Sari la conținut

Martisor!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bravo Cool, un gentleman, ca de obicei! Doamnelor, ma alatur colegului Cool, si va urez o primavara frumoasa, sa fiti mereu tinere, zambitoare, si daca se poate cu cat mai putine griji!

• Like 2
Postat

Ce frumooooos. Super!!  :clapp

Cand am spus eu ca aici am intalnit o gramada de cavaleri.... :hug1

Multumim!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O primavara superba,bucuria si speranta sa dainuiasca in sufletele voastre. Sa fiti iubite!  Voi ne aduceti echilibrul de care avem nevoie noi barbatii ! Vu popp dulce :kiss3

• Like 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Tuturor doamnelor, cele mai bune urari, sa aveti o primavara insorita, cu multe bucurii!

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Cu ocazia martisorului, transmit doamnelor de pe acest forum admiratia si stima mea.As dori sa va cunosc si sa va iubesc pe toate, dar din pacate nu se poate, chiar daca s-a dat startul la "hormoneala" de primavara.Numai bine!

Reputație: 9109
Postat

Fetelor, sa aveti parte numai de fericire si sanatate !

Si,si,mult amor in pat. :snap

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

O primavara frumoasa tuturor doamnelor, domnisoarelor si domnilor de pe acest forum! :* :hihat

Reputație: 9109
Postat

Bravo baieti(si voi ne numiti fete),ideal ar fi sa va luam pe toti acasa(cu randul),sa fiti multumiti si voi odata(fara recenzii),rasfatati total in pat(fara ceas),cu fes obligatoriu-ca tot e luna MUIERILOR(sper sa nu imi sara in cap nimeni,oricum nu am teama-la cap cred ca ma pricep),pentru ca dati dovada de Barbati! :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Amintiri din vremea bunicilor.

Bucureşti, 1 martie 1940

post-42627-0-20313600-1393688188_thumb.png

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Unde vreau eu.
  • Oras:Unde vreau eu.
Postat

1 MARTIE este o zi in care si fetele si baietii trebuie sa isi faca urari reciproce  eu va doresc tuturor o primavara frumoasa care sa va aduca caldura in suflet multa fericire si multa IUBIRE.Tin in mod deosebit sa multumesc celor care astazi m-au tratat ca pe o amica si vreau sa le transmit ca gestul lor mi-a adus bucurie in suflet.

• Like 5
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

La multi ani si din partea mea tuturor celor care poarta numele de Martisor/Martisora!

Celorlalti: "O primavara frumoasa"!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.