Sari la conținut

❤️ KIM ❤️ - 0738092544 - Pentru prima data 🤩🔞❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
10 hours ago, KimKim2022 said:

Buna, buna! ❤️

Noapte de vis si sa va aduca “mosul” 😂 tot ce va doriti! 🔞🔥🔞🔥🔞

F85EE20D-6905-4447-B22E-D09CD8BE0EEE.jpeg

D7B2F353-8E66-466E-ADB8-81FBB23A22F5.jpeg

17C0B981-7E76-4EC6-93A2-44B5B4F03152.jpeg

22E03A1A-13DA-428D-B922-3D531F73E9A0.jpeg

Vb cantecului..."noapte de vis alaruri de tine!!"😜😂😘.

Nici nu stiu cum sa-ti spun:

Bine ai revenit sau Bine ca ai revenit!!?😜.

Spune si tu ceva de locatie,program,o actualizare de preturi si servicii cat mai detaliata!!asa...fremox ca la Bucuresti😜😜😂

Ps:sa stii ca i-am scris lu Mosul sa-mi aduca una asa...ca tine,si ce crezi!?😳,mi-a lasat cateva hartii in papuci si mi-a zis sa merg sa-mi iau singur... ca iti iesea cracii afara din sac si il oprea militia.😜😂😂😂.

Ps2:sper ca stii de gluma si nu te-ai suparat!!

Hai ti pup...zi frumoasa!!!

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:zona de nord
  • Oras:zona de nord
1 oră în urmă, squirt69 a spus:

Acum am ieșit de la domnișoara și nu pot sa va spun decât ca este o femeie foarte frumoasa, amabila, care vrea sa te facă sa te simți bine. 

Nota 10++++

O recomand cu drag și abea aștept sa te revăd. 

mda, norocosule, sa nu mai joci la loterie toata viata ta.

pai si adresa , macar?....drumul "lui peste prajit", dupa Vitan Barzesti?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0738092544
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
La 06.12.2022 la 9:12, only-me a spus:

Vb cantecului..."noapte de vis alaruri de tine!!"😜😂😘.

Nici nu stiu cum sa-ti spun:

Bine ai revenit sau Bine ca ai revenit!!?😜.

Spune si tu ceva de locatie,program,o actualizare de preturi si servicii cat mai detaliata!!asa...fremox ca la Bucuresti😜😜😂

Ps:sa stii ca i-am scris lu Mosul sa-mi aduca una asa...ca tine,si ce crezi!?😳,mi-a lasat cateva hartii in papuci si mi-a zis sa merg sa-mi iau singur... ca iti iesea cracii afara din sac si il oprea militia.😜😂😂😂.

Ps2:sper ca stii de gluma si nu te-ai suparat!!

Hai ti pup...zi frumoasa!!!

Hei 🤗 normal ca stiu de gluma 😊
scuze pentrul raspunsul intarziat dar…😂😂😂 intelegi tu 🔞🔞🔞

Locatia e aceeasi, preturile si serviciile au ramas la fel si se gasesc pe prima pagina! Multumesc 😘🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 07.12.2022 la 12:29, squirt69 a spus:

Acum am ieșit de la domnișoara și nu pot sa va spun decât ca este o femeie foarte frumoasa, amabila, care vrea sa te facă sa te simți bine. 

Nota 10++++

O recomand cu drag și abea aștept sa te revăd. 

Iti super multumesc si te astept cu drag 😘😘😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 07.12.2022 la 17:34, squirt69 a spus:

Adresa e în sectorul 4, pe drumul cretestilor, locația este foarte ok, în bloc nou, găsești loc de parcare la strada, curat, știe și ea ca o dezavantajează și își cauta în alta parte, dar fata merita sa bați dtumul! 

😘😘😘

Link spre comentariu

Azi dimineata  in sudul Bucurestiului a avut loc un incendiu, de fapt o intalnire incendiara pe care am avut-o cu aceasta fata minunata. Desi am batut un drum prin frig pana la mama naibii pana la locatia ei din Drumul Cretenilor, cand am ajuns la locatie m-am topit. In bratele ei, apoi sub dusul fierbinte.Este cea din poze, dar vie va spun ca se misca demential. Dupa dusul de incalzire si revigorare am inceput lupta cu un oral neprotejat foarte foarte bun, apoi pentru ca am vrut sa prelungesc evenimentul si sa nu explodez, am cerut prezervativul si am continuat in lady-on-top unde sustine ritmul demential si pentru ca am tinut totusi sa finalizez oral, am revenit la oral neprotejat explodand glorios. Am stat apoi de vorba, Kim fiind o companie foarte placuta si pentru ca a doua finalizare intr-o ora nu prea imi mai iese, am mai incercat un oral neprotejat, bine executat, a reusit sa ridice soldatul, insa munitia nu a mai explodat si a doua oara.Poate acum cand scriu daca m-as duce ar mai lua foc o data. In concluzie, ma bucur ca am cunoscut aceasta fata minunata, a meritat sa tai Bucurestiul in doua pana la ea. I-am sugerat daca revine sa ia o locatie mai centrala, a zis ca se mai gandeste. E foarte bine organizata cu programarile, nu cred ca a dat vreo teapa la cineva. Am platit 400 pentru o ora, raport excelent pret/calitate. Te pup Kim si ne vom revedea!

• Like 7
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
5 minutes ago, barroso said:

Azi dimineata  in sudul Bucurestiului a avut loc un incendiu, de fapt o intalnire incendiara pe care am avut-o cu aceasta fata minunata. Desi am batut un drum prin frig pana la mama naibii pana la locatia ei din Drumul Cretenilor, cand am ajuns la locatie m-am topit. In bratele ei, apoi sub dusul fierbinte.Este cea din poze, dar vie va spun ca se misca demential. Dupa dusul de incalzire si revigorare am inceput lupta cu un oral neprotejat foarte foarte bun, apoi pentru ca am vrut sa prelungesc evenimentul si sa nu explodez, am cerut prezervativul si am continuat in lady-on-top unde sustine ritmul demential si pentru ca am tinut totusi sa finalizez oral, am revenit la oral neprotejat explodand glorios. Am stat apoi de vorba, Kim fiind o companie foarte placuta si pentru ca a doua finalizare intr-o ora nu prea imi mai iese, am mai incercat un oral neprotejat, bine executat, a reusit sa ridice soldatul, insa munitia nu a mai explodat si a doua oara.Poate acum cand scriu daca m-as duce ar mai lua foc o data. In concluzie, ma bucur ca am cunoscut aceasta fata minunata, a meritat sa tai Bucurestiul in doua pana la ea. I-am sugerat daca revine sa ia o locatie mai centrala, a zis ca se mai gandeste. E foarte bine organizata cu programarile, nu cred ca a dat vreo teapa la cineva. Am platit 400 pentru o ora, raport excelent pret/calitate. Te pup Kim si ne vom revedea!

Același lucru l-am făcut și eu însă a meritat din plin drumul lung până la titulară! Am trăit o experiență pe care o voi repeta ori de câte ori voi avea ocazia. Într-adevăr programarea a fost respectată întocmai de titulară și la capitolul servicii este ce trebuie! 

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
La 12.12.2022 la 8:20, KimKim2022 a spus:

Buna dimineata! 🔞🔥💦👅

Disponibila pentru programari pana in data de 22 decembrie in intervalul 10-22! 😘

3A212B13-6C4D-4EFC-B8CD-117E344B4512.jpeg

595F949B-51D1-4682-8794-3E7057BFC52E.jpeg

Salutare! Știe cineva ceva despre Kim? O fi plecată în alt oraș? 🤔

Link spre comentariu
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Acum 18 ore, ursuletulpanda a spus:

Salutare! Știe cineva ceva despre Kim? O fi plecată în alt oraș? 🤔

Ursuleț drăguț,și eu sunt interesat de divă,mi-a promis că revine și la noi,dar.....se lasă așteptată...nu mi ai știu nimic de ea..

Link spre comentariu
1 hour ago, mihaimisu80 said:

Ursuleț drăguț,și eu sunt interesat de divă,mi-a promis că revine și la noi,dar.....se lasă așteptată...nu mi ai știu nimic de ea..

Subscriu, best of the best!! O fata frumoasa foc, desteapta si cu un suflet de aur!!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 25.01.2023 la 20:16, squirt69 a spus:

Mie înainte de Crăciun mi a spus ca o sa și caute alta chirie și o sa revină. Și mie îmi e tare dor de ea😔😔😔

Revine ea, când nici nu ne așteptăm. Reînvie din propria cenușă ca Pasărea Phoenix!

P.S. Și mie îmi este tare dor de ea, nu doar vouă!  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...