Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 8 minute, Ceviker a spus: La cât conținut format doar din comentarii la o fata și la alta ai, cred și eu ca îmi dai lecții, dar un sfat e binevenit! Multumesc frumos, ești foarte drăguț, acum am inteles cum funcționează! ❤️ Eu sunt mai aparte, de-aia sunt recenzii in care spun băieții ca nu sunt grăbiți, ca eu nu scriu ca stau jumătate de ora și după 15 minute te dau afara! Încearcă s-o iei…..și așa! 😏 la mine nu s-a întâmplat niciodată asta! Nici cu figuri, nici cu nimic! Sau cum sunt cazuri ca îți mai cer la fata locului 50 de lei pentru nu știu ce! Deci cu lista asta UPDATED a ta, nu rezolvi prea multe in unele cazuri, dar îți doresc succes! Ca am auzit fel și fel! Și cu asta am spus tot! 👌👌👏🙌 deja incepi sa fi obraznica pustoaico.nu e rau,mie-mi plac astea. si da,nu te contrazic,pe contul asta nu prea am recenzat cine stie ce,la ce activitate a fost pe aici de cand e facut din iulie..dar totusi tind sa cred ca am vizitat destule femei,cel putin cat am locuit in Spania, incat sa am idee destul de bine despre anumite lucruri. inca odata,tot ce ti-am spus ar fi trebuit sa iei constructiv sau asa cum ai spus tu,sa dai scroll daca nu iti convenea. nu are nici o legatura faptul ca nu esti pe graba cu faptul ca eu am spus despre faptul ca unii dintre noi poate am vrea sa aflam anumite detalii are pot fi oferite prin recenzii cu atentie la detalii sau de tine direct. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 7 minute, Amado a spus: Deși în mod normal, fratele @dthunter ar avea dreptate, trebuie sa recunosc ca fata da niște răspunsuri pertinente si scrie corect. Respect! da bro, si din partea mea pustoaica are un mare + pentru asta! 👍 Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 2 minute, dthunter a spus: deja incepi sa fi obraznica pustoaico.nu e rau,mie-mi plac astea. si da,nu te contrazic,pe contul asta nu prea am recenzat cine stie ce,la ce activitate a fost pe aici de cand e facut din iulie..dar totusi tind sa cred ca am vizitat destule femei,cel putin cat am locuit in Spania, incat sa am idee destul de bine despre anumite lucruri. inca odata,tot ce ti-am spus ar fi trebuit sa iei constructiv sau asa cum ai spus tu,sa dai scroll daca nu iti convenea. nu are nici o legatura faptul ca nu esti pe graba cu faptul ca eu am spus despre faptul ca unii dintre noi poate am vrea sa aflam anumite detalii are pot fi oferite prin recenzii cu atentie la detalii sau de tine direct. Ei bine, și aici puteți vedea un gen de persoana care atunci când ii dai o replica, cu niște argumente, începe sa și-o ia in cap! Și sa se supere! Vorba aia: “Nu mai bine sa îți vezi de treaba ta ca om?”. 😁 Eu dau mereu scroll îți dai seama, sa îmi văd recenziile, știi cum e, nu ai cum sa dai omul afara din casa lui, 😙 fiind tu cel care se tot bagă in seama, se vede după cum răspunzi la orice comentariu pe care il primesc, dar totuși nu ti-am stârnit curiozitatea, cum zice cineva ceva, hop și tu ! ☺️ Deci ai ajuns tot la vorba mea ca tu doar comentezi la toată lumea! Și cum nici Spania nu are legătura cu România, nici eu nu îți voi mai răspunde ca îmi pierd timpul degeaba și nu doresc asta! Tot binele din lume! Spor la femei in Spania, ca aici….😙😙🙃 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 2 minute, Ceviker a spus: Ei bine, și aici puteți vedea un gen de persoana care atunci când ii dai o replica, cu niște argumente, începe sa și-o ia in cap! Și sa se supere! Vorba aia: “Nu mai bine sa îți vezi de treaba ta ca om?”. 😁 Eu dau mereu scroll îți dai seama, sa îmi văd recenziile, știi cum e, nu ai cum sa dai omul afara din casa lui, 😙 fiind tu cel care se tot bagă in seama, se vede după cum răspunzi la orice comentariu pe care il primesc, dar totuși nu ti-am stârnit curiozitatea, cum zice cineva ceva, hop și tu ! ☺️ Deci ai ajuns tot la vorba mea ca tu doar comentezi la toată lumea! Și cum nici Spania nu are legătura cu România, nici eu nu îți voi mai răspunde ca îmi pierd timpul degeaba și nu doresc asta! Tot binele din lume! Spor la femei in Spania, ca aici….😙😙🙃 :)))))))) mi-ai luminat seara papusa,jur :)))) asa ai inteles?ca m-am suparat? eu ti-am spus ca devii obraznica si ca femeile de genul imi plac.. in fine,nu-ti mai pierde timpul ca se pare ca oricum ai mult liber :))) Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 3 minute, dthunter a spus: :)))))))) mi-ai luminat seara papusa,jur :)))) asa ai inteles?ca m-am suparat? eu ti-am spus ca devii obraznica si ca femeile de genul imi plac.. in fine,nu-ti mai pierde timpul ca se pare ca oricum ai mult liber :))) Am, ca seara nu muncesc, de aici poți înțelege cât de ocupată sunt ziua! 🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 1 minut, Ceviker a spus: Am, ca seara nu muncesc, de aici poți înțelege cât de ocupată sunt ziua! 🥰🥰 foarte bine,incet incet am aflat si ce program ai. ia zi-mi,dragoste cum iti place sa faci? hard,soft? Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 11 minute, dthunter a spus: foarte bine,incet incet am aflat si ce program ai. ia zi-mi,dragoste cum iti place sa faci? hard,soft? Rog pe toată lumea care văd aceste comentarii ca sa se convingă ca nu am eu o problema, doar atât va rog! Uitati-va la ce comentarii lasă prin alte părți, la alte postări și la fel caută cearta! Va Multumesc voua,! Cat despre tine, nu m-ai nimerit, eu sunt o fire calma, de-aia poate te aprinzi așa! Nu ești miezul din dodoașcă! 😁 Părăsește pagina te rog frumos, nu meriți atenția unei fete chiar de treaba! Locul tău nu e aici, locul tău este la nebuni! 🤪🤪❤️ Pupiiiii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 3 minute, Ceviker a spus: Rog pe toată lumea care văd aceste comentarii ca sa se convingă ca nu am eu o problema, doar atât va rog! Uitati-va la ce comentarii lasă prin alte părți, la alte postări și la fel caută cearta! Va Multumesc voua,! Cat despre tine, nu m-ai nimerit, eu sunt o fire calma, de-aia poate te aprinzi așa! Nu ești miezul din dodoașcă! 😁 Părăsește pagina te rog frumos, nu meriți atenția unei fete chiar de treaba! Locul tău nu e aici, locul tău este la nebuni! 🤪🤪❤️ Pupiiiii :))) off.. de ce te tot agiti asa ca sampania? Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 20 minute, dthunter a spus: foarte bine,incet incet am aflat si ce program ai. ia zi-mi,dragoste cum iti place sa faci? hard,soft? Apropo, vezi ca îmi scrie lumea ca ești un personaj cunoscut, și sa nu te iau in seama, ca acest comportament a-l tău e chiar cunoscut ca fiind obraznic,chiar aici voi pune punct! Ceau ceau Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5484 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Chiar acum, Ceviker a spus: Apropo, vezi ca îmi scrie lumea ca ești un personaj cunoscut, și sa nu te iau in seama, ca acest comportament a-l tău e chiar cunoscut ca fiind obraznic,chiar aici voi pune punct! Ceau ceau Mă bag și ei că tanga👍spune la lume ,că Daia exista saitul sa aflam serviciile cat mai corecte de aici nu sa aruncam cu pietre în colegi.Cred că colegul nu ți-a cerut prea multe dar tu faci ce crezi.Daca te iei după lume care comentează aiurea părerea mea nu este ok👍👍👍👍 Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 4 minute, fratelo 1968 a spus: Mă bag și ei că tanga👍spune la lume ,că Daia exista saitul sa aflam serviciile cat mai corecte de aici nu sa aruncam cu pietre în colegi.Cred că colegul nu ți-a cerut prea multe dar tu faci ce crezi.Daca te iei după lume care comentează aiurea părerea mea nu este ok👍👍👍👍 Am inteles, Multumesc! 😘😘 Link spre comentariu
Zenon1 Reputație: 79 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 1 hour ago, Ceviker said: Buna seara, dragule! 👄Eu zic că ar trebui să mă suni tu pentru tine nu pentru băieți ca să știe băieții, dacă vrei tu personal să știi ceva sună-mă este gratis! Lasă alți băieți, ca alți băieți m-au sunat ca să știe ce servicii fac! În schimb, tu doar ma cerți ca nu îmi schimb eu locația, și ca n-aud ce îmi spune lumea! Prea multe comentarii de la tine, dar acțiune deloc și am impresia ca tu trăiești pentru alți băieți din câte văd! Băieții sunt mari, se descurca, ma suna, le spun! Îți promit ca băieții care ma suna sunt bine, le-am spus si pret si servicii si tot! Pe tine creau sa te țin in suspans sa nu știi, de-aia nu pun lista aia UPDATED! 😛😛😛😛😛 Buna, te rog si eu sa pui serviciile si preturile ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 14 minute, Ceviker a spus: Apropo, vezi ca îmi scrie lumea ca ești un personaj cunoscut, și sa nu te iau in seama, ca acest comportament a-l tău e chiar cunoscut ca fiind obraznic,chiar aici voi pune punct! Ceau ceau de la a glumi cu tine pentru ca ai intrat si tu in hora oarecum,pana la a incepe sa vorbesti prostii e ceva sa sti. de obicei nu sunt suparacios,si lucrurile astea trec pe langa mine fara sa le iau in seama,parerile altora sunt egale cu 0,mai ales in acest caz in conditiile in care nu cunosc decat 2 useri de aici personal,iar aia imi sunt tovarasi de cand eram puţoi. dupa cum vezi,mai sunt si altii care iti cer acelasi lucru de care mai spuneam si eu,totusi tu ai ales sa 'tipi' la mine si sa-mi zici ca locul meu e la nebuni, ca eu comentez ca etc :)) de suparat n-am de ce stai linistita,ba chiar m-ai convins sa vin sa vad daca si face2face esti la fel pustoaico. Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5484 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 6 minute, Ceviker a spus: Am inteles, Multumesc! 😘😘 Și totuși dacă nu suntem prea indiscreții de ce nu pui lista cu serviciile și prețuri 👍.Daca sunam 100 de inși și răspunzi la telefon și spui serviciile cred că e pierdere de timp pt tine 💋😘 Link spre comentariu
Miky2022 Reputație: 49 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Pitesti Disponibila Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Bună seara stimată domnișoară, Pozele frumoase ce.i drept le.am văzut, dar o listă cu servicii se poate, asa sa nu deranjam aiurea, mâine te gasesc ? Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 3 minute, Miky2022 a spus: Bună seara stimată domnișoară, Pozele frumoase ce.i drept le.am văzut, dar o listă cu servicii se poate, asa sa nu deranjam aiurea, mâine te gasesc ? Sigur ca da! 150 FINALIZARE-300 ORA SERVICII: ORAL , NORMAL, TOATE POZIȚIILE, 69 ȘI DACĂ AVEȚI VOI MICI FANTEZII, ( ÎMBRĂCATĂ, VORBIT ÎNTR-UN FEL ANUME), SEX ÎNTRE SÂNI! FK: NU ANAL- 250 FINALIZAREA CU 450 ora( plus normal protejat) va pup o seara cât mai plăcută! 🥰 Link spre comentariu
Miky2022 Reputație: 49 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Pitesti Disponibila Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Perfect! Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 47 minute, fratelo 1968 a spus: Și totuși dacă nu suntem prea indiscreții de ce nu pui lista cu serviciile și prețuri 👍.Daca sunam 100 de inși și răspunzi la telefon și spui serviciile cred că e pierdere de timp pt tine 💋😘 Am postat! 🥰 1 Link spre comentariu
Danmod Reputație: 134 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Argeș Oras:Argeș Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 1 oră, Ceviker a spus: Oricum, ca sa nu se înțeleagă greșit, băieți, nu sunt suparata pe nimeni! Mai glumim și noi 😊😛😛 Va iubesc pe toți in aceeași măsura (de la 10 la 20 cm) ! 👌👌🤭 Va sărut dulce! 22nu? Link spre comentariu
Danmod Reputație: 134 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Argeș Oras:Argeș Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Chiar acum, Danmod a spus: 22nu? Discriminare! Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Chiar acum, Danmod a spus: 22nu? Haha, Ba da! 😄 Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Chiar acum, Danmod a spus: 22nu? Haha, Ba da! 😄 Link spre comentariu
Danmod Reputație: 134 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Argeș Oras:Argeș Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 18 minute, Ceviker a spus: Haha, Ba da! 😄 Credeam că faci discriminare Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 1 oră, Zenon1 a spus: Buna, te rog si eu sa pui serviciile si preturile ! Postat! 🥰 Link spre comentariu
Ceviker Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bicuresti Oras:Bicuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2022 150 FINALIZARE-300 ORA SERVICII: ORAL , NORMAL, TOATE POZIȚIILE, 69 ȘI DACĂ AVEȚI VOI MICI FANTEZII, ( ÎMBRĂCATĂ, VORBIT ÎNTR-UN FEL ANUME), SEX ÎNTRE SÂNI! FK: NU ANAL- 250 FINALIZAREA CU 450 ora( plus normal protejat) va pup o seara cât mai plăcută! 🥰 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum