Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 15, 2023 Postat Martie 15, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă de la 15:00 până la 22:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Postat Martie 16, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă de la 14:00 până la 22:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Postat Martie 17, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă până la 22:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Postat Martie 18, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă până la 21:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă până la 22:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
giginho07 Reputație: 11 Postat Martie 20, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 20, 2023 Bagi și analul în meniu ?
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Acum 2 ore, giginho07 a spus: Bagi și analul în meniu ? Bună, nu
caut pizda free Reputație: 109 Postat Martie 20, 2023 Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Postat Martie 20, 2023 Dupa ce altcineva a decis practic sa nu mai raspunda la nimic(gen mesaj pe whatsapp , apel si mesaj text) si dupa ce Naty a zis ca e libera dar ora nu era chiar ok pentru mine am decis sa o sun pe colega ei.Dupa ce am am ajuns la adresa (indicatiile ei au fost corecte dar eu am ratacit putin drumul) , am optat pentru o ora.Am inceput cu un oral neprotejat , am mai vorbit putin , am incercat sa facem 69 dar e mai dificil un pic(din moment ce posesoarea topicului e mai scunda putin decat mine si deci pozitia e mai dificil de executat) am trecut apoi s lai normal unde am rezistat o singura poztie(ea deasupra).Si acum notele : Aspect : 8(are un corp de pustoaica dar e un corp interesant) Oral : 7, 5 Normal 8 ( are miscari ok) Gfe : 8 (cel putin cand a fost cu mine nu a folosit prea mult telefonul si se implica un pic si in conversatie) Locatie :8(e un apartament curat dar pot exista niste momente mai ciudate mai ales cand te duci la baie pentru ca , daca nu esti atent te poti intalni cu cineva , desi camerele sunt separate) Halat : 200 De revenit?Eu as mai reveni (poate data viitoare o sa rezist doua pozitii). 3
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 21, 2023 Postat Martie 21, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă până la 22:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 21, 2023 Postat Martie 21, 2023 Acum 18 ore, caut pizda free a spus: Dupa ce altcineva a decis practic sa nu mai raspunda la nimic(gen mesaj pe whatsapp , apel si mesaj text) si dupa ce Naty a zis ca e libera dar ora nu era chiar ok pentru mine am decis sa o sun pe colega ei.Dupa ce am am ajuns la adresa (indicatiile ei au fost corecte dar eu am ratacit putin drumul) , am optat pentru o ora.Am inceput cu un oral neprotejat , am mai vorbit putin , am incercat sa facem 69 dar e mai dificil un pic(din moment ce posesoarea topicului e mai scunda putin decat mine si deci pozitia e mai dificil de executat) am trecut apoi s lai normal unde am rezistat o singura poztie(ea deasupra).Si acum notele : Aspect : 8(are un corp de pustoaica dar e un corp interesant) Oral : 7, 5 Normal 8 ( are miscari ok) Gfe : 8 (cel putin cand a fost cu mine nu a folosit prea mult telefonul si se implica un pic si in conversatie) Locatie :8(e un apartament curat dar pot exista niste momente mai ciudate mai ales cand te duci la baie pentru ca , daca nu esti atent te poti intalni cu cineva , desi camerele sunt separate) Halat : 200 De revenit?Eu as mai reveni (poate data viitoare o sa rezist doua pozitii). Bună, îți mulțumesc pentru vizită și te mai aștept pe la mine 😘
Vizitator dariasweet Reputație: 0 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 Bună. Dacă doriți sa faceți programări sunt disponibilă până la 22:00. Programările se fac telefonic sau pe WhatsApp. Va pup și va astept😘😘
Evolution85 Reputație: 50 Postat Aprilie 2, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Aprilie 2, 2023 A dispărut Daria??? 1
passatb6xxx Reputație: 644 Postat Aprilie 2, 2023 Postat Aprilie 2, 2023 Acum 30 minute, Evolution85 a spus: A dispărut Daria??? Probabil a nimerit câțiva clienți generoși că tine😂😂. Acum e in Maldive, pe șezlong 😂😂 4
dozadeamor Reputație: 177 Postat Aprilie 2, 2023 Postat Aprilie 2, 2023 1 oră în urmă, Evolution85 a spus: A dispărut Daria??? A fugit cu jose.... 1 1
Evolution85 Reputație: 50 Postat Aprilie 2, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Aprilie 2, 2023 1 oră în urmă, passatb6xxx a spus: Probabil a nimerit câțiva clienți generoși că tine😂😂. Acum e in Maldive, pe șezlong 😂😂 Cumetre..asa pentru cultura ta..vezi ca e extrasezon in Maldive.. in aprilie Iar JOSE e bine.. frustratilor 1 2
Discretul84 Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Aprilie 2, 2023 Acum 30 minute, Evolution85 a spus: Cumetre..asa pentru cultura ta..vezi ca e extrasezon in Maldive.. in aprilie Iar JOSE e bine.. frustratilor Și ce dacă e extrasezon cumetre,e mai ieftin acum și nu plouă non-stop. 😅😅 1
AlexBuda Reputație: 9 Postat Iulie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2023 Salut! Mai stie careva ceva de asta mica? Mai lucreaza?
caut pizda free Reputație: 109 Postat Iulie 6, 2023 Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Postat Iulie 6, 2023 Ultima data cand am fost la Naty am intrebat-o si de colega ei dar nici ea nu stia nimic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum