JocelynEon ReputaČie: 12087 Postat Noiembrie 27, 2022 Postat Noiembrie 27, 2022 1 minute ago, bancheru24 said: Au avut noroc baietii!Ā Am incercat si eu sa stabilesc o intalnire cu domnisoara, discutii foarte ok pe whatsup, am vorbit si mi-a spus disponibilitatea ei, i-am spus ca e ok si ma conformez, si apoi nu am mai primit niciun raspuns...deloc... Oi fi spus eu ceva gresit...š¤ Colegule keep walking! š 1
bancheru24 ReputaČie: 2963 Postat Noiembrie 27, 2022 Postat Noiembrie 27, 2022 Acum 30 minute, JocelynEon a spus: Colegule keep walking! š Csf, n-ai csf 1
71laciport ReputaČie: 4663 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Noiembrie 28, 2022 9 hours ago, bancheru24 said: Csf, n-ai csf bancherule ! arata i conturile de bani si de crypto si te pune cap de lista 2
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 11 ore, bancheru24 a spus: Au avut noroc baietii!Ā Am incercat si eu sa stabilesc o intalnire cu domnisoara, discutii foarte ok pe whatsup, am vorbit si mi-a spus disponibilitatea ei, i-am spus ca e ok si ma conformez, si apoi nu am mai primit niciun raspuns...deloc... Oi fi spus eu ceva gresit...š¤ BunÄ! DacÄ nu am stabilit o ora fixa la care sa ne vedem.. sau nu a fost confirmat dupÄ aceea din partea mea Ć®nseamnÄ cÄ automat am fÄcut programÄrile! AsearÄ am avut extrem de multe mesaje inclusiv necitite deoarece nu aveam timp !! Ćmi pare rÄu !
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 AstÄzi nu sunt disponibila! Ćmi pare rÄu pt cei anulaČi de dimineata dar nu ma simt ok si nu cred ca i-ar fi convenit vre-o unuia sa vina si sa fiu lesinata!!m-am aprins pt faptul ca s-a trezit unul sa Ć®mi spunÄ ca Ć®mi face recenzie negativa dacÄ nu l am mai primit š Ā Voi fi toatÄ sÄptÄmĆ¢na Ć®ncepĆ¢nd de mĆ¢ineĀ Ā inclusiv Ć®n weekand!! De la ora 12 la 23!Ā
71laciport ReputaČie: 4663 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Noiembrie 28, 2022 18 minutes ago, AlexaNdrA1q said: AstÄzi nu sunt disponibila! Ćmi pare rÄu pt cei anulaČi de dimineata dar nu ma simt ok si nu cred ca i-ar fi convenit vre-o unuia sa vina si sa fiu lesinata!!m-am aprins pt faptul ca s-a trezit unul sa Ć®mi spunÄ ca Ć®mi face recenzie negativa dacÄ nu l am mai primit š Ā Voi fi toatÄ sÄptÄmĆ¢na Ć®ncepĆ¢nd de mĆ¢ineĀ Ā inclusiv Ć®n weekand!! De la ora 12 la 23!Ā Poate voia sa vina sa ti puna "ventuze", dupa care sigurĀ te ai fiĀ simtit mai bn...vezi ce ai pierdut? Ia cu vitamine , sa te faci bine! 1
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 2 minute, 71laciport a spus: Poate voia sa vina sa ti puna "ventuze", dupa care sigurĀ te ai fiĀ simtit mai bn...vezi ce ai pierdut? Ia cu vitamine , sa te faci bine! Da..Sa imi fie rusine ca nu am primit programarile de parca stiu eu cum ma trezesc maine de dim š¤£š¤£Dau cu calciu direct š te pup š
bancheru24 ReputaČie: 2963 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 5 ore, AlexaNdrA1q a spus: BunÄ! DacÄ nu am stabilit o ora fixa la care sa ne vedem.. sau nu a fost confirmat dupÄ aceea din partea mea Ć®nseamnÄ cÄ automat am fÄcut programÄrile! AsearÄ am avut extrem de multe mesaje inclusiv necitite deoarece nu aveam timp !! Ćmi pare rÄu ! Nu prea inteleg asta cu "automat am facut programarile" Ca sa ne intelegem, asa cum am spus anterior, am avut vineri seara o discutie foarte ok, cu raspunsuri la 30 de secunde unul fata de celalalt,Ā in care m-ai intrebat daca ne cunoastem, ti-am spus ca nu am avut ocazia,Ā mi-ai spus ca nu mai ai disponibil si preferi noapteaĀ sa lucrezi cu cunoscuti, iar eu ti-am propus sa stabilim pentru a doua zi, ca sa ne cunoastem, iar tu mi-ai spus ca ai liber de la 14,Ā eu ti-am raspuns ca e ok, nu mai obiectez nimic si ma conformez, dupa care nu ai mai raspuns nimic; dupa 5 minute te-am intrebat daca ramane stabilit pentru ora 14 si, din nou, nu ai mai raspuns nimic, ai dat cu seen; dupa alte 2 ore ti-am scris ca nu as vrea sa fiu insistent, dar mi-ar fi util sa imi oferi un raspuns, daca ramane programarea si din nou mi-ai dat cu seen. Deci nu e vorba de mesaje necitite sau programari automate, pur si simplu vorbeam, mi-ai spus disponibilitatea, dupa care nu ai mai raspuns nimic, dar absolut nimic Daca am spus ceva neadevarat sau discutia a decurs altfel, o poti posta, nu ma deranjeaza, doar sa blurezi numarul si poza. 1
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 1 orÄ Ć®n urmÄ, bancheru24 a spus: Nu prea inteleg asta cu "automat am facut programarile" Ca sa ne intelegem, asa cum am spus anterior, am avut vineri seara o discutie foarte ok, cu raspunsuri la 30 de secunde unul fata de celalalt,Ā in care m-ai intrebat daca ne cunoastem, ti-am spus ca nu am avut ocazia,Ā mi-ai spus ca nu mai ai disponibil si preferi noapteaĀ sa lucrezi cu cunoscuti, iar eu ti-am propus sa stabilim pentru a doua zi, ca sa ne cunoastem, iar tu mi-ai spus ca ai liber de la 14,Ā eu ti-am raspuns ca e ok, nu mai obiectez nimic si ma conformez, dupa care nu ai mai raspuns nimic; dupa 5 minute te-am intrebat daca ramane stabilit pentru ora 14 si, din nou, nu ai mai raspuns nimic, ai dat cu seen; dupa alte 2 ore ti-am scris ca nu as vrea sa fiu insistent, dar mi-ar fi util sa imi oferi un raspuns, daca ramane programarea si din nou mi-ai dat cu seen. Deci nu e vorba de mesaje necitite sau programari automate, pur si simplu vorbeam, mi-ai spus disponibilitatea, dupa care nu ai mai raspuns nimic, dar absolut nimic Daca am spus ceva neadevarat sau discutia a decurs altfel, o poti posta, nu ma deranjeaza, doar sa blurezi numarul si poza. Da Ć®Či confirm ca nu am rÄspuns.. pt ca aveam treaba! Iar eu nu rÄspund dacÄ trece preaaa mult timp dupÄ.Ā Ā
snake1127 ReputaČie: 733 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2022 Recenzie ā Am zis S-o revizitez pe titulara topicului š Programare :10(Ā mi-am fÄcut cu 2 ore Ć®nainte ) LocaČie: 9 ON : 9,3 NP: 9,3 Aspect : 10 e genul meuā Ā Plecat spre locul acČiuni prin traficul intensš„²š„².. noroc ca am gÄsit loc de parcare rapid .Ā Am urcat cu liftul Äla puČin obosit š..de aici Ć®ncepe nebunia 𤤠urc la domniČoara care Ć®mi deschide USA complet dezbracata !!iuhhu!! ce-mi plac femeile š , m-am jucat puČin cu sani si intrat la dus . Revenit in camera de acČiune unde Ć®ncepem cu oral bun š¤²š» , FK foarte bun š si trecut in misionar si FK delicios ššš¤¤ (am avut parte de fk foarte bun cu limba jucÄuČa a ei )š„µš„µ ⦠finalizat si pregÄtit de plecare . Nu stau la discuČii dupÄ ca n-am timp de vorbit šš.Ā Ā O nota finala 9,5 ( ofer nota asta din motivul FK intens .. as fi dat 10 dacÄ fÄcea CIM) Sper sa bifez vizita nr 3 . Bafta la dat buci Ā ā 4
gicacontra2012 ReputaČie: 4439 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2022 Pana la urma a fost oarecum o neĆ®nČelegere, dar dacÄ fata nu Či confirma programarea, e clar ca nu pleci spre ea Či nu poČi sa zici ca Či a dat ČeapÄ.Ā 3
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Hey.Ā Eu mi-am revenit ..suntĀ mai okĀ Revin la disponibilitate š
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Hai sa Ć®ncep de pe acum dacÄ tot a deschis @snake1127Ā subiectul! voiam sa Ć®ncep asa..de pe 1 šš dar Ć®ncep de pe acum šĀ Serviciile extra vor fi : Fk-Ā +50 leiĀ Ā (Ć®n funcČie de igiena,chimie Či varsta)Ā COF +50lei ššš pupici š aČtept mesaje pe whatsaap ššĀ
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 45 minute, Joker1991 a spus: Ai niČte ochi superbi Alexandra šš MulČumesc šš
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 57 minute, Joker1991 a spus: Ai niČte ochi superbi Alexandra šš Sunt si mai frumosi cand te priveste asa...šĀ
bancheru24 ReputaČie: 2963 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 3 ore, gicacontra2012 a spus: Pana la urma a fost oarecum o neĆ®nČelegere, dar dacÄ fata nu Či confirma programarea, e clar ca nu pleci spre ea Či nu poČi sa zici ca Či a dat ČeapÄ.Ā Nici nu am zis si nici nu a fost vorba de tzeapa. Pur si simpul mi s-a parut aiurea si de nicaieri sa vorbim, cu raspunsuri foarte ok si prompte de ambele parti, sa imi spuna disponibilitatea si chiar sa fixam si o ora, ca apoi, la urmatoarele 3 mesaje sa imi dea cu seen si sa nu mai raspunda...deloc...
Joker1991 ReputaČie: 329 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 2 ore, AlexaNdrA1q a spus: MulČumesc šš Te pup š
Joker1991 ReputaČie: 329 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 2 ore, MisterX a spus: Sunt si mai frumosi cand te priveste asa...šĀ Trebuie sa merg la ea sa ii vÄd privirea š
bancheru24 ReputaČie: 2963 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 15 ore, 71laciport a spus: bancherule ! arata i conturile de bani si de crypto si te pune cap de lista O fi aflat ca s-au golit conturile si crypto e la pamant š¤£š¤£š¤£
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 31 minute, bancheru24 a spus: O fi aflat ca s-au golit conturile si crypto e la pamant š¤£š¤£š¤£ Chiar e la pÄmĆ¢nt rÄu Bitcoin-ul
bancheru24 ReputaČie: 2963 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 24 minute, AlexaNdrA1q a spus: Chiar e la pÄmĆ¢nt rÄu Bitcoin-ul Mai asteptam pana la urmatorul halving, poate pana atunci reusim sa ne cunoastem si noi š
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 29, 2022 Postat Noiembrie 29, 2022 Acum 3 minute, bancheru24 a spus: Mai asteptam pana la urmatorul halving, poate pana atunci reusim sa ne cunoastem si noi š Hai nu mai fi rÄu š lasÄ cÄ te fac sa Ć®Či treacÄ supÄrarea cĆ¢nd ne Ć®ntĆ¢lnim šš
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 30, 2022 Postat Noiembrie 30, 2022 Happy birthday to Andrei šš
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Noiembrie 30, 2022 Postat Noiembrie 30, 2022 Hey..ma tot gĆ¢ndesc Či sunt indecisa.Ā Oare avem futaciosi Ć®n sÄptÄmĆ¢na cadourilorš¤š š Ā v-as cam pÄrasii vre-o sapt 2 šĀ
stanilla ReputaČie: 249 Postat Noiembrie 30, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 30, 2022 2 hours ago, AlexaNdrA1q said: Hey..ma tot gĆ¢ndesc Či sunt indecisa.Ā Oare avem futaciosi Ć®n sÄptÄmĆ¢na cadourilorš¤š š Ā v-as cam pÄrasii vre-o sapt 2 šĀ Baga-Či minČile-n cap, lasÄ pÄrÄseala !Ā
PostÄri Recomandate
CreeazÄ un cont sau autentificÄ-te pentru a adÄuga comentariu
Trebuie sÄ fi un membru pentru a putea lÄsa un comentariu.
CreeazÄ un cont
ĆnregistreazÄ-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostrÄ. Este simplu!
ĆnregistreazÄ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? AutentificÄ-te aici.
AutentificÄ-te acum