g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Nu cred, astia cica nici paharul cu apa plata de pe masa nu il puteau ridica, daramite alceva. Tu ai vazut cum cretea treaba la mine pe minut ce trece, deci ai incredere cand zic ca e doar experienta... poate si-o leaca de fasole Detinatorul marcii inregistrate sa stie ca trec pe la caserie
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 4, 2014 .... sau dupa canapea Ce face Sorina dupa canapea????? Caci mai stim de un forumist caruia ii place dupa canapea.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Ce face Sorina dupa canapea????? Caci mai stim de un forumist caruia ii place dupa canapea. Am inteles ca poate de minune dupa canapea. Poate sa caute ceva ?
6666 Reputație: 78 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2014 Am inteles ca poate de minune dupa canapea. Poate sa caute ceva ? Si cand cauta acel ceva se si apleaca ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2014 Bineinteles ca se apleaca
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 Tu ai vazut cum cretea treaba la mine pe minut ce trece, deci ai incredere cand zic ca e doar experienta... poate si-o leaca de fasole Detinatorul marcii inregistrate sa stie ca trec pe la caserie Am auzit si eu de acest bucatar sef ce prepara o fasole magica, sepialitatea casei care iti ia mintile. Prietena mea mi-a spus ca de fiecare data dupa ce gusta din fasolea magica, uita sa ia banii, cu toate ca bucatarul ii lasa mereu.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 5, 2014 Nu as putea nici sa te contrazic si nici sa aprob ceea ce zici. Eu n-am gustat fasolea magica
deep river Reputație: 410 Postat Mai 5, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Mai 5, 2014 Am auzit si eu de acest bucatar sef ce prepara o fasole magica, sepialitatea casei care iti ia mintile. Prietena mea mi-a spus ca de fiecare data dupa ce gusta din fasolea magica, uita sa ia banii, cu toate ca bucatarul ii lasa mereu. Poate că i-o fi plăcut vrejul. 1
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Deja cam "miros" cine e "varu"...Putzintica rabdare insa, a stat si el citeva zilishoare "pe bara" si-acu' s-a gindit ca "da bine" sa-si mai faca un cont...
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 5, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 5, 2014 Deja cam "miros" cine e "varu"...Putzintica rabdare insa, a stat si el citeva zilishoare "pe bara" si-acu' s-a gindit ca "da bine" sa-si mai faca un cont... DE CE ? 1
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 5, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 5, 2014 ba daca e dece? e bine, dar nu cred pentru ca dece? era in lumea lui, varu asta e altfel, imi bat pula de el peste tot si nu comenteaza nimic, i-am futut pana si prietena, la intalnirile oamenilor de afaceri 1
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 5, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 5, 2014 ba daca e dece? e bine, dar nu cred pentru ca dece? era in lumea lui, varu asta e altfel, imi bat pula de el peste tot si nu comenteaza nimic, i-am futut pana si prietena, la intalnirile oamenilor de afaceri Vad putina rautate in postarea ta? 1
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 de ce esti suparata Sorina? Daca ai nevoie de iubire, invita-ma la tine si iti voi oferi toata dragostea mea.
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 Nu as putea nici sa te contrazic si nici sa aprob ceea ce zici. Eu n-am gustat fasolea magica Nici eu, fetele zic ca are gust amar...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 5, 2014 Nici eu, fetele zic ca are gust amar... Amar ? Sa-ti spuna ele cat de dulce e ciolanu`
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2014 Mi-ai promis ca nu ma vei face sa plang, mi-ai promis ca ma vei face fericita, mi-ai promis ca nu-mi vei frange inima...mi-ai promis... ai putea sa imi raspunzi de ce ma doare atat de rau, ce plm mi-ai facut?!?!?! Asta mi-ai promis?!?! Lacrimi?!?! Iti multumesc!!!! Tare as vrea sa stiu cum te simti tu...iti este bine?!?!Nu. Stiu ca nu. Cred ca nu. De fapt, SPER sa nu (sunt rea dar nu ma pot abtine, ma doare prea rau ca nu fiu rea), uita-te in oglinda si da-ti doi pumni in cap .... daca da, eh, atunci sa fii sanatos. Si fericit. Si tot ce vrei. Dar sa nu uiti ca ai fi putut fi mult mai fericit de atat daca nu ai fi fost un egoist...si orb!!!!
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 Amar ? Sa-ti spuna ele cat de dulce e ciolanu` O avea si ceva grasime pe el sau doar zgarci , s-o o intreb pe iubita mea.
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Zob-Telenovele:
deep river Reputație: 410 Postat Mai 5, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Mai 5, 2014 Sorina, știm cu toții cam cum e cu suferința asta din dragoste, dar cred că e normal și sănătos pentru suflet să te retragi și să te refaci, nu să postezi pe acest forum, după care să faci sex pe bani, apoi iar să-ți aduci aminte și să mai plângi, să mai scrii ceva pe aici, apoi iar o cură de sex pe bani și tot așa. După ce că "meseria" asta implică un consum psihic deosebit, dacă o mai și amesteci cu "iubire", o să te trezești mai repede pacienta unui psihoterapeut decât studentă la psihologie. 3
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 Mi-ai promis ca nu ma vei face sa plang, mi-ai promis ca ma vei face fericita, mi-ai promis ca nu-mi vei frange inima...mi-ai promis... ai putea sa imi raspunzi de ce ma doare atat de rau, ce plm mi-ai facut?!?!?! Asta mi-ai promis?!?! Lacrimi?!?! Iti multumesc!!!! Tare as vrea sa stiu cum te simti tu...iti este bine?!?!Nu. Stiu ca nu. Cred ca nu. De fapt, SPER sa nu (sunt rea dar nu ma pot abtine, ma doare prea rau ca nu fiu rea), uita-te in oglinda si da-ti doi pumni in cap .... daca da, eh, atunci sa fii sanatos. Si fericit. Si tot ce vrei. Dar sa nu uiti ca ai fi putut fi mult mai fericit de atat daca nu ai fi fost un egoist...si orb!!!! Tot suparata esti iubita mea?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2014 Cum sa ma retrag?!?! Asta nu. Fara gluma acum, dar eu fara sex nu prea pot Eh, imi trece, nu este prima oara cand mi-o fur!!! Problema este ca niciodata nu ma lecuiesc...eu continui sa sper, continui sa cred...ca o fi rau, ca o fi de bine, habar nu am. Dar sa stii ca am stiut din prima clipa ca va veni si acest moment. Si mi-am asumat.
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 5, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 5, 2014 Esti beata si penibila,culca-te!,sau mai da-ti cativa pumni in cap,poate te trezesti Mi-ai promis ca nu ma vei face sa plang, mi-ai promis ca ma vei face fericita, mi-ai promis ca nu-mi vei frange inima...mi-ai promis... ai putea sa imi raspunzi de ce ma doare atat de rau, ce plm mi-ai facut?!?!?! Asta mi-ai promis?!?! Lacrimi?!?! Iti multumesc!!!! Tare as vrea sa stiu cum te simti tu...iti este bine?!?!Nu. Stiu ca nu. Cred ca nu. De fapt, SPER sa nu (sunt rea dar nu ma pot abtine, ma doare prea rau ca nu fiu rea), uita-te in oglinda si da-ti doi pumni in cap .... daca da, eh, atunci sa fii sanatos. Si fericit. Si tot ce vrei. Dar sa nu uiti ca ai fi putut fi mult mai fericit de atat daca nu ai fi fost un egoist...si orb!!!!
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 5, 2014 @Sorina, ce a zis Deep + ca nu e bine sa bei singura Sorina, știm cu toții cam cum e cu suferința asta din dragoste, dar cred că e normal și sănătos pentru suflet să te retragi și să te refaci, nu să postezi pe acest forum, după care să faci sex pe bani, apoi iar să-ți aduci aminte și să mai plângi, să mai scrii ceva pe aici, apoi iar o cură de sex pe bani și tot așa. După ce că "meseria" asta implică un consum psihic deosebit, dacă o mai și amesteci cu "iubire", o să te trezești mai repede pacienta unui psihoterapeut decât studentă la psihologie.
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2014 Nu am baut singura ...de la inceput; am ramas singura pe parcurs...ce sa fac daca duc mult?!?! @Filo: J-E-T!!!! Nu apuci tu ziua cand ai sa ma vezi pe mine beata!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum