Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2022 Postat Decembrie 10, 2022 Mai bine te-ai lăsa de făcut recenzii false. Să înțeleg că nu te-a înjurat nici o femeie cum te-am înjurat eu, dar ce să facem? Aia e, avem și moderatori cărora le lipsesc neuroni.
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109719 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Decembrie 10, 2022 Acum 4 minute, andreeakvl98 a spus: Mai bine te-ai lăsa de făcut recenzii false. Să înțeleg că nu te-a înjurat nici o femeie cum te-am înjurat eu, dar ce să facem? Aia e, avem și moderatori cărora le lipsesc neuroni. Nu-l mai tot ridica în rang ca nu-i moderator... A fost cândva pe vremuri dar a fost pus pe preș și aruncat pe ușa din dos pentru ca avea același comportament pe care îl are și acuma, asa ca nu-i mai pune grade, te rog frumos😂😂
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2022 Postat Decembrie 10, 2022 1 oră în urmă, extraterestru78 a spus: Nu-l mai tot ridica în rang ca nu-i moderator... A fost cândva pe vremuri dar a fost pus pe preș și aruncat pe ușa din dos pentru ca avea același comportament pe care îl are și acuma, asa ca nu-i mai pune grade, te rog frumos😂😂 Ce o fi el😂. E cazul să fie aruncat la gunoi... Să-ți spun ceva, e aşa băbălău încât folosește aceleași texte pe care le folosea în vară pe când activam în CT😂(folosea alt cont) Cum noi avem uscăciuni aşa au și alții😉.
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109719 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Decembrie 10, 2022 Acum 6 minute, andreeakvl98 a spus: Ce o fi el😂. E cazul să fie aruncat la gunoi... Să-ți spun ceva, e aşa băbălău încât folosește aceleași texte pe care le folosea în vară pe când activam în CT😂(folosea alt cont) Cum noi avem uscăciuni aşa au și alții😉. Eu ți-am mai spus, nu-l băga în seama ca îți consumi energia degeaba.
Xxxtrem Reputație: 7 Postat Ianuarie 27, 2023 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 27, 2023 Bună ziua, MESAJ PENTRU SEBI,știu ca vei citi aici, te rog foarte frumos sa îți revizuiești comportamentul, nu se poate sa ma trezesc cu tine la ușa!!! Nu ti-am creat nici o problema, tu mie da, deci nu se mai poate! Nu îmi plac chestiile de genul, te rog frumos sa ma înțelegi. Nu am putut sta sa îți explic, deoarece trebuia chiar în momentul acela sa vina un tip, tu când ai sunat la interfon am crezut ca era el, apoi imediat a sunat din nou după 1 min, era tipul. Ce înseamnă asta măi??? Intimitatea ma reprezinta, înțelegi tu??? În fine, sper sa înțelegi, nu se mai poate!
sorinph Reputație: 867 Postat Ianuarie 27, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 27, 2023 eu nu m-am prins cine e xxtrem 1
crocobazdugat Reputație: 589 Postat Ianuarie 28, 2023 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 23 ore, sorinph a spus: eu nu m-am prins cine e xxtrem "Spopescu" alias "SalmanKan" 😄😄
sorinph Reputație: 867 Postat Ianuarie 28, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 28, 2023 28 minutes ago, crocobazdugat said: "Spopescu" alias "SalmanKan" 😄😄 nu e ma, e fomeie 1
Membru Premium nightstar Reputație: 5328 Postat Februarie 9, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Februarie 9, 2023 La 27.12.2022 la 11:58, dariasweet a spus: M-am gândit să te întreb aici ca sa nu poluez topicul tau, La baza gatului unde ai lănțișorul ai cumva un mic tatuaj ? Mulțumesc anticipat pt. răspuns ☺️
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2023 Postat Februarie 9, 2023 1 oră în urmă, nightstar a spus: M-am gândit să te întreb aici ca sa nu poluez topicul tau, La baza gatului unde ai lănțișorul ai cumva un mic tatuaj ? Mulțumesc anticipat pt. răspuns ☺️ Dacă ești curios te aștept la mine pentru a vedea.😘
Membru Premium nightstar Reputație: 5328 Postat Februarie 9, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Februarie 9, 2023 Acum 30 minute, dariasweet a spus: Dacă ești curios te aștept la mine pentru a vedea.😘 Sincer chiar mi-asi dorii dar în condițiile actuale nu se poate, daca ai face o deplasare și la noi in SB cu mare drag 😘❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum