Marcu2178 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Noiembrie 2, 2022 Scuze de office topic.stie cineva ceva de Ana. Cea cu 60 total .vizavi de statuia Mihai Viteazu?
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 3 ore, Marcu2178 a spus: Scuze de office topic.stie cineva ceva de Ana. Cea cu 60 total .vizavi de statuia Mihai Viteazu? A iesit din peisaj de mai bine de un an, chiar doi ...
caineleDDB Reputație: 4528 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 2, 2022 La cum tușea suspectez un tbc multidrog rezistent, posibil sa fi crapat deja 7 1
emachines Reputație: 865 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 20 minute, caineleDDB a spus: La cum tușea suspectez un tbc multidrog rezistent, posibil sa fi crapat deja 🙄
PetrolulPloi Reputație: 84 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 2, 2022 Cred ca s a lasat de cand am tinut o ora numai cu pula n gura. Avea un stil sa o suga de nu mi se scula deloc :))) f f f f f rapid si se dadea de capul de burta mea de ma durea de nu mai puteam. Ca si cum ai primii pumni in burta… cum dreaq sa ti scoale… era frig nu s a dezbracat deloc. Avea 2 pulovere pe ea. Nici pe sani nu m a lasat sa i pun mana prin pulovere. Ma certa mereu ca de ce miros a alocol? Ca ar impusca toti betivii ca de ce am venit la ea? Ca nu puteam sa stau acasa? 😀😀😀o ora m am chinuit ca sa imi dau drumul. Jale mare ce a fost radeam dar si in acelasi timp ma enervam 😀 Bine ca s a lasat… 4
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 40 minute, PetrolulPloi a spus: Cred ca s a lasat de cand am tinut o ora numai cu pula n gura. Avea un stil sa o suga de nu mi se scula deloc :))) f f f f f rapid si se dadea de capul de burta mea de ma durea de nu mai puteam. Ca si cum ai primii pumni in burta… cum dreaq sa ti scoale… era frig nu s a dezbracat deloc. Avea 2 pulovere pe ea. Nici pe sani nu m a lasat sa i pun mana prin pulovere. Ma certa mereu ca de ce miros a alocol? Ca ar impusca toti betivii ca de ce am venit la ea? Ca nu puteam sa stau acasa? 😀😀😀o ora m am chinuit ca sa imi dau drumul. Jale mare ce a fost radeam dar si in acelasi timp ma enervam 😀 Bine ca s a lasat… Care sani ????? Ca era plata ca o campie 😁 3
adyadyyy Reputație: 393 Postat Noiembrie 2, 2022 Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 35 minute, asterica a spus: Care sani ????? Ca era plata ca o campie 😁 😂😂😂
caineleDDB Reputație: 4528 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 2 ore, asterica a spus: Care sani ????? Ca era plata ca o campie 😁 Macar era simpatica la mecla Si vocea aia sexy... 6 4
petremarin30 Reputație: 1155 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 39 minute, caineleDDB a spus: Macar era simpatica la mecla Si vocea aia sexy... Ai uitat de exprimare 😁 1
vulpe86 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 23 ore, Marcu2178 a spus: Scuze de office topic.stie cineva ceva de Ana. Cea cu 60 total .vizavi de statuia Mihai Viteazu? A avut un accident vascular cerebral și acum se recuperează 1
emachines Reputație: 865 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 4 ore, vulpe86 a spus: A avut un accident vascular cerebral și acum se recuperează Ti se intampla sa il faca cand era pe carici dădeai si de necaz 1
adyadyyy Reputație: 393 Postat Noiembrie 3, 2022 Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 28 minute, emachines a spus: Ti se intampla sa il faca cand era pe carici dădeai si de necaz Câți ani avea?
caineleDDB Reputație: 4528 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 5 ore, vulpe86 a spus: A avut un accident vascular cerebral și acum se recuperează 😭😭 7
emachines Reputație: 865 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 7 ore, adyadyyy a spus: Câți ani avea? Cand ma duceam eu la ea vreo 45-47 Dar arata de 60
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum