picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 11, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 11, 2016 traminer esti tare prin studii la inceput iar mai apoi prin initieri spirituale si in final coreland anumite date si fapte am ajuns sa descopar acest secret ... am descoperit si altele insa caut pe cineva(femeie care vrea sa il puna in aplicare)In cazul meu l-am pus in aplicare(nu in mod perfect recunosc ca nu am inca perfectiunea in aceste tehnici) si ca fizic arat cu 10 ani mai tanar iar organic nu simt niciodata nici un organ(adica functioneaza perfect) iar la analizele sangelui iese perfect din nou cam acesta este nivelul la care sunt in prezent folosind acest minunat dar ...Evident teoria zice ca poti ajunge pana la 800 de ani daca il aplici de la varsta de 14 ani in mod perfect ... practica cunoaste doar un maestru spiritual din india care are 211 ani dar arata cam de 65 si o legenda despre un yoghin nemuritor care se presupune ca are peste 1000 insa e doar o legenda nu l-am intalnit personal.Domeniul este in plina expansiune si studiu ... Sa traim mult si calitativ ! O sa mori la un moment dat si tu,bai guru egoic,lasa pastilele astea cu nemurirea,ca-i de ajuns ca ne-a bagat biserica in cap de iad si rai,pentru manipulare,tu vii cu alta tehnica,c-o poti duce-n 800,eventual in nemurire ,pentru ca pisatu-i sursa,si nu apa? Namaste!
ananda Reputație: -414 Postat Martie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 27, 2016 Observatii deosebit de importante pentru femei: Greutatea trebuie intotdeauna sa fie in acord cu structura osoasa(slabe sunt constitutional doar fetele cu oase subtiri, cu solduri inguste si acestea nu sunt concepute nativ sa faca copii(deci in cazul lor pot fi probleme la nastere)Greutatea nu trebuie sa fie nicidecum vreun raport intre inaltime si greutate stabilit de niste oameni cam inconstienti care incearca sa isi impuna gusturile lor. In acest moment in Romania si in lume femeile sunt majoritatea sub greutatea ideala constitutiei lor. Concluzii va puteti ghida dupa 2 criterii:1.Sa aratati armonios in structura voastra2.Sa va simtiti bine asa cum sunteti(daca sunteti supraponderala va simtiti greoaie, inerta, blocata, lenesa, prea lenta iar daca sunteti prea slaba simtiti mereu oboseala, va simtiti slabita, va stresati usor, aveti predispozitie pentru imbolnaviri si simtiti ca nu puteti duce la capat actiunile pe caer le incepeti) deci e bine sa actionati pt a ajunge la optimul vostru.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2016 Postat Martie 27, 2016 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 1, 2016 Am revenit ... cu premii de aceasta data Haideti sa ne jucam de-a premiile: Mentiune: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin o luna(si asta inseamna nici o pierdere seminala de nici un fel timp de minim 30 de zile) primeste de la mine o initiere in prosperitatea materiala(o mantra alaturi de un procedeu specific structurii lui psihomentale) Premiul 3: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 2 luni(minim 60 de zile) primeste un dar mai ales: o initiere intr-o mantra prin ajutorul careia daca va lucra cu ea macar 49 de zile(49x24 ore) va trai intr-un anume paradis dupa aceasta viata si incarnarile lui ca om vor fi la alegere(nu va fi fortat sa revina in trup de om) Premiul 2: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 6 luni(minim 180 de zile) primeste in dar o initiere intr-o mantra prin ajutorul careia se poate intra in comuniune cu Dumnezeu si astfel poate experimenta lumea Tatalui Ceresc Dumnezeu(despre care se pomeneste si in biblie) evident dupa mult lucru cu respectiva mantra. Premiul 1: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 1 an(365 de zile) primeste o mantra pentru eliberarea Suprema aceasta mantra duce la eliberarea de toate cele 3 lumi, fiinta respectiva odata atingand acest stadiu nefiind niciodata obligata sa mai revina in vreuna din lumile celor 3 taramuri de manifestare(lumea fizica in trup fizic, lumea astrala in trup astral sau lumea cauzala in rafinatul trup cauzal) Cine reuseste sa fie perfect continent din punct de vedere sexual mai mult de 400 de zile poate primi la interval de 49 de zile 2 din cele 4 initieri pe care le-am prezentat mai sus la alegerea lui. La femei continenta amoroasa inseamna suspendarea in conditii de functionare perfecta a aparatului genital feminin a menstruatiei prin orice metode doreste ea. Verificarea o voi face prin 3 metode: 1 ma uit in aura 2 simt daca spui adevarul sau nu si 3 intreb ingerul tau pazitor Pentru initiere va trebui sa ne intalnim face-to-face evident. Initierea inseamna:1.Identific modul de operare care i se potriveste cel mai bine premiantului/premiantei2.Punerea mantrei in aura3.Lucram amandoi 30 de minute de meditatie pt stabilizarea mantrei in fiinta respectivului/respectivei Va astept cu drag.Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 Am revenit ... cu premii de aceasta data Haideti sa ne jucam de-a premiile: Mentiune: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin o luna(si asta inseamna nici o pierdere seminala de nici un fel timp de minim 30 de zile) primeste de la mine o initiere in prosperitatea materiala(o mantra alaturi de un procedeu specific structurii lui psihomentale) Premiul 3: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 2 luni(minim 60 de zile) primeste un dar mai ales: o initiere intr-o mantra prin ajutorul careia daca va lucra cu ea macar 49 de zile(49x24 ore) va trai intr-un anume paradis dupa aceasta viata si incarnarile lui ca om vor fi la alegere(nu va fi fortat sa revina in trup de om) Premiul 2: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 6 luni(minim 180 de zile) primeste in dar o initiere intr-o mantra prin ajutorul careia se poate intra in comuniune cu Dumnezeu si astfel poate experimenta lumea Tatalui Ceresc Dumnezeu(despre care se pomeneste si in biblie) evident dupa mult lucru cu respectiva mantra. Premiul 1: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 1 an(365 de zile) primeste o mantra pentru eliberarea Suprema aceasta mantra duce la eliberarea de toate cele 3 lumi, fiinta respectiva odata atingand acest stadiu nefiind niciodata obligata sa mai revina in vreuna din lumile celor 3 taramuri de manifestare(lumea fizica in trup fizic, lumea astrala in trup astral sau lumea cauzala in rafinatul trup cauzal) Cine reuseste sa fie perfect continent din punct de vedere sexual mai mult de 400 de zile poate primi la interval de 49 de zile 2 din cele 4 initieri pe care le-am prezentat mai sus la alegerea lui. La femei continenta amoroasa inseamna suspendarea in conditii de functionare perfecta a aparatului genital feminin a menstruatiei prin orice metode doreste ea. Verificarea o voi face prin 3 metode: 1 ma uit in aura 2 simt daca spui adevarul sau nu si 3 intreb ingerul tau pazitor Pentru initiere va trebui sa ne intalnim face-to-face evident. Initierea inseamna:1.Identific modul de operare care i se potriveste cel mai bine premiantului/premiantei2.Punerea mantrei in aura3.Lucram amandoi 30 de minute de meditatie pt stabilizarea mantrei in fiinta respectivului/respectivei Va astept cu drag.Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !zi ma, esti din secta lu bivolaru nu? )
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 poftim? continenta? esti sigur din secta lu bivolaru 100% , numai daca scrii pe google "continenta sexuala" primu link e yoga esoteric, siteu sectei lu bivolaru , un mare cretin, bine ca e la parnaie si apropo de continenta, iti spun din cunostintele mele medicale domnule ananda CA CONTINENTA SEXUALA DE ORICE FEL SI LA FEMEIE SI LA BARBAT TE IMBOLNAVESTE PE TERMEN LUNG, NU E NICI UN BENEFIU IN ASA CEVA de ce zic asta? pai ma nene.....tu nu stii ca in secretii se acumuleaza in timp toxine? care in timp vor duce la boli precum cancerul? la barbat, secretiile veziculelor seminale si prostatice se acumuleaza, cu precizarea ca fiind o secretie exocrina (adica secretiile se elimina inafara corpului) poate fi un mijloc de eliminare si a toxinelor, asadar cam ce toxine sunt in sange se pot gasi si in lichidele seminale la barbat, si la femeie IAR CU TIMPUL DACA NU LE ELIMINI POT DA CANCERE (la barbat canceru prostatic, la femeia de col uterin) SI NU NUMAI!!! o sa pun asta si pe celalalt topic al tau SA NU MAI PROSTESTI LUMEA (e valabil pt ambele sexe)
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2016 poftim? continenta? NU E NICI UN BENEFIU IN ASA CEVA Eu am întâlnit un bărbat care avea orgasm în întreg corpul fara sa ejaculeze, din Cluj. Am profitat de actele amoroase cu respectivul, pentru sa practic altceva din punct de vedere sexual. O mai veche pasiune de-a mea care nu găseam cu cine sa o retrezesc in mine. Ceea ce e de apreciat la acesti oameni, a ca au o buna atentie la senzatiile din corp... dar asa e cum ai zis si tu, depinde si de influențele avute in cercetarea lor. Recunosc, ca ma atrag mai mult cei care intuitiv raspund in actul amoros unei aprofundari in senzații.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 Eu am întâlnit un bărbat care avea orgasm în întreg corpul fara sa ejaculeze, din Cluj. Am profitat de actele amoroase cu respectivul, pentru sa a practica altceva din punct de vedere sexual. O mai veche pasiune de-a mea pe care nu găseam cu cine sa o retrezesc in mine. Ceea ce e de apreciat la acesti oameni, a ca au o buna atentie la senzatiile din corp... dar asa e cum ai zis si tu, depinde si de influențele avute in cercetarea lor. Recunosc, ca ma atrag mai mult cei care intuitiv raspund in actul amoros unei aprofundari in senzații.Cât despre fondul textului ... 5 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2016 Cât despre fondul textului ... Nu e nimic de facut... ti-am spus, si esti drăguț sa insisti. Da e bine... sa se vadă, ca nu vreau sa corectez deocamdată, ca eu aceasta inteleg din repetiția aceleiasi greseli gramaticale.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2016 CE zice ? Ca vreau sa fac ceva bun, fara sa spun întâi despre ce este vorba. Si pentru aceasta chinui cuvintele, frumoasele mele cuvinte... 6 4
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iulie 1, 2016 Cât despre fondul textului ... N-am înțeles niciodată de ce va obositi sa cititi ce scrie madama. 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 Nu e nimic de facut... ti-am spus, si esti drăguț sa insisti. Da e bine... sa se vadă, ca nu vreau sa corectez deocamdată, ca eu aceasta inteleg din repetiția aceleiasi greseli gramaticale.Mai bine ai pune mâna pe carte și nu ai mai încerca să pari ceea-ce nu ești! Devii (dacă nu ai devenit deja) penibilă. Nu sunt greșeli de editare, grabă etc. ci necunoaștere. Remarcă faptul că nu am semnalat greșeala făcută din grabă!Cu scuzele de rigoare. 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Ca vreau sa fac ceva bun, fara sa spun întâi despre ce este vorba. Si pentru aceasta chinui cuvintele, frumoasele mele cuvinte... Nu vreau sa-ti stric fencşuiu' ..... E răcoare..... rațele sunt pline de viață... câinii se aud în depărtare.... Frumos..... 2 12
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 1, 2016 Nu vreau sa-ti stric fencşuiu' ..... E răcoare..... rațele sunt pline de viață... câinii se aud în depărtare.... Frumos.....esti clar pe plus
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 Nu vreau sa-ti stric fencşuiu' ..... E răcoare..... rațele sunt pline de viață... câinii se aud în depărtare.... Frumos.....Țânțarii...?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Mai bine ai pune mâna pe carte și nu ai mai încerca să pari ceea-ce nu ești! Devii (dacă nu ai devenit deja) penibilă. Nu sunt greșeli de editare, grabă etc. ci necunoaștere. Remarcă faptul că nu am semnalat greșeala făcută din grabă!Cu scuzele de rigoare. Te rog frumos sa-ți retragi cuvintele.... Este parte dîn viața mea.... Atât am avut dă zis.... 1 12
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 Te rog frumos sa-ți retragi cuvintele.... Este parte dîn viața mea.... Atât am avut dă zis....Mi le-am retras. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 esti clar pe plus Am tăiat porcu' 2 12
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 1, 2016 Am tăiat porcu' Ma gandeam io ca vei gasi o scuza buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Nu e nimic de facut... ti-am spus, si esti drăguț sa insisti. Da e bine... sa se vadă, ca nu vreau sa corectez deocamdată, ca eu aceasta inteleg din repetiția aceleiasi greseli gramaticale.Lasă-l pă Picon.... face parte dân familie..... 1 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Is mai multe, copac, casa, copil ! Mi le-am retras. 10q 1 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Ma gandeam io ca vei gasi o scuza buna dai prost când ești sincer , nuuu? 1 12
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 1, 2016 dai prost când ești sincer , nuuu? Mi-a placut aia cu ratele:)))))E cu cainii a fost superb...vezi tu si in subconstient esti dinamovist
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum