g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 22, 2014 dupa ce mi-a speriat pescarusii, i-am mai facut de draci vreo 40 de poze, daca le-oi depista prin arhiva mai postez , chiar asa va place? Mie, da. Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 22, 2014 mie nu! imi aduce aminte de cineva care a rascolit mult, multi si multe! (ironie evident, dar simt necesitatea precizarii) mai obi, asta-i un fel de calule mananci ovaz? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 22, 2014 mie nu! imi aduce aminte de cineva care a rascolit mult, multi si multe! (ironie evident, dar simt necesitatea precizarii) mai obi, asta-i un fel de calule mananci ovaz?da cam asa Link spre comentariu
lexy2305 Reputație: 608 Postat Mai 31, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 31, 2014 Eu as fi vrut sa o plimb pe turista , pe cadrul de la bicicleta. P.S. Bicicleta mea.... ce tare-i!!!! vreau si eu..a mea e rosie si urata ( Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31, 2014 Si-a a mea e rosie ( de fapt un roz ) dar sigur nu-i urata ! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31, 2014 Si nici a ta nu e urata, desi nu pot sa o vad chiar asa de bine 1 Link spre comentariu
andreea deea... Reputație: 953 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Partajează Postat Iunie 2, 2014 ) 3 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iunie 3, 2014 Cu drag din Praha! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 3, 2014 Pune bre si niste poze cu bere. Daca tot ne-ai dat sa mancam , da-ne si de baut Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 3, 2014 ooooffff, ai uitat de rugamintea mea!!! Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iunie 3, 2014 Nu te-am uitat deloc, insa aseara am cazut lat in seara asta ma duc la Justin Timberlake cu iubita, deci pe miercuri seara iti îndeplinesc dorința si tie, johnholmes. Pana atunci, una pentru Gabriel. 2 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 3, 2014 gangstere, asa cum obi ma uraste pe mine, asa si eu cred ca incep sa te urasc pe tine!!! deci, samanta ideii s-a nascut in capul meu cu ceva timp in urma printr-o postare initiala cu pasarica din dotare! a urmat o poza de-a ta cu 2 pasarici imbratisate in tandreturi pe o canapea. daca am tras bine concluzia, una din fete este cea din dotarea ta personala. acum, spui ca ai plecat la praga cu iubita ta, va plimbati, va simtiti bine, mancarica, bericica buna ca doar deh acolo a fost inventata, concerte smekere, s.a.m.d.! mai pui si paie pe foc spunand ca miercuri seara rezolvi de degustarea ceha de talent erotic indigen dar si cu pozele aferente!!! cu iubita ta in concediu cu tine!!! pai cum puii mei sa nu te urasc cand tu ai atata larghete in miscarea de sold cu radaru' dupa tine!? sa nu-mi spui ca nu numai ca iti da voie sa te destrabalezi dar mai si participa, ca iti jur ca nu mai vorbesc ever cu tine!!! 2 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iunie 3, 2014 Ai ghicit bine!Totul se petrece in familie... 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 3, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 3, 2014 gangstere, asa cum obi ma uraste pe mine, asa si eu cred ca incep sa te urasc pe tine!!! deci, samanta ideii s-a nascut in capul meu cu ceva timp in urma printr-o postare initiala cu pasarica din dotare! a urmat o poza de-a ta cu 2 pasarici imbratisate in tandreturi pe o canapea. daca am tras bine concluzia, una din fete este cea din dotarea ta personala. acum, spui ca ai plecat la praga cu iubita ta, va plimbati, va simtiti bine, mancarica, bericica buna ca doar deh acolo a fost inventata, concerte smekere, s.a.m.d.! mai pui si paie pe foc spunand ca miercuri seara rezolvi de degustarea ceha de talent erotic indigen dar si cu pozele aferente!!! cu iubita ta in concediu cu tine!!! pai cum puii mei sa nu te urasc cand tu ai atata larghete in miscarea de sold cu radaru' dupa tine!? sa nu-mi spui ca nu numai ca iti da voie sa te destrabalezi dar mai si participa, ca iti jur ca nu mai vorbesc ever cu tine!!! na uritule , vezi, asta ciumec ,nu ca noi, are managementului familiar bine organizat. 2 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iunie 3, 2014 Si o mica poza, cu ce a reusit sa strângă tovarășul Justin, pe arena O2! 4 Link spre comentariu
alx1 Reputație: 177 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Paradise Oras:Paradise Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Bună seara Link spre comentariu
lexy2305 Reputație: 608 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 11, 2014 Si nici a ta nu e urata, desi nu pot sa o vad chiar asa de bine bicicleta, raule. aia mica si roz e frumoasa foc. mai mai. numai buna de pupat si...asa mai departe. Link spre comentariu
lexy2305 Reputație: 608 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 11, 2014 4 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2014 a naibii cireasa....ce pula mare are!!! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2014 da' si ailalata....ce buci apetisante!!! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2014 056.JPG055.JPG054.JPG da' si ailalata....ce buci apetisante!!! La avatar ! Link spre comentariu
alx1 Reputație: 177 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Paradise Oras:Paradise Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 back 2 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 22, 2014 alex, unde puii mei ai fost? buci nu maci!!! Link spre comentariu
alx1 Reputație: 177 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Paradise Oras:Paradise Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 Am avut niste probleme in ultima perioada si nu prea am mai intrat pe net. Revin cu poze noi...dar nu cu buci :| Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 22, 2014 amapolas, greu de facut poze la ei ,foarte reusita poza. bravo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum