Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

Reputație: 8171
Postat

Nu cred, astia cica nici paharul cu apa plata de pe masa nu il puteau ridica, daramite alceva.  :) 

Tu ai vazut cum cretea treaba la mine pe minut ce trece, deci ai incredere cand zic ca e doar experienta... poate si-o leaca de fasole  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Detinatorul marcii inregistrate sa stie ca trec pe la caserie :D 

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

.... sau dupa canapea  :laugh2

Ce face Sorina dupa canapea????? Caci mai stim de un forumist caruia ii place dupa canapea.

Reputație: 78
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am inteles ca poate de minune dupa canapea. Poate sa caute ceva ? :D

Si cand cauta acel ceva se si apleaca ?

• Oras:Whiskey Dick Mountain
Postat

Tu ai vazut cum cretea treaba la mine pe minut ce trece, deci ai incredere cand zic ca e doar experienta... poate si-o leaca de fasole  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Detinatorul marcii inregistrate sa stie ca trec pe la caserie :D

Am auzit si eu de acest bucatar sef ce prepara o fasole magica, sepialitatea casei care iti ia mintile. Prietena mea mi-a spus ca de fiecare data dupa ce gusta din fasolea magica, uita sa ia banii, cu toate ca bucatarul ii lasa mereu.

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Am auzit si eu de acest bucatar sef ce prepara o fasole magica, sepialitatea casei care iti ia mintile. Prietena mea mi-a spus ca de fiecare data dupa ce gusta din fasolea magica, uita sa ia banii, cu toate ca bucatarul ii lasa mereu.

Poate că i-o fi plăcut vrejul.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deja cam "miros" cine e "varu"...Putzintica rabdare insa, a stat si el citeva zilishoare "pe bara" si-acu' s-a gindit ca "da bine" sa-si mai faca un cont... :thinking

• Oras:in cer
Postat

Deja cam "miros" cine e "varu"...Putzintica rabdare insa, a stat si el citeva zilishoare "pe bara" si-acu' s-a gindit ca "da bine" sa-si mai faca un cont... :thinking

DE CE ? :)

• Like 1
Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

ba daca e dece? e bine, dar nu cred pentru ca dece? era in lumea lui, varu asta e altfel, imi bat pula de el peste tot si nu comenteaza nimic, i-am futut pana si prietena, la intalnirile oamenilor de afaceri =))

• Like 1
Postat

ba daca e dece? e bine, dar nu cred pentru ca dece? era in lumea lui, varu asta e altfel, imi bat pula de el peste tot si nu comenteaza nimic, i-am futut pana si prietena, la intalnirile oamenilor de afaceri =))

Vad putina rautate in postarea ta? :laugh2

• Like 1
Postat

de ce esti suparata Sorina? Daca ai nevoie de iubire, invita-ma la tine si iti voi oferi toata dragostea mea. :love

Postat

Nu as putea nici sa te contrazic si nici sa aprob ceea ce zici. Eu n-am gustat fasolea magica :D

Nici eu, fetele zic ca are gust amar...

Postat

Mi-ai promis ca nu ma vei face sa plang, mi-ai promis ca ma vei face fericita, mi-ai promis ca nu-mi vei frange inima...mi-ai promis...

ai putea sa imi raspunzi de ce ma doare atat de rau, ce plm mi-ai facut?!?!?!

Asta mi-ai promis?!?! Lacrimi?!?! Iti multumesc!!!! Tare as vrea sa stiu cum te simti tu...iti este bine?!?!

• Nu. Stiu ca nu. Cred ca nu. De fapt, SPER sa nu (sunt rea dar nu ma pot abtine, ma doare prea rau ca nu fiu rea), uita-te in oglinda si da-ti doi pumni in cap .... :slap2
  • daca da, eh, atunci sa fii sanatos. Si fericit. Si tot ce vrei. Dar sa nu uiti ca ai fi putut fi mult mai fericit de atat daca nu ai fi fost un egoist...si orb!!!!
Postat

Amar ? Sa-ti spuna ele cat de dulce e ciolanu` :D

O avea si ceva grasime pe el sau doar zgarci ;), s-o o intreb pe iubita mea.

Postat

Sorina, știm cu toții cam cum e cu suferința asta din dragoste, dar cred că e normal și sănătos pentru suflet să te retragi și să te refaci, nu să postezi pe acest forum, după care să faci sex pe bani, apoi iar să-ți aduci aminte și să mai plângi, să mai scrii ceva pe aici, apoi iar o cură de sex pe bani și tot așa. După ce că "meseria" asta implică un consum psihic deosebit, dacă o mai și amesteci cu "iubire", o să te trezești mai repede pacienta unui psihoterapeut decât studentă la psihologie.

• Like 3
Postat

Mi-ai promis ca nu ma vei face sa plang, mi-ai promis ca ma vei face fericita, mi-ai promis ca nu-mi vei frange inima...mi-ai promis...

Asta mi-ai promis?!?! Lacrimi?!?! Iti multumesc!!!! Tare as vrea sa stiu cum te simti tu...iti este bine?!?!

• Nu. Stiu ca nu. Cred ca nu. De fapt, SPER sa nu (sunt rea dar nu ma pot abtine, ma doare prea rau ca nu fiu rea), uita-te in oglinda si da-ti doi pumni in cap .... :slap2
  • daca da, eh, atunci sa fii sanatos. Si fericit. Si tot ce vrei. Dar sa nu uiti ca ai fi putut fi mult mai fericit de atat daca nu ai fi fost un egoist...si orb!!!!

Tot suparata esti iubita mea?

Postat

Cum sa ma retrag?!?! Asta nu. Fara gluma acum, dar eu fara sex nu prea pot  :blushing2

Eh, imi trece, nu este prima oara cand mi-o fur!!! Problema este ca niciodata nu ma lecuiesc...eu continui sa sper, continui sa cred...ca o fi rau, ca o fi de bine, habar nu am.

Dar sa stii ca am stiut din prima clipa ca va veni si acest moment. Si mi-am asumat.  :hihat

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Esti beata si penibila,culca-te!,sau mai da-ti cativa pumni in cap,poate te trezesti ;)

Postat

@Sorina, ce a zis Deep + ca nu e bine sa bei singura :)

Sorina, știm cu toții cam cum e cu suferința asta din dragoste, dar cred că e normal și sănătos pentru suflet să te retragi și să te refaci, nu să postezi pe acest forum, după care să faci sex pe bani, apoi iar să-ți aduci aminte și să mai plângi, să mai scrii ceva pe aici, apoi iar o cură de sex pe bani și tot așa. După ce că "meseria" asta implică un consum psihic deosebit, dacă o mai și amesteci cu "iubire", o să te trezești mai repede pacienta unui psihoterapeut decât studentă la psihologie.

Postat

Nu am baut singura ...de la inceput; am ramas singura pe parcurs...ce sa fac daca duc mult?!?! =))

@Filo: J-E-T!!!! Nu apuci tu ziua cand ai sa ma vezi pe mine beata!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...