sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 N-ai avut noroc in viata. Da` , sa inteleg ca la intalnirile de joi a-ti ramas doar 3 ? La intalnirile de joi nu a-u ramas decat 3, din pacate Eu cred ca in final eu o sa mi-o trag cu Deeana si bambucha se uita la noi . Gabriel este ocupat, are extemporal
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2014 Uite, oferta de reducere pt Gabriel (doar pt el!!!): Ma suni. Te programezi. Apari la usa. Vii pregatit cu pix si foaie. Cu tine stand in fata usii (ca sa ma asigur eu ca nu trisezi si scrie altcineva in locul tau), te sun (te sun eu, ca sa nu cheltuiesti tu, sa acuzi costuri neprevazute!) si iti dau dictare... maxim 15 fraze. Cand termini de scris, bagi foaia pe sub usa. Eu astept cu pixul rosu sa fac corecturile. Daca n-ai nicio greseala, iti ofer o finalizare cu 100 RON. Daca ai greseli, promiti tu sa nu te mai duci la alte fete si sa nu mai scrii pe forum deloc, pana nu inveti ortografie. Fuck that, imi plac banii... Ii propun lui Pisicuts ca fiecare utilizator sa aiba cardul atasat contului, si pt fiecare greseala de ortografie a unuia care face pe desteptul, sa i se retraga 2 RON de pe card. Cu banii obtinuti, Pisicuts sa isi permita (financiar) sa scoata reclamele de pe forum. Ma enerveaza ca e gratis sa fii si...., si fudul. Din pacate ma vad obligat sa iti refuz oferta. Eu nu merg niciodata pe o finalizare .
deeana Reputație: -404 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Sa moara ce am pe casa, de n-o sa iasa niste futaiuri cu scantei intre Deena si Gabriel si Sorina cu Bambuchaa de numa' - numa' Inseamna ca ai mare incredere ca o sa reuseasca sa scrie bine dictarea. Gabriel ar trebui sa-ti multumeasca pentru votul de incredere si complimentul implicit. Eu nu i-am "vanat" greselile, s-a intamplat sa ii observ mai multe, dar n-am avut rabdare sa ii atrag atentia de cate ori am vazut... In doua cazuri mi-am facut curaj si i-am aratat greselile. Oamenii civilizati ar spune "multumesc de observatie, am sa indrept". Eu, de exemplu, asa as face.
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Astept cu interes anunturi de la puleti...cina romantica cu ciorba "da" burta si iahnie de fasole + bere la 2.5L pt tarfe interesante/interesate. BFE garantat + posibilitate de maritis. Buna idee...chiar excelenta...exista totusi riscul ca clientii sa se orienteze spre Shaworma cu de toate si apa de la chiuveta,nu cred ca ar prinde bine deloc. Stima
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2014 Inseamna ca ai mare incredere ca o sa reuseasca sa scrie bine dictarea. Gabriel ar trebui sa-ti multumeasca pentru votul de incredere si complimentul implicit. Eu nu i-am "vanat" greselile, s-a intamplat sa ii observ mai multe, dar n-am avut rabdare sa ii atrag atentia de cate ori am vazut... In doua cazuri mi-am facut curaj si i-am aratat greselile. Oamenii civilizati ar spune "multumesc de observatie, am sa indrept". Eu, de exemplu, asa as face. Si eu te-am jignit cumva ?
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 iluzia, nea picoane, iluzia, macar. ce am fi fara iluziile noastre?Daca are recenzii pe forum s-au dus naibii chiar si iluziile ...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Te-ai simtit jignit cu ceva? Adica nu ratezi o ocazie sa o ataci, iti da la tendoane si apoi incepi sa plangi? Pai esti barbat sau ...? P.S. A scris altcineva in locul tau?
deeana Reputație: -404 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Si eu te-am jignit cumva ? Da, cand ai spus ca mi-ai starnit un interes, fie el si (numai) gramatical. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Te mai intreb odata , ca vad ca nu mi-ai raspuns , daca tot iti place pula asa de rau si regreti ca ziua nu are 48 de ore ca sa ai mai mult timp de futut , de ce nu te futi pe gratis , de ce vrei bani in schimb ? Ca eu asta nu pricep , e ca si cum as zice ca vreau sa fac voluntariat dar vreau si bani , pai ori e una ori e alta ? nu merge cu amandoua.De fapt tie banii iti plac mai mult decat pula , ti-o placea si pula, dar baniiiiii , mmmmm , atlceva, alt feeling.Vezi ca iar esti cu pianu pe scari si cobori cam tare , risti sa-i sara clapele.Pai daca n-are servici Eroina din filmul "Nimfomana" o facea pe gratis pentru ca avea servici dar traia in Anglia...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 SCRIU CU LITERE MARI PENTRU A FI MAI VIZIBIL, ATENTIE PUTIN: DACA SORINA NU AR MAI SCRIE VREO 3 ZILE PE FORUM...CARE AVETI CURAJ SA FACETI PARIU CA VA APARE DIN PARTEA LUI futacios.man UN TOPIC NUMIT : "CINE VREA CA SORINA SA reINCEAPA SA SCRIE" Si din partea lui bambucha bineinteles ))) Voi o iubiti dar sunteti prea orgoliosi sa recunoasteti ) bagabontilor:)) Am avut o tentativa. Ati uitat? Sorina a plecat, forumul a picat ...dovada de dragoste mai mare decat asta, nici ca se putea. Si-a revenit forumul odata cu (re)venirea mea in tara
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 25, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 25, 2014 Asteptam cu nerabdare Tomorrowland.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2014 Da, cand ai spus ca mi-ai starnit un interes, fie el si (numai) gramatical. Daca stiam ca esti fire sensibiloasa as fi bagat ignore la tot ce ai postat. Te-ai simtit jignit cu ceva? Adica nu ratezi o ocazie sa o ataci, iti da la tendoane si apoi incepi sa plangi? Pai esti barbat sau ...? P.S. A scris altcineva in locul tau? Daca e pentru mine postarea asta iti garantez ca esti foarte departe de adevar. Nu am atacat-o niciodata pe Deeana. Si daca gasesti o fraza unde par eu un plangacios , baga dovada si o sa vezi ca am tupeul sa ma retrag de tot.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 25, 2014 Oras:b Oras:b Autor Postat Februarie 25, 2014 Daca are recenzii pe forum s-au dus naibii chiar si iluziile ...hai chris, parca n-ai stii cum e cu mintea barbatilor...orice minciuna frumoasa e mai buna decat adevarul
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Sa intelegem ca barbati vin, ma platesc, se simt naspa cu mine si apoi merg acasa si scriu povesti frumoase pe forum despre cat de bine s-au simtit in compania mea...ce tare!!! E valabila si viceversa? Atunci cand spun ca e naspa, inseamna ca a fost bine ? Aoleuuuu, devine grav
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 25, 2014 Oras:b Oras:b Autor Postat Februarie 25, 2014 au vazut ca la tine merge psihologia inversa, dupa ce i-a iesit asa de bine lui bambuchaa. acum toti or sa zica ca n-ai nici o sansa la ei 5
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Bun...iar am.prins tot forumul aici ,sper ca de fata asta sa ma puteti ajuta,va rog! Diseara,am niste invitati pentru cina,si ma gandeam sa fac ceva spectaculos...dar si gustos,insa nu stiu exact cum si ce sa prepar... M-am gandit sa fac o gasca...la cuptor...merge impanata sau nu?Pentru aperitiv,m-am gandit deja,peste afumat...dar merge cu rosii normale sau cherry? Multumesc de atentie,astept un raspuns va rog! Si ca sa fiu sus pe topic @Futacios_man, presupun ca ai realizat ca a fost in zadar sa creezi acest topic...acum,ca vrei sa o futi pe Sorina mai mult ca niciodata,vei fi nevoit sa iti schimbi complet comportamentul,felul de a gandi...si de ce nu,te vei deghiza Valabil si pentru @Bambuchaa,la el o sa fie mai greu,nu se poate schimba,din pacate...
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 25, 2014 Oras:b Oras:b Autor Postat Februarie 25, 2014 @Futacios_man, presupun ca ai realizat ca a fost in zadar sa creezi acest topic...acum,ca vrei sa o futi pe Sorina mai mult ca niciodata,vei fi nevoit sa iti schimbi complet comportamentul,felul de a gandi...si de ce nu,te vei deghiza Valabil si pentru @Bambuchaa,la el o sa fie mai greu,nu se poate schimba,din pacate...in zadar? esti nebun???nici nu stiu cum a trecut ziua de azi cat despre pe cine vreau eu sa fut, la naiba, nu vrea ea pe mine
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Stiti ,imi spunea picon in privat pe messenger , ca ea se joaca cu nervii si ca bla bla bla , nu merita sa imi bat capu' , sa o las in pace, ca ma fac de ras , doar ca el nu intelegea cine cu nervii cui se joaca.Si daca imi este permisa o aroganta , o sa spun " class dismissed "
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Bun...iar am.prins tot forumul aici ,sper ca de fata asta sa ma puteti ajuta,va rog! Diseara,am niste invitati pentru cina,si ma gandeam sa fac ceva spectaculos...dar si gustos,insa nu stiu exact cum si ce sa prepar... M-am gandit sa fac o gasca...la cuptor...merge impanata sau nu?Pentru aperitiv,m-am gandit deja,peste afumat...dar merge cu rosii normale sau cherry? Multumesc de atentie,astept un raspuns va rog! Si ca sa fiu sus pe topic @Futacios_man, presupun ca ai realizat ca a fost in zadar sa creezi acest topic...acum,ca vrei sa o futi pe Sorina mai mult ca niciodata,vei fi nevoit sa iti schimbi complet comportamentul,felul de a gandi...si de ce nu,te vei deghiza Valabil si pentru @Bambuchaa,la el o sa fie mai greu,nu se poate schimba,din pacate... Legat de cina de diseara:ce-ar fi sa asezonezi totul din plin cu niste verde de Paris? Aaah? 2 5
alopat Reputație: 83 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Te mai intreb odata , ca vad ca nu mi-ai raspuns , daca tot iti place pula asa de rau si regreti ca ziua nu are 48 de ore ca sa ai mai mult timp de futut , de ce nu te futi pe gratis , de ce vrei bani in schimb ? Ca eu asta nu pricep , e ca si cum as zice ca vreau sa fac voluntariat dar vreau si bani , pai ori e una ori e alta ? nu merge cu amandoua.De fapt tie banii iti plac mai mult decat pula , ti-o placea si pula, dar baniiiiii , mmmmm , atlceva, alt feeling.Vezi ca iar esti cu pianu pe scari si cobori cam tare , risti sa-i sara clapele.ce intrebare. raspuns simplu: pt ca poate . daca-ti place sa faci X si exista oameni care te platesc sa faci X, de ce mama naibii ai face X pe gratis, cand poti fi platit facand X?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 ce intrebare. raspuns simplu: pt ca poate . daca-ti place sa faci X si exista oameni care te platesc sa faci X, de ce mama naibii ai face X pe gratis, cand poti fi platit facand X? Banuiesc ca si tie iti place sa faci sex , ai fute-o pe una de 55 de ani si 100 de kg daca te-ar plati cu 200 de ron ora ? Sau mai bine spus ai fute-o cu placere ? Sau ai fute-o doar pentru ca te-ar plati.Intelegi nuanta sefu' ?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 25, 2014 Sorina da pizda gratis ? Eu zic sa o facem politiciana .
diaconescum Reputație: 394 Postat Februarie 25, 2014 Oras:none Oras:none Postat Februarie 25, 2014 M-am gandit sa fac o gasca...la cuptor...merge impanata sau nu?Eu iti recomand o rata. Incearca cu umplutura de silicon sa fie mai frageda. Legat de subiect ce sa mai zic,,, decat ca nu stiu ce vreti de la ea. Unii o vor virgina, alti poate vor sa o tina doar pentru ei, altii se supara ca nu primesc si ei gratis, altii se supara ca nu sunt ei singurii care au primit gratis,,, drq stie, adevarul e ca stie sa bage strambe mai ales intre clienti si sa ii provoace sa treaca pe la ea.Legat de sexul gratuit e foarte greu, nu uitati numarul mare de persoane cu care a avut de-a face si la cate a vazut si facut, greu de crezut sa o mai dea pe spate (cu adevarat) cineva sau ceva.Ca se mai preface ea, asa, din cand in cand sau poate se simte bine in momentul ala e altceva, mai da si ea cate un bonus din cand in cand (altele nu dau deloc) deci e un plus.Asa ca, cu bani sau fara pe ea sau pe alta... whateva 1
alopat Reputație: 83 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Banuiesc ca si tie iti place sa faci sex , ai fute-o pe una de 55 de ani si 100 de kg daca te-ar plati cu 200 de ron ora ? Sau mai bine spus ai fute-o cu placere ? Sau ai fute-o doar pentru ca te-ar plati.Intelegi nuanta sefu' ?nu si nu (dar poate un nimfoman adevarat n-ar avea nicio problema cu fizicul, atata timp cat e vorba de sex? nu stiu). dar banuiesc ca si sorina isi poate selecta clientela. n-nu? dar dc sorina spune ca se fute numai cu domni si barbati frumosi, nu pot sa spun ca minte. daca o si cred sau nu, asta e alta treaba. intreab-o pe ea, dc s-ar fute cu un urat & dc i-ar provoca placere.
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Legat de cina de diseara:ce-ar fi sa asezonezi totul din plin cu niste verde de Paris? Aaah? Parca ti-am vazut fata cand ai scris 'Aaah'...este vreun emoticon pe forumul asta, in care sa apara un tip care isi baga degetul pe gat si vomita?l-as fi folosit cu tine... Ma vezi vreun sobolan,ma vrei mort?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum