Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 2 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2 La mine s-a activat abonamentul la doua zile după ce am platit.Cleopatra m-a suspendat și am beneficiat de abonament după 4 zile 3
alex1678 Reputație: 46 Postat Mai 2 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 2 Cum ai platit cu bitcoin ? Sau virament bancar
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Mai 2 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Mai 2 Acum 1 oră, Alyn2 a spus: La mine s-a activat abonamentul la doua zile după ce am platit.Cleopatra m-a suspendat și am beneficiat de abonament după 4 zile data viitoare va rog sa ne contactati direct aici https://nimfomane.com/forum/support/ Acum 16 minute, alex1678 a spus: Cum ai platit cu bitcoin ? Sau virament bancar momentan clientii doar cu bitcoin pot plati. Se lucreaza la o metoda de plata noua, dupa Paste o sa anuntam public cand finalizam. Paste fericit tuturor ! 3
Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 3 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3 Acum 8 ore, alex1678 a spus: Cum ai platit cu bitcoin ? Sau virament bancar Eu am platit cu bitcoin,la unul din acele bancomate speciale. 3
caudallure Reputație: 388 Postat Mai 9 Oras:Earth Oras:Earth Postat Mai 9 O întrebare. Am observat că adresa la care trebuie trimis bitcoin în valoare de 100 lei se tot schimbă la fiecare încercare de tranzacție. E normal acest lucru? Cu Revolut nu se poate scana codul QR, dă eroare. Se copiază adresa generată în Revolut și se trimite bitcoinul? Sau cum e? Ca și variante se poate și din alt wallet trimite suma de 100 lei în Bitcoin la adresa generată?
ASimpleMan Reputație: 5 Postat Mai 10 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Mai 10 As dorii sa mi achizitionez si eu un cont premium cum pot sa fac asta, fara bitcoin. Era mult mai usor ceva cu cardul direct sau revolut, transfer, paysafe etc. Sper sa rezolvați o metoda cat mai usoara cat de repede.
CosCpr Reputație: 0 Postat Mai 11 Postat Mai 11 Bună, dacă am achitat direct în revolut copiind adresa. Cat timp durează până se verifică plata ?
sol300 Reputație: 3 Postat Mai 12 Postat Mai 12 Si eu la fel am achitat cu copy paste la adresa in revolut.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17 Postat Mai 17 Salut. Am trimis și eu plata copiind adresa de revolut și nu am primit abonament. Mă poate ajuta cineva?
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Mai 17 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Mai 17 Acum 2 ore, fachetti a spus: Salut. Am trimis și eu plata copiind adresa de revolut și nu am primit abonament. Mă poate ajuta cineva? aveti abonamentul activat 👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17 Postat Mai 17 5 minutes ago, pisicuts said: aveti abonamentul activat 👍 Mulțumesc frumos! 👍
Ggiorgu Reputație: 0 Postat Mai 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20 Salut! Am facut si eu plata in dimineata asta prin copiere adresa in Revolut si nu mi s-a activat abonamentul
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Mai 20 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Mai 20 Acum 6 minute, Ggiorgu a spus: Salut! Am facut si eu plata in dimineata asta prin copiere adresa in Revolut si nu mi s-a activat abonamentul aveti abonamentul activ
th3und3ad Reputație: 1199 Postat Mai 23 Oras:Home town Oras:Home town Postat Mai 23 La 02.05.2024 la 22:19, Alyn2 a spus: La mine s-a activat abonamentul la doua zile după ce am platit.Cleopatra m-a suspendat și am beneficiat de abonament după 4 zile Salut. De ce suma ai achizitionat bitcoin pentru a plati abonamentul ?
th3und3ad Reputație: 1199 Postat Mai 23 Oras:Home town Oras:Home town Postat Mai 23 Acum 52 minute, th3und3ad a spus: Salut. De ce suma ai achizitionat bitcoin pentru a plati abonamentul ? Nvm @pisicuts am platit.
Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23 Acum 51 minute, th3und3ad a spus: Salut. De ce suma ai achizitionat bitcoin pentru a plati abonamentul ? Introduci 100 lei in bancomat.Sa ai bancnota de 100 lei nu doua de 50 pentru că nu le primește bancomatul. 2
th3und3ad Reputație: 1199 Postat Mai 23 Oras:Home town Oras:Home town Postat Mai 23 Acum 5 ore, Alyn2 a spus: Introduci 100 lei in bancomat.Sa ai bancnota de 100 lei nu doua de 50 pentru că nu le primește bancomatul. Am rezolvat, multumesc. Eram nedumerit de faza cu bitcoin-ul pe revolut. Dar am rezolvat.👍 1
gigimarga24 Reputație: 3 Postat Mai 30 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30 On 5/20/2024 at 9:43 AM, Ggiorgu said: Salut! Am facut si eu plata in dimineata asta prin copiere adresa in Revolut si nu mi s-a activat abonamentul As vrea sa fac acelasi lucru. Poti sa dai mai multe detalii te rog, se pare ca nu ma descurc :))
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3865 Postat Iunie 1 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iunie 1 La 03.05.2024 la 0:03, pisicuts a spus: data viitoare va rog sa ne contactati direct aici https://nimfomane.com/forum/support/ momentan clientii doar cu bitcoin pot plati. Se lucreaza la o metoda de plata noua, dupa Paste o sa anuntam public cand finalizam. Paste fericit tuturor ! Aștept, poate va fi ceva mai simplu. Mulțumesc!
Ggiorgu Reputație: 0 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3 La 30.05.2024 la 12:01, gigimarga24 a spus: As vrea sa fac acelasi lucru. Poti sa dai mai multe detalii te rog, se pare ca nu ma descurc :)) E treaba dracului colegu. Din revolut, in bara jos dai la criptomonede. Cumperi și tu bitcoini de vreo 120 de lei ca sa fii sigur ca nu rămâi fără bani de la fluctuații. Apoi dai pe trimite și îți apare o căsuță goală unde bagi adresa.
gigimarga24 Reputație: 3 Postat Iunie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 3 1 hour ago, Ggiorgu said: E treaba dracului colegu. Din revolut, in bara jos dai la criptomonede. Cumperi și tu bitcoini de vreo 120 de lei ca sa fii sigur ca nu rămâi fără bani de la fluctuații. Apoi dai pe trimite și îți apare o căsuță goală unde bagi adresa. Merci mult colegu, cred ca am reusit :)). @pisicuts am facut plata acun cateva momente, poti sa verifici te rog daca e in regula si sa-mi activezi abonamentul Premium. Merci
Grigorij Reputație: 9 Postat Iunie 5 Postat Iunie 5 Am platit cu bitcoin din revolut, dar contul nu s-a upgradat… pe nimfomane intru de pe tableta 1
whateverx Reputație: 4 Postat Iunie 5 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Iunie 5 hey. am platit de pe revolut cu bitcoin. in cat timp se activeaza contul premium? mersi 1
rechinu92 Reputație: 0 Postat Iunie 6 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 6 @pisicuts am facut plate si nu se activeaza abonamentul ma poti ajuta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum