Sari la conținut

Doamna cu pretenții caut sugardaddy 0726495342

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

"Doamna cu pretenții caut sugardaddy potent financiar pentru întâlniri reciproc avantajoase ,dacă îți cauți o amanta cu clasa stil și înțelegătoare eu sunt presoana ideala ,tot ce trebuie sa faci este sa te gândești la un cadou generos și sa ma contactezi, sunt din Constanța și am posibilitatea de a ma deplasa la București de câte ori este necesar.Garantez discreție și momente unice. Răspund la mesaje aici sau pe wapp.Nu sunați."

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/doamna-cu-pretentii/df3dg37f1f0g7d0425ih21e921g547ge.html

Am incercat sa iau legatura cu ea sa vin cu mai multe detalii dar nu am reusit, nu m-a bagat in seama. Probabil pentru ca nu am specificat cadoul :)

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20221104/1325/51dfc580c236b0e6675195aa3912d11e.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
La 15.11.2022 la 15:56, Catalin524 a spus:

Vrea 1000 de leușteni pentru două ore, numai de la două ore în sus discută!

Si pe langa tine mai are cativa sponsori. Daca are unul pe zi si de duce la min 5mii lei pe sapt cu we liber si fara taxe la stat! Plm nu se mai satura unele de bani…

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 6 ore, laury a spus:

Si pe langa tine mai are cativa sponsori. Daca are unul pe zi si de duce la min 5mii lei pe sapt cu we liber si fara taxe la stat! Plm nu se mai satura unele de bani…

Nu, eu am întrebat cât este dacă ajung eu în CT......și a zis ca minim 1000 lei și nu discuta decât de la 2 ore în sus. Eu nu am fost la ea....mie mi se pare scump!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...