bavarezul444 Reputație: 317 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 2 ore, salmanasar a spus: Este pt prima dată când aud de un astfel de comportament.Ori nu e întreagă la minte ori are ceva cu tine deși era mai simplu să te blocheze sau să te refuze direct.Ar merita câteva șuturi în fund să nu își mai bată joc de oameni. Se pare ca asa procedează mai sunt persoane care au spus acest aspect pune omul pe drum și nu mai răspunde , am vrut doar sa confirm cele spuse de alții 1
dozadeamor Reputație: 179 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 2 ore, bavarezul444 a spus: Se pare ca asa procedează mai sunt persoane care au spus acest aspect pune omul pe drum și nu mai răspunde , am vrut doar sa confirm cele spuse de alții Am patit o de 2 ori datile trecute. 1 1
Raptor1989 Reputație: 35 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Noiembrie 29, 2023 Sa nu isi respecte programarile inteleg ca e foarte solicitata, dar sa te plimbe pe la toate blocurile nu am mai auzit. Inseamna ca are mult timp liber. 1
salmanasar Reputație: 922 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 2 ore, Raptor1989 a spus: Sa nu isi respecte programarile inteleg ca e foarte solicitata, dar sa te plimbe pe la toate blocurile nu am mai auzit. Inseamna ca are mult timp liber. Eu cred că nu e întreagă la minte și se distrează ca o proastă în loc să fie serioasă și să câștige bani.Nu o oprește nimeni să își selecteze clienții și să ia numai câți vrea.O nebună nesimțită. 2 2
oantaimdil Reputație: 13 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 Programat, primit detalii locatie, ajuns cu intarziere mica (anuntata), primit detalii amanuntite locatie. Fara sa fac turul Ploiestiului. Oral adanc, apoi pus dra capra si lasat dra sa lucreze. A lucrat de parca maine e sfarsitul lumii, nu Sf. Andrei. Admirabil. Si iar oral adanc cu urmari serioase pe sanii drei la final. Tarif 150. 1
Raptor1989 Reputație: 35 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 1, 2023 Cred ca a plecat fata, nu a stat nici doua zile.
awokeone10 Reputație: 9289 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Decembrie 1, 2023 Acum 5 ore, Raptor1989 a spus: Cred ca a plecat fata, nu a stat nici doua zile. Asa face aproape de fiecare data,vine si sta cateva zile.Si nu raspunde absolut deloc cand este cu vreun client si nici nu suna inapoi.Si eu m-am chinuit putin pana am prins-o. 2 1
machine_gun Reputație: 165 Postat Decembrie 1, 2023 Postat Decembrie 1, 2023 Acum 15 minute, awokeone10 a spus: Asa face aproape de fiecare data,vine si sta cateva zile.Si nu raspunde absolut deloc cand este cu vreun client si nici nu suna inapoi.Si eu m-am chinuit putin pana am prins-o. Asta de nota ca e profesionista nu cum ziceau câtva labagi si pupincuriști de pe aici. 1
Raptor1989 Reputație: 35 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 1, 2023 Acum 31 minute, awokeone10 a spus: Asa face aproape de fiecare data,vine si sta cateva zile.Si nu raspunde absolut deloc cand este cu vreun client si nici nu suna inapoi.Si eu m-am chinuit putin pana am prins-o. Cu cit e mai greu de prins cu atit e mai buna trebuie sa fim doar perseverenti cu ea, asta ar fi concluzia.
dydy.v.1.1 Reputație: 4286 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 1, 2023 Acum 2 ore, machine_gun a spus: Asta de nota ca e profesionista nu cum ziceau câtva labagi si pupincuriști de pe aici. Este ce trebuie,nu știu cum e la alții cu programări și altele ,dar la mine a fost ok,am făcut programare și sa respectat și la servicii este ce trebuie 🥰 1
Raptor1989 Reputație: 35 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 1, 2023 Tu daca stai cite doua ore e normal sa ai prioritate. La finalizare cred ca incurca clientii. 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4286 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 1, 2023 Acum 1 oră, Raptor1989 a spus: Tu daca stai cite doua ore e normal sa ai prioritate. La finalizare cred ca incurca clientii. Asa sa întâmplat, recunosc..chiar și 3 2
Raptor1989 Reputație: 35 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 1, 2023 Acum 4 minute, dydy.v.1.1 a spus: Asa sa întâmplat, recunosc..chiar și 3 Cine are are, cine nu e special. 1
Rares2022 Reputație: 50 Postat Decembrie 1, 2023 Telefon: 00000000 Oras:PH Telefon: 00000000 Oras:PH Postat Decembrie 1, 2023 Si eu la fel, trebuie sa recunosc, numai cate 3 sau 5 ore 👍
dydy.v.1.1 Reputație: 4286 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 11, 2023 Recunosc ca și la o ora respecta programările și e la fel.. ca nu va primește pe voi..nu știu de ce😂😂 aducetii și voi flori și bomboane 4
awokeone10 Reputație: 9289 Postat Decembrie 16, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Decembrie 16, 2023 Am revizitat-o pe pustoaica,cam greu de prins,e adevarat,dar cu multe insistente am reusit.(pana sa dispara iar).Am vb pe WA,vizitata dimineata ca asa e mai bine. Locatia-Mercur,centru,un apartament maricel,dar cam frig,nu face fata centrala pentru ca are geamuri mari si multe apartamentul. M-a asteptat pe tocuri,parea mult mai inalta,si imbracata intr-un body negru cu sclipici.Slabuta,sani mici,frumusica si zambareata.Am luat o finalizare,oricum nu aveam prea mult timp,ma grabeam.A inceput cu ON,ajutata de mana,dar cat de cat ok. Apoi am cerut pozitia la maeginea patului cu capul in jos,se vedea frumos piersicuta,cum statea ghemuita cu manutele pe bucile mele. Cand mi-a venit am scos-o si am finalizat pe sanii ei din pozitia asta. Mie mi s-a parut ca simt un iz de transpiratie cand am schimbat pozitia,probabil asa se excita ea.🤣 150-manopera,e de mers o data. De recomandat?Nu stiu ce sa zic,cam da.Dar experientele difera de la unul la altul. 6 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4286 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 17, 2023 După cum am tot spus fata e buna e ok.. Mam revăzut și eu cu ea de curând. Locație bloc mercur. A mai fost ea pe acolo. Ma așteptat frumos costumata cu alb asa cum îmi place mie.. doar îmi știe gusturile ne cunoaștem de ceva vreme.. dusata și parfumata. După atâtea vizite acțiunea devine irelevanta ,este clar ca știm ce ne place..asa ca nu are rost sa dau detalii deoarece poate diferi fata de alte acțiuni ale altor vizitatori . Respecta programarea la secunda. Durata fiind de 2 ore ..și bineînțeles ca a venit și cu propunere din partea mea sa mărească prețul ea având 250 ora am zis ca 300 ar fi mai ok. Sa nu zic mai mult..și acum sa ma dau mare plătit 600 2 ore..🥹. Succes praduitorilor. 3 1 1
istrate96 Reputație: 425 Postat Decembrie 17, 2023 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Decembrie 17, 2023 1 oră în urmă, dydy.v.1.1 a spus: După cum am tot spus fata e buna e ok.. Mam revăzut și eu cu ea de curând. Locație bloc mercur. A mai fost ea pe acolo. Ma așteptat frumos costumata cu alb asa cum îmi place mie.. doar îmi știe gusturile ne cunoaștem de ceva vreme.. dusata și parfumata. După atâtea vizite acțiunea devine irelevanta ,este clar ca știm ce ne place..asa ca nu are rost sa dau detalii deoarece poate diferi fata de alte acțiuni ale altor vizitatori . Respecta programarea la secunda. Durata fiind de 2 ore ..și bineînțeles ca a venit și cu propunere din partea mea sa mărească prețul ea având 250 ora am zis ca 300 ar fi mai ok. Sa nu zic mai mult..și acum sa ma dau mare plătit 600 2 ore..🥹. Succes praduitorilor. Bine colegu ! Te descurci bine 2 ore la Alexa , 2 ore la Alina , te tine instalatia ! sa ai spor ! 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4286 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 17, 2023 Acum 35 minute, istrate96 a spus: Bine colegu ! Te descurci bine 2 ore la Alexa , 2 ore la Alina , te tine instalatia ! sa ai spor ! Bineînțeles că vizitele au fost în zile diferite..și acum ceva timp..am zis totuși sa spun ca fata își respecta programările și clienții atunci când are cu cine..dar e mai mult de discutat aici.... Și în urma unei discuții cu o foarte bună prietene și partenera de a mea....mam tot gândit și iar mam gândit la ce vorbe mi a spus referitor la noi..și chiar dacă în fata nu i-am dat dreptate .. chiar are dreptate.. Degeaba caut la altele ceea ce doar ea îmi poate oferi. 🥰🥰🥹🥹 1
Rares2022 Reputație: 50 Postat Decembrie 17, 2023 Telefon: 00000000 Oras:PH Telefon: 00000000 Oras:PH Postat Decembrie 17, 2023 Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus: Bineînțeles că vizitele au fost în zile diferite..și acum ceva timp..am zis totuși sa spun ca fata își respecta programările și clienții atunci când are cu cine..dar e mai mult de discutat aici.... Și în urma unei discuții cu o foarte bună prietene și partenera de a mea....mam tot gândit și iar mam gândit la ce vorbe mi a spus referitor la noi..și chiar dacă în fata nu i-am dat dreptate .. chiar are dreptate.. Degeaba caut la altele ceea ce doar ea îmi poate oferi. 🥰🥰🥹🥹 Da asa este poate ar trebui sa te insori in cele din urma 😂 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4286 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 17, 2023 Acum 28 minute, Rares2022 a spus: Da asa este poate ar trebui sa te insori in cele din urma 😂 Am înțeles ca nu ma suporți.. dar totuși de ce îmi dorești răul? 2
vrajeala Reputație: 75 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 26, 2024 A revenit cu număr nou dar valabil si cel din titlu fara WhatsApp.Văd că are ceva probleme cu respectarea programărilor..asta mi sa întâmplat si mie prima dată după care odată ce mă cunoștea, tot timpul a respectat programarea ba chiar am intarziat si nu a fost problema 🤗 Am vizitat-o ieri,am intarziat 10 min. dar m-a așteptat..eu revin mai mereu cand vine in oraș,e o tipă ok,nu te simți grabit imi place oralul cu capul aplecat pe marginea patului pe care putine fete il acceptă,cu deep..si la normal se implică,contre...la anal ma refuzat pe motiv că este prea mare,dar o să mai insist... Amenda 150/250 Pentru mine este de revenit si de recomandat.. 1 1
bavarezul444 Reputație: 317 Postat Aprilie 27, 2024 Postat Aprilie 27, 2024 La 26.04.2024 la 9:10, vrajeala a spus: A revenit cu număr nou dar valabil si cel din titlu fara WhatsApp.Văd că are ceva probleme cu respectarea programărilor..asta mi sa întâmplat si mie prima dată după care odată ce mă cunoștea, tot timpul a respectat programarea ba chiar am intarziat si nu a fost problema 🤗 Am vizitat-o ieri,am intarziat 10 min. dar m-a așteptat..eu revin mai mereu cand vine in oraș,e o tipă ok,nu te simți grabit imi place oralul cu capul aplecat pe marginea patului pe care putine fete il acceptă,cu deep..si la normal se implică,contre...la anal ma refuzat pe motiv că este prea mare,dar o să mai insist... Amenda 150/250 Pentru mine este de revenit si de recomandat.. Salut care este noul număr de telefon al fetei , dacă nu deranjez cu intrebarare
seniorsenior Reputație: 50 Postat Aprilie 27, 2024 Postat Aprilie 27, 2024 1 hour ago, bavarezul444 said: Salut care este noul număr de telefon al fetei , dacă nu deranjez cu intrebarare (0753) 831 616 1
Raptor1989 Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 27, 2024 A plecat deja de aseara, am vb cu ea, urmeaza sa revina dupa Paste. Asta e, ne multumim cu ce a mai ramas. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum