22leon Reputație: 34399 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 31, 2022 Acum 3 minute, rebecahot1 a spus: Ce curios ești tu😜😆 vrei să cumperi și tu sau ce?🤣 Vroiam doar sa vad dacă Mister35 este client serios, dar mai ales dacă ne dai și tu intr-o zi un suc, ca te-am ajuta sa-ti promovezi afacerea. 😁😂 5
Membru Premium farafiltre Reputație: 4568 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 31, 2022 Acum 2 ore, Emilia23 a spus: Mie unu mi a luat papucii din picioare odată sa se ducă la baie Acum 31 minute, rebecahot1 a spus: Și eu pățesc din astea 🙈😅 Nu cred ca va referiti la papucii cu tocuri...pot sa dorm linistit, da?😁 Acum 37 minute, altmarz a spus: Cine face ciorbă? Nu stiu exact, ca n a specificat. 💁🏾♂️ Edit: ce stiu sigur, ii ca anu' asta nu ma ating de ciorba in seara de ajun... nici sa fie limpede ca zupa. 😁 dag dal gas!
Membru Premium altmarz Reputație: 6426 Postat Octombrie 31, 2022 Membru Premium Postat Octombrie 31, 2022 3 minutes ago, farafiltre said: Nu cred ca va referiti la papucii cu tocuri...pot sa dorm linistit, da?😁 Nu stiu exact, ca n a specificat. 💁🏾♂️ Edit: ce stiu sigur, ii ca anu' asta nu ma ating de ciorba in seara de ajun... nici sa fie limpede ca zupa. 😁 Daca punem de-o ciorba cu @Emilia23 sau @rebecahot1 aici de față nu cred că nu te atingi 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4568 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 31, 2022 Acum 7 minute, altmarz a spus: Daca punem de-o ciorba cu @Emilia23 sau @rebecahot1 aici de față nu cred că nu te atingi Ai dreptate...m am hazardat, chiar as putea veni si cu vinu😁 dag dal gas!
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 31, 2022 abea ce am aruncat o pereche dc stiam ti le tineam am piciorus mic ca de femeie , ma dau cu spray de picioruse zilnic sa nu trazneasca au miros finut si cand is murdarele ca le schimb des cred ca ti-ar fi placut nu imi trb nimic ti le fac cadou pe urmatoarele arunc destul de des noi ma gandesc ca nu vrei ca alea le iei de la magazin imi dai o adresa si ti le trimit , platesti doar transportul fara misto cum ne-am inteles 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum