Sari la conținut

Alexandra! 0793527909 Fara graba 🤗🤗Garantez revenirea 😇

Vizitator

Postări Recomandate

Postat
1 minute ago, bancheru24 said:

Au avut noroc baietii! Am incercat si eu sa stabilesc o intalnire cu domnisoara, discutii foarte ok pe whatsup, am vorbit si mi-a spus disponibilitatea ei, i-am spus ca e ok si ma conformez, si apoi nu am mai primit niciun raspuns...deloc...

Oi fi spus eu ceva gresit...🤔

Colegule keep walking! 👍

• Like 1
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
9 hours ago, bancheru24 said:

Csf, n-ai csf

bancherule ! arata i conturile de bani si de crypto si te pune cap de lista

• Haha 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 ore, bancheru24 a spus:

Au avut noroc baietii! Am incercat si eu sa stabilesc o intalnire cu domnisoara, discutii foarte ok pe whatsup, am vorbit si mi-a spus disponibilitatea ei, i-am spus ca e ok si ma conformez, si apoi nu am mai primit niciun raspuns...deloc...

Oi fi spus eu ceva gresit...🤔

Bună! Dacă nu am stabilit o ora fixa la care sa ne vedem.. sau nu a fost confirmat după aceea din partea mea înseamnă că automat am făcut programările! Aseară am avut extrem de multe mesaje inclusiv necitite deoarece nu aveam timp !! Îmi pare rău !

Vizitator
Postat

Astăzi nu sunt disponibila! Îmi pare rău pt cei anulați de dimineata dar nu ma simt ok si nu cred ca i-ar fi convenit vre-o unuia sa vina si sa fiu lesinata!!m-am aprins pt faptul ca s-a trezit unul sa îmi spună ca îmi face recenzie negativa dacă nu l am mai primit 😅  Voi fi toată săptămâna începând de mâine  inclusiv în weekand!! De la ora 12 la 23! 

Postat
18 minutes ago, AlexaNdrA1q said:

Astăzi nu sunt disponibila! Îmi pare rău pt cei anulați de dimineata dar nu ma simt ok si nu cred ca i-ar fi convenit vre-o unuia sa vina si sa fiu lesinata!!m-am aprins pt faptul ca s-a trezit unul sa îmi spună ca îmi face recenzie negativa dacă nu l am mai primit 😅  Voi fi toată săptămâna începând de mâine  inclusiv în weekand!! De la ora 12 la 23! 

Poate voia sa vina sa ti puna "ventuze", dupa care sigur te ai fi simtit mai bn...vezi ce ai pierdut? Ia cu vitamine , sa te faci bine!

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 2 minute, 71laciport a spus:

Poate voia sa vina sa ti puna "ventuze", dupa care sigur te ai fi simtit mai bn...vezi ce ai pierdut? Ia cu vitamine , sa te faci bine!

Da..Sa imi fie rusine ca nu am primit programarile de parca stiu eu cum ma trezesc maine de dim 🤣🤣Dau cu calciu direct 😅 te pup 😘

Postat
Acum 5 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Bună! Dacă nu am stabilit o ora fixa la care sa ne vedem.. sau nu a fost confirmat după aceea din partea mea înseamnă că automat am făcut programările! Aseară am avut extrem de multe mesaje inclusiv necitite deoarece nu aveam timp !! Îmi pare rău !

Nu prea inteleg asta cu "automat am facut programarile"

Ca sa ne intelegem, asa cum am spus anterior, am avut vineri seara o discutie foarte ok, cu raspunsuri la 30 de secunde unul fata de celalalt, in care m-ai intrebat daca ne cunoastem, ti-am spus ca nu am avut ocazia, mi-ai spus ca nu mai ai disponibil si preferi noaptea sa lucrezi cu cunoscuti, iar eu ti-am propus sa stabilim pentru a doua zi, ca sa ne cunoastem, iar tu mi-ai spus ca ai liber de la 14, eu ti-am raspuns ca e ok, nu mai obiectez nimic si ma conformez, dupa care nu ai mai raspuns nimic; dupa 5 minute te-am intrebat daca ramane stabilit pentru ora 14 si, din nou, nu ai mai raspuns nimic, ai dat cu seen; dupa alte 2 ore ti-am scris ca nu as vrea sa fiu insistent, dar mi-ar fi util sa imi oferi un raspuns, daca ramane programarea si din nou mi-ai dat cu seen. Deci nu e vorba de mesaje necitite sau programari automate, pur si simplu vorbeam, mi-ai spus disponibilitatea, dupa care nu ai mai raspuns nimic, dar absolut nimic

Daca am spus ceva neadevarat sau discutia a decurs altfel, o poti posta, nu ma deranjeaza, doar sa blurezi numarul si poza.

• Like 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, bancheru24 a spus:

Nu prea inteleg asta cu "automat am facut programarile"

Ca sa ne intelegem, asa cum am spus anterior, am avut vineri seara o discutie foarte ok, cu raspunsuri la 30 de secunde unul fata de celalalt, in care m-ai intrebat daca ne cunoastem, ti-am spus ca nu am avut ocazia, mi-ai spus ca nu mai ai disponibil si preferi noaptea sa lucrezi cu cunoscuti, iar eu ti-am propus sa stabilim pentru a doua zi, ca sa ne cunoastem, iar tu mi-ai spus ca ai liber de la 14, eu ti-am raspuns ca e ok, nu mai obiectez nimic si ma conformez, dupa care nu ai mai raspuns nimic; dupa 5 minute te-am intrebat daca ramane stabilit pentru ora 14 si, din nou, nu ai mai raspuns nimic, ai dat cu seen; dupa alte 2 ore ti-am scris ca nu as vrea sa fiu insistent, dar mi-ar fi util sa imi oferi un raspuns, daca ramane programarea si din nou mi-ai dat cu seen. Deci nu e vorba de mesaje necitite sau programari automate, pur si simplu vorbeam, mi-ai spus disponibilitatea, dupa care nu ai mai raspuns nimic, dar absolut nimic

Daca am spus ceva neadevarat sau discutia a decurs altfel, o poti posta, nu ma deranjeaza, doar sa blurezi numarul si poza.

Da îți confirm ca nu am răspuns.. pt ca aveam treaba! Iar eu nu răspund dacă trece preaaa mult timp după.  

• Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie

Am zis S-o revizitez pe titulara topicului 😊

Programare :10( mi-am făcut cu 2 ore înainte )

Locație: 9

ON : 9,3

NP: 9,3

Aspect : 10 e genul meu

Plecat spre locul acțiuni prin traficul intens🥲🥲.. noroc ca am găsit loc de parcare rapid . 
Am urcat cu liftul ăla puțin obosit 😂..de aici începe nebunia 🤤 urc la domnișoara care îmi deschide USA complet dezbracata !!iuhhu!! ce-mi plac femeile 😂 , m-am jucat puțin cu sani si intrat la dus . Revenit in camera de acțiune unde începem cu oral bun 🤲🏻 , FK foarte bun 😊 si trecut in misionar si FK delicios 😂😂🤤 (am avut parte de fk foarte bun cu limba jucăușa a ei )🥵🥵 … finalizat si pregătit de plecare . Nu stau la discuții după ca n-am timp de vorbit 😄😄

O nota finala 9,5 ( ofer nota asta din motivul FK intens .. as fi dat 10 dacă făcea CIM)

Sper sa bifez vizita nr 3 .

Bafta la dat buci  

• Like 4
Postat

Pana la urma a fost oarecum o neînțelegere, dar dacă fata nu ți confirma programarea, e clar ca nu pleci spre ea și nu poți sa zici ca ți a dat țeapă. 

• Like 3
Vizitator
Postat

Hey.  Eu mi-am revenit ..sunt mai ok 

Revin la disponibilitate 😚

Vizitator
Postat

Hai sa încep de pe acum dacă tot a deschis @snake1127 subiectul!

voiam sa încep asa..de pe 1 😂😂 dar încep de pe acum 😂 

Serviciile extra vor fi :

Fk-  +50 lei   (în funcție de igiena,chimie și varsta) 

COF +50lei

😁😁😁 pupici 😘 aștept mesaje pe whatsaap 😘😘 

Vizitator
Postat
Acum 45 minute, Joker1991 a spus:

Ai niște ochi superbi Alexandra 😍😍

Mulțumesc 😘😘

Postat
Acum 57 minute, Joker1991 a spus:

Ai niște ochi superbi Alexandra 😍😍

Sunt si mai frumosi cand te priveste asa...🙄 

• Like 6
Postat
Acum 3 ore, gicacontra2012 a spus:

Pana la urma a fost oarecum o neînțelegere, dar dacă fata nu ți confirma programarea, e clar ca nu pleci spre ea și nu poți sa zici ca ți a dat țeapă. 

Nici nu am zis si nici nu a fost vorba de tzeapa. Pur si simpul mi s-a parut aiurea si de nicaieri sa vorbim, cu raspunsuri foarte ok si prompte de ambele parti, sa imi spuna disponibilitatea si chiar sa fixam si o ora, ca apoi, la urmatoarele 3 mesaje sa imi dea cu seen si sa nu mai raspunda...deloc...

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, MisterX a spus:

Sunt si mai frumosi cand te priveste asa...🙄 

Trebuie sa merg la ea sa ii văd privirea 😊

• Like 1
Postat
Acum 15 ore, 71laciport a spus:

bancherule ! arata i conturile de bani si de crypto si te pune cap de lista

O fi aflat ca s-au golit conturile si crypto e la pamant 🤣🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 31 minute, bancheru24 a spus:

O fi aflat ca s-au golit conturile si crypto e la pamant 🤣🤣🤣

Chiar e la pământ rău Bitcoin-ul

Postat
Acum 24 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Chiar e la pământ rău Bitcoin-ul

Mai asteptam pana la urmatorul halving, poate pana atunci reusim sa ne cunoastem si noi 😄

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, bancheru24 a spus:

Mai asteptam pana la urmatorul halving, poate pana atunci reusim sa ne cunoastem si noi 😄

Hai nu mai fi rău 🙄 lasă că te fac sa îți treacă supărarea când ne întâlnim 😏😈

Vizitator
Postat

Happy birthday to Andrei 😘😘

Vizitator
Postat

Hey..ma tot gândesc și sunt indecisa.  Oare avem futaciosi în săptămâna cadourilor🤔😅😅 v-as cam părasii vre-o sapt 2 😁 

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
2 hours ago, AlexaNdrA1q said:

Hey..ma tot gândesc și sunt indecisa.  Oare avem futaciosi în săptămâna cadourilor🤔😅😅 v-as cam părasii vre-o sapt 2 😁 

Baga-ți mințile-n cap, lasă părăseala ! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...