Sari la conținut

Masaj în Arhitectilor 0740341504 / 0724627178

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Masaj în Arhitectilor 0740341504 / 0724627178
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, Good179 a spus:

Nu știu dacă ai citit tot anunțul dar la sfârșit menționează că:

Ofer servicii de masaj profesional

Masaj de relaxare deep tissue și swedish

Masaj terapeutic 

Masaj cu pietre vulcanice

Masaj cu bambus

Masaj cu miere

Masaj energetic

Masaj anticelulitic

Masaj sportiv

Masaj la 4 mâine 

Masaj thai regal 

Lucrez în colaborere cu maseuri cu experiență astfel putem oferii masaj cuplurilor 

Ședințe de tratamente energetice, purificare a aurei și eliminare a blocajelor energetice, meditație ghidată, etc.

Lucrez doar pe bază de programare! 

Ofer doar serviciile menționate mai sus. Mulțumesc!

Adică nu scrie nimica de masaj erotic sau ceva cu finalizare, lucrează strict pe masaj profesional... 🤔🙄

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 2 ore, nightstar a spus:

Nu știu dacă ai citit tot anunțul dar la sfârșit menționează că:

Ofer servicii de masaj profesional

Masaj de relaxare deep tissue și swedish

Masaj terapeutic 

Masaj cu pietre vulcanice

Masaj cu bambus

Masaj cu miere

Masaj energetic

Masaj anticelulitic

Masaj sportiv

Masaj la 4 mâine 

Masaj thai regal 

Lucrez în colaborere cu maseuri cu experiență astfel putem oferii masaj cuplurilor 

Ședințe de tratamente energetice, purificare a aurei și eliminare a blocajelor energetice, meditație ghidată, etc.

Lucrez doar pe bază de programare! 

Ofer doar serviciile menționate mai sus. Mulțumesc!

Adică nu scrie nimica de masaj erotic sau ceva cu finalizare, lucrează strict pe masaj profesional... 🤔🙄

Zise ca se joaca cu lingamu la telefon.Lingam adică penisu în denumire orientala

• Oras:Cluj
Postat

Vizitat domnișoara doar pt un masaj de relaxare, dar in timpul petrecut am negociat si alte servicii. Accepta si sex dar nu am mai avut timp pentru ca după mine avea o alta programare. 

O voi vizita sapt viitoare si revin cu recenzie. 

PS. Am încercat si la telefon sa obțin informații despre alte servicii si nu a vrut sa vorbească, de aceea am zis sa o abordez direct 

• Like 1
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

Eventual, poate nu face cu oricine și servicii de sex. Posibil sa se decidă după ce îl vede pe client, în caz ca ii convine, ii place cum arata, etc. 

Sau poate e doar vorba de discreția personala și de familie, în caz ca o testează cineva din familie (părinți, rude, prieteni...eventual soț - doar zic) telefonic... În fine, motive pot fi și putem încerca să o înțelegem. 

Pe mine ma interesează ca și aspect cum arata. Și eventual daca știe cât de cât ce face la masaj. Mulțumesc anticipat! :)

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, ulisse_ a spus:

Vizitat domnișoara doar pt un masaj de relaxare, dar in timpul petrecut am negociat si alte servicii. Accepta si sex dar nu am mai avut timp pentru ca după mine avea o alta programare. 

PS. Am încercat si la telefon sa obțin informații despre alte servicii si nu a vrut sa vorbească, de aceea am zis sa o abordez direct 

Ne poți da te rog mai multe detalii despre ea gen : aspect corp, față etc. ??

Postat

Salutare, 

Ca aspect: tunsa scurt, simpatica la fata, sanii medii(asa păreau prin tricou), puțin mai cu carne pe ea 😂(nu este grasa, dar nu este nici pt amatorii de slim). Mie personal mi-a plăcut ca aspect si sper sa-mi mențin părerea si dupa ce o vad goala data viitoare. 

@-jonny- referitor la masaj nu sunt un mare cunoscător, dar mi-a plăcut (mai mult ca la tipa de pe seviș) si m-am simțit bine . Pare profi in ceea ce face.

• Inimioara 1
Postat
Acum 20 ore, ulisse_ a spus:

La ce preț accepta sex?

Postat
Acum 13 ore, Good179 a spus:

La ce preț accepta sex?

Vă obosiți degeaba! 

Dacă prestam serviciile pe care le căutați aveam o reclamă mare cât casa poporului pe toate rețelele. 

Chiar nu înțeleg de ce insistați 

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 10 ore, Kundalini a spus:

Vă obosiți degeaba! 

Dacă prestam serviciile pe care le căutați aveam o reclamă mare cât casa poporului pe toate rețelele. 

Ne bucuram pentru tine, dar laudele tale nu ne ajuta la absolut nimic. 

Scurt si la obiect "nu prestez altceva si punct". 

Spor in ceea ce faci

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 20.11.2022 la 2:16, Kundalini a spus:

Vă obosiți degeaba! 

Mă scuzați că va deranjez cu o întrebare, dar daca tot nu prestați servicile menționate de colegii mei de ce sunteți activa pe acest forum ? Am observat că intrați cam des aici deci care sa fie explicația ? 🤔🤨

Postat
Acum 6 ore, nightstar a spus:

Mă scuzați că va deranjez cu o întrebare, dar daca tot nu prestați servicile menționate de colegii mei de ce sunteți activa pe acest forum ? Am observat că intrați cam des aici deci care sa fie explicația ? 🤔🤨

Mi-a spus un domn că mi-a găsit nr pe această platformă. Ca să nu mai primesc 100 de telefoane aiurea, am ținut să precizez și aici că ofer doar serviciile prezentate în anunț. 

Sper că s-a lămurit toată lumea. 

Mulțumesc! 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, Kundalini a spus:

Mi-a spus un domn că mi-a găsit nr pe această platformă. Ca să nu mai primesc 100 de telefoane aiurea, am ținut să precizez și aici că ofer doar serviciile prezentate în anunț. 

Sper că s-a lămurit toată lumea. 

Mulțumesc! 

Mulțumim pt. confirmarea serviciilor strict profesionale în arta masajului CLASIC, în caz că vă răzgândiți cu privire la serviciile dvs. acuma știți unde să găsiți clienți,😉

O seara frumoasă va doresc și succes in activitatea dvs ! ,👍

• Like 1
Postat

salutare. nu a mai vizitat nimeni pe doamna din arhitecților? poate a mai schimbat din prestări.  zi buna

Postat
La 02.08.2023 la 7:48, glioan a spus:

salutare. nu a mai vizitat nimeni pe doamna din arhitecților? poate a mai schimbat din prestări.  zi buna

Ai încercat sa mergi la ea? Servicii noi?

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Doamna Kundalini, as dori sa vin eu DOAR la masaj, puteți sa puneți numărul de telefon? 

Mulțumesc! 

Anunțurile nu mai apar... 

Zi frumoasă! 

Postat
Acum 2 ore, freelancer69 a spus:

Doamna Kundalini, as dori sa vin eu DOAR la masaj, puteți sa puneți numărul de telefon? 

Mulțumesc! 

Anunțurile nu mai apar... 

Zi frumoasă! 

0724 627 178

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...