natoporus Reputație: 5286 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:* Oras:* Postat Octombrie 27, 2022 Se vorbeste des aici despre legalizarea prostitutiei la noi dar iata peste ce am dat citind pe Reddit: un thread in care se discuta despre un proiect de lege din Spania care urmareste incriminarea prostitutiei, in esenta pimpingul si cumpararea de servicii sexuale (adica si clientii raspund penal, ca si pestii, daca sunt prinsi). Thread-ul m-a condus la un site unde se discuta mai pe larg despre asta: https://www.context.news/money-power-people/spanish-sex-workers-fight-push-to-stamp-out-prostitution Acum, din ce inteleg, prin asta se urmareste stoparea traficului de persoane si a abuzurilor, care din pacate sunt foarte raspandite in aceasta meserie, aici cred ca fetele stiu mai bine care este situatia. Dar, totusi, masura asta ar putea fi cam restrictiva, de tip one size to fit all. Spun asa pentru ca banuiesc ca sunt si femei care vor sa isi foloseasca corpul ca si sursa de bani si sa vanda servicii sexuale, de buna voie si nesilite de nimeni. Dar daca prostitutia va fi interzisa, nu vor putea face asta legal. Personal, nu inteleg de ce femeile care vor asta nu ar putea fi propriile lor "matroane", self-employed, in genul unei PFA, din punct de vedere legal. Asa se elimina intermediarii. De ce in titlu e mentionata UE? Pentru ca, pe acel site, e mentionat si ca UE ar putea lua o masura similara, o directiva de interzicere/incriminare a prostitutiei, inclusiv ca si client, la nivelul intregului bloc comunitar. Acum, daca asa va fi si la noi, ni se ia o optiune dar daca asa se previn multe abuzuri atunci asta e mai important decat dorintele noastre si asta e. Ramane Manuela, eu am stat asa multi ani si ma pot intoarce la asta.
22leon Reputație: 34624 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 27, 2022 Ar putea dar nu va fi! Gândește-te la unele tari, care au legalizat prostituția , ce taxe vin la bugetul statul. Asta ca sa nu vorbim de restul sumelor vehiculate ptr.protecție din partea anumitor persoane influente. 4
Andi. Reputație: 339 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Santa Monica Oras:Santa Monica Postat Octombrie 27, 2022 Se opune Olanda🙄 2
natoporus Reputație: 5286 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:* Oras:* Autor Postat Octombrie 27, 2022 27 minutes ago, 22leon said: Ar putea dar nu va fi! Gândește-te la unele tari, care au legalizat prostituția , ce taxe vin la bugetul statul. Asta ca sa nu vorbim de restul sumelor vehiculate ptr.protecție din partea anumitor persoane influente. Eu nu as fi asa sigur de asta si oricum nu asa ar trebui sa fie, adica nu ar trebui respinsa directiva pe baza unor considerente de tip mafiot. Prostitutia ar trebui sa fie o activitate legala, ca oricare alta, fara conotatii infractionale. Vorbind de Spania, tot acolo s-a dat o lege care spune ca e nevoie de consimtamantul explicit al femeii pentru a face sex (asta e bine) dar mai adauga ca acel consimtamant poate fi retras la orice moment si nu e nevoie ca femeia sa dovedeasca ca a fost viol, cuvantul ei e suficient. Cu alte cuvinte, poate spune oricand ca de fapt a fost viol adica sexul a fost fara consimtamantul ei chiar daca initial a fost de acord si asta e suficient pentru a se ajunge la un proces. Din asta inteleg ca e mai bine sa eviti orice relatii mai personale cu femeile, daca nu vrei sa te trezesti acuzat la orice moment de viol si judecat pentru asta. Ilegal sa mergi la prostituate si riscant dpdv legal sa ai relatii personale cu civilele, cam asa imi pare situatia de acolo. Aproape ca imi vine sa cred ca se vrea scoaterea sexului in afara legii, oricat de absurd sau distopic ar suna asta.
22leon Reputație: 34624 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 28, 2022 Acum 18 ore, natoporus a spus: Eu nu as fi asa sigur de asta si oricum nu asa ar trebui sa fie, adica nu ar trebui respinsa directiva pe baza unor considerente de tip mafiot. Prostitutia ar trebui sa fie o activitate legala, ca oricare alta, fara conotatii infractionale. De ce ai luat doar o parte din afirmația mea, adica doar partea cu interese mafiote ? Ție îți place să "discutam discuții " ? Prostituția, si asta de cât a apărut, indiferent ca vorbim de stat în care a fost legalizata sau nu, a fost și este legata de lumea interlopă. Asta cu "ar trebui" ii utopie, realitatea ii alta. Iar asta ii realitatea de mi de ani. Ar trebui sa nu existe saracie? Ar trebui, doar ca există. Se va schimba ceva ? Nu. Acum 18 ore, natoporus a spus: Vorbind de Spania, tot acolo s-a dat o lege care spune ca e nevoie de consimtamantul explicit al femeii pentru a face sex (asta e bine) dar mai adauga ca acel consimtamant poate fi retras la orice moment si nu e nevoie ca femeia sa dovedeasca ca a fost viol, cuvantul ei e suficient. Cu alte cuvinte, poate spune oricand ca de fapt a fost viol adica sexul a fost fara consimtamantul ei chiar daca initial a fost de acord si asta e suficient pentru a se ajunge la un proces. Din asta inteleg ca e mai bine sa eviti orice relatii mai personale cu femeile, daca nu vrei sa te trezesti acuzat la orice moment de viol si judecat pentru asta. Ilegal sa mergi la prostituate si riscant dpdv legal sa ai relatii personale cu civilele, cam asa imi pare situatia de acolo. Aproape ca imi vine sa cred ca se vrea scoaterea sexului in afara legii, oricat de absurd sau distopic ar suna asta. Concret, care ii legea aia ? Și nu ma refer la un proiect sau discuții la tv. 3
Boltzmann Reputație: 250 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 28, 2022 Nu o sa accepte olandezii vreodata sa interzica prostitutia sau iarba. Si UE nu isi mai permite sa piarda din tarile membre , mai ales dintre membrele mai importante. Spania poate sa faca ce vrea 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Octombrie 28, 2022 Cei care creaza aceste legi, crezi ca nu viziteaza fete?😜🤪 1
natoporus Reputație: 5286 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:* Oras:* Autor Postat Octombrie 28, 2022 29 minutes ago, 22leon said: De ce ai luat doar o parte din afirmația mea, adica doar partea cu interese mafiote ? Ție îți place să "discutam discuții " ? Prostituția, si asta de cât a apărut, indiferent ca vorbim de stat în care a fost legalizata sau nu, a fost și este legata de lumea interlopă. Asta cu "ar trebui" ii utopie, realitatea ii alta. Iar asta ii realitatea de mi de ani. Ar trebui sa nu existe saracie? Ar trebui, doar ca există. Se va schimba ceva ? Nu. Concret, care ii legea aia ? Și nu ma refer la un proiect sau discuții la tv. Am luat doar partea cu interese mafiote pentru ca cea cu taxele la stat e volatila, statul poate schimba ce vrea la propriile structuri, mai ales daca considera ca acest proiect are o mai mare importanta. Stiu ca ceea ce am spus eu despre prostitutie si infractionalitate e o utopie dar mi-am spus doar parerea. Sincer, m-as simti mai bine daca as sti ca fetele la care merg nu au drame in spate, dar realitatea e alta, asa cum ati spus. Cat despre legea din Spania de care am vorbit, nu mai e un proiect, a fost adoptata oficial. Ma mir ca nu stiti, s-a vorbit si la noi prin presa de asta. Cautati "only yes is yes Spanish consent law" pe Google. 5 minutes ago, MacArthur said: Cei care creaza aceste legi, crezi ca nu viziteaza fete?😜🤪 Am inteles ca initiatorii proiectului sunt femei, cel putin unul dintre ei. 1
andrei825 Reputație: 2202 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2022 Mai bine ati vorbi despre proxeneti, gen guvidu Alexei din Ardeal https://nimfomane.com/forum/topic/189675-puștoaică-0725835544/?do=findComment&comment=7542164&_rid=376670 3 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum