Sari la conținut

Swingers in Oradea ?

laurenti99

Postări Recomandate

Postat
Acum 11 ore, blonda_a a spus:

Ție dor de mine ? :))) întreb asa pentru mine ♠️

Imi este extrem de dor! Oradea fara tine e pustie! Ca si sufletul meu! 😪

• Trist 1
  • Oras:Gyula
Postat
La 27.11.2023 la 10:30, Guest1203 a spus:

Da, înțelegem și chestia asta cu verificările că până la urmă îți asumi unele riscuri, mai ales dacă ai o relație, căsnicie, etc. Ne mai gândim, vedem ce iese. Începutul e greu, după aia intri în ritm, contact cu oamenii și nu mai ai treabă. Așa mă gândesc eu 😀

Mulțumesc oricum!

Te rog sa îți golești casuta de mesaje , nu mai poți primi😁

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, oradean1 said:

Acuma. Scuze 😀 nu știam că așa merg treburile pe-aici.

• Oras:Oradea
Postat
On 11/28/2023 at 11:07 AM, oradean1 said:

Nu știu dacă ai primit ultimul mesaj, de trimis nu mă lasă deloc, am șters contul și l-am refăcut dar tot 0 mesaje/zi îmi scrie.

• Like 2
  • Oras:oradea
Postat
Acum 49 minute, Guest1203 a spus:

Nu știu dacă ai primit ultimul mesaj, de trimis nu mă lasă deloc, am șters contul și l-am refăcut dar tot 0 mesaje/zi îmi scrie.

nu poti sa trimiti mesaje decat daca platesti pentru premium... sau probabil daca ai o anumita reputatie... la intrebari frecvente scrie doar de conturi platite, nu gasesc nicaieri ce e cu insignele alea ce le primesti la activitate (recenzii, puncte primite sau date) pe forum... 

Postat
13 minutes ago, ttm said:

nu poti sa trimiti mesaje decat daca platesti pentru premium... sau probabil daca ai o anumita reputatie... la intrebari frecvente scrie doar de conturi platite, nu gasesc nicaieri ce e cu insignele alea ce le primesti la activitate (recenzii, puncte primite sau date) pe forum... 

La Intrebari Frecvente și eu am găsit ceva dar nu concret, iar altă secțiune de întrebări/răspunsuri nu am găsit. Nici cu căsuța plină nu sunt lămurită, cam la câte mesaje nu mai pot primi.

• Like 1
Postat
Acum 7 minute, Guest1203 a spus:

La Intrebari Frecvente și eu am găsit ceva dar nu concret, iar altă secțiune de întrebări/răspunsuri nu am găsit. Nici cu căsuța plină nu sunt lămurită, cam la câte mesaje nu mai pot primi.

Noi mai facem asa intre noi, suntem 6 cupluri si organizam intre noi cand cum

• Like 1
Postat
42 minutes ago, freedom89 said:

Noi mai facem asa intre noi, suntem 6 cupluri si organizam intre noi cand cum

Notat. Mulțumesc! Încă nu am găsit cuplul perfect, să zic așa. Am încercat să mă înregistrez eu pe swingerclub.ro, îmi zice că adresa mea de e-mail e deja folosită de un alt utilizator, deși nu înțeleg cum. Placeri.ro cică se vinde...

Postat
Acum 16 ore, Guest1203 a spus:

Nu am primit ultimul mesaj de la tine, am încercat sa îți scriu eu dar zice ca nu poți primi mesaje, probabil trebuie sa ai ceva puncte în plus la reputație, deși nici când am vb tura trecuta nu aveai foarte multe. O sa ma gândesc azi la o alta modalitate de a continua aceea discuție și o sa îți scriu aici dacă nu pot în privat.

Postat
1 hour ago, oradean1 said:

Nu am primit ultimul mesaj de la tine, am încercat sa îți scriu eu dar zice ca nu poți primi mesaje, probabil trebuie sa ai ceva puncte în plus la reputație, deși nici când am vb tura trecuta nu aveai foarte multe. O sa ma gândesc azi la o alta modalitate de a continua aceea discuție și o sa îți scriu aici dacă nu pot în privat.

Deși aseară am putut primi mesaje, interesant forumul ăsta, oricum 😀 

Postat
Acum 2 ore, oradean1 a spus:

Exact aceeași problemă am avut-o și eu în conversatie

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, Guest1203 a spus:

Deși aseară am putut primi mesaje, interesant forumul ăsta, oricum 😀 

Șterge din mesaje. Din câte știu nu poți avea mai mult de 3 mesaje 

Postat

Păi atunci încerc să tot golesc căsuța de mesaje dar va trebui să îmi tot scrieți voi :D că eu nu vă pot da PM.

Postat
Acum 2 ore, Guest1203 a spus:

Păi atunci încerc să tot golesc căsuța de mesaje dar va trebui să îmi tot scrieți voi :D că eu nu vă pot da PM.

Scriemi pe whatsapp: +40747420710

Postat
12 hours ago, freedom89 said:

Scriemi pe whatsapp: +40747420710

Nu am două numere de telefon pentru nebunii, încă 😀 am făcut o adresă de mail, dacă dorești dă-mi un mail: [email protected]

• Like 1
Postat
On 12/5/2023 at 10:24 AM, oradean1 said:

Ai adresa de e-mail pe forum 😉

Postat
On 12/11/2023 at 12:17 PM, alcapone007 said:

Toată lumea s-a retras pe mail?😂

Pe mailul meu sigur nu 😀 nu am primit niciunul iar ghicitoare nu sunt să ghicesc adresele altora 😀

Postat
9 hours ago, loverboy91 said:

@Guest1203 am inteles bine? tu si partenera ta suntei amanti?🤷🏼‍♂️ nu ai gasit inca cuplu? sau persoane single? 

Eu și partenerul meu suntem amanți, da. Cuplu am găsi dar el s-a răzgândit, nehotărât. Eu aș fi de acord și cu încă una și noi doi, deocamdată fără cuplu.

Postat

@Guest1203 sunteti barbat femeie ? ca e dimineata si nu am baut inca cafeaua… ai zis el s-a razgandit,partenerul e o ea sau e un el?🤷🏼‍♂️

Postat
1 hour ago, loverboy91 said:

@Guest1203 sunteti barbat femeie ? ca e dimineata si nu am baut inca cafeaua… ai zis el s-a razgandit,partenerul e o ea sau e un el?🤷🏼‍♂️

🤦‍♀️ Eu sunt femeie, el e bărbat, nu avem o relație stabilă, suntem amanți. Mai clar decât atâta nu mă pot exprima, scuze. 😀

Postat

As incerca si eu cu un cuplu daca e cineva interesat.. greu de gasit din cate vad:)))

Postat
15 minutes ago, hopshio said:

As incerca si eu cu un cuplu daca e cineva interesat.. greu de gasit din cate vad:)))

Păi da ... site-urile de dating nu ne încântă, am zis să încercăm p-aci 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...