Sari la conținut

Salutare....

Postări Recomandate

Postat
Acum 12 ore, iancujianu85 a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-relaxare/ef0646017hd5713g231h6fe09eeh6e4i.html, a fost cineva la doamna, am cautat după număr și nu am găsit nimic, as avea drum zilele astea și as vrea sa trec pe la un masaj,multumesc

Salut! Am sunat-o și eu și mi s-a părut cam sărită de la punct...o întreb ce vârstă are, dacă ea e în poze și au apucat-o crizele.... plm le-a zăpăcit foamea pe toate în orașul ăsta... 

• Haha 2
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
1 oră în urmă, adyeder a spus:

Salut! Am sunat-o și eu și mi s-a părut cam sărită de la punct...o întreb ce vârstă are, dacă ea e în poze și au apucat-o crizele.... plm le-a zăpăcit foamea pe toate în orașul ăsta... 

Nu, nu este ea in poze. In realitate este asemănătoare cu Ramona Gabor si sta sub acoperire cu pozele alea. =))

• Like 7
  • Haha 2
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

I am dat un sms mai de mult si am intrebat o daca ofera si alte servicii in afara de masaj… culmea, mi a raspuns. A zis ca nu. A mai intrebat o si altcineva? A avut noroc? 🙂

• Haha 2
Postat

Doamne ajută că nu oferă și alte servicii, nu vezi cum arată, zici ca e o bucătăreasă de la împinge tava. 

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...