Sari la conținut

0748811868 Alessia

sofer100

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
34 minutes ago, hey80 said:

Da da circumferință scuze ... merci @Makavelii de corectare! @radu-alex decât să sari ca un muist ce ești mai bine mă corecta-i ... 

Mai lasa vrajelile. Este ca nu poti da nici un detaliu din interior locatie pt ca nu ai fost?

De ex camera de actiune era din hol in fata, in stanga, in dreapta? 

Esti o trompeta colegu...

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, sofer100 a spus:

Mai lasa vrajelile. Este ca nu poti da nici un detaliu din interior locatie pt ca nu ai fost?

Ce detalii sa dea colegule,maimuțoiul ăsta. Asta este o tagma de mincinoși cronici care fut în fanteziile lor,câte 7 numere pe noapte, un număr ii tine câte 2 ore,au pula atât de mare,încât îl face invidios și pe elefant,etc. Niște obosiți plictisitori.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
3 minutes ago, sofer100 said:

Sincer nu știu ca doar am vorbit cu ea la telefon... Am intrebat-o ce faci mirela și m-a blocat ... Ultima ei locație vizitata era pe emil palade scara de langa macara!

• Minus 4
Link spre comentariu
5 minutes ago, radu-alex said:

Ce detalii sa dea colegule,maimuțoiul ăsta. Asta este o tagma de mincinoși cronici care fut în fanteziile lor,câte 7 numere pe noapte, un număr ii tine câte 2 ore,au pula atât de mare,încât îl face invidios și pe elefant,etc. Niște obosiți plictisitori.

Cine pula mea te-a băgat in seamă maimuțoi avortat văd că îți place enorm să poluezi pe aici și să stai cu pula-n gură după ce o fut pe mă-ta-n cur!

• Minus 4
Link spre comentariu
Acum 4 minute, hey80 a spus:

Cine pula mea te-a băgat in seamă maimuțoi avortat văd că îți place enorm să poluezi pe aici și să stai cu pula-n gură după ce o fut pe mă-ta-n cur!

Da-ti muie singur și apoi da-i lui curvulita aia care te-a fătat și nu a știut sa te crească și sa te educe. Hai pa,asistat social sărac și tâmp precum un cercopitec transpirat. Mincinosul forumului. 🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱

• Mersi 1
Link spre comentariu
2 minutes ago, hey80 said:

Sincer nu știu ca doar am vorbit cu ea la telefon... Am intrebat-o ce faci mirela și m-a blocat ... Ultima ei locație vizitata era pe emil palade scara de langa macara!

Pai si pe ce baza ai scris tu aici ca ea e Mirela cu gura stramba, daca are alt anunt, alt tel, alta locatie si nici nu ai vazut-o? 

Esti dilau rau...

Adica eu daca o sun pe Ella si o intreb ce faci Anisia, inseamna ca Ella = Anisia ? Stiam eu de niste psicho pe aici, dar tu esti campion detasat.

• Like 4
Link spre comentariu
11 minutes ago, sofer100 said:

Cum intrai pe usa baia pe stanga iar in fata era camera de actiune cu patul pe partea baii intră știam că am o poză Poză când era brunetă!

• Minus 3
Link spre comentariu
Acum 3 minute, sofer100 a spus:

Pai si pe ce baza ai scris tu aici ca ea e Mirela cu gura stramba, daca are alt anunt, alt tel, alta locatie si nici nu ai vazut-o? 

Esti dilau rau...

Adica eu daca o sun pe Ella si o intreb ce faci Anisia, inseamna ca Ella = Anisia ? Stiam eu de niste psicho pe aici, dar tu esti 

Trebuie înființată o secțiune cu mincinoșii forumului. HEY80 este campion detașat.  

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
2 minutes ago, hey80 said:

Cum intrai pe usa baia pe stanga iar in fata era camera de actiune cu patul pe partea baii intră știam că am o poză Poză când era brunetă!

Esti retard complet. 

Eu te intreb din locatie de la Alessia, ca de ea vorbim, si tu imi spui de o locatie a lui Mirela de acum 2 luni.

Cred ca nu mai are rost nici o discutie. De fapt trebuia sa se inteleaga de cand ziceai ca tu ai fost la baba aia de 60 de ori doar anul asta ca esti complet intr-o fictiune. Esti bolnav. 

Partea nasoala e ca ai stricat topicul asta, iar fetita era cam rusinoasa cu interactiunea publica, probabil nu o s-o mai vedem pe aici.

Multumim pt performanta, s-a mai alungat o fata frumoasa, ce mai conteaza, si asa apareau rar, nu sunt pt noi. De fapt tare ma tem eu ca tu doar le faci reclama la mature , iar astea mai maruntele iti stau in gat.

• Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi

Hai ca ati futut si topicul asta ...

Domnișoara revine luni - nu știu dacă în aceeași locație și nu cred ca se impresionează asa ușor. Sper sa se tina de cuvânt,  pana la urma nu ii strica putina reclama.

Nu vrea sa isi facă cont pe forum dar urmărește discuțiile.

• Like 2
Link spre comentariu
1 hour ago, radu-alex said:

Da-ti muie singur și apoi da-i lui curvulita aia care te-a fătat și nu a știut sa te crească și sa te educe. Hai pa,asistat social sărac și tâmp precum un cercopitec transpirat. Mincinosul forumului. 🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱

Prefer să-i dau mă-tii muie apoi să ejaculez în gura ta!

• Minus 4
Link spre comentariu
34 minutes ago, hey80 said:

Prefer să-i dau mă-tii muie apoi să ejaculez în gura ta!

Postarea lui ttedy era bine sa ramana ultima, fondul problemei era lamurit, iar el e unul din putinii cu recenzie.

Dar nah, n-aveai tu cum sa fii asa elegant, daca esti "mai tot timpul" pe Movila Pacuret. 

Nici daca v-as spune sa va deschideti vreun  topic pe la "discutii" sau "masaj" nu cred ca iese.

Dar chiar asa, daca va masati unul pe altul scutiti amandoi niste bani aruncati pe la saloane. Si poate va placeti... cine stie. Sau daca nu iese nici asta poate faceti un concurs de injuraturi, doar sa fie cu specific moldovenesc, de-ale noastre de aici, nu din astea cu ejaculare, sperma, ce fel de injuraturi sunt astea?

Asa ca ia vedeti rezistati la un maraton de injuraturi moldovenesti pana la anu nou? Atunci va pupati, dati mana, beti cate 5 beri si gata. Dar maratonu-i maraton. Ramane in Guinness World Records . Succes. fii tare-n gura pana la capat. Bine , toate treaba e sa nu fiti banati amandoi maine dimineata.

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 20 ore, hey80 a spus:

Sincer am 🍌 măricică și nu prea vor să intre cu ea! Eu nu am nici o vina că 🍌 s-a dezvoltat în așa hal! Sunt câteva ce se plâng ba că e prea mare, ba că le obosesc dar bănuții le plac la toate!

Lungime 22cm

Diametru 17cm

Asta e secretul 😇 multe fete pot confirma! Plus că o finalizare la mine poate dura între 40 - 50 min de asta îmi iau o oră peste tot!

40-50 minute. Da-mi /da-ne  si noua secretul. Record personal a fost de 25 minute  la primul nr, vreo 40 la al2lea    iti pui inel? 

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu

Daca va ajunge sa isi faca o "paleta" de solicitanti cunoscuti si de incredere pt ea, sper ca macar cu ei sa treaca la modul de lucru cu programari

Stiu ca la inceput si alte fete erau f reticente la programari, dar acum cel putin cu o parte din cunoscuti il practica (si mie mi-au spus la inceput vreo doua "da, dar cei mai multi nu isi respecta programarea", insa acum lucreaza cu programari cu cei de incredere ; eu personal a trebuit sa duc un pic de munca de convingere la prima programare, insa doar unele au acceptat discutia, altele nu) .

• Like 1
Link spre comentariu

Am revizitat-o pe Alessia zilele trecute.  Același vibe pozitiv ,tinerețe și Gfe la cote maxime.

