Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa vina in Constanta?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

normal ca nu faci nimic!!! atunci cand esti atat de frumoasa...atat de distincta...deosebita...feminina...nu trebuie sa faci multe...doar esti!!!  :blushing2

Eee... Exagerezi putin :* nu sunt frumoasa... Pup

Postat

totusi laura....ne poti afisa...doar aici...sectia constanta...o noua, mare si frumosa poza cu trofeele tale!!!  :boob

Incerc, ca am pe telefon, sa vedem daca le pot atasa, daca nu, cand ajung acasa in 3-4 h. Puppost-81995-0-67094700-1393404150_thumb.jpgpost-81995-0-67094700-1393404150_thumb.jpgpost-81995-0-61602700-1393404179_thumb.jpg
  • Like 2
Postat

mmoooaaammmaaaa, ce idee perversa!!! laura e la facultate acum...probabil la cursuri ca a terminat cu sesiunea, sta in amfiteatru, concentrata la cursul prezentat de un lector plictisitor ca bunica-mea, dar ne trimite noua poze care ne produc tachicardie!!!  fooooooarrrteeee taaaarrreeee!!!

bravo tie laura!!!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

mmoooaaammmaaaa, ce idee perversa!!! laura e la facultate acum...probabil la cursuri ca a terminat cu sesiunea, sta in amfiteatru, concentrata la cursul prezentat de un lector plictisitor ca bunica-mea, dar ne trimite noua poze care ne produc tachicardie!!!  fooooooarrrteeee taaaarrreeee!!!

bravo tie laura!!!

:laugh2

Postat

bravo tie laura!!!

:iagree  =)) 

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Si iti si garantez ca bei acel suc cu Amelia. Sau ma rog daca nu vine ea il bei cu mine travestit in Amelia  :laugh2  :laugh2  :laugh2

No, asta mi-a taiat pofta de mancare... Mersi!  :slap2 Stiam eu ca-s gras ca porcu' si trebuie sa-ncep cura de slabire dar, nu vroiam chiar de azi.  :D In fine...

Eu NU VREAU ca Laura Popescu sa mearga in Constanta; EU VREAU ca ea sa vina la Oradea. :rax2

• Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
Postat

Cand am vorbit noi ..ai sp ca ne vedem la vara aici la mare...eu te astepta..pupiii Laura. :kiss2

Postat

Ionica, trenuri tot or fi, pacat ca-i drumu' lung si-anevoios dar, "Niciodata sa nu spui niciodata!". Oricum sa stii va si pe tine te astept la Baile Felix sa-ti tratezi reumantism romantismul. :P

Postat

buburuza ta mai tine un drum pana la mare?  :car scuze, ferrari-ul!!!

Nu am masina... invat mereu pentru permis =)) 

Cand am vorbit noi ..ai sp ca ne vedem la vara aici la mare...eu te astepta..pupiii Laura. :kiss2

Ooooo... ce surpriza placuta  :iagree acum mi-am adus aminte ca esti din Constanta :D Da, o sa vin  :iagree

Te puuuuuuuuup

Postat

Ai uitat asa repede??? si eu ma gandeam ca ajungi aici si imi faci o surpriza cu MK :rax2  :rax2 .... (trio) :laugh2  :laugh2

Postat

Vrei un trio tu, Laura Popescu si MotoKompresorul ?  :laugh2 Ce zguduiala o sa mai iasa si ce zgomote....  :laugh2

:rax2  :rax2  :rax2 Gabriel :rax2  :rax2  :rax2

Postat

Nu am masina... invat mereu pentru permis =))

vorbeam de buburuza lui lubric si daca-l tine de un drum rapid spre mare! daca ma gandesc mai bine laura....cred ca vin eu la tine la bucuresti!!! ;) asa nu te deranjezi tu cu bagaje, drumuri, etc.! nu o pui pe drumuri si pe frumoasa ta surioara cu care trebuie sa duci lupte de convingere ptr a te acompania! da, clar, vin eu la voi si ne delectam cu o cina eleganta, cu un prosecco rece gheata, cu asternuturi scortoase dar incinse de 3 trupuri fierbinti!!! ce zici, e mai bine asa?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...