil un corp oricat de mare si altele Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 Aceste inzestrari extraordinare exista in noi si noi oamenii am fost proiectati sa le manifestam cu intelepciune insa rasa umana a degenerat sub niste influente malefice cele 3 etape de decadere au fost atunci cand a fost fumatul implementat la scara mare pe pamant, atunci cand s-a picat in masa spre pacatul desfranarii(pierderea cu inconstienta si masiva a tesutului sexual) si atunci cand au fost introduse calculatoarele care au dus la extraordinar de ciudata inventie a internetului ... acesti 3 pasi in involutia omenirii impotriva cursului evolutiv normal au lovit in structura energetica a majoritatii fiintelor de pe pamant si de aceea aceste capacitati despre care am vorbit par acum paranormale ... defapt realitatea este ca acestea sunt foarte normale insa deocamdata rasa umana este paranormal de stupida Oamenii deocamdata nu stiu cum sa traiasca in armonie cu natura, in armonie cu ceilalti oameni si cel mai grav nici macar in armonie cu trupul lor fizic pe care afirma ca il iubesc si ca ar fi unica lor realitate(aici fac apel la cei foarte multi care in ignoranta si ingustimea mintii lor considera ca nu exista alte lumi, ca nu exista viata dupa moarte, ca nu exista ingeri sau ca nu exista Dumnezeu si legile divine) Totusi pentru a ne aminti de potentialul nostru gigantic din cand in cand printre oameni se mai nasc vizionari, profeti, genii, fiinte spirituale, copii indigo etc Exemple unele chiar de la noi din tara: Jules Verne, M Eminescu, M Eliade, Einstein, Mozart, Michelangelo, N Tesla, M Curie, mari inventatori inovatori ai tehnologiilor free energy, Vanga, Valeriu Popa, Arsenie Boca etc Sa speram ca oamenii vor incepe sa se destepte in anii ce vor urma ... Multa intelepciune tuturor ! Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 La multi ani tuturor mai ales fetelor si femeilor pentru care am intentionat initial acest forum ! Sa fiti fericite, iubite, inspirate, divine si sa aduceti multa fericire populatiei masculine ! Va intreb si pe voi ... are cineva rezultate in ceea ce priveste reducerea menstruatiei sau chiar suspendarea acesteia in conditii naturale si de sanatate excelenta a aparatului genital ? Scrieti cu curaj daca puteti face vreo relatare sau daca aveti vreo curiozitate sau dorinta in acest sens ... 6 Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 In mod bizar si nenatural femeile din ziua de azi sunt pacalite prin moda, televiziune, modele fabricate cum ar fi: staruri cinema, prezentatoare, cantarete etc sa fie foarte devitalizate, lesinate, chiar anorexice sau chiar cu aspect bolnavicios(li se vad oasele) astfel de femei foarte rar si anemic au pofta de a face dragoste. Corpul femeiesc este frumos, magic, atragator, electrizant atunci cand este ingrijit, atunci cand este vital si armonios.Va doresc tuturor femeilor care cititi acest topic sa aveti un astfel de corp precum si barbatilor care cititi aceste randuri va doresc intelepciunea de a le sustine pe femeile pe care le iubiti, pe care le adorati, de care aveti grija sa aibe astfel de corpuri(sustinere materiala, morala, complimente, adoratie, iubire, cadouri etc) 1 6 Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Martie 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Fetelor si femeilor LA multi ani cu ocazia lui 8 martie ! Daca doriti sa aflati sau daca ati pus in practica anumite procedee de reintinerire sau macar doar de stopare a bolii periodice a femeii moderne(menstruatia) va rog sa relatati sau intrebati sa dialogam pe aceasta tema.Va spun fara sa exagerez detin secretul prelungirii vietii pana la 800 de ani(800 doar in cazul aplicarii perfecte incepand cu varsta de 14 ani) si al reintineririi in multe cazuri(doar in cazul menopauzei nu se mai poate face nimic) si vreau sa vi-l daruiesc si voua celor interesate ... dar pt asta trebuie sa aratati interes, sa cereti cu curaj si bineinteles dupa ce v-am daruit acest extrem de pretios dar sa il puneti in aplicare iar cele care ati reusit ajutati-ma cu relatari despre cazul vostru glorios si exemplar. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 10, 2016 Ești nebun frate! Este din ce în ce mai clar că nici Bălăceanca nu te mai salvează. Și mai spuneai pe alt topic să ne cerem scuze! Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 10, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Martie 10, 2016 E neînțeles, nu-i nebun. Are 800 de ani, e greu să te faci înțeles la vârsta asta. 1 Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 traminer esti tare prin studii la inceput iar mai apoi prin initieri spirituale si in final coreland anumite date si fapte am ajuns sa descopar acest secret ... am descoperit si altele insa caut pe cineva(femeie care vrea sa il puna in aplicare)In cazul meu l-am pus in aplicare(nu in mod perfect recunosc ca nu am inca perfectiunea in aceste tehnici) si ca fizic arat cu 10 ani mai tanar iar organic nu simt niciodata nici un organ(adica functioneaza perfect) iar la analizele sangelui iese perfect din nou cam acesta este nivelul la care sunt in prezent folosind acest minunat dar ...Evident teoria zice ca poti ajunge pana la 800 de ani daca il aplici de la varsta de 14 ani in mod perfect ... practica cunoaste doar un maestru spiritual din india care are 211 ani dar arata cam de 65 si o legenda despre un yoghin nemuritor care se presupune ca are peste 1000 insa e doar o legenda nu l-am intalnit personal.Domeniul este in plina expansiune si studiu ... Sa traim mult si calitativ ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum