rolexshef Reputație: 922 Postat Ianuarie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2023 Recenzie intarziata LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat. ON - 8, incercari deep, lins sateliti, umed, priviri… NP - 8, vine peste mine, sare frumos, se intoarce cu spatele, aici sare ca o nebuna…ce ii place ciocanul😘 privelistea e frumoasa, ne sincronizam bine, s a umezit natural, o pun pe lateral, aici te tine cu mana sa nu iesi din ea, vrea sa l simta adanc, incercam misionar si dupa doggy, aici iti da contre, ea il cere, ce sa mai, se vede ca ii place ciocanul, o cer la marginea patului, incepe un oral umed, finalizez le sanii ei. Halat: 150 ron (1fin) de revenit? Da!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Buna dimineata😁🙈🤗🤗 fac o gluma proasta despre mine dar reala si cu haz! Azi m-am trezit bine dispusa 🤣🤣 Când eram mica,la turtă, am ales cartea de drept! Siii am ajuns DREPT la p..ă🤣🤣
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2266 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 22, 2023 36 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Buna dimineata😁🙈🤗🤗 fac o gluma proasta despre mine dar reala si cu haz! Azi m-am trezit bine dispusa 🤣🤣 Când eram mica,la turtă, am ales cartea de drept! Siii am ajuns DREPT la p..ă🤣🤣 Ei, faci lucrurile să stea drepte. 1 3 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Nid75 Reputație: 60 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Mogosoaia Disponibila Oras:Mogosoaia Disponibila Postat Ianuarie 22, 2023 3 hours ago, AlexaNdrA1q said: Buna dimineata😁🙈🤗🤗 fac o gluma proasta despre mine dar reala si cu haz! Azi m-am trezit bine dispusa 🤣🤣 Când eram mica,la turtă, am ales cartea de drept! Siii am ajuns DREPT la p..ă🤣🤣 Pai ai învățat ceva in materie de drept administrativ, ai un talent destul de evident...să îndrepți lucrurile înstant 😄 ...doar pt o perioada limitată !! 😄😄
gentleman03 Reputație: -29 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:hard sex Oras:hard sex Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 6 ore, AlexaNdrA1q a spus: Buna dimineata😁🙈🤗🤗 fac o gluma proasta despre mine dar reala si cu haz! Azi m-am trezit bine dispusa 🤣🤣 Când eram mica,la turtă, am ales cartea de drept! Siii am ajuns DREPT la p..ă🤣🤣 🤣 buna gluma …🌹 de la ploiesti
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 8 ore, AlexaNdrA1q a spus: Buna dimineata😁🙈🤗🤗 fac o gluma proasta despre mine dar reala si cu haz! Azi m-am trezit bine dispusa 🤣🤣 Când eram mica,la turtă, am ales cartea de drept! Siii am ajuns DREPT la p..ă🤣🤣 😂 😂 😂 Iată, domna' avocat, După ce te-ai dezbrăcat, Poţi pleda oricât de-aprig, Dac-o să rezişti... la p... 😀 !
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2266 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 22, 2023 3 minutes ago, scorpion1970 said: Iată, domna' avocat, După ce te-ai dezbrăcat, Poţi pleda oricât de-aprig, Dac-o să rezişti... la p... 😀 ! Nu-mi place structura, am o alternativă: Uite doamna avocat, Când în sală a intrat, "Gogu" s-a și ridicat, Nu mai pleci... nevinovat. 4 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 4 minute, fakeaccount a spus: Nu-mi place structura, am o alternativă: Uite doamna avocat, Când în sală a intrat, "Gogu" s-a și ridicat, Nu mai pleci... nevinovat. 👍Am rămas fără aprecieri. 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 2 ore, scorpion1970 a spus: 😂 😂 😂 Iată, domna' avocat, După ce te-ai dezbrăcat, Poţi pleda oricât de-aprig, Dac-o să rezişti... la p... 😀 ! Pai nu rezist eu 😈🤭🤭
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 2 ore, fakeaccount a spus: Nu-mi place structura, am o alternativă: Uite doamna avocat, Când în sală a intrat, "Gogu" s-a și ridicat, Nu mai pleci... nevinovat. Nu mai pleci nevinovat..de gura Alexandrei nu ești scăpat 😈😁💋🙈💯
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 2 ore, scorpion1970 a spus: 😂 😂 😂 Iată, domna' avocat, După ce te-ai dezbrăcat, Poţi pleda oricât de-aprig, Dac-o să rezişti... la p... 😀 ! Dac-o să reziști la p..ă Bag-o toată ia și îndură ca ai vrut avocatura 😁😈😅😂😂
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Dac-o să reziști la p..ă Bag-o toată ia și îndură ca ai vrut avocatura 😁😈😅😂😂 Vezi..ce-ti doresti?! Ca sar putea sa ma înfrupt "din tine" 😏
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 2 minute, scorpion1970 a spus: Vezi..ce-ti doresti?! Ca sar putea sa ma înfrupt "din tine" 😏 S-a descurcat ea cu un batalion de negri...chiar crezi ca se sperie de tine? 😂😂😂 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
cevaa Reputație: 497 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 22, 2023 3 minutes ago, MisterX said: S-a descurcat ea cu un batalion de negri...chiar crezi ca se sperie de tine? 😂😂😂 Si el a luat parte la discutie 🤭 "Nu negri o sperie pe Alexandra, ci Alexandra ii sperie pe negrii" 😍 3
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 24 minute, MisterX a spus: S-a descurcat ea cu un batalion de negri...chiar crezi ca se sperie de tine? 😂😂😂 Despre ce vorbești?! 😉 Eu ma duc sa-mi analizeze un dosar care se afla în impas la "judecătorie" ;ce perverși sunteți...numai la prostii va gândiți!!! 😁
cevaa Reputație: 497 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 22, 2023 2 hours ago, scorpion1970 said: Despre ce vorbești?! 😉 Eu ma duc sa-mi analizeze un dosar care se afla în impas la "judecătorie" ;ce perverși sunteți...numai la prostii va gândiți!!! 😁 De cata analiza mai este nevoie cand oricum se stie deja ca esti vinovat de intepat pe la spate? Nu te lasi pana nu gasesti fata care sa ne si depuna marturie
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 Eeee...hai gata cu chat-ul! 😅😅
alexandru gabriel Reputație: 1317 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 9 ore, AlexaNdrA1q a spus: Eeee...hai gata cu chat-ul! 😅😅 Buna dimi In ce zona ai gasit locatia.. Ciao bella
alexandru gabriel Reputație: 1317 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 26 minute, alexandru gabriel a spus: Buna dimi In ce zona ai gasit locatia.. Ciao bella Scuze..am citit dupa..Moșilor cu Obor..altceeeva..mult mai bine decat Rin Grand 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2023 Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 52 minute, alexandru gabriel a spus: Scuze..am citit dupa..Moșilor cu Obor..altceeeva..mult mai bine decat Rin Grand 😘😘😘 Clarrrrr 😅😅 bună! Te pup 💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2023 Postat Ianuarie 23, 2023 Neata! Disponibila pana la ora 02:30 astăzi! 💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2023 Postat Ianuarie 23, 2023 😁😁Schimbare de plan! Doar săptămâna aceasta posibil sa fiu disponibila in Bucuresti inclusiv duminica! 🥺💋 💯LOCATIA RAMANE LA OBOR INTERSECTIA CU MOSILOR 💯 ✅️Remind servicii/preț atașat mai jos! Doar pe whatsaap 0784 773 041 programari (nu mai sunați ca nu folosesc cartela la propriu,este inchisa) ✅️Disponibilitatea pt o programare în timp scurt este la noroc!!🔴 ⛔️⛔️ROG INSISTENT SA INCETAM DISCUTIILE INUTILE PE TOPIC! ⛔️⛔️
Chriss26 Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 28 minute, AlexaNdrA1q a spus: 😁😁Schimbare de plan! Doar săptămâna aceasta posibil sa fiu disponibila in Bucuresti inclusiv duminica! 🥺💋 💯LOCATIA RAMANE LA OBOR INTERSECTIA CU MOSILOR 💯 ✅️Remind servicii/preț atașat mai jos! Doar pe whatsaap 0784 773 041 programari (nu mai sunați ca nu folosesc cartela la propriu,este inchisa) ✅️Disponibilitatea pt o programare în timp scurt este la noroc!!🔴 ⛔️⛔️ROG INSISTENT SA INCETAM DISCUTIILE INUTILE PE TOPIC! ⛔️⛔️ Nu am timp saptamana aceasta 😒vei mai reveni dupa aceea ? 😃
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2023 Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 17 minute, Chriss26 a spus: Nu am timp saptamana aceasta 😒vei mai reveni dupa aceea ? 😃 Daaa normal! Fac ture 😅 Ploiești-București 😅😅 Bucuresti-Ploiesti
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2023 Postat Ianuarie 24, 2023 ✅️✅️24ian.... Mica unire... Happy birthday our country!! 🙈🙈 tara frumoasa avem...pacat de Guvern ☹️⛔️ 💋Disponibila pana la ora 00:30 astăzi!💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum