Lomeo Reputație: 87 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 26, 2014 Ce crezi, tata a stiut dintotdeauna ca va avea o fata, bruneta, cu ochi verzi. Frumoasa si desteapta. Asa s-a intamplat. mama ar fi vrut baiat dar nu i-a mers cu tata Acum, te intreb eu pe tine, oare pe moca ai fi putut sa ma futi asa nasoala cum sunt eu?!? Ma indoiesc Pe Maya, idem. Asa ca Este strict parerea ta. Si ce crezi i don't give a shit ca nu ma placi tu. Esti o exceptie. Atat! Si pana la urma care e concluzia? E urata sau nasoala? Pardon, e urata sau frumoasa? Ca nu mai stiu pe cine sa cred.
Lomeo Reputație: 87 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 26, 2014 Vis-a-vis de nasoalele de aici, eu m-am plictisit de userii "bosorogi/naspeti" cu standarde de marinari sa dea in stanga si dreapta 9+/10+ la muheres care cel mult arata de 6-7. Voi nu? Astet sa sara ofu******ii. De acord cu tine. Ti-as si 5 plusuri pt postarea asta daca as putea
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Si pana la urma care e concluzia? E urata sau nasoala? Pardon, e urata sau frumoasa? Ca nu mai stiu pe cine sa cred. Inca nu ai incredere in mine...
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 26, 2014 Sorina, poti posta o poza doar cu dintii?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Cu faza asta stii ca esti de caca, nu? Dar sa stii ca pot! Ai sa fii surprins ca am rezolvat "problemele" ce nu tineau de dantura ci doar de ESTETICA GINGIEI (adica sa fie aliniata si perfecta pe toti dintii) si am acelasi zambet superb si perfect dintotdeauna. Ce sa zic, acum imi permit sa fac interventii de ordin estetic, ca de sanatate nu se pune problema, intotdeauna am fost sanatoasa. Tu esti? Ai castigat un mare ignore din partea mea
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 26, 2014 Cu faza asta stii ca esti de caca, nu? Dar sa stii ca pot! Ai sa fii surprins ca am rezolvat "problemele" ce nu tineau de dantura ci doar de ESTETICA GINGIEI (adica sa fie aliniata si perfecta pe toti dintii) si am acelasi zambet superb si perfect dintotdeauna. Ce sa zic, acum imi permit sa fac interventii de ordin estetic, ca de sanatate nu se pune problema, intotdeauna am fost sanatoasa. Tu esti? Ai castigat un mare ignore din partea mea Uneori lovitura sub centura ricoseaza in gingii...
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 26, 2014 Dar sa stii ca pot! Ma grabesc sa-ti raspund pana nu urmezi tutorialul lui Oly. N-am intentionat sa te supar, ma asteptam sa-mi spui ca nu poti folosi dintii pentru a posta poza sau ca e greu sa musti din mouse, etc. Se pare ca am avut asteptari prea mari. P.S. ESTETICA GINGIEI e tot de Kant sau de Cunt?
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Ma grabesc sa-ti raspund pana nu urmezi tutorialul lui Oly. N-am intentionat sa te supar, ma asteptam sa-mi spui ca nu poti folosi dintii pentru a posta poza sau ca e greu sa musti din mouse, etc. Se pare ca am avut asteptari prea mari. P.S. ESTETICA GINGIEI e tot de Kant sau de Cunt? Astept si din partea ta o poza...te rog frumos...am niste imperfectiuni de mod estetic,poate ma poti ajuta sa nu le mai am,poate ma inspiri...Se pare ca forumul e plin de barbati inteligenti si atragatori,dar toti merg la curve.
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 26, 2014 Astept si din partea ta o poza...te rog frumos...am niste imperfectiuni de mod estetic,poate ma poti ajuta sa nu le mai am,poate ma inspiri...Se pare ca forumul e plin de barbati inteligenti si atragatori,dar toti merg la curve. alt prost.. daca esti inteligent si atragator, nu ai voie sa mergi la curve? 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 26, 2014 Oras:b Oras:b Autor Postat Februarie 26, 2014 daca esti inteligent si atragator, nu ai voie sa mergi la curve? eu fix de aia merg la curve sa le fac in ciuda la celelalte.
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 26, 2014 de obicei la mine vin curvele...) 1 1
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 alt prost.. daca esti inteligent si atragator, nu ai voie sa mergi la curve? M-ai jignit,fara a intelege insa, care este ideea...eu nu o sa te jignesc...probabil esti vreun pusti cordit! @Mafiotul a inteles!
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 26, 2014 boss, nu te-am facut eu prost, asa esti tu ) nu vad unde e jignirea.. si daca vrei sa stii sunt un barbat inteligent si atragator 2
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 boss, nu te-am facut eu prost, asa esti tu ) nu vad unde e jignirea.. si daca vrei sa stii sunt un barbat inteligent si atragator Am inteles! ...Ma bucur pentru tine,sincer!
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 26, 2014 boss, nu te-am facut eu prost, asa esti tu ) nu vad unde e jignirea.. si daca vrei sa stii sunt un barbat inteligent si atragator Chris...da-i contul inapoi omului... 1
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 26, 2014 Astept si din partea ta o poza...te rog frumos...Cu dedicatie: http://spencersonline.com/images/spencers/products/interactivezoom/processed/00919993.interactive.a.jpg
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Cu dedicatie: Seamana macar putin... cu fata ta?
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Chris...da-i contul inapoi omului... :lol:
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Xoxo, shaworma zice ca mi-ai imitat atat de bine stilul prin postarea respectiva ca si acum am postat eu de pe contul tau
user007 Reputație: 47 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Acum, te intreb eu pe tine, oare pe moca ai fi putut sa ma futi asa nasoala cum sunt eu?!? Ma indoiesc Pe Maya, idem. Asa ca Eu stau cam prost cu imaginatia, asa ca prefer sa traiesc in realitate. si in realitate nu as fi putut, ci POT sa te fut oricand pe 100 de lei. eu si oricine. Pe Maya n-o vorbesc in lipsa.
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Eu am spus moca, fara cei 100 lei...e la mintea cocosului ca daca ai cei 100 lei o poti face. Tu si oricine altcineva care este spalat si are cei 7 ani de acasa. esti patetic de trist :bye Sa o chem pe Maya "la bara" sa ne spuna ce barbat bine esti tu??
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 26, 2014 e invidiosi pe succesul si talentul meu.. ce pot sa mai zic
user007 Reputație: 47 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 simt ca discutia este pe care sa degenereze si nu imi doresc lucrul asta catusi de putin......stiii cum e vorba aia "daca te bagi in troaca te mananca porcii". eu am spus ce aveam de spus. daca cineva are ceva de inteles, sa inteleaga. daca cineva are ceva de comentat, sa comenteze. eu nu mai am nimic de spus pe subiectul asta si interventia mea se incheie aici. 2
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 27, 2014 Eu am spus moca, fara cei 100 lei...e la mintea cocosului ca daca ai cei 100 lei o poti face. Tu si oricine altcineva care este spalat si are cei 7 ani de acasa. esti patetic de trist :bye Sa o chem pe Maya "la bara" sa ne spuna ce barbat bine esti tu??Profesionalism pana la capat... Auzi donsoara' iti dai seama ca tocmai ai actionat centuristic? Ramane doar strigatul dupa el pe strada. Zdrente... 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum