asterica Reputație: 7304 Postat Martie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4, 2014 Domnule coleg,Nu iti inteleg pozitia si gandirea...dar este treaba ta si numai a taAcum ceva timp ti-am spus ca te voi ignora si nu te voi lua in seamaAm rugamintea la tine sa faci la felDeci, te rog sa ma lasi in pace !Sfarsit
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2014 Domnule coleg,Nu iti inteleg pozitia si gandirea...dar este treaba ta si numai a taAcum ceva timp ti-am spus ca te voi ignora si nu te voi lua in seamaAm rugamintea la tine sa faci la felDeci, te rog sa ma lasi in pace !SfarsitAtata timp cat se mareste posibilitatea de a identifica un ip folosit de acelasi user pentru a avea conturi multiple, sunt cu totul de acord! Pisic nu face nimic aiurea, indiferent de ce zic unii sau altii! pe tine asterica ... scuza-ma, nu mai continui, nu are rost
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4, 2014 Atata timp cat se mareste posibilitatea de a identifica un ip folosit de acelasi user pentru a avea conturi multiple, sunt cu totul de acord! Pisic nu face nimic aiurea, indiferent de ce zic unii sau altii! pe tine asterica ... scuza-ma, nu mai continui, nu are rostDomnule coleg,Nu iti inteleg pozitia si gandirea...dar este treaba ta si numai a taAcum ceva timp ti-am spus ca te voi ignora si nu te voi lua in seamaAm rugamintea la tine sa faci la felHai sa nu mai poluam topicul Sorinei cu ineptiile tale....Deci, te rog sa ma lasi in pace !Sfarsit
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4, 2014 Toate treburile astea nu faceau parte din fanteziile si/sau trairile mele ...incep sa imi schimb parerea despre oamenii "de p-aici". Chiar nu ratati un topic pe care sa va luati la cearta??? Sunteti barbati sau copii de gradinita??? Doooh 7 pagini de cacaturi, refulari si frustrari. Trist ...
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4, 2014 Toate treburile astea nu faceau parte din fanteziile si/sau trairile mele ...incep sa imi schimb parerea despre oamenii "de p-aici". Chiar nu ratati un topic pe care sa va luati la cearta??? Sunteti barbati sau copii de gradinita??? Doooh 7 pagini de cacaturi, refulari si frustrari. Trist ... scuze Sorina, nu este vina mea
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2014 Domnule coleg,Nu iti inteleg pozitia si gandirea...dar este treaba ta si numai a taAcum ceva timp ti-am spus ca te voi ignora si nu te voi lua in seamaAm rugamintea la tine sa faci la felHai sa nu mai poluam topicul Sorinei cu ineptiile tale....Deci, te rog sa ma lasi in pace !SfarsitScuza-ma, utilizatorul lunii nu poate fi ignorat! Deci incearca da te ridici la un anumit nivel. Pana acum tu ai poluat topicul acestei fete, sincer. Ai vazut-o vreodata? Iti garantez eu ca ti se taia macaroana dac o vedeai. Domnie placuta si te asigur ca sorina nu se supara pe mine
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 4, 2014 sorina .. ia reia faza ai cu metroul ca suna interesant ..
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2014 scuze Sorina, nu este vina mea Ia citeste postarile tale pe acest topic asterica. Nu ai avut nici o atitudine, dimpotriva, ai luat peste picior fata in cauza. Ce incerci safaci acum, dregi busuiocul?
Obelisc Reputație: 17 Postat Martie 4, 2014 Oras:Moon Oras:Moon Postat Martie 4, 2014 Toate treburile astea nu faceau parte din fanteziile si/sau trairile mele ...incep sa imi schimb parerea despre oamenii "de p-aici". Chiar nu ratati un topic pe care sa va luati la cearta??? Sunteti barbati sau copii de gradinita??? Doooh 7 pagini de cacaturi, refulari si frustrari. Trist ... Pai poate mai bine nu il mai deschideai! Pe topic.Mai ales ca nu face doi bani marunti. Cu asa o prosteala de marketing ai batut-o si pe Randunica.
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4, 2014 sorina .. ia reia faza ai cu metroul ca suna interesant .. Am postat-o pe blog
Sanctus Reputație: 73 Postat Martie 4, 2014 Oras:Vatican Oras:Vatican Postat Martie 4, 2014 Am postat-o pe blog Da-mi si mie link... te rog. PS: te pup dulce ca bezeaua
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 4, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 4, 2014 ce topic frumos,..incepe frumos..se ajunge tot la cearta...nasol!Sorina, mai scrie doua trei povestiri, poate le mai atragi atentia de la dispute :laugh2ps: foarte tare descrierea aia. 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 4, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 4, 2014 ce topic frumos,..incepe frumos..se ajunge tot la cearta...nasol!Sorina, mai scrie doua trei povestiri, poate le mai atragi atentia de la dispute De atatia ani se intampla acelasi lucru, pe mai toate toppingurile Pana la urma, noi sa fim sanatosi... mai facem o caterinca, ne mai prostim, mai radem etc. E loc de mai rau pe lumea asta: Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti i-au condamnat, marti, la inchisoare cu executare pe toti inculpatii din Dosarul Transferurilor. Giovani Becali - 6 ani si 4 luniCristi Borcea - 6 ani si 4 luniVictor Becali - 4 ani si 8 luniGeorge Copos - 3 ani si 8 luniMihai Stoica - 3 ani si 6 luniJean Padureanu - 3 ani si 4 luniGigi Netoiu - 3 ani si 4 luniGica Popescu - 3 ani si o luna
Obelisc Reputație: 17 Postat Martie 4, 2014 Oras:Moon Oras:Moon Postat Martie 4, 2014 JB, sorry, lasa-ne cu fotbalul!Noi aici vrem sa futem! Sau sa ne coloram! Sau sa facem caterinca!Sorina, ti-am facut o propunere pe undeva. Legata de metrou.Astept un raspuns frumos!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 4, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 4, 2014 Daca vreti sa futeti, futeti! Daca vreti sa va colorati, luati o pensula, un set de acuarele si... treceti la treaba! I-ai propus Sorinei sa stea legata de metrou ? :P Hmmm, trenul circula, fara oprire, in directia Anghel Saligny...
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 5, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Martie 5, 2014 undei sandel?a fugit iar.....si vine doctoru la vizita
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 5, 2014 Nici anii de puscarie ai unora nu faceau parte din fanteziile mele pentru asta, Joseph, iti promit ca ma voi urca cu tot cu kart peste tine
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 Sorinelu, esti tare, draguto!!! Am postat si eu o recenzie pe pagina ta si am primit la puncte cat pt o luna de... )))
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 5, 2014 Voluntar sau involuntar, muuuulta lume este cu ochii pe .....topic. Acum observ ca si pe buget. Au griji mari unii, ce sa spun?!?! Ma bucur insa ca am intalnit si oameni super cu care sa pun in practica aceste fantezii...adevarul ca nici nu visam vreodata sa fac atatea nebunii cate tot fac in ultimul timp. Nebunii geniale Nici nu vreau sa-mi imaginez ce va fi cand va veni primavara, vara....aahhh....mor de placere! :waytogo Plimbari in parc, cu barca (super idee , ce tare ca am IOR-ul aproape ) , piscina, mare...eheee, sanatoasa sa fiu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 5, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 5, 2014 Sorina, mi s-ar parea suficient sa te urci doar tu pe mine Kartul va trebui retras in padoc, pentru revizie tehnica. Tie-ti fac revizie in alta parte ... mai exact, la boxe
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Nici nu vreau sa-mi imaginez ce va fi cand va veni primavara, vara....aahhh....mor de placere! :waytogo Plimbari in parc, cu barca (super idee , ce tare ca am IOR-ul aproape ) , piscina, mare...eheee, sanatoasa sa fiu ....te faci de top...ca atunci o sa vrei. Acum este doar alegerea ta . Lasa ca intri tu in top cu toate nespalatele alea cand ai chef =))
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 5, 2014 N-am puncte ca iti dadeam.
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 6, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 6, 2014 Sorina ti-a mancat pisica limba?
The only one Reputație: 30 Postat Martie 7, 2014 Oras:Paris... Oras:Paris... Postat Martie 7, 2014 Mai degraba ea a mancat limba pisicii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum