Sari la conținut

Dominica din Ungaria 0747574354

labarul12

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Dominica din Ungaria 0747574354
  • Oras:Arad
Postat

Toate unguroaicele care tot au venit prin Arad oferă servicii decente, însă niciuna nu este la nivelul Dominicăi.  Am vizitat-o pe Dominica pentru prima oară astăzi.

Locația tot la libelula, am ajuns puțin cam greu la ea fiind foarte ocupată. După puțină așteptare ajung la ea și am rămas plăcut surprins de atitudinea ei foarte prietenoasă. Nu am mers cu foarte multe așteptări, sincer.

Ca aspect se vede în poze, arata bine la cei 36 de ani. Singurul dezavantaj ar fi ca are puțină burtică,  dar nu foarte deranjant. Ca servicii e top sincer, așa oral nu am mai primit de mult și am fost cam la toate fetele renumite pentru acest serviciu. Pe toată durata acțiunii parcă citești pe fața ei că se simte și ea bine și că îi place ce face. 

După oralul de care nu m-am mai săturat,  cu deep din plin și tot ce mai e nevoie am trecut la normal unde am schimbat 2 poziții. Inițial am vrut un cof, pe care ea nu l-a refuzat. Însă la misionar m-am simțit prea bine și părea ca îi place și ei și ma trăgea într-una în ea și am terminat așa. După care ea mi-a dat jos prezervativul și a început sa o sugă. După asta fără să mă grăbească am mai stat 2 3 minute întinși în pat și înainte de plecare am fost servit cu un pahar de apă.

Să las și niște note, deși n-am mai lăsat de mult. Pentru mine oral de 10, np 9, aspect 8, igienă impecabilă 10 proaspăt ieșită de la duș, apartament 7, nu e de lux dar camera curată și așternuturi schimbate de față cu mine, calitate-preț 10.  

Am stat în jur de 30 de minute fără a ma simții măcar o secundă grăbit, și toată distracția a fost 150 de lei. Sincer pt mine la ce fete noi vin în Arad, și ce tarife au, Dominica este cea mai ofertantă raport calitate preț. Mai ales că în ultima vreme eu am ales să nu mai prea merg la unele fete pe care le-am mai vizitat pentru că la ultimele întâlniri am văzut un interes mai scăzut din partea lor. Probabil după ce consideră ele că te-au "câștigat " ca și client nu își mai dau așa de mult interesul. 

Salutare și spor să aveți!!

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:arad
Postat

hello, pentru cei care nu stiu maghiara, cum v-ati inteles cu ea si mai ales, care sunt serviciile?

multumesc

Postat

Este o fata foarte draguta si se comporta foarte frumos esti servit cu apa suc .si ca servicii toate afara de anal. Stie bine Germana ca lucra des in Elvetia.

Postat
La 06.01.2023 la 13:06, dennim a spus:

hello, pentru cei care nu stiu maghiara, cum v-ati inteles cu ea si mai ales, care sunt serviciile?

multumesc

Vorbește și puțin engleză, eu așa m-am înțeles cu ea. Germană vorbește foarte bine

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Mai activează fetele? Azi am vrut sa le vizitez și au telefoanele închise, a venit o domnisoara noua ce are poza faina pe publi aliz33 parca și Dominica e super.

Postat
Acum 5 minute, germanu a spus:

Mai activează fetele? Azi am vrut sa le vizitez și au telefoanele închise, a venit o domnisoara noua ce are poza faina pe publi aliz33 parca și Dominica e super.

Du-te la Dominica o să fii mulțumit cum te fute.

Postat
On 1/13/2023 at 8:01 PM, germanu said:

Este in Arad Dominica cred ca pana maine grabestete

Postat

A revenit. Acum este roșcată. Noul număr de telefon este 0749771745

Locația este pe strada Mărășești lângă fosta fabrică de ceasuri într-un apartament modernizat, curat și utilat (deși clădirea este veche).

În rest totul este neschimbat; aceeși atitudine proclient din ce în ce mai rar întâlnită.

A, da! și încă o noutate are o colegă frumușică cu părul castaniu închis, Sabina. N-am apucat să schimb decât cîteva vorbe, dar pare drăguță și colega. La cerere fetele fac și trio.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Am încercat să inserez și linkul anunțului de pe publi, dar nu funcționează. Poate reușește vreun coleg mai experimentat în ale forumului

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 8 minute, Rafaelooo a spus:

Ăsta nu se deschide, cel de mai sus da, .... probabil că lipsește ultima literă, l. 😀

Rezolvat, mersi de atentionare.

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 7 ore, Decius a spus:

salutări arădeni și colegu' @unsuflet .Mai nou vin la Arad special pentru unguroaice 😂că nu mai vin ele la noi in Tm.

Cum e Dominica ? face ON ,Fk? 

recomandați sa bat drumul pentru ea ?

Te salut si eu cu drag!

La Dominica nu am fost, doar la o altă colegă maghiară, dar din câte citesc toate acționează cam la fel: ON e acceptat fără costuri extra, FK nu a scris nimeni că ar face (nici colega nu a făcut cu mine deși eu sunt un mare fan al acestui serviciu și vorbesc maghiara), sunt pro client, tarif calitate/pret f bun.

Poate te lămurește mai bine vreun coleg care a vizitat-o.

Ce ciudată e situația, in loc să se plimbe ele dintr-un oraș în altul, ne plimbăm noi😆😄.

Postat
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Te salut si eu cu drag!

La Dominica nu am fost, doar la o altă colegă maghiară, dar din câte citesc toate acționează cam la fel: ON e acceptat fără costuri extra, FK nu a scris nimeni că ar face (nici colega nu a făcut cu mine deși eu sunt un mare fan al acestui serviciu și vorbesc maghiara), sunt pro client, tarif calitate/pret f bun.

Ce ciudată e situația, in loc să se plimbe ele dintr-un oraș în altul, ne plimbăm noi😆😄.

Face fk, face aproape tot.

La colega actuala a fost cineva?

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, unsuflet a spus:

Te salut si eu cu drag!

mersi .i-am scris .A zis la oră (clasic250) fk este inclus fără probleme.Restul discut la fața locului in maghiara mea de banat 😂.Poate cedez tentației de trio.Știu că a fost odată Dominica la noi in Timișoara cu blonda Barbie dar atunci am refuzat propunerea de acțiune x3.

Postat
On 9/1/2023 at 1:01 PM, Decius said:

mersi .i-am scris .A zis la oră (clasic250) fk este inclus fără probleme.Restul discut la fața locului in maghiara mea de banat 😂.Poate cedez tentației de trio.Știu că a fost odată Dominica la noi in Timișoara cu blonda Barbie dar atunci am refuzat propunerea de acțiune x3.

vezi că s-au mutat în Adora park

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...