asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 28, 2014 ne asa pe noi atat..... ne rupem in figuridaca nu ne-ar place, nu am mai sta aici !
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 Nu imi place un singur lucru:ca unii membrii nu gandesc un pic mai mult sa dea o replica interesanta,care sa iti dea de gandit,sa iti puna creierul in functiune..nu fac decat sa se isterizeze,sa jigneasca,sa dea sfaturi fortate...unii din ei refuza sa fie fericiti,sa renunte la orgolii smecheresti,si sa traiasca,cat mai au din viata lor,tot ce e de trait... 1
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 28, 2014 Nu imi place un singur lucru:ca unii membrii nu gandesc un pic mai mult sa dea o replica interesanta,care sa iti dea de gandit,sa iti puna creierul in functiune..nu fac decat sa se isterizeze,sa jigneasca,sa dea sfaturi fortate...unii din ei refuza sa fie fericiti,sa renunte la orgolii smecheresti,si sa traiasca,cat mai au din viata lor,tot ce e de trait... bei cumva cu amada?
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 bei cumva cu amada? Oarecum...de ce intrebi?
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 28, 2014 mai bine continui sa bei decat sa postezi pe aici..
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 mai bine continui sa bei decat sa postezi pe aici.. S o S
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 28, 2014 n-ai niciun haz
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 Pisicuts si linge'n cur xoxo, Daca nu va convine ca si altcineva mai posteaza aici, faceti forumul privat.Faceti nene un topic in care sa puneti toate betivele din lume, de altceva nu va duce capul...Ma repet: Un site condus de un idiot ...
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 28, 2014 si una pentru seful manelelor pisicuts 1
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 @xoxo...Suntem trolli pe acest forum,fara numar,ne intepam,ne injectam,ne slobozim,ne malachim...dar tu esti singurul care i-a mortii in pula,nevestele,copiii...si sa fiu in trend cu tine...corditule,cu impresii de si din centrul de **spam editat**,pe cine pwla mea crezi tu ca impresionezi cu atitudinea asta bahausista?Tot in trend( trendul tau)...ce mm mai urmaresti acum? Laura a revenit...'te-n sloboz sa te bata ,fa-ti o laba in instea ei si gata........onoreaza-ne cu absenta "Te-n pwla mea !!!
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2014 Mie numi place ca ma cearta Nea Gabitzu :no2
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 28, 2014 @xoxo...Suntem trolli pe acest forum,fara numar,ne intepam,ne injectam,ne slobozim,ne malachim...dar tu esti singurul care i-a mortii in pula,nevestele,copiii...si sa fiu in trend cu tine...corditule,cu impresii de si din centrul de **spam editat**,pe cine pwla mea crezi tu ca impresionezi cu atitudinea asta bahausista?Tot in trend( trendul tau)...ce mm mai urmaresti acum? Laura a revenit...'te-n sloboz sa te bata ,fa-ti o laba in instea ei si gata........onoreaza-ne cu absenta "Te-n pwla mea !!! ce urmaresc ? sa te fut in cur si-n gura ca la casa de cultura sunteti trolli fara numar? sunteti pula mea sculata, sunteti aceiasi bulangii rujati, cu alt cont la fiecare 3 zile..si pana acum n-am luat mortii in pula, nici nevestele, nici copiii nimanui, dar pot sa incep cu tine daca vrei.. te iau in pula razand 1
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 ce urmaresc ? sa te fut in cur si-n gura ca la casa de cultura sunteti trolli fara numar? sunteti pula mea sculata, sunteti aceiasi bulangii rujati, cu alt cont la fiecare 3 zile..si pana acum n-am luat mortii in pula, nici nevestele, nici copiii nimanui, dar pot sa incep cu tine daca vrei.. te iau in pula razand NErujatule,numai Amadei si Maturei cati de 'fmm' le-ai tras...scrii la bautura,te vezi smecher de coltul blocului...lumea ta e NElimitata....o fi de bine, o fi de rau?!? Sincer?...am un zvac in capul pwlii...ghici tu Xoxo,ce-i ??? Zaaaaat in .......(sunt un domn) ...........
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 28, 2014 hahahhaha m-ai facut sa rad, sa inteleg ca esti suparat ca tie nu ti-am zis fmm ? spala-te bine la pula bai jegosule
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 hahahhaha m-ai facut sa rad, sa inteleg ca esti suparat ca tie nu ti-am zis fmm ? spala-te bine la pula bai jegosule Am ejaculat acum....scuze,ne citim mai tarziu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 Amada
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2014 Pisicuts si linge'n cur xoxo, Daca nu va convine ca si altcineva mai posteaza aici, faceti forumul privat.Faceti nene un topic in care sa puneti toate betivele din lume, de altceva nu va duce capul...Ma repet: Un site condus de un idiot ... Eu diseara te voi asteptaa sa vi la mine iubirea meaavreau sa ne iubim toata noapteaaaainima cum bate sa oooo simtisa ma strangi in brate sa ma alintisa imi dai sarutari dulci si fierbiiiiiiiinti O noapteeee cu minesi apoi nu mai scap de tineeeeedoar o noapte dulce fooooocsi ai sa vinzi din casa toto noapte cu mineeeesi apoi nu mai scap de tineeeedoar o nooooapte duuuuulce rausi ai sa mori de focul meu In camasa mea sa te imbraci si toate poftele sa imi facipana dimineata sa nu ma lasisa ma trezesti cu cafeaua in zorisi sa ma privesti in ochisorisi sa imi spui ca de dragul meu te iau fiori O noapte cu minesi apoi nu mai scap de tinedoar o noapte dulce rausi ai sa mori de focul meuo noapte cu minesi apoi nu mai scap de tinedoar o noapte dulce focsi ai sa vinzi din casa tot
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 1, 2014 Nu imi place ca nu ne vireaza piscut bani in cont ca frecam menta pe aici. http://media.giphy.com/media/109qivmw8Q6K52/giphy.gif
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2014 Mariusica, de unde bani ? Banii lui Pisicuts sunt pt salam
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2014 Mariusica, de unde bani ? Banii lui Pisicuts sunt pt salam trebuie sa dam cezarului ce e al cezarului
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2014 Nu imi place ca nu ne vireaza piscut bani in cont ca frecam menta pe aici. http://media.giphy.com/media/109qivmw8Q6K52/giphy.gif Mariusica, de unde bani ? Banii lui Pisicuts sunt pt salam Mie mi-a virat doar pentru parizer . O fi vreo greseala sau doar atata merit eu ?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 Da ce vroiai? O skoda octavia? Eu inca o mai astept! Poate s-a facut o greseala pe liste!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2014 E pe vine, am facut eu presiuni sa te treaca pe lista....
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 Stiam ca ma pot baza pe tine!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2014 Pe mine, pe mine... de razboi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum