aleajactaest Reputație: 88 Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 ai facut ceva in cazul asta? Ai anuntat politia locala?😄😄Toate mizeriile se posteaza pe fb,dar nimeni nu ia o atitudine..trist dar adevaratDe la oricine așteptam acest comentariu dar nu de la tine. Cred ca știi de ce. Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Calafat 3 Link spre comentariu
obiobi Reputație: 19 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:xhamil albania Oras:xhamil albania Partajează Postat Septembrie 7, 2019 xhamil 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Drobeta-Turnu Severin 4 Link spre comentariu
posseidon Reputație: 32 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:C o n s t a n t a Oras:C o n s t a n t a Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Copacabana Beach, Rio de Janeiro 😠Link spre comentariu
posseidon Reputație: 32 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:C o n s t a n t a Oras:C o n s t a n t a Partajează Postat Septembrie 10, 2019 1 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Cam răruț cu pozele .. care e combinația ?!Ceva de iarnă .. de ar fi așa toate iernile în nord.. :) 1 1 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Miaaau! 😠2 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Miaaau! 😠2 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Dupa ploaie! 😠2 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Daca tot punem poze! Sa pun si eu doua! Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 ☕☕☕ 3 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Miau-miau din Constanta! ðŸ˜ðŸ™ˆ 2 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Din Constanta! 😠4 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Din Constanta! Intreb pentru un prieten! Esti fotograf profesionist sau amator? Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Intreb pentru un prieten! Esti fotograf profesionist sau amator?Sa spunem amator - este doar o pasiune! 🙈 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Miau-miau din Constanta! nu se vede CTADin Constanta!Si iar nu se vede Cta..,poate fi o lebeada,din Vinea!!Nu sunt rautacios,doar realist.Lingusitor niciodata!!(nu te intreb de pasiuni/hobby..) 2 1 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Sa spunem amator - este doar o pasiune! 🙈Sa nu ma intelegi gresit! Eu nu am de gand sa te vizitez, deci nu te-am intrebat despre pasiunea ta pentru a-ti intra pe sub piele, cum afirma un anumit user, eu ti-am apreciat pozele si am intrebat in consecinta, sper ca nu te-am deranjat cum se intelege dintr-o alta postare pe aici! Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Auziți .. pretendenții la titlul de moderatori sau orice altă formă de apreciere virtuală .. lăsați topicul ăsta pentru fotografie.Aveți PM-uri toți, folosiți cu încredere.Și cu multă pâine ! Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4235 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 nu ca lebedele din vienna sunt homo nu se vede CTASi iar nu se vede Cta..,poate fi o lebeada,din Vinea!!Nu sunt rautacios,doar realist.Lingusitor niciodata!!(nu te intreb de pasiuni/hobby..) Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Auziți .. pretendenții la titlul de moderatori sau orice altă formă de apreciere virtuală .. lăsați topicul ăsta pentru fotografie.Aveți PM-uri toți, folosiți cu încredere.Și cu multă pâine !boss, eu am pus niste poze, dar altii incearca sa polueze... in orice caz, nu voi mai posta aici, decat poze! Link spre comentariu
estiprost Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Nici navigatia nu mai e ce era odata din moment ce distrusi ca projectxx naviga. Ar trebui promovati pe functii oameni ca futac_cta.Si mai muie de proiect ma belesti la pula cu gura,banarile nu sunt ptr mine ti-o trag din orice pozitie,tie si altor distrusi.Hai mergi si fa o laba! Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Sa nu ma intelegi gresit! Eu nu am de gand sa te vizitez, deci nu te-am intrebat despre pasiunea ta pentru a-ti intra pe sub piele, cum afirma un anumit user, eu ti-am apreciat pozele si am intrebat in consecinta, sper ca nu te-am deranjat cum se intelege dintr-o alta postare pe aici! Stai linistit, nu am de ce sa ma supar sau sa inteleg altceva. Scopul topicului este acela de a posta fotografii care nu au legatura cu forumul - prilej bun pentru a publica aici fotografiile pe care le mai realizez uneori din simpla pasiune. Nu am cursuri sau pregatire in domeniu insa imi place sa ma joc/sa capat indemanare in ceea ce priveste fotografia. nu se vede CTA Si iar nu se vede Cta..,poate fi o lebeada,din Vinea!!Nu sunt rautacios,doar realist.Lingusitor niciodata!!(nu te intreb de pasiuni/hobby..)Daca postarea ta vrea sa puna la indoiala veridicitatea fotografiilor mele, atasez o alta mai jos tocmai pentru a elimina orice dubiu. 😠1 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Stai linistit, nu am de ce sa ma supar sau sa inteleg altceva. Scopul topicului este acela de a posta fotografii care nu au legatura cu forumul - prilej bun pentru a publica aici fotografiile pe care le mai realizez uneori din simpla pasiune.Nu am cursuri sau pregatire in domeniu insa imi place sa ma joc/sa capat indemanare in ceea ce priveste fotografia. Daca postarea ta vrea sa puna la indoiala veridicitatea fotografiilor mele, atasez o alta mai jos tocmai pentru a elimina orice dubiu. ti-a iesit si asta, iti pune in evidenta manichiura! :D Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Rainbow Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum