Sari la conținut

Swingers in Oradea ?

laurenti99

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat
Acum 14 ore, Guest1203 a spus:

Pe mailul meu sigur nu 😀 nu am primit niciunul iar ghicitoare nu sunt să ghicesc adresele altora 😀

E greu ca cineva să îți trimită un mail după cel personal iar să îți faci alt mail pt unele persoane este deja un efort prea mare. Ar trebuii gasita o alta varianta de contact

• Oras:Oradea
Postat
1 minute ago, Guest1203 said:

Păi da ... site-urile de dating nu ne încântă, am zis să încercăm p-aci 😁

Dacă cumva va decideți la un 3some mmf, da un semn :)) sau putem încerca și doar noi 2:)))

Postat
9 minutes ago, alcapone007 said:

E greu ca cineva să îți trimită un mail după cel personal iar să îți faci alt mail pt unele persoane este deja un efort prea mare. Ar trebuii gasita o alta varianta de contact

Tocmai, de aia am făcut și eu altul, normal că nu dai din prima mailul personal. Durează 2 secunde și te simți mai în siguranță, să zic așa. Altă variantă eu nu văd. Totuși e mai simplu decât 2 telefoane sau 2 numere care te bagă mai ușor la bănuieli, zic eu. Iar mesajele de aici, nush ce să zic. Tot se pierd legăturile 😀

Postat
12 minutes ago, hopshio said:

Dacă cumva va decideți la un 3some mmf, da un semn :)) sau putem încerca și doar noi 2:)))

MMF ar vrea și el, bineînțeles 😀 Eu nu vreau deocamdată să mă rupă 2 deodată 😀. Primul 3some am zis să fie MFF. Iar spre alte opțiuni de 2 sunt deschisă cam oricând 😀

Postat
8 minutes ago, Guest1203 said:

MMF ar vrea și el, bineînțeles 😀 Eu nu vreau deocamdată să mă rupă 2 deodată 😀. Primul 3some am zis să fie MFF. Iar spre alte opțiuni de 2 sunt deschisă cam oricând 😀

E deschis spre bi mmf? :)) ti-am dat și eu un mail

Postat
17 minutes ago, loverboy91 said:

@Guest1203 verifica emailul🤷🏼‍♂️

Loverboy, eventual dacă știi tu vreo tipa, ne putem unii forțele pentru un 3some:))  sau putem sa ne vedem și noi doi initial:))

Postat
12 minutes ago, hopshio said:

E deschis spre bi mmf? :)) ti-am dat și eu un mail

Nope, el deschis doar spre ideea de a mi-o trage 2 deodată 😀 nicidecum el cu încă unul 

Postat
1 oră în urmă, Guest1203 a spus:

Nope, el deschis doar spre ideea de a mi-o trage 2 deodată 😀 nicidecum el cu încă unul 

Deci să înțelegem ca voi mai aveți nevoie doar de un bărbat pentru fantezia voastra

Postat
2 minutes ago, alcapone007 said:

Deci să înțelegem ca voi mai aveți nevoie doar de un bărbat pentru fantezia voastra

E puțin întortocheată treaba la noi. Eu inițial am zis doar încă o femeie cu noi, fără swing. Apoi am găsit un cuplu care ar fi la prima experiență, deci tot începători ca și noi, am zis să încercăm așa. El a dat in spate cum că nu știi cine e în spatele unui profil, mai bine alegem un cuplu experimentat doar că în cercurile alea e puțin greu de intrat. Acum a venit cu ideea de MMF, iar eu nu sunt de acord decât cu MFF, dacă e vorba de 3some. Sper că m-am făcut înțeleasă 😁

Postat
Acum 1 oră, Guest1203 a spus:

E puțin întortocheată treaba la noi. Eu inițial am zis doar încă o femeie cu noi, fără swing. Apoi am găsit un cuplu care ar fi la prima experiență, deci tot începători ca și noi, am zis să încercăm așa. El a dat in spate cum că nu știi cine e în spatele unui profil, mai bine alegem un cuplu experimentat doar că în cercurile alea e puțin greu de intrat. Acum a venit cu ideea de MMF, iar eu nu sunt de acord decât cu MFF, dacă e vorba de 3some. Sper că m-am făcut înțeleasă 😁

Ți-am scris pe mail

Postat
3 minutes ago, loverboy91 said:

@Guest1203 totusi care e adresa de email? cea de mai sus [email protected] sau [email protected] cum e user-ul tau aici?🤷🏼‍♂️

1230, 1203 nu era liber pentru mail. Așadar cred că voi, de la care nu am primit mail, ați scris pe 1203, cum e și userul aici, atunci nu știu cine a primit mailul vostru, dar eu nu 😀 probleme nu ar trebui să fie că totuși unii au reușit să îmi scrie. 

Cică am depășit numărul maxim de postări pe azi și nu m-a lăsat să mai răspund. Acum văd că merge.

Postat
6 hours ago, alcapone007 said:

Ți-am scris pe mail

Posibil că și tu ai trimis pe [email protected], dar e guest1230. Am tot întrebat azi pe mail de nickname-uri dar nimeni nu s-a prezentat a fi tu 😀

Postat
7 minutes ago, loverboy91 said:

@Guest1203 iti mai las unul acuma verifica!

Ceva nu e ok ... ori întârzie mailul, ori nu tastezi cum trebuie. Cu alții reușesc să vorbesc, cu tine nu 😀 acuma nu mai pot sta, revin mâine...

• Oras:Gyula
  • Oras:Gyula
Postat
Acum 17 ore, Guest1203 a spus:

Guest 1203 cred ca o sa ramai pe dinafara🤣🤣🤣, o sa fie un Mmm pana la urma și nu un Fmf cum ai vrea tu .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...