Sari la conținut

Grupul foto

alx1

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Miau-miau din Constanta!

nu se vede CTA

Din Constanta!

Si iar  nu se vede  Cta..,poate fi o lebeada,din Vinea!!

Nu sunt rautacios,doar realist.Lingusitor  niciodata!!(nu te intreb de pasiuni/hobby..)

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator futac_cta
Reputație: 0

Sa spunem amator - este doar o pasiune! 🙈

Sa nu ma intelegi gresit! Eu nu am de gand sa te vizitez, deci nu te-am intrebat despre pasiunea ta pentru a-ti intra pe sub piele, cum afirma un anumit user, eu ti-am apreciat pozele si am intrebat in consecinta, sper ca nu te-am deranjat cum se intelege dintr-o alta postare pe aici!
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta

nu ca lebedele din vienna sunt homo

nu se vede CTA

Nu sunt rautacios,doar realist.Lingusitor  niciodata!!(nu te intreb de pasiuni/hobby..)

Link spre comentariu
Vizitator futac_cta

Auziți .. pretendenții la titlul de moderatori sau orice altă formă de apreciere virtuală .. lăsați topicul ăsta pentru fotografie.

Aveți PM-uri toți, folosiți cu încredere.

Și cu multă pâine !

boss, eu am pus niste poze, dar altii incearca sa polueze... in orice caz, nu voi mai posta aici, decat poze!

Link spre comentariu

Nici navigatia nu mai e ce era odata din moment ce distrusi ca projectxx naviga. Ar trebui promovati pe functii oameni ca futac_cta.

Si mai muie de proiect ma belesti la pula cu gura,banarile nu sunt ptr mine ti-o trag din orice pozitie,tie si altor distrusi.

Hai mergi si fa o laba!

Link spre comentariu

Sa nu ma intelegi gresit! Eu nu am de gand sa te vizitez, deci nu te-am intrebat despre pasiunea ta pentru a-ti intra pe sub piele, cum afirma un anumit user, eu ti-am apreciat pozele si am intrebat in consecinta, sper ca nu te-am deranjat cum se intelege dintr-o alta postare pe aici!

Stai linistit, nu am de ce sa ma supar sau sa inteleg altceva. Scopul topicului este acela de a posta fotografii care nu au legatura cu forumul - prilej bun pentru a publica aici fotografiile pe care le mai realizez uneori din simpla pasiune.

Nu am cursuri sau pregatire in domeniu insa imi place sa ma joc/sa capat indemanare in ceea ce priveste fotografia.

nu se vede CTA

Daca postarea ta vrea sa puna la indoiala veridicitatea fotografiilor mele, atasez o alta mai jos tocmai pentru a elimina orice dubiu. ðŸ˜

post-24768-0-12161600-1605086751_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator futac_cta

Stai linistit, nu am de ce sa ma supar sau sa inteleg altceva. Scopul topicului este acela de a posta fotografii care nu au legatura cu forumul - prilej bun pentru a publica aici fotografiile pe care le mai realizez uneori din simpla pasiune.

Nu am cursuri sau pregatire in domeniu insa imi place sa ma joc/sa capat indemanare in ceea ce priveste fotografia.

Daca postarea ta vrea sa puna la indoiala veridicitatea fotografiilor mele, atasez o alta mai jos tocmai pentru a elimina orice dubiu.

ti-a iesit si asta, iti pune in evidenta manichiura! :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...