Tura asta am apucat sa probez și oralul de 9 se ajuta un pic de manuta . 

Np de 10 strâmtă accepta orice poziție.

Locație Palas Zimbrului 9.

Rămâne o opțiune serioasa pt piata din Iași. 

• Like 3
Link spre comentariu
34 minutes ago, ttedy said:

Rămâne o opțiune serioasa pt piata din Iași. 

Din pacate la versetul asta te contrazic. Este o optiune la plesneala. Care suna de jos si e dispus sa astepte 10 min, 20 min, 30 min...

O optiune serioasa inseamna sa stii cand apare, cand pleaca, si sa stii ca nu faci drumul/ nu pierzi ziua degeaba. Parerea mea.  Te-a gratulat cumva pe tine cu vreo programare?

Aia cu Zimbrului 9 nici nu mai intreb, mai incepe vreun tam-tam iar. Si asa cred ca mi-a pus biluta rosie in agenda ei de tel. O fi considerat ca i-am scris prea mult pe forum. Parca eu sunt vinovat ca apare un cretin ca "hey" si siustine ca are gura stramba.

Daca nu ii place interactiunea on line si publicitatea , poate isi face un cont aici sa zica macar cand pleaca .

• Like 3
Link spre comentariu

Probabil eu am avut noroc ...am fost de 2 ori și nu am așteptat deloc. La Carina de exemplu nu am prins loc.

Eu am întrebat și în general vine lunea și sta pana joi inclusiv. 

Ideea era sa le dam o șansă și la astea tinere sa avem de unde selecta.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0740 123456
  • Oras:Iași
  • Telefon: 0740 123456
  • Oras:Iași

Vizitat domnișoara astăzi, o tipă plăcută cu poze reale. Pare destul de începătoare. Asta ii da un farmec aș zice. Programare respectată!

Locație - 9 celebrul zimbrului

Aspect - 7 micuță și firavă

On - 6 cu indulgență mai multă labă

NP - 8 executat oarecum corect

GFE - 5 parcă nici n-ar fi fost în peisaj trebuie să tragi de ea să scoată un cuvânt

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
20 hours ago, Just.IASI said:

Vizitat domnișoara astăzi, o tipă plăcută cu poze reale. Pare destul de începătoare. Asta ii da un farmec aș zice. Programare respectată!

Locație - 9 celebrul zimbrului

Aspect - 7 micuță și firavă

On - 6 cu indulgență mai multă labă

NP - 8 executat oarecum corect

GFE - 5 parcă nici n-ar fi fost în peisaj trebuie să tragi de ea să scoată un cuvânt

Ba hey80, esti dragut sa pui linkul anuntului de pe publi la care ai fost tu ieri?  Ca ieri nu avut anunt pe Iasi. Nici nu a raspuns la tel, am sunt ieri de vreo 4 ori. La ore diferite.

Dar pune linkul fetei la care ai fost tu ieri, si vorbim pe urma cu GFEul de 5. Si ONul de 6.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 21 ore, ttedy a spus:

Probabil eu am avut noroc ...am fost de 2 ori și nu am așteptat deloc. La Carina de exemplu nu am prins loc.

Eu am întrebat și în general vine lunea și sta pana joi inclusiv. 

Ideea era sa le dam o șansă și la astea tinere sa avem de unde selecta.

De acord cu tine, dar și ea să facă progrese de la o zi la alta. Deși cred că sunt puțin subiective, apreciez cele povestite de tine. Bănuiesc că recenzia lui "Just.IASI"este puțin pătimașă, ca să nu spun altfel. 

• Like 1

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

1 hour ago, baron58 said:

Bănuiesc că recenzia lui "Just.IASI"este puțin pătimașă, ca să nu spun altfel. 

E falsa recenzia . Intreaba-l pe Just. Iasi etajul la care a fost marti.  Ttedy e pe aici si va confirma sau infirma. 

A preluat niste info din recenzia lui Ttedy si a facut o negativa.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...