Sari la conținut

0747381111 - Sect 2 zona stefan cel mare

Postări Recomandate

• Oras:_
  • Oras:_
On 12/11/2022 at 2:36 PM, colericul said:

Care e fostul topic? Rebranding-ul nu-i da voie sa-si faca unul nou..

Asta e, aproape sigur. A sters postarile dupa ce scrisese amenintari si informatii personale despre un user. Era bataie de joc si super fastfuck pe vremea aia, probabil nu o sa tina nici acum prea mult minunea...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare,

Vizitat domnisoara zilele trecute, nu sunt f multe de spus, profi si de protocol cum se spune, programare respectata de ambele parti , fara nici o problema din punctul asta de vedere, locatie cunoscuta , genul de fata care merge fix pe ce are in lista de servicii iar legat de atitudine exact cum am spus mai sus , profi si protocol, ai ce vorbi cu ea dar nu stat la povesti etc, este o experienta corecta pt cine are chef de o fata cu silicoane , slim fit.

Oral- 7.5-8 , un oral decent fara atentie la imprejurimi dar ocazional priviri .

GFE- 7,aici e greu, fara FK , pupici pe corp , din nou nu este loc de “senzualitate” doar profi

NP- 8, decent , ai acces la silicoane cateodata mai se joaca si ea cu ele , banuiesc ca atat timp cat nu tragi barbaric de ele , eu nu am avut probleme, m am jucat in voie cu ele.

Aspect - 9 , fata tanara fresh, nici un miros , parfum discret care nu persista pe mine dupa plecare deci cei cu radar acasa pot sta linistiti.

All in all o experienta ok atat timp cat nu pui baza in GFE nici PSE extrem este okey, draguta, atenta la tine , prosop curat , posibil sa revin cand mai sunt in zona cu treaba, daca ar introduce FK , CIM  ar fi coada la usa , sincer, dar nu este locul meu sa comentez.

zi faina.

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Noroace!

Vizitat domnișoara astăzi. Foarte bună experiența. Am avut și noroc pentru că zice că nu prea face incall de obicei.

O fată frumușică, poze reale, slim cu silicoane, combinație perfectă. Am făcut click, e vorbăreață, i-a plăcut că și eu sunt la fel.

Locația pe lângă Cișmigiu, curat, baie și pat super ok, pune și prosop pe pat, chiar atentă la igienă.

Am primit ON foarte bun, cu ritm, nu stilul soft. Implicată. 2 poziții la normal și gata am fost. Overall o experiență plăcută.

Eu o recomand, arată foarte bine și e plăcută.

200 fin, cinstit.

Baftă!

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bunaa , bunaa😊

Astazi din pacate numai am nimic disponibil ! Toata ziua este ocupata! 

Dar cum nu m-ai fac programari de pe o zi pe alta, vor fi locuri libere de maine 😌

Programul meu incepe la 10:00 si se termina la ora 20:00

O zi frumoasa sa aveti! 😊

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
49 minutes ago, aimeeyvett said:

Bunaa , bunaa😊

Astazi din pacate numai am nimic disponibil ! Toata ziua este ocupata! 

Dar cum nu m-ai fac programari de pe o zi pe alta, vor fi locuri libere de maine 😌

Programul meu incepe la 10:00 si se termina la ora 20:00

O zi frumoasa sa aveti! 😊

"MAI" OMORAT...:zahn

• Haha 3
Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București
La 12.12.2022 la 16:50, kingx a spus:

Asta e, aproape sigur. A sters postarile dupa ce scrisese amenintari si informatii personale despre un user. Era bataie de joc si super fastfuck pe vremea aia, probabil nu o sa tina nici acum prea mult minunea...

Corect, este DenisaDNS

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...