johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 normal ca nu faci nimic!!! atunci cand esti atat de frumoasa...atat de distincta...deosebita...feminina...nu trebuie sa faci multe...doar esti!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 totusi laura....ne poti afisa...doar aici...sectia constanta...o noua, mare si frumosa poza cu trofeele tale!!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 normal ca nu faci nimic!!! atunci cand esti atat de frumoasa...atat de distincta...deosebita...feminina...nu trebuie sa faci multe...doar esti!!! Eee... Exagerezi putin nu sunt frumoasa... Pup
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 totusi laura....ne poti afisa...doar aici...sectia constanta...o noua, mare si frumosa poza cu trofeele tale!!! Incerc, ca am pe telefon, sa vedem daca le pot atasa, daca nu, cand ajung acasa in 3-4 h. Pup 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 totusi laura....ne poti afisa...doar aici...sectia constanta...o noua, mare si frumosa poza cu trofeele tale!!! Si bineinteles o poza si cu sora ei, pentru ca am inteles ca vin impreuna la C-ta. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 pai normal ca exagerez un pic ca doar trebuie....scopul real era urmatoarea postare...dar cum te convingeam daca nu exageram un pic initial!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Incerc, ca am pe telefon, sa vedem daca le pot atasa, daca nu, cand ajung acasa in 3-4 h. Pupimage.jpgimage.jpgimage.jpg Sa vezi acum cat o sa creasca audienta intre constanteni
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 laura, superb body'ul ala! victoria secrets, victoria beckham...de la ce casa de moda l-ai achizitionat? exotica dantela, superba culoare!!! totusi....scapa de el un pic pls!!!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 mmoooaaammmaaaa, ce idee perversa!!! laura e la facultate acum...probabil la cursuri ca a terminat cu sesiunea, sta in amfiteatru, concentrata la cursul prezentat de un lector plictisitor ca bunica-mea, dar ne trimite noua poze care ne produc tachicardie!!! fooooooarrrteeee taaaarrreeee!!! bravo tie laura!!!
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Sa vezi acum cat o sa creasca audienta intre constanteni :clapp :clapp
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 mmoooaaammmaaaa, ce idee perversa!!! laura e la facultate acum...probabil la cursuri ca a terminat cu sesiunea, sta in amfiteatru, concentrata la cursul prezentat de un lector plictisitor ca bunica-mea, dar ne trimite noua poze care ne produc tachicardie!!! fooooooarrrteeee taaaarrreeee!!! bravo tie laura!!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 mmoooaaammmaaaa, ce idee perversa!!! laura e la facultate acum...probabil la cursuri ca a terminat cu sesiunea, sta in amfiteatru, concentrata la cursul prezentat de un lector plictisitor ca bunica-mea, dar ne trimite noua poze care ne produc tachicardie!!! fooooooarrrteeee taaaarrreeee!!! bravo tie laura!!! 1
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 26, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 26, 2014 Si iti si garantez ca bei acel suc cu Amelia. Sau ma rog daca nu vine ea il bei cu mine travestit in Amelia No, asta mi-a taiat pofta de mancare... Mersi! Stiam eu ca-s gras ca porcu' si trebuie sa-ncep cura de slabire dar, nu vroiam chiar de azi. In fine... Eu NU VREAU ca Laura Popescu sa mearga in Constanta; EU VREAU ca ea sa vina la Oradea.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 buburuza ta mai tine un drum pana la mare? scuze, ferrari-ul!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 laura...... !!!
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 Cand am vorbit noi ..ai sp ca ne vedem la vara aici la mare...eu te astepta..pupiii Laura.
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 26, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 26, 2014 Ionica, trenuri tot or fi, pacat ca-i drumu' lung si-anevoios dar, "Niciodata sa nu spui niciodata!". Oricum sa stii va si pe tine te astept la Baile Felix sa-ti tratezi reumantism romantismul.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 buburuza ta mai tine un drum pana la mare? scuze, ferrari-ul!!!Nu am masina... invat mereu pentru permis Cand am vorbit noi ..ai sp ca ne vedem la vara aici la mare...eu te astepta..pupiii Laura. Ooooo... ce surpriza placuta acum mi-am adus aminte ca esti din Constanta Da, o sa vin Te puuuuuuuuup
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 Ai uitat asa repede??? si eu ma gandeam ca ajungi aici si imi faci o surpriza cu MK .... (trio)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Ai uitat asa repede??? si eu ma gandeam ca ajungi aici si imi faci o surpriza cu MK .... (trio) Vrei un trio tu, Laura Popescu si MotoKompresorul ? Ce zguduiala o sa mai iasa si ce zgomote....
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 Vrei un trio tu, Laura Popescu si MotoKompresorul ? Ce zguduiala o sa mai iasa si ce zgomote.... Gabriel
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Nu am masina... invat mereu pentru permis vorbeam de buburuza lui lubric si daca-l tine de un drum rapid spre mare! daca ma gandesc mai bine laura....cred ca vin eu la tine la bucuresti!!! asa nu te deranjezi tu cu bagaje, drumuri, etc.! nu o pui pe drumuri si pe frumoasa ta surioara cu care trebuie sa duci lupte de convingere ptr a te acompania! da, clar, vin eu la voi si ne delectam cu o cina eleganta, cu un prosecco rece gheata, cu asternuturi scortoase dar incinse de 3 trupuri fierbinti!!! ce zici, e mai bine asa? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Gabriel Am inteles ca ai limba dulce....dar de ce ai sase ?
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 ca sa te ling mai bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum