Dima74 Reputație: 477 Postat Februarie 3, 2023 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 8 ore, nobodyknows a spus: Ce sa zic, pe scurt face fiecare leu care îl cere… Eu nu prea am făcut recenzii, dar Monica merita sa știți. Am fost intr-o seara cred undeva in jur de ora 1-2 .. eram foarte obosit nici nu am apucat sa profit de serviciile ei la maxim.. Despre timp sa știți ca nu sa pus problema, o secunda.Depinde de starea ei și cum porți un dialog cu ea și dacă știi sa te faci plăcut. Este si ea om, fiecare are momente când e supărat, obosit etc. Dacă zâmbește nu înseamnă ca totul e perfect. Vreau sa precizez ca am plătit pentru un nr, apoi i-am propus sa îmi facă un masaj pentru aproximativ 40 min pentru încă 200 lei si a fost ok. Și pot sa zic ca pentru 600 lei total mi-a propus sa mai facem un nr de doua ori si nu a cerut nimic in plus.. dar nu am fost eu in stare ca eram prea obosit fizic. Deci nu mai exagerați cu 5 minute de futut și plecat in alta camera. Despre servicii nu are sens sa insir aici nimic, sigur orice fantezie ți-ai dori ți-o poate îndeplini cu nota 10+. Pe scurt este o tipa cu care ai ce discuta si merita prețul cerut garantat 100%! Se vede ca nu mai are fata mușterii,a început dublurile sa scrie... 🐟🐟🐟 4 Link spre comentariu
s3f Reputație: 887 Postat Februarie 3, 2023 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 16 ore, nobodyknows a spus: Ce sa zic, pe scurt face fiecare leu care îl cere… Eu nu prea am făcut recenzii, dar Monica merita sa știți. Am fost intr-o seara cred undeva in jur de ora 1-2 .. eram foarte obosit nici nu am apucat sa profit de serviciile ei la maxim.. Despre timp sa știți ca nu sa pus problema, o secunda.Depinde de starea ei și cum porți un dialog cu ea și dacă știi sa te faci plăcut. Este si ea om, fiecare are momente când e supărat, obosit etc. Dacă zâmbește nu înseamnă ca totul e perfect. Vreau sa precizez ca am plătit pentru un nr, apoi i-am propus sa îmi facă un masaj pentru aproximativ 40 min pentru încă 200 lei si a fost ok. Și pot sa zic ca pentru 600 lei total mi-a propus sa mai facem un nr de doua ori si nu a cerut nimic in plus.. dar nu am fost eu in stare ca eram prea obosit fizic. Deci nu mai exagerați cu 5 minute de futut și plecat in alta camera. Despre servicii nu are sens sa insir aici nimic, sigur orice fantezie ți-ai dori ți-o poate îndeplini cu nota 10+. Pe scurt este o tipa cu care ai ce discuta si merita prețul cerut garantat 100%! Mai taie din recenzie da-o dreaq ! Gagica asta nu e in stare sa vorbeasca coerent la telefon dar sa se mai si futa bine, SPAM total recenzi asta 2 Link spre comentariu
nobodyknows Reputație: 3 Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 7 ore, Dima74 a spus: Se vede ca nu mai are fata mușterii,a început dublurile sa scrie... 🐟🐟🐟 Ce ar trebui sa critic și atunci nu mai sunt peste ? Dacă merita care este problema, este decizia mea in câte locuri doresc sa postez. 1 1 Link spre comentariu
nobodyknows Reputație: 3 Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 7 minute, s3f a spus: Mai taie din recenzie da-o dreaq ! Gagica asta nu e in stare sa vorbeasca coerent la telefon dar sa se mai si futa bine, SPAM total recenzi asta Nu cred ca e cazul sa tai din recenzie. Dupa ce ai mers la ea scrie daca am dreptate sau nu. 1 Link spre comentariu
s3f Reputație: 887 Postat Februarie 3, 2023 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Februarie 3, 2023 Tocmai, am avut o tentativa sa merg din pricina pozelor, cand am ajuns la locatie si am vazut talentele de “pipera tunari” am facut cale intoarsa, degeaba arata bine daca nu are nimic in cap. E genul de persoana care iti cere banii si te da afara dupa 2minute de laba ! just pass it ! 1 Link spre comentariu
nobodyknows Reputație: 3 Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Poate nu o fii o diva, dar eu cred ca are servicii de calitate, și nu îmi poate schimba nimeni părerea. 1 Link spre comentariu
s3f Reputație: 887 Postat Februarie 3, 2023 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Februarie 3, 2023 Adevarat, esti cetatean european si ai drepturi. Thumbs up or go home ! 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3070 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 2 ore, nobodyknows a spus: Poate nu o fii o diva, dar eu cred ca are servicii de calitate, și nu îmi poate schimba nimeni părerea. Are servicii bune daca ai suficienti bani! Tu nu cumva esti ala cu care vorbeste de zor la telefon? 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4842 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 9 minute, carpe_diem a spus: Are servicii bune daca ai suficienti bani! Tu nu cumva esti ala cu care vorbeste de zor la telefon? Ii zice monica clientului: stai ca ma suna banca, sa vedem ce oferta face!:))) 1 Link spre comentariu
aloo02 Reputație: 213 Postat Februarie 3, 2023 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 3, 2023 Sincer,la citi banii, cere gagica...se merită?Voi o vedeți reală? Link spre comentariu
nobodyknows Reputație: 3 Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Da.. numai zic nimic. Sunt mulți care dau și mai puțin și mai mult pentru femei. Hai sa nu ne cacam pe noi. Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4230 Postat Februarie 6, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 6, 2023 La 03.02.2023 la 21:48, aloo02 a spus: Sincer,la citi banii, cere gagica...se merită?Voi o vedeți reală? parerea mea este ca nu merita nici un cent din cauza ca are poze de acum 15 ani in anunt! sigur ce sa da cu curul de pamant cam fiecare pizda daca un designer ar baga poze prelucrate la un produs (geanta, rochie, etc) pe care intentioneaza sa il cumpere "FIFI" si ajunge in magazin sa vada rabla reala scumpa si low quality! 1 Link spre comentariu
israeli69 Reputație: 21 Postat August 5, 2023 Oras:la pizda Oras:la pizda Partajează Postat August 5, 2023 era mult mai buna in 2020-2021 cand avea 150/300(rm valcea). facea treaba buna, isi merita banii. acum este pur si simplu praf la 400 finalizarea. am fost la ea anul trecut in alt oras este praf. purcelusa cu servicii slabe. nu merita nici 100/200. 2 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